overvloed-verdient

door Stephanie Tuinte- www.purapotentia.com

Hoe krijg ik wat ik wil en verdien?

Deze vraag stelt menigeen zich geregeld. We werken omdat er brood op de plank moet komen, dan wel in loondienst, dan wel als ondernemer. We zijn vrijgezel en komen maar niet die leuke partner tegen. We zijn alleenstaande moeder of vader van 4 kinderen, we hebben 2 banen om rond te komen of werkloos en solliciteren alsmaar door. We hebben een klein huis, maar dromen van een landhuis. Het is dan niet gek dat we ons afvragen of dit het is. Is dit alles? Wil ik meer? Zo ja, hoe krijg ik dit dan? Het antwoord is simpel. Door uit te stralen dat je alles al hebt. Ik hoor je al denken “dit kan toch niet?”. Ja, het kan,  en wel door het volgen van de volgende eenvoudige maar krachtige stappen.

1. Geloof in jezelf.

De wereld heeft jou nodig, jouw creativiteit, jouw hulp, jouw licht. Maak jouw pad en de energie zal gaan stromen. Verlicht de wereld met jouw bezigheid dan wel in de huidige rollen dan wel in waar je naartoe wil groeien. Wanneer jij je eigen bedrijf opstart, aan een nieuwe baan begint, ervoor kiest om alleenstaande moeder te zijn, geloof dan dat je alles in huis hebt om het een succes te maken.

2. Focus op wat je het liefst doet in dit leven.

Dit kan je doen door je doel te visualiseren. Door helderheid te scheppen in je hoofd en een belevenis te creëren die voelbaar is, leg je opnieuw focus. Dit kan zijn reizen of je passie delen.

3. Doe wat je leuk vindt zonder verwachtingen.

Verwachtingen zijn er om hoop te hebben maar niet om gebonden te raken met de uitkomst. Wil je graag hardlopen met de verwachting 10 kilo af te vallen, buig dit dan om naar het leuk vinden van hardlopen en het afvallen zal vanzelf volgen. Wil je meer geld verdienen, start dan met hetgeen je leuk vindt en geld zal volgen. De energie die je geeft, krijg je terug.

4. Vraag om hulp.

Op deze manier geef je de ander ook de kans na te denken over hetgeen jij vraagt zonder dat het antwoord echt van belang is. Je doet ze een dienst om hen om hulp te vragen en daarnaast is kennis delen de vermenigvuldiging van wijsheid. Dit levert vaak ook weer mogelijkheden op.

5. Wees positief in alles wat je denkt en doet.

Positieve energie is mijlenver voelbaar en trekt aan als een magneet.

Alles is energie. Alles wat je denkt en wat je doet. Wat je geeft, krijg je terug. Denk je dat je het niet waard bent om een relatie te hebben, dan ontmoet je partners die dat ook vinden. Ben je bang geen leuk werk te vinden, dan vindt je geen leuk werk. Dus waarom niet vragen wat je wel wilt?

Als laatste een tekst van Gabby Bernstein dat duidelijk weergeeft dat je krijgt wat je wilt als je de energie al hebt.

When I feel good, I will get what I want because..
when I have that happiness, I will receive
when I have that confidence, I will attract
when I have that movement, I will manifest
when I have that willingness and openness, I will create

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in