mensen uit je vorige levens herkennen

In ons leven ontmoeten we duizenden mensen. Soms ontmoeten we een nieuw persoon, maar soms is het iemand die we al kennen.

Er zijn natuurlijk ontelbaar veel zielen op de planeet tijdens deze manifestatie van jezelf. Maar je zult eerder de zielen tegenkomen, die in je vorige levens wat voor je betekenden. Dat zijn de mensen die altijd aan je zijde blijven, die je door dik en dun zullen steunen, wat de wereld ook op je afstuurt. En doordat we samen meerdere levens ervaren, kunnen we samen groeien. We leren steeds beter hoe we op elkaar kunnen reageren, op zielsniveau.

In dit artikel heb ik het over tekens die kunnen aangeven dat je contact hebt met iemand die in een vorig leven belangrijk voor je was. Herken je jouw band met iemand? Zorg dan dat die persoon echt weet dat je hem of haar waardeert. Een leven is maar kort. We hebben niet lang om samen door te brengen, voordat we elkaar weer moeten zien te vinden.

12 manieren om belangrijke mensen uit je vorige levens te herkennen

 1. Bij de eerste ontmoeting voelt het alsof je elkaar al kent

Je hebt het gevoel dat je deze persoon je hele leven al kent, terwijl je hem of haar net pas hebt ontmoet. De band die jullie hebben, voelt hartstikke echt. Jullie kunnen het al snel goed met elkaar vinden.

 1. Je hebt onmiddellijk een band

Jullie voelen je tot elkaar aangetrokken. De band die jullie delen is vanaf het eerste moment al ontzettend voelbaar. Jullie snappen elkaar gewoon.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
 1. Deze persoon roept altijd positieve emoties bij je op

Deze persoon laat je op allerlei manieren goed voelen. Hij of zij heeft een positief effect op je leven. Jullie maken elkaar blij.

 1. Je kan het met niemand anders zo goed vinden

Jullie hebben bijna nooit ruzie en kunnen het heel goed met elkaar vinden. Dat komt omdat jullie alles al hadden uitgepraat voordat je überhaupt op deze planeet rondliep.

Er zijn natuurlijk ontelbaar veel zielen op de planeet tijdens deze manifestatie van jezelf. Maar je zult eerder de zielen tegenkomen, die in je vorige levens wat voor je betekenden. Dat zijn de mensen die altijd aan je zijde blijven, die je door dik en dun zullen steunen, wat de wereld ook op je afstuurt. En doordat we samen meerdere levens ervaren, kunnen we samen groeien. We leren steeds beter hoe we op elkaar kunnen reageren, op zielsniveau. In dit artikel heb ik het over tekens die kunnen aangeven dat je contact hebt met iemand die in een vorig leven belangrijk voor je was.

 1. Het voelt alsof deze persoon je begrijpt

Je voelt dat deze persoon je echt begrijpt. Hij of zij ziet je voor wie je bent, niet voor wie je lijkt te zijn. Hij of zij voelt de waarheid die binnenin je huist.

 1. Je bent ontzettend geduldig met deze persoon

Jullie hebben veel geduld voor elkaar. Oké, soms irriteer je elkaar wel eens, maar daar werken jullie dan aan. We hebben vaak meer geduld voor een ziel die we kennen.

 1. De tijd vliegt als jullie samen zijn

Als je met deze persoon bent, lijkt de klok wel vooruit gespoeld te worden. Elk uur wordt een minuut, elke minuut maar een seconde! En voor je het weet is de dag alweer voorbij.

 1. Hij of zij geeft je een bredere kijk op de dingen

Deze persoon wijst je op van alles. Heb je moeite om het grotere plaatje te snappen? Hij of zij helpt je het in beeld te krijgen. Niemand leert je zoveel over het leven als deze persoon.

 1. Deze persoon pusht je om het beste uit jezelf te halen

Dankzij hem of haar durf je aan jezelf te werken. Hij of zij wil alleen wat goed voor je is. Je kunt groeien omdat jullie elkaar hebben.

 1. Je vertrouwt deze persoon met alles

Het is iemand die je kunt vertrouwen en ook met alles vertrouwt. Jullie zitten al vanaf het eerste moment op dezelfde lijn. Zo’n band kom je niet vaak tegen.

 1. Jullie hebben (bijna) nooit problemen samen

Deze persoon zorgt niet snel voor problemen. Jullie gaan goed met elkaar om. Misschien dat er soms wat gekibbel ontstaat, maar jullie zijn bijna altijd positief naar elkaar.

 1. Het lijkt alsof jullie weten wat de ander denkt

Het lijkt vaak wel alsof jullie elkaars gedachtes kunnen lezen. Jullie snappen elkaar gewoon zo goed. Het is alsof alle gedachtes van de ander rechtstreeks jouw hoofd binnenkomen als jullie samen zijn.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

6 REACTIES

 1. Prachtig al die Zielen, die keer op keer weer een kans krijgen .om geboren te worden.de tijd dringt, door al die abortussen ,bereiken velen Moeder aarde niet meer, Nieuwe zielen,die nog veel moeten leren, Oude zielen herken je al in de Wieg, ze spelen al vroeg piano, dat zijn zielen die opnieuw geboren werden, je bent wel broer en zus van elkaar, stoffelijk,hetzelfde vlees en bloed, maar niet vanuit de Ziel, Je moet ook eerst je eigen reïncarnatie echt weten, de geest laat die door je dromen zelf zien, zo weet je wie je echt bent, in dit leven weer.

 2. Beste Eva,

  Het zit zo, de zielenwereld blijft eender echter zijn er verschrikkelijk veel mensen zielloos.

  Lieve harte groet,

  Deborah van Engelen

 3. Ook ik zit met verbazing te lezen. Ik ken een paar mensen uit een vorig leven, waar ik een diepe zielsliefde mee deelde, zowel; man als vrouw.
  Maar er zijn meerdere mensen die ik herkende, via dromen of meditatie enz. die het leven behoorlijk zwaar hebben gemaakt en verdrietig.
  Maar door de ontwikkeling die ik daardoor heb mogen doormaken ben ik er sterker uitgekomen en ben zelfs op een punt gekomen dat ik die
  personen, maar vooral mezelf heb leren vergeven en dat ik nu in vertrouwen in mijzelf en mijn lieve Engelen en Gidsen en dankbaarheid mag
  leven. Ik ben nu zo in balans, dat ik de schoonheid in vele dingen kan zien en weer kan genieten. Het is goed zo. Een lieve groet…

 4. Zo dacht ik er ook over juist deze mensen leren me heel veel over mezelf pushen me juist om veel conditionering los te laten juist hele moeilijke,dubbelle relaties

 5. Oeps, ik ben toch echt mensen uit vorige levens tegengekomen met wie ik in dit leven wat af te maken had. Zo positief was het allemaal niet hoor.

 6. Wat ik me afvraag, komen er nog telkens nieuwe zielen bij? Wereldbevolking groeit maar door. Of raakt de zielenwereld leger? Weet je hoe het zit Of heb je er ideeën over?