DELEN
Avalon

22-4-2012 gechannelled door Natalie Glasson

Avalon
Glastonbury: Belangrijkste Europese chakra. Bovenop de Glastonbury Tor, ook wel Avalon genoemd

Met engelenliefde kom ik me verbinden met jullie energien, één eenheid makend van het Goddelijke aspect dat in ieder van ons schuilt. Ik ben Aartsengel Michael; ik kom naar voren met een heilige boodschap over de eenheid tussen jullie land en de Aartsengelen tijdens deze speciale tijd van transformatie op Aarde. Ik wil dat jullie weten dat het Engelenrijk de ascencie van de Aarde en de mensheid met heel ons hart ondersteunt en dat we klaar staan om jullie te helpen met onze energie waar nodig is  voor deze geweldige verandering. De energie van de Engelen en Aartsengelen is heel geschikt als ondersteuning om de vibratie die nodig is op Aarde te verkrijgen en binnenin elk wezen is een onvoorwaardelijke liefde  die kan helpen met het activeren hiervan. Voor de ascentie van de Aarde is een groter volume van liefde nodig, maar deze liefde moet komen en stromen van de harten en zielen van de mensheid. Nu is de tijd gekomen om de verantwoordelijkheid op jullie te nemen voor jullie eigen ascentie en die van de Aarde en haar mensheid.  In waarheid, de energie en expressie van liefde is de enige weg om de ascentie te activeren en verdere ascentie te verkrijgen . Daarom doen wij, de Engelen die bekend staan voor hun liefdevolle vibratie,  een stap naar jullie toe om jullie nog beter te kunnen helpen.

We willen belangrijke informatie over de komende tijd op de Aarde met jullie delen. Velen van jullie hebben in het verleden of zullen in de toekomst plaatsen bezoeken die bij jullie als heilig bekend staan en wat eigenlijk heilige energie-en krachtplaatsen of energievortexen zijn. Het is nodig dat velen van jullie de eigen hoge energie in die gebieden verankeren en ze daarmee omhoog tillen van de oude energie naar de nieuwe energie van ascentie.

Mount Shasta
Mount Shasta. Belangrijkste Noordamerikaanse krachtplek. De top van de berg is het punt waar invocaties worden gedaan. (Een invocatie is het oproepen van de energie van de plek en het aanroepen van spirituele begeleiders)

Veel van deze heilige plaatsen waren in het verleden aangesloten om te helpen met ascentie, maar wanneer men nu de plaatsen bezoekt , helpt het de energie te veranderen voor de aansluiting in het nieuwe ascentieproces. Eigenlijk bedoel ik te zeggen dat de oude energie van de heilige plaatsen verandert in nieuwe energie. Dit betekent niet dat dit iets verandert van het erfgoed of van de wijsheid of betekenis van die heilige plek, dit zal altijd zo zijn binnenin je weten, maar de heilige plaatsen zullen veranderen om zich aan te passen aan de nieuwe tijd . De heilige plaatsen zullen altijd heilig blijven, maar zullen op een andere manier hun uitwerking hebben op de mensheid. De aarde is het verleden ook aan het loslaten, maar de mensheid blijft zich de heilige energieën en gebruiken van het verleden herinneren om ook in de nieuwe tijd te kunnen gebruiken. De bedoeling van alle energiepunten  op de aarde zullen veranderen wanneer hun afstemming met de Schepper verandert. Wees alsjeblieft niet bang  door deze boodschap, de Aarde is simpelweg aan het transformeren en opnieuw aan het afstemmen op dezelfde manier als jij dit doet. Veel mensen die in 2013 de heilige plaatsen zullen bezoeken, zullen het verschil in energie en het uiteindelijke doel van de plaats aanvoelen; elke plaats zal uniek zijn met een grotere energie en bereik. Sommige plaatsen zullen hervormd zijn tot hun oorspronkelijk doel met een ander energetisch en vibrationele afstemming.

Dome_of_the_Rock_from_Lutheran_tower
Jeruzalem

Andere belangrijke informatie die ik wil delen is  dat een Aartsengel toegekend en afgestemd is op elke van jullie heilige of energetische plaatsen op Aarde. Elke plaats zal afgestemd worden op een bepaalde Aartsengel, zodat de verschillende eigenschappen van de Aartsengelen zal worden verankerd in jullie Aarde. Een eigenschap zal zich hechten aan de heilige en energetische kant van de Aartsengel zodat de energie overvloedig naar de Aarde zal kunnen stromen op die heilige plaatsen. Een andere Aartsengel zal zich ook bezig houden met de chakra’s van de Aarde zodat we verzekerd zijn dat de Aarde een overvloed van de juiste eigenschappen ontvangt. Dit betekent dat de heilige eigenschappen van de Aartsengelen zich mengen met en integreren in de Aarde, maar nog belangrijker is dat deze eigenschappen van de Scheppers heilige ziel komen. De Aartsengelen werken hard om de energetische plaatsen en chakra’s te helpen hun eigenschappen uit te stralen. Dit betekent dat veel negativiteit van het verleden en heden zal  worden opgelost zodat er een diepe heling, schoonmaak en voeding kan plaatsvinden.

