DELEN
'Astrologie van 2012

door Aluna Joy en de Sterrenouderen

www.alunajoy.com
Van 1983 tot 2012 is de mensheid binnengegaan in de tegenovergestelde kant van de donkere fase in de melkweg (aangehaald in het boek ‘Astrologie van 2012’ door Marcus Mason,(link))

Astrologie van 2012
‘Astrologie van 2012 (klik op het plaatje voor meer info)

Dit is de 33-jarige doortocht van de Levende Meesters.

inlakechDe Maya zien het zo dat deze fase er een is van intense transformatie. Sommigen noemen dit de donkere nacht van de ziel voor de Aarde en de mensheid. Deze heilige doortocht zal 100 % compleet zijn tegen 2016, en we beginnen nu een glimp op te vangen van het licht aan het einde van deze lange tunnel van transformatie.

Samen zijn de mensen collectief door een donkere fase gegaan. Deze 33-jarige doortocht komt aan het einde van elke 26 000 jaar. Sommigen gaan door deze periode zonder veel littekens, anderen veranderen helemaal, en zijn onherkenbaar vergeleken met hun oorspronkelijke vorm. Datgene waar waarachtig licht van puur, ongewijzigd bewustzijn op schijnt, kan de duisternis niet ongedaan maken.

Er is geen weg terug naar wie we waren, hoe we leefden, voor we aan deze reis begonnen. We kunnen het licht dat we in het contrast van deze donkere fase ontdekten, niet afleren. We zijn onbevreesd in onze diepste en donkerste plaatsen in het diepst van onze ziel gedoken, soms met veel geschreeuw en protest onderweg.

We hebben vanuit het diepste van onze ziel geroepen om een diepere relatie met God, Schepper en onze eigen innerlijke God Aanwezigheid. We hebben zelfs om genade geschreeuwd om bevrijd te worden van de gevangenschap die we in deze menselijke vorm voelden. Maar we hebben het overleefd, en we zijn er klaar voor. Er zijn verscheidene fasen geweest in deze donkere nacht…

Eén fase is een donkere nacht van de ziel voor de Spirit/Ziel. Dit is waar ons ego moet sterven aan diens illusies, wanneer we het licht zien van puur ongewijzigd bewustzijn. Het is een tijd waar we een eind moeten maken aan het beschuldigen van anderen en de verantwoordelijkheid moeten gaan opnemen voor ons leven en onze daden. Het is een tijd waarin we onze goddelijkheid als God Wezens terug opeisen. Het is een tijd waarin we enorme en radicale verschuivingen maken in ons leven, om af te lijnen op deze ontwaakte goddelijkheid in ons.

Maar voor we dit goddelijke plan afwerken, moeten we de tweede fase aanpakken, en dat is een donkere nacht voor ons fysieke lichaam. Ons lichaam heeft herinneringen in ons DNA dat, vroeger, aan het einde van elke tijdsperiode, zich herinnert om de fysieke vorm los te laten, en de ziel/spirit aan de andere kant van de verschuiving op te pikken. Dit is de eerste tijd waarin de mens zijn lichaam niet zal loslaten, en we zullen het nu meenemen voor een levenslange rit doorheen een tijdsverschuiving.  Dit is nooit eerder gebeurd. Velen onder ons hebben dit de laatste jaren en vooral de laatste maanden ervaren.

Misschien hebben we ongewone fantoompijn ervaren, of pijn en lichaamssymptomen, daar ons lichaam opnieuw wordt afgesteld met een nieuw programma dat wordt geupgraded, maar zonder het doodsgeheugen. Wanneer we dit goddelijke plan vervolledigen dat we collectief hebben in beweging gezet, dan kunnen we de leven/dood/wedergeboorte cyclus voor altijd en voor toekomstige generaties stoppen.

Paulus
Apostel Paulus. Schilderijencollectie Rijksmuseum

Apostel Paulus zei:

‘Ik sterf dagelijks’.

Als we zijn advies hadden gevolgd, zouden we deze vuile dingen niet moeten schoonmaken. Maar veroordeel jezelf niet voor het verzamelen van zoveel lelijke bagage. We hebben zoveel geleerd door al dat schoonmaakwerk. De Sterrenouderen zeggen dat we de moedigsten zijn van alle tijden die ze hebben gekend, want we doken in de duisternis zonder verpinken of zonder te aarzelen. We sprongen er onmiddellijk in. We wisten dat we de klus zouden kunnen klaren. We zijn die voorbije 30 jaar door vele fasen heen gegaan (nog 3 lichtere jaren te gaan). We ontmantelden alles dat niet licht was in ons, en vernietigden het. Wanneer er niets meer te vernietigen was aan ons vroegere zelf, werden we depressief, en rouwden we toen we ons pijnlijk verlies voelden, en zegden we het verleden vaarwel.

Het moeilijkste stuk van de pelgrimstocht was toen we de volgende fase binnengingen. Dit was een beangstigende, ongekende plek waar er geen vaste grond meer onder onze voeten was, eens we alles zo totaal losgelaten hadden. Deze fase bracht diepe desoriëntatie. In deze verlammende toestand hadden we twee opties: ofwel konden we deze afschrikwekkende leegte aanvaarden, ofwel worstelen om tegen de stroom in te zwemmen naar het oude zelf en wat we als vertrouwd en normaal kenden. In deze desoriëntatie is er geen middel om te weten te komen waar we heen moeten. Ik ben er zeker van dat we allen beide manieren geprobeerd hebben, tot we zo uitgeput raakten door de inspanning, dat we gedwongen werden ons over te geven aan het licht dat in ons aan het groeien was. We gingen het onbekende binnen. We zijn nu net bezig met uit deze fase te komen.

De volgende fase van de donkere nacht van de planetaire transformatie is de heropbouwfase. We beginnen een visioen te creëren van een nieuwe identiteit gegrond in het licht, en daarbij dan ook een nieuwe wereld. Het is de fase waarin we een hoog vibrerende wereld heropbouwen, upgraden en herinstellen, en waarin we naar een hoger, helderder bewustzijnslevel oprijzen. De Sterrenouderen zeggen dat, wat voor beeld we ook hadden van deze nieuwe wereld, er enorme verrassingen op ons wachten. Als je niet houdt van verrassingen, zou ik je aanraden om aan dat idee gewend te raken.

In de steeds veranderende natuur en kosmos is er geen andere constante dan ons persoonlijke centrum en kern. Je hebt deze kern in jezelf gevonden, zelfs als je denkt dat dat niet zo is. Nu we eindelijk in ons levende meesterschap komen, is het universum door natuurlijke wetten eraan gebonden ons MEER te geven van wat we denken en geloven, en waar we dankbaar om zijn.

Boeddha zei:

‘Al wat we zijn is het resultaat van wat we gedacht hebben.’

buddha_1
Al wat we zijn is het resultaat van wat we gedacht hebben

Dit is een kracht die we wijselijk dienen te gebruiken.

Als we al onze kwetsuren en dingen die NIET oké zijn in ons leven onder de mat vegen, dan geven we het universum de toelating om ons nog meer te brengen van wat we echt niet willen! Dit is een in hoge mate misbegrepen concept over positief denken in new age gemeenschappen. Ik noem het de ‘HET IS ALLEMAAL OKE’ – mentaliteit. Leun niet achterover en onderga de pijn en het lijden dat je vandaag voelt niet zomaar en zeg dat het allemaal oke is, als een krachteloos slachtoffer. Denk jij dat de Schepper wil dat jij lijdt? Absoluut niet. De uitdagingen en de pijn in ons leven zijn er om van te leren, en DAN dankbaar te zijn om wat we geleerd hebben. Dit zal de negatieve cycli in ons leven doorbreken.Elke oncomfortabele situatie die we vermijden en bedekken met de ‘het is allemaal oke’- mentaliteit, zal naar ons terugkeren, steeds opnieuw, tot we de les leren.We moeten het inzien, voor het universum het erbij zal laten.Soms zijn er dingen die we moeten aanvaarden die we niet kunnen veranderen.

 

Ram-Dass
Ram Dass

Ram Dass’ benadering van zijn beroerte is hiervan een groot voorbeeld. Maar nu hebben we de kracht om de dingen die we kunnen veranderen te veranderen. We worden nu levende scheppers, Levende Meesters. Dit is een groot geschenk voor ons persoonlijke zelf en voor de hele mensheid. Hoe meer levende meesters we op Aarde hebben, hoe meer dit onze wereld één maakt. We moeten nieuwe, ge-upgrade dankbaarheid kweken…niet gebaseerd op het vergelijken van jezelf met anderen, maar door dankbaarheid te voelen gebaseerd op jouw overvloed en jouw leven (op welk level dit ook is vandaag), in het eenheidsbewustzijn die de hele mensheid omvat. Onze dankbaarheid zal een weldaad voor iedere mens zijn, niet slechts voor ons alleen.

