DELEN
Alignment

21-12-2012 kan op vele manieren worden bekeken. Wat heel belangrijk is, is dat op dat moment er een belangrijk astrologisch verschijnsel plaatsvind waardoor er grote oer energieën naar aarde kunnen komen die haar weer opladen en verbinden met de oerkrachten van het universum. Wat de gevolgen daarvan zullen zijn daar kunnen we alleen maar over speculeren. En dat wordt dan ook volop gedaan. Op internet kun je duizenden artikelen hierover vinden. Die variëren van totale wereldvernietiging tot helemaal niets en alles wat wij kunnen bedenken daar tussen in. Wat is waar en wat is niet waar? Ik denk dat we het simpelweg niet kunnen weten wat de gevolgen zullen zijn omdat dat volgens mij volledig afhankelijk is van de staat waar je je op dat moment in bevind. Kort gezegd: wat je geloofd creëer je en zal je ook ervaren.

Feit is wel dat op dit moment de energieën heel heftig aan het veranderen zijn, onze eigen creatie of gevolg van de alignment? Eigenlijk maakt het niet uit we moeten er wel mee dealen. Balans bewaren in deze tijd is niet niks. Mensen voelen zich moe, leeg, opgejaagd, hebben het gevoel dat alles bij hun handen afbreekt en hebben moeite met loslaten. Oude dingen worden weer zichtbaar in hun leven en vragen opnieuw om de aandacht.

De alignment waar ik over spreek zal ik uitleggen. Op 21-12 2012 vind er een bijzonder fenomeen plaats wat ongeveer 1x per 26.000 jaar plaatsvindt. Onze aarde komt op 1 lijn met de maan, de zon, het hart van ons melkwegstelsel en de centrale zon of het centrum van ons universum. Al deze harten of zonnen zijn krachtige energie centra in het universum en als ze op 1 lijn komen krijg je een samenvallen, een eenheid die hun gezamenlijke energie enorm versterkt. (het geheel is vele malen groter dan de som van de delen). Er ontstaat dus een enorme piek in kosmische energie die de aarde raakt.

Daar kun je allerlei spirituele concepten aan hangen maar uiteindelijk gaat het om de vraag wat je met die energie doet. Als Goddelijke wezens die de gave van creatie hebben ontvangen kun je alles creëren wat je wilt! Een nieuwe aarde, ascentie een duizend jarig vrederijk maar ook de hel op aarde, de apocalyps. Wat je geloofd is wat je creëert!

Voordat je de hemel op aarde kunt creëren is het van belang dat je deze energie überhaupt kunt handelen. Velen zullen merken dat dat al een hele kunst is.

Door je af te stemmen op de verhoogde energie kun je al een stuk evenwichtiger door deze tijd heen gaan. Hoe doe je dat? Nou simpelweg door de alignment elke dag te maken en jezelf daar in plaatsen. De volgende meditatie helpt daarbij:

Ga naar je hart en open haar deuren. Maak een koord van liefde en verbind dit met het hart van moeder aarde. Ervaar dit helemaal. Maak daarna een koord vanuit je hart en verbind met het hart van de maan en voel haar energie. Dan verbind je een koord naar het hart van de zon en maak hartscontact. Verbind met het hart van ons melkwegstelsel en voel hoe ons sterrenstelsel deel van deze hele Melkweg is. Tenslotte verbind je vanuit je hart met het centrum van ons universum of de centrale zon. Dit is het kloppend en ademend hart van ons universum. Hier is alles ontstaan en zal het ook weer naar terugkeren. Simpel gezegd de plek van de big bang, de eerste ademhaling van ons universum, sommigen noemen dit God. Door zo te verbinden herinner je je dat je deel bent van alles om je heen, er is geen afgescheidenheid. De energie is nu ook deel van jou en jij bent een deel van de energie om je heen. Door zo te verbinden komt ze voor jou beschikbaar en kun je de energie veel gemakkelijker handelen. Loslaten wordt gemakkelijker en je zult gemakkelijker mee kunnen dobberen op de stroom. Doe dit dagelijks!

 Alignment

Ik hoop dat ik zo een kleine bijdrage kan geven om het voor een ieder iets gemakkelijker te maken om in deze woelige tijden iets moois te maken. Neem het allemaal niet te serieus en vergeet niet te spelen! Enjoy the ride!

Hartegroet,

Esmeralda Snoek

www.crysthalbewustzijn.nl

2 REACTIES

  1. Bedankt Esmeralda, dat je dit met ons deelt. Ik mediteer dagelijks een dergelijke alignment, zowel ‘s ochtends als ‘s avonds voordat ik ga slapen en ervaar dit als zeer helpend.
    Vooral dagelijks ‘aarden’ en ‘gronden’ en het uitzuiveren van je aura en chakra’s is erg belangrijk 🙂
    Maar deze oefening is ook erg mooi! Dank je wel 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in