TITICACA MEER
Belangrijkste Zuidamerikaanse krachtplek. Hier verbinden zich twee drakenlijnen, een mannelijke en een vrouwelijke. Deze lijnen paren als het ware op dit energetische punt

In gebieden waar meerdere van dit soort plaatsen zijn zal één enkele Aartsengel het hele gebied overzien. Als je een heilige of energetische plaats bezoekt,  kan het zijn dat je voelt welke Aartsengel  het gebied bewaakt en dat zijn eigenschap ook in jou overgaat. Het is een mooie prestatie wanneer je weggaat van die plaats en de eigenschap, als het ware, met je meeneemt en verderop ook kunt uitstralen.  Doordat mensen meer en verder reizen, of alleen al naar hun lokale heilige plaatsen,  zien we dat  eigenschappen van de ene Aartsengel ook in de gebieden van de andere Aartsengelen komen, wat zorgt voor een juiste integratie van al de eigenschappen van de Creator. Het kan ook gebeuren dat je je geroepen voelt om je met een bepaalde plaats  op de aarde te verbinden, op lichamelijke of meditatieve wijze wanneer een contact met één bepaalde Aartsengel nodig is. Door het besef  dat Aartsengelen met heilige plaatsen werken,  zorgen we er ook voor dat er nieuwe Aartsengelen worden ontdekt die kunnen assisteren in deze tijd van transformatie. Wees alsjeblieft  open en ontvakelijk wanneer je een onbekende Aartsengel ontmoet;  verwelkom deze Aartsengel, zijn missie en devotie voor de Aarde.

ayers rock
AYERS ROCKBelangrijkste krachtplek van Australië, ook wel de navel van de wereld genoemd. Het is de heilige plek van de aboriginals, die hier komen voor hun rituelen en om verbinding te maken met de goden en de voorvaderen.

Rond de periode  van 12/12/12 zullen de Aartsengelen zich met grotere intensiteit afstemmen op de heilige plaatsen op de Aarde en zullen ze een nieuw level van bewustzijn verankeren.  De heilige energetische en chakra plaatsen op de Aarde zullen overlopen met dit nieuwe bewustzijn dat door de Aartsengelen naar de Aarde wordt gebracht. Dit zal een continue stroom van licht en bewustzijn opleveren die alle heilige plaatsen als een netwerk aan elkaar verbindt en de vibratie van de Aarde verhoogt. De mensheid zal hun hart en geest kunnen openstellen  om dit bewustzijn te kunnen aanvaarden. Als jij je vlak bij een heilige plaats of het netwerk bevindt,  zul je de intensiteit hiervan kunnen voelen, of je kunt simpel door meditatie ermee verbinden.  Het bewustzijn kan enorm intens zijn wanneer je dit volledig accepteert met je hele zijn, in je lichaam, je cellen, je spirituele lichaam. Het kan een overweldigend gevoel van diepe meditatie binnenin je geven wanneer het bewustzijn van nieuwe wijsheid,  licht,  codes en vibraties je transformeren. Sommige zullen het gevoel hebben dat ze even moeten rusten, dat hun geest niet zo werk als normaal of het gevoel hebben dat een snellere vibratie hun hele wezen overneemt.  Deze ervaring zal voorbij gaan en je zult je weer gewoon gaan voelen, maar wel met een gevoel van verhoogde transformatie in je wezen.

Montsegur
Montsegur, Frankrijk: bekend als de burcht van de Katharen die boven op de berg staat

Terwijl het nieuwe bewustzijn stroomt,zullen veel mensen die contact maken grote visioenen kunnen krijgen of spirituele begeleiding en verlichting.  De overvloed aan wetenschap, wijsheid en begrip dat in het bewustzijnsnetwerk zal worden gevoerd, zal onmeetbaar zijn. Het  proces waardoor dit netwerk over de hele aarde stroomt zal door iedereen worden gevoeld. Er zal behoefte zijn aan mensen die als anker kunnen fingeren om het netwerk over de Aarde aan de gang te houden, anderen zullen nodig zijn om te reinigen of hun licht te schijnen zodat het netwerk niet beschadigd zal kunnen worden. Velen zullen samen begeleid worden om  ervoor te zorgen dat het hele proces kan doordraaien en dat de hele transformatie voor iedereen binnen bereik ligt.