Zoals de Maya zegden, ‘in Lak’ech ala Kin’, hetgeen betekent dat we allemaal een zijn, en dat, wat ik voor mezelf doe, ik ook voor jou doe.We moeten onszelf liefhebben, en ook al onze broeders en zusters. Wat leven was voor deze 33-jarige reis, is nu dood en begraven. Het is tijd om ons verleden vaarwel te zeggen en dank je wel. Het heeft ons goed gediend. We hebben ons ware authentieke zelf ontdekt, en we hebben oude wonden geheald en ons bewustzijn opgetild. Het is tijd. We moeten ons verleden vaarwel zeggen voor we naar de toekomst kunnen reizen. We moeten dank je wel zeggen tegen ons verleden, zodat we een ander en hoger bewustzijnslevel kunnen bereiken.

Het begin daarvan is dichtbij!

Aluna Joy

vert. Fran Tielemans

10 REACTIES

 1. heb het gelezen ,wat gaaf zeg! juist omdat het geen wat ik voel en ervaar zoiets is van: het oude is weg maar er is nog niets nieuws voor in de plaats gekomen.
  door het lezen van dit stukje weet ik wat ik voel ook klopt!
  dank je wel!

 2. Mooie tekst en wat kan ik alles goed plaatsen!De afgelopen periode was voor mij idd een donkere nacht, waarin ik veel oud zeer in de ogen heb mogen/moeten kijken en doorvoelen met mijn fysieke lichaam, om het vervolgens los te laten.
  Het wordt gelukkig weer licht en de zon begint te schijnen!

  Wat ik wel bijzonder vindt is de getallenreeks in de meestergetallen!
  In 1983 was ik 22 jaar oud.
  Toen ik 33 was ging ik een heel zwaar fysiek en mentaal en emotioneel proces in.
  Rond 44 jaar heb ik daarin belangrijke stappen kunnen maken.
  En straks in 2016 ben ik 55 en dan is alles afgerond!
  Heel apart!

  Mooi om te weten dat het dichtbij is!

 3. weer een mooie tekst.
  ik ervaar alles op deze site als wonderbaarlijk herkenbaar.
  ben door alle fases heengegaan maar heb idd niet het gevoel er al te zijn.ervaar het als een aanzame strijd en weg.
  ik voel me erg eenzaam omdat ik in mijn omgeving bijna niemand ken die het zelfde ervaart.(of men heeft het er niet over…)
  hoe zijn jullie in contact gekomen met gelijkdenkende?
  gelukkig kan ik hier terecht en mezelf oppeppen met de mooier blogs
  lieve groet

  • @chris, Hoi Chris,
   Ik heb zelf een poos gehad dat ik mij erg eenzaam voelde, wat u schrijft is voor mij erg herkenbaar. Momenteel is dit bij mij aan het veranderen, ik herken sinds kort gelijkdenkende…..
   Zonder er woorden naar elkaar toe aan te geven is de herkenning wederzijds.
   Ik heb het eenzame gevoel op een bepaald moment los kunnen laten,door te denken dat wij allen één zijn. Dit heeft mij enorm geholpen en ik wens voor u hetzelfde.
   Ik wens u kracht en liefde toe

  • Hallo Chris,

   Ik ervaar hetzelfde als jij. Ook ik voel me eenzaam in deze tijd en geniet dan ook van de teksten hier geschreven. Zoveel herkenbaarheid. Ik zie het maar zo dat alles nu precies is zoals het zijn moet. Alles wat je voelt is NU, er is alleen maar NU. Morgen, overmorgen, over een week voel je je weer heel anders. We gaan met ons allen naar het licht. Heb er veel zin in. Morgen 12-12-12 wordt een bijzondere dag. Op http://www.visiontoabetterworld.nl staat een heel mooi artikel hierover:
   Hartegroet

   • @Heleen, Dankjewel voor het delen van deze link en @chris, het is voor mij net zo herkenbaar. Ik ben ook erg blij met deze teksten, en de reacties. Ze komen ZO op het juiste moment! 🙂

   • @Heleen,

    Bedankt voor het plaatsen van de link!
    Nu begrijp ik mijn terugvallen… het is onderdeel van het grotere geheel. Ik kan er nu zonder oordeel naar kijken. Dank je wel!! 🙂

  • @chris,

   De manier waarop ik gelijkgestemden ben tegen gaan komen is door erom te vragen om ze tegen te mogen komen. Het universum zend je alles waar je om vraagt. 🙂
   En anders kun je altijd mij nog een e-mail sturen: marlalouisa@live.nl 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in