13 juli: Supermaan en Pluto in Steenbok Onder druk wordt de diamant geslepen!

Volgende week, op 13 juli, is het Supermaan. En deze maan staat het dichtst bij de aarde van alle supermanen dit jaar. Een supermaan activeert en laadt dieper gelegen emotionele patronen op, waardoor ze beter voelbaar worden en in je bewustzijn komen.

Pluto (de transformator) staat bovendien conjunct (naast) de maan, en versterkt dat; hij brengt nog meer van het onderbewuste naar de oppervlakte. En aangezien ze samen in Steenbok vallen, het teken van de realiteit en de wereld van vorm, zal je fundament erdoor worden opgeschud. Welk levensgebied wordt aangeraakt en wát dat betekent voor jou, is afhankelijk van het huis van jouw Steenbok.

Tegelijkertijd gebeurt er ook wat interessants in Stier; daar staan Uranus (vrijheid, verandering) en de Noordermaansknoop (missie, roeping, collectieve toekomst) naast elkaar. Mars beweegt hun kant op, wat aan het einde van de maand resulteert in (wederom) een zeldzame, drievoudige conjunctie. Ook die kan tot vuurwerk leiden.

En ja, daarmee hebben we nog maar een heel klein stukje van de astrologie belicht. Tussen 2020 en 2023 volgen de zeldzame standen elkaar in rap tempo op. Ze maken downloads mogelijk van nieuw bewustzijn dat tot nu toe niet beschikbaar was. Astrologen benadrukken keer op keer wat een transformerende tijd dit is.

Aan al die intense energieën valt weinig te doen, maar je kan ze wel kanaliseren. Eigenlijk gewoon door je aandacht erbij te houden. En natuurlijk is dat een opgave; er wordt momenteel het uiterste van je bewustzijn gevraagd. Tegelijkertijd kan het juist daardoor oprekken en verruimen als nooit tevoren: onder druk wordt de diamant geslepen!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Onze online maanmeditaties helpen je het beste gebruik maken van al het licht dat door je heen gaat. Aanstaande woensdag zijn we er weer met een extra krachtige supermaanactivatie, waarbij de vraag is: op welk fundament heb jij je leven gebouwd? En klopt dat nog?

Kom ook, als je wil loslaten en transformeren wat niet meer bij je past. En ook als je je missie wil ‘aanzetten’, zodat je je meest vervullende leven kan leiden!

Datum: woensdag 13 juli van 20 – 21 uur.
Kosten: 17,95 (inclusief replay, die je 365 dagen kan bekijken)
Aanmelden kan hier: http://bit.ly/maanceremonie

Fijne dag!
Hermelijn

P.S. elke maandagochtend om 9.30 uur vind je Gordon en mij op Insta Live, met een korte meditatie om je energie te focussen en je intentie te zetten voor de nieuwe week.
Volg ons hier: https://instagram.com/nieuwetijdskindmagazine/ en https://instagram.com/hermelijnvandermeijden/

Hermelijn van der Meijden
Energytrainer en auteur

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap