DELEN
Feniks

 

11 REACTIES

 1. Ik denk dat we afscheid moeten nemen van de labels, maar voor het bestaan van deze site is het van belang.

  Een label kan houvast geven, een richtlijn.. Meer stabiliteit en zekerheid in dit leven, nu, met al die veranderingen.

  Heb voor mezelf nog niet het juiste label gevonden op deze site. Maar ik voel een enorme liefde voor de mensen die zich wel in de labels kunnen vinden en het voelt voor mij als een levensmissie om deze mensen met deze labels te helpen. Hoe weet ik nog niet precies, maar ik heb er alle vertouwen in.

 2. Lieve Gordon,

  Besef je wel wat deze site nu betekend en wat het in de toekomst zal gaan betekenen…

  Ga vooral meer zelf schrijven en de rest gebeurd vanzelf wel.

  You’ve got the love!

  Deel je veranderingssproces en roep mensen op om ook hun veranderingsproces te verwoorden.

  Metta,

  Adamantine

  • @Gordon,

   Ik heb me helemaal niet goed uitgedrukt in eerder gepost bericht. Frustratie zit er wel bij mij, maar die heeft helemaal niets met deze website te maken. Ik ben juist heel blij dat deze website op mijn pad is gekomen. Heb veel artikelen op deze website met tranen van vreugde en verdriet gelezen.

   Kan mezelf op dit moment wel voor mijn kop slaan dat ik mijn eerste post op dit forum met zo’n negatieve onderklank heb geschreven, terwijl ik juist een positieve bijdrage wil leveren. Het zal allemaal wel een reden hebben en die reden ga ik voor mezelf verder onderzoeken en dan zal ik er op terug komen.

   Mochten er ideeën voor verbetering in me opkomen, dan laat ik het je weten! In de tussentijd ga ik nog even genieten van al het moois op deze site.

   Liefs BD

   • @Black Diamond,
    een reactie zegt altijd meer dan geen reactie! Ik denk dat dat ook het mooie van deze site is, Gordon en de overige gasten van de site leggen zich nergens op vast: ieder voor zich heeft zijn hemel op aarde te creëren! De een hoort de stem van de Christus, de ander wordt helemaal 1 met de natuur, de volgende voelt zijn deel in het geheel door middel van Reiki en weer een ander (@TFUA) zien in hun omgeving hoe mensen anders naar de wereld kijken en zien ook dat hun eigen passie een geheime formule heeft, dat sterrenleer en atoomkunde bijvoorbeeld het verhaal vertellen over zo boven, zo beneden! Ik ben ook in dat soort dingen geintreseerd en ben nieuwsgierig naar je boek!
    Ik voel het licht van Christus, maar krijg geen boodschappen in woorden en stem door, het is meer dat mijn intuitie steeds helderder en lichter wordt.En ook de natuurstammen inspireren mij om verder te kijken dan mijn neus lang is.
    Deze site is voor mij het symbool dat discussies niet meer op touwtrekken lijken (mooi gezegde: opinions are like assholes: everybody has one) maar dat we ze delen om ons eigen perspectief te verruimen. We worden steeds zekerder van onszelf en ons eigen licht, en daardoor creeren we meer ruimte voor mensen om ons heen om ook door hun ogen te leren kijken naar de wereld (ook al betekent dat dat soms de wereld even op zijn kop staat).

    Ik denk dat daarom de website behoorlijk wat vraagt van de bezoeker: veel informatie, verschillende bronnen, dus je moet echt je eigen weg erin vinden. Ik zou het zeker leuk vinden om meer persoonlijke verhalen of visies te lezen!

   • @Black Diamond, ik doe deze site in mijn 1tje. Afgezien natuurlijk van de mensen die komen en reageren. Er zijn gelukkig een paar mensen die helpen met vertalen, en iemand die af en toe goede artikelen aanlevert.

    Ik probeer om elke dag een artikel te plaatsen, tot nu toe doe ik dat al 4 maanden ofzo.De site groeit daardoor in bezoekers, maar ik weet niet of het de “goede kant opgaat zo. Moeten er toch meer Indigo stukken op, of gaan we afscheid nemen van de labels? (ik denk het wel)Misschien moeten we meer ervaringen met elkaar gaan delen. Ik hoop dat er meer mensen zijn die af en toe iets willen delen.

    Ik wil graag zelf meer gaan schrijven, liefst wekelijks een column, en ik zou graag wat meer willen vertalen. Zelf zit ik ook in een veranderingsproces wat tijd neemt. Ik probeer het zo “goed” mogelijk te doen, maar kan me voorstellen dat er ruimte is voor verbetering. Waarschijnlijk heb ik zo mijn blinde vlekken t.a.v. de site. Feedback is dus zeer welkom. Warme groet, Gordon

 3. Als relatief ‘nieuwkomer’ herken ik vooral mijn vrouw en kind hierin. Om meer inzichten te krijgen lees ik me zo veel mogelijk in over deze materie, want ik ben alles behalve sensitief en had tot vor kort niets met deze materie.

  Het heeft wel gemaakt dat ik het leven met heel andere ogen ben gaan bekijken en zou het daarom zijn dat ik nu mijn kennis op het gebied van biologie, wiskunde, natuurkunde, sterrenkunde en atoomleer naadloos weet in te passen in de wereld van de spiritualiteit. Verzamel ik daarom meterorieten en ander prehistorisch materiaal en schrijf ik vanuit het niets een boek over DNA? Zou ook ik een boodschap de wereld in te sturen hebben? Ik vind het in ieder geval niet vervelend om te doen.

  Meer en meer staan we heel even stil bij zaken die er echt toe doen. Ons drukke leventje staat dat niet altijd even goed toe.

  Verrassend genoeg zijn er blijkbaar veel meer mensen hiermee bezig, maar merk je er nog weinig van. Het internet is wel eem medium wat ons dichter bij elkaar kan brengen, om info te delen en om anderen bewust te maken van hun eigen kenis en ervaringen.

  Sites als deze dragen hier wel degelijk aan bij. Goed werk !

  Suc6!

 4. @gastblogger, bovenstaande boodschap is niet tot jou gericht, wat je schrijft/quote is prachtig

  (weet gewoon niet waar ik kan posten, ben nieuw en niet zo gewend aan blogs).

  @Gordon,als ik het goed begrijp ben jij de oprichter van deze site en kan ik alleen maar zeggen.. RESPECT!!!

  Maar toch leeft er in mij een gevoel dat er meer uit deze site te halen valt…

 5. hallo, ik heb het gevoel dat deze website een beetje aan het doodbloeden is… Wat ik mis is de kracht van de blauwe staal kinderen (zoals zij hier genoemd worden). Het is tijd voor transformatie! Hemel op aarde en de aarde in de Hemel ervaren, een opwaartse en neerwaartse beweging…

  • @Gordon, ik kwam het schrijfsel tegen dat dit gedicht inleid:
   The Fruits of Life,they linger in dreams,in intuitions,in patterns and especially:in Human Beings.

   One of the fruits of life I enjoy, in a most humble fashion,is Freedom of Speech!

   Freedom of Speech is not solely the noble figure,of people happely chattering away,with their hearts on their sleeves.

   Freedom of Speech is the Voice of Every Human Being: The Song of the Phoenix.

   Freedom of Speech delivered us wide-range, indept, personal,intelligent,unlimited Knowledge.

   We can define ourselfs – I can Know myself!

   If I Will…

   ~ nieuwetijdskind.com is voor mij een lichtend voorbeeld van Freedom of Speech, van onze Vrijheid in Expressie!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in