Petra
Petra (Πέτρα) was de Griekse naam van de hoofdstad van de Nabateeërs en is gelegen in het huidige Jordanië

Het zal belangrijk  zijn om jezelf open en ontvankelijk op te stellen tijdens dit bewustzijnsverankeringsproces, want velen zullen de wijsheid en inspiratie op willen doen waar ze allang op hebben gewacht. Houdt alsjeblieft mijn woorden in je achterhoofd, er zullen nog veel van dit soort momenten volgen in de toekomst.

Vergeet niet dat nu de tijd is om je voor te bereiden,  klaar te maken en kracht te jouw positieve energieën binnenin je te vervolmaken zodat ze kunnen worden vergroot door de energie van de Creator, zodat je in staat zult zijn om een nieuw bewustzijn te kunnen accepteren in het netwerk van Aartsengelen op de Aarde.

Met liefde,  Aartsengel  Michael

© 2012 Natalie Glasson=> website

© Nederlandse vertaling www.nieuwetijdskind.com, door Cassandra

 

Lees ook Ton van de Kroon’s oproep:

In 2006 kreeg ik een visioen over 2012. Ik zag duizenden mensen naar heilige plekken gaan en daar samen komen. Heilige plaatsen – of krachtplekken – zijn als het ware de bibliotheken van de aarde. Ze herbergen alle spirituele kennis over de evolutie van de mensheid. Ze zijn de bronnen waar veel spirituele of culturele tradities begonnen zijn…lees verder>>>

(Sommige foto’s , en uitleg over krachtplekken komen van zijn site)

12 REACTIES

 1. Er is zo veel over leylijnen te vinden in Nederland en over de wereld, je kan het zo intypen , wereldkrachtplaatsen , maar in Nederland valt er genoeg te vinden , het is zo mooi hoe dat alles in elkaar zit , ik heb gezien hoe dat doormiddel van wichelroede te vinden was fantastisch .

 2. Hallo allemaal in Nederland zijn er diverse kracht plekken oa Het Maria putje in heilloo waar je water uit kan halen voor je zelf voor een ander .het kerkje er bij worden een paar keer p j ziekenmensen heen gebracht en dan word er gebeden . Er is in vroegeren tijden ook een verschijning geweest . ook heb ik mij laten vertellen dat velen kerken ook op kracht plaatsen zijn Gébouwt . Oa het witte kerkje in heilloo ( noord Holland) bij het altaar voel je bepaalden krachten . Ze staan niet zo maar op die plaatsen . ook in het bos van heilloo is een kracht plaats waar mensen met bepaalden dagen te samen komen om iets te vieren heel bijzonder daar hoef je niet stad en land af te reizen ze zijn misschien in je buurt . Het is prachtig al die bijzondere plekken . maar helaas te ver weg . In Duitsland en Frankrijk zijn er ook veel volgens mij te vinden op verschillende site , s te vinden in de happinez staan nog wel eens mooie verhalen . Sedona in Arizona is ook heel bijzonder ik heb er een artikel overgelezen het is er ook het Mekka van dat alles .

 3. In Nederland is zeker een zeer krachtige plek, namelijk Keins in Noord Holland (bij SChagen)… Hier staat een klein Maria Kappeletje en daarnaast een waterput.
  Reden waarom deze plek zo krachtig is: De leylijn die van Glastonburry naar 2 Krachtplekken in Servie loopt, kruist op exact dit punt met de Leylijn van het Noordelicht naar Santiago de Compostella. Erg goed Voelbaar!!!

  Voor wie meer wil weten over de 2 krachtplaatsen in Servie;
  Kalemegdan, gesticht door de Kelten reeds 300 jaar voor Christus, zal erachter dat Mont Segur een goed gelijkende kopie is van dit originele Bouwwerk… Van daaruit zit je in 2 uurtjes ook in Tara National Park, gelegen tussen de verborgen Piramides van Bosnie en Servie.

  Kan ik hier ook You Tube Linkjes plaatsen? Ik zal van beiden dan eens een link naar de mooie filmpjes plaatsen.

 4. @gordon, thanx! maarree zijn er ook plaatsen in Nederland zelf? Die zijn namelijk dan nog met de auto in een weekendje te doen! 🙂

  • Er zijn volgens mij een heleboel krachtplaatsen; ik weet er zelf niet zo heel veel van af. Je hebt wereldwijd natuurlijk een aantal grote bekende. Het gaat bij een boel mensen intuïtief, dat ze een plek opzoeken. Ik heb zeker geen lijst voor je 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in