10-11-2019 Stargate Experience verruimt je bewustzijn
Logo-Gele-Ster
advertorial

Op zondagmiddag 10-11-2019 organiseert Tessa van Dongen (Sociaal Pedagogisch Hulpverlener en Emotionele Integratie Therapeut) van Praktijk Gele Ster, een vernieuwde Stargate Experience bij Boerke Mutsaers in Tilburg. Vanaf die dag bevinden we ons in de middenkolom van de Tzolkin, waar toekomst en verleden weerspiegeld worden en we dicht bij de bron, Hunab Ku zijn. Het is tevens een GAP dag (Galactische Activerings Portaal). Ze doet een oproep aan iedereen die met individuele en collectieve bewustzijnsverruiming bezig is om samen te komen en krachten te bundelen. Om samen met de Stargate en energieën uit andere dimensies (vanuit de 13e dimensie en hoger), de frequentie te verhogen en een krachtig energieveld met positieve intenties neer te zetten voor jezelf en het collectief voor de komende 13 en 13.000 jaarlijkse cyclus. Afgelopen zomer heeft Tessa gehoor gegeven aan de ‘call for the return of the OMA people (Original Matrix Attained) in Mexico . Op 10 november zal zij haar ervaringen met de Galactische Maya’s, de meesters van telepathie, tijdreizen en DNA- en breincodes met jullie delen en deze krachtige kosmische energie overdragen.

Hier aanmelden

10-11-2019 Stargate Experience verruimt je bewustzijn

Van Biosfeer naar Noösfeer: one mind, one love, one universe

Volgens de Galactische Maya’s zitten we in de overgang van een revolutionaire nieuwe cyclus van tijd. Een tijd van Galactisch bewustzijn, liefde, eenheid, harmonie, telepathie en tijdreizen; de Noösfeer-Transitie. De Noösfeer is de ‘mind’, het bewustzijnsveldvan alles wat leeft op Aarde, om de Aarde heen. Onze gedachten en gevoelens hebben direct invloed op deNoösfeer en deze heeft weer invloed op ons Zonnestelsel en het hele Universum en andersom.Een micro kosmos binnen een macro kosmos.
Er is op dit moment veel gaande in de wereld op zowel micro als macro niveau. Uit het diepe moeras komen zaken aan het licht en over de hele wereld zijn er protesten en komen mensen op voor hun vrijheid. Het systeem van macht, (mind)controle en misbruik staat op instorten. Steeds meer mensen worden wakker en staan op. Maar er is nog veel meer bewustwording nodig om de kritische massa, of de ‘honderdste aap’ te bereiken.
Om het individuele en collectieve bewustzijn te verhogen en verruimen is het volgens Tessa heel belangrijk om je eigen gedachten zuiver en positief te houden en om oude emotionele (familie/DNA) -patronen te doorbreken en gevoelsherinneringen te integreren in het heden om je hart weer volledig te kunnen openen voor onvoorwaardelijke liefde, verbinding en eenheid.

10-11-2019 Stargate Experience verruimt je bewustzijn

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De Stargate verruimt bewustzijn en reactiveert brein- en DNA codes

Om kinderen en volwassenen te begeleiden in hun persoonlijke groei van bewustwording, emotionele integratie en zielsmissie, werkt Tessa in haar praktijk met de Stargate. De Stargate is een koperen constructie van 1.87 bij 1.87 bij 2.0 meter. Het heeft een geometrische vorm die diverse lagen van Heilige Geometrie bevat. Geometrie wordt ook wel de ‘taal van het licht’ genoemd. Licht is informatie, pure energie en zuiver bewustzijn. De Stargate heeft een vorm van bewustzijn dat een sterk multidimensionaal energieveld en -ruimte creëert. Het energieveld van de Stargate kan middels expressie van sterke intentie in frequentie worden verhoogd van de 3e dimensie naar de 13e dimensie en hoger. In deze hoge energiefrequentie zijn de sluiers tussen de verschillende dimensies dunner, waardoor mensen contact kunnen ervaren met hun gidsen, dierbare overledenen en andere wezens.
De energie werkt door tot op celniveau en reactiveert ‘slapend’ DNA en breincodes. Met als gevolg een groter bewustzijn en telepathische ontwikkeling. Het opent je hart en brengt mannelijke en vrouwelijke energie in balans, waardoor de levenskracht, of kundalini kan worden geactiveerd.

Klik hier voor een video met meer informatie en uitleg over de werking van de Stargate.

Autensitieve® wezens: in harmonie, in verbinding en heel

Tessa heeft inmiddels een eigen methodiek ontwikkeld, genaamd Harmoni3®. Een totale Body-, Heart- en Mindfulness Training en coaching. Het proces van Emotionele Integratie staat hierin centraal en wordt ondersteund door het krachtige energieveld van de Stargate om het bewustzijn te verdiepen en versnellen. Harmoni3® is ontwikkeld vanuit een holistische visie dat alles met elkaar in verbinding staat. Het verbetert gezondheid en welbevinden op energetisch-, emotioneel-, mentaal- en fysiek gebied. Tessa’s passie is om mensen weer Autensitief® of HEEL te laten zijn/worden.
Een nieuw zelfbedacht woord, dat spontaan bij Tessa binnenviel en zomaar eens de Dikke van Dale zou kunnen gaan halen. Het laat het ons zien dat we verstand en gevoel, lichaam en geest, vrouwelijke en mannelijke energie, juist in deze tijd opnieuw met elkaar in harmonie mogen brengen. Dat we de verschillende krachten van ons mens-zijn mogen bundelen en integreren, opdat wij allen autensitieve-wezens worden: vanuit autonomie in contact met onze natuurlijke autoriteit en authenticiteit. Van gebondenheid naar verbondenheid. Van alleen naar al-een. Van gebroken naar heel.

Wil jij weer Autensitief®, in harmonie, verbinding en heel zijn?

Ontvang nu 10 % korting!
• Op een individueel Stargate consult. Klik hier voor het artikel over de Stargate ‘Doorgang naar andere dimensies’

• Of op de Body-, Heart- en Mindfulness Training Harmoni3® die in januari van start gaat (inschrijvingen t/m december 2019). Klik hier om de affirmatie vragenlijst van de Body-, Heart- en Mindfulness Training Harmoni3® te downloaden.

Tessa van Dongen
Praktijk Gele Ster
(Haaren, NB/ Amsterdam)
www.gele-ster.nl
tessa.van.dongen@gele-ster.nl
Facebook: Stargate Experience Nederland
Telefoon: 06-28948177

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap