7 manieren waarop je beschermengel je kan helpen geluk te vinden

Je bent nooit alleen

Ik zie een beschermengel bij ieder mens, en dat doe ik al van toen ik een baby was. Ik zie ze even fysiek als ik mensen zie, en ik zie ze elke dag. Of ze nu religieus zijn of niet, of onafhankelijk van wat hun geloof is. Je beschermengel is bij jou van voor je bent geboren tot wanneer je naar huis gaat naar de Hemel, en hij verlaat je nooit, zelfs niet voor even. Voel je nooit alleen – je bent nooit alleen en je beschermengel houdt onvoorwaardelijk van je, en wil dat je gelukkig bent.

door Lorna Byrne

Vraag een leraar-engel om je te helpen je gelukkiger te voelen

Ik zie zo een overvloed aan engelen. Eén soort engelen die ik zie zijn de leraar-engelen. Dit zijn engelen die ons kunnen helpen om iets nieuws te leren. Deze engelen blijven niet bij ons zoals onze beschermengel, maar komen en gaan. Je kan om een leraar-engel vragen, om je met alles en nog wat te helpen – leren autorijden, leren werken met de pc, zelfvertrouwen krijgen, daten, alles gewoon. Velen onder ons hebben nooit geleerd hoe ze gelukkig moeten zijn, of zijn het vergeten. Vraag je beschermengel om een leraar-engel toe te laten om je te helpen met leren gelukkig te zijn.

7 manieren waarop je beschermengel je kan helpen geluk te vinden

Voel je je depri? Een licht in de duisternis.

Wanneer iemand zich depri voelt, zie ik vaak een engel bij hen die een bal van licht voor hen houdt, ter hoogte van het hart. Ze doen dit om de persoon het licht te helpen zien in hun leven. Wat er ook gebeurt in je leven, er is altijd hoop. Hoe moeilijk een dag ook is, er zijn altijd lichtpuntjes in, moesten we ze kunnen zien. Vraag gewoon je beschermengel om licht voor jou te houden.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Engelen helpen ons te waarderen wat goed is

De engelen vertellen me dat velen onder ons de verkeerde prioriteiten stellen, en dat we zo druk bezig zijn dat we vergeten te leven en gelukkig te zijn. Het grootste deel van ons leven bestaat uit kleine dingen, de gewone dagelijkse dingen. Als we deze dingen ontkennen of hen beschouwen als triviaal en onbelangrijk, zullen we veel missen in ons leven. Vraag je beschermengel je te helpen alle kleine vreugdes te zien die nu in je leven zijn.

Stop met perfectie te zoeken in je partner

De engelen vertellen me dat een van de dingen die veel mensen tegenhouden om een gelukkige partner-relatie te hebben, is dat ze willen dat hun partner op elke manier perfect is. Niemand is perfect. Jij bent ook niet perfect! Ik zie engelen een partner te vinden, en ik zie vaak engelen een gouden draad rond koppels wikkelen, om hen te helpen bij het leren bouwen aan een liefdevolle relatie. Ik zie ook engelen helpen wanneer mensen beslissen te scheiden, ze helpen dan de pijn en de kwetsuren voor alle betrokken personen te beperken. De engelen werken ook hard om koppels te helpen die vergeten zijn hoe mekaar te beminnen, koppels die voortdurend de imperfectie zien in mekaar, in plaats van mekaar te aanvaarden en te beminnen zoals ze zijn.

Je geliefden in de hemel zijn bij jou

Je beschermengel staat vaak toe dat de ziel van een geliefde in de Hemel rond jou is. Wanneer je de aanwezigheid voelt van iemand van wie je houdt en die gestorven is, twijfel dan niet. Velen onder ons voelen de pijn van verdriet, en dit houdt ons tegen om gelukkig te zijn, en dat zou niet zo moeten zijn. Je geliefde is gelukkig in de Hemel, en wil dat jij ook gelukkig bent. Dat is waarom onze beschermengel de spirit van een geliefde binnenlaat om ons te helpen, ons gerust te stellen, en ons gelukkiger te helpen voelen.

7 manieren waarop je beschermengel je kan helpen geluk te vinden

We zijn allemaal speciaal

Ik ontmoet zoveel mensen die hun leven laten voorbij glijden op zoek naar het moeilijk te bereiken ‘levensdoel’. Zoveel mensen die denken dat ze niet bereikt hebben waarvoor ze hier zijn, tenzij hun leven speciaal is. De engelen zeggen me dat we allen een gemeenschappelijk levensdoel delen. We zijn hier allen om elk en ieder moment van ons leven ten volle te leven. Het leven is zo breekbaar, zo kort en elke seconde ervan telt. Veel mensen hebben een brandend verlangen om speciaal te zijn, en als zodanig ook erkend te worden. De waarheid is dat we allemaal speciaal zijn. Er bestaat niet zoiets als een onbetekenend leven, en elk leven is uniek. Stop met wachten! Stop met zoeken! Laat het leven niet voorbijgaan. Leef vandaag ten volle en wees gelukkig.

Bewaar voor later op Pinterest:

7 manieren waarop je beschermengel je kan helpen geluk te vinden

Over Lorna Byrne:

Lorna_ByrneLorna Byrne woont op het Ierse platteland en is weduwe en moeder van 4 kinderen. Toen Lorna jong was dacht iedereen dat zij ‘achterlijk’ was, omdat ze zich niet op de wereld om zich heen scheen te richten. Lorna zelf herinnert zich dat ze behalve mensen en dingen allerlei engelen en geesten zag. Jarenlang ging ze ervan uit dat dat heel gewoon was.  Lorna werd bekend met haar bestseller “Engelen in mijn haar“, over haar jeugd en leven in Ierland.
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

24 REACTIES

 1. Ik heb een afschuwelijk leven achter mij maar sinds ik vorig jaar een overdoses medicijnen heb genomen en 44dagen in coma was Ben Ik op nieuw geboren.Ik kon helemaal niets meer maar op een dag heb Ik Maria gezien en zij gag mij een baby een jongen.Sindsdien kwam Ik op mijn I pad alles over engelen tegen.Ik woon nu in een verpleeghuis en kan zelfs lopen met een rollator krijg veel liefde en geef veel liefde.En Ik Weet dat Ik op een dag weer thuis Zal wonen bij mijn man.Ik raak ook vaak mensen aan als zij pijn voelen het helpt hen maar ook mij.Veel liefs,Maria ga zo door.
  G

 2. Prachtig ik vraag regelmatig hulp en geloof mijn ik kryg het ook niet altyd zoals je denkt maar zrker waar

 3. Ik vroeg vanmiddag mijn beschermengel mij te helpen uit de put te komen, gezonder te worden
  etc etc.
  Tijdens het vragen voelde ik echt de energie en verlichting over me heen komen.
  Twee tellen later stond ik een wok out te doen via YouTube .
  Heel speciaal.

 4. Marleen, ik weet niet of je bijna 3 jaar na dato dit nog leest maar het gaat niet om erin te ‘geloven’, het komt van binnenuit en is ‘weten.’ Door ergens in te willen geloven probeer je jezelf een mindset af te dwingen. Zodra iets accepteert vanuit het weten laat je je bezielde hart spreken. Ik hoop dat je hier iets mee kan.

  Erik Jan

 5. Bedankt voor dit prachtige stuk! Ik weet en voel dat dit zo is en dat maakt me ontzettend gelukkig!

 6. Hoezo is het leven kort. Ik hoor dit meer mensen zeggen Ik vind het lang genoeg duren. Tegenwoordig is de gemiddeld te verwachten leeftijd in ons land ongeveer 80 ? Dankzij o.a. de medische wetenschap gaat dit omhoog. Of we daar overigens blij mee moeten zijn is een tweede. M.a.w.;

  Ik leef liever 50 jaar goed dan 80 jaar en met de pet naar gegooid hebben

 7. Ik voel altijd een aanwezigheid als ik de 'postieve energie' toespreek. Ik ga eerst mediteren en 'erken' in mijn hoofd dat er meer is etc. Vervolgens voel ik altijd een warme energie door mijn lichaam. Ik krijg er altijd kippenvel van (niet op een nare manier) en dan voel ik helemaal geen pijn meer (heb chronisch spierpijn). En dan kan ik ertegen spreken. De eerste keer dat ik dit voelde schrok ik heel erg maar nu ben ik het gewend. Je moet geduld hebben en meerdere malen in je hoofd herhalen waarom jij denkt dat er meer is en wat jij denkt dat er is. Spreek het 'witte licht' toe.

 8. Ik ben sinds kort intuïtief aan het bewegen en dat doet mijn lichaam goed en dacht ik ga het ook proberen om te tekenen en toen begon ik ineens te schrijven en nu blijkt dit mijn overleden ex en die de taak heeft om mij en zijn kinderen gelukkig te maken en wel omdat ik een aarde mens ben. Ik heb al vele volle pagina’s geschreven en hij zegt dat ik eerst in hem moet gaan geloven eer hij mij kan helpen om gelukkig te worden. Hij vind dat ik verwaarloos en dat ik moet gaan leven door middel van om erop uit te gaan. Ik ben best wel uit mijn doen hier over. Wil het graag geloven, maar vraag me af of dit niet mijn onderbewustzijn is. Kan iemand mij helpen wat ik hiermee aan moet.

 9. Ik heb het boek gelezen van Lorna Byrne , “Engelen in mijn haar“, , een pracht mens die van kinds af aan al engelen zag , en verkeerd begrepen werd ., op you tube staat een filmpje van haar , dan begrijpen jullie wat van de mens achter Lorna .

 10. Heel mooi artikel. Zo fijn, het idee van een Engel altijd bij je. Dat stemt me zo gerust. ‘k Wou dat ik er wat meer contact mee wist te maken/voelen.

  Liefs, Susanne

 11. heel mooi, ik vraag dikwijls hulp en steun, maar voelen doe ik ze niet , vind dat zo jammer,

 12. bedankt voor dit artikel. Ik ben al weer een tijdje aan het werk met mijn beschermengel en andere engelen. Hoewel ik ze niet zie kan ik hun aanwezigheid en beschermende/geneeskrachtige energie heel goed voelen. Ik ben blij met hun ondersteuning en vraag hen regelmatig mij bij te staan, ook wanneer ik mijn cliënten een behandeling mag geven.

  lieve groet,
  André

 13. Mooi stuk!
  De aanwezigheid voel ik heel duidelijk. En als ik “ingetapt” ben zie ik aura’s en energieën om mij heen dansen. Deze krijgen steeds meer vorm. Ik zou zo maar op een dag de engelen kunnen gaan zien 😉 En er komen uit alle hoeken veertjes te voorschijn die dit gevoel versterken.

  Volgens mij heb ik die lichtbol uit het artikel ook gezien toen ik 10 was. Ik omschrijf die nu als mijn “ik bol”. Leuk om daar wat over te lezen nu.

  Vroeger zag ik wel mijn overleden opa in zijn volle glorie in mijn kamer staan.

 14. Mooi artikel. Dank je, nu weet ik ook wat die lichtbol is die ik wel eens zie en voel.
  Ben haar boek aan het lezen, heel mooi en leest lekker weg

 15. Als steeds meer mensen de waarheid van de Engelen zouden aanvaarden,
  zou de wereld echt een betere plaats worden.

 16. Ik weet dat de Engelen bij ons zijn en voel ze ook regelmatig . Ook als ik een keer niet aan ze denk dan voel ik ze om me heen ,ben daar zo blij mee . Zeker na de dood van mijn grote liefde ,ze hebben mij zo gesteund en doen dat nog .Dank je voor dit artikel bevestigt weer dat ze er zijn .
  Veel liefs Hillie

 17. Heel erg mooi artikel 🙂 dankje!

  Ik hoop dat iedereen mag voelen dat hij of zij niet alleen is 🙂
  Maar dat het Goddelijke altijd om je heen is.

  Liefs Anne

 18. Ja die engelen omringen je , wanneer je in nood zit , en de getallen die ik zie de laatste tijd die zijn echt geen toeval , ik ontvang ze in dankbaarheid , met de bijbehorende boodschap . Liefs Jannie .

 19. Prachtig……. ik vind het zo bijzonder….engelen ♥
  Ik zelf zie bijvoorbeeld de hele dag meestergetallen.
  Dat begint al als ik op sta….. alsof ze willen zeggen: Goedemorgen, wat gezellig je bent er weer 😀 de dan de hele dag Door synchrone getallen.

  Helaas zie ik de engelen niet, maar ik weet dat ze er altijd zijn.
  🙂

  Liefs Alex