7 Tekens dat je energie lekt

“Mijn energie lekt weg!”

Ik herinner me het moment nog zo helder dat ik hardop tegen mezelf zei “Mijn energie lekt weg!”. Op dat moment snapte ik nog niet helemaal wat ik daar zelf mee bedoelde, maar het kwam zomaar in mij op. Dit gebeurde toen ik met een gevoel van wanhoop en ongeloof keek naar weer een onverwachte rekening van bijna €400. Ik was er zo klaar mee dat steeds wanneer er geld binnen kwam, het meteen weer de deur uit ging. Zo ging dat een hele tijd door en ik werd er moedeloos van!

Zo binnen zo buiten

Door mijn sterke verbinding met mijn Hogere Zelf, heb ik gelukkig het vermogen om bewust mijn ervaringen te beleven volgens het universele principe van “Zo boven, zo beneden, zo binnen, zo buiten”. Zo kan ik gebeurtenissen in deze fysieke wereld vrij snel vertalen naar wat er energetisch gaande is. Het is mijn geloof dat alles begint vanuit een energetische blauwdruk, en deze unieke frequentie manifesteert zich in een bepaalde vorm. Dat is wat ineens zo helder werd voor mij: het weglekkende geld (wat ook een vorm van energie is) wilde mij veel meer laten zien.

Een energetisch elektricien zijn

Vanaf het moment dat ik dit inzicht kreeg, begon ik nog meer bewust te worden van mijn energiesystemen en werd ik gevoeliger voor wat er in mij in beweging was, of juist niet. Ik kon allerlei energetische circuits waarnemen, waar mijn levenskracht als een soort bedrading van licht aan bepaalde velden gekoppeld was en waar mijn energie als gevolg naartoe stroomde.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Ik nam waar wat zorgde voor een kortsluiting in mij, waar er lekkages waren, wat mijn energie deed verzwakken of versterken, expanderen of samentrekken, of liet stromen of stagneren.

Het werd een reis van bewust verschillende methodes van energiewerk toepassen, waaronder het beoefenen van QiGong, met de intentie om op te sporen waar ‘reparatie’ nodig was, zodat ik dit kon helen op mijn manier. Ik voel me vaak als een energetisch elektricien.

Dat mijn buitenwereld daar een reflectie van werd, was mijn bewijs dat het werkte!7 Tekens dat je energie lekt

7 tekens dat je energie lekt

Ik deel graag een aantal mogelijke tekens met je dat je levenskracht weglekt, gebaseerd op mijn eigen ervaringen en de ontdekkingen met mijn klanten.

  • Geld verdwijnt net zo snel als dat het verschijnt. Je merkt dat je geld niet kunt sparen. Er is altijd iets waardoor het weer op gaat en je voelt dat je continu maar net je hoofd boven water kunt houden.
  • Ideeën en inspiratie zijn vluchtig, het komt in een opwelling en is snel niet meer te voelen. Je creativiteit stagneert, omdat je enthousiasme en doorzettingskracht verloren is. Dit veroorzaakt een emotionele achtbaan van levenslust en vervolgens weer teleurstelling in jezelf.
  • Geluk is er maar eventjes. De momenten van je gelukkig en dankbaar voelen zijn er wel, maar ze zijn van korte duur. Al gauw wordt het weer overschaduwd door gevoelens van zwaarte en moedeloosheid.
  • Je voelt je continu vermoeid. Je zegt steeds tegen jezelf en anderen hoe vermoeid jij je voelt, dat het lijkt alsof je helemaal leeggezogen bent en je lam voelt in je lichaam.
  • Fysieke symptomen van pijn en ziekte. Je lichaam vertelt je ook wanneer je levenskracht aan het verliezen bent. Vaak ligt het antwoord in je celgeheugen en lichaamsbewustzijn.
  • Een energetische ‘klap’. Wanneer er iets gebeurt of er iets wordt gezegd en het lijkt alsof je een klap krijgt. Dit kan ook voelen als een steek of als drukkend en je merkt dat je energie uit je lijf trekt.
  • Eindeloze ‘loops’ van gedachten. Je kan jezelf niet stoppen om bijna obsessief aan iets of iemand te denken. De gedachten zijn er als je opstaat en wanneer je naar bed gaat.

De tijd nemen voor self-healing met een ritueel

Het is mijn passie geworden om in mijn werk een gids te zijn voor anderen die hun energetische bedrading willen optimaliseren, zodat het voor hun persoonlijk helemaal klopt en alles weer organisch stroomt.

Ik heb een ritueel gecreëerd dat je zelf kunt toepassen wanneer je opstaat in de ochtend of naar bed gaat in de avond.

Begin door een plek te creëren wat jouw heilige ruimte gaat zijn. Dit kan overal zijn waar je de ruimte voelt om even rustig met jezelf te zijn. Steek een kaars aan en spreek je intentie uit, bijvoorbeeld “Vanuit de eenheid met mijn Hoger Zelf wil ik inzicht krijgen in waar ik mijn levenskracht aan verlies”. Ga in een comfortabele positie zitten of liggen. Met je aandacht doe je een body-scan om op te sporen waar je pijn, spanning of ongemak in je lichaam waarneemt. Ga naar de plek die jou het meest opvalt. Zoom in op die plek en vraag jezelf “Wat is hier aanwezig?”. Wees er helemaal bij aanwezig, ook al wil je het liefst ervan weg. Het kan zijn dat je een fysiek gevoel ontdekt, een emotie, een gedachte, of een herinnering. Blijf doorademen en observeer wat aan je getoond wordt.

Stel jezelf nu de vraag “Waar gaat mijn levenskracht heen?” en laat het antwoord naar je toe komen. Herhaal de vraag zo nodig en vertrouw op de innerlijke wijsheid van je lichaam. De volgende vraag is “Wat is nu écht mijn behoefte?”. Ontdek de dieper liggende behoefte achter de reden dat je energie naar iets of iemand uitreikt en daaraan gehaakt is. “Ben ik bereid om dit los te laten?” vraag je nu. Als het antwoord ja is, is het moment aangekomen om het deel wat ik ‘energetic unplugging’ noem te voltooien. Visualiseer dat je alle energetische stekkers loskoppelt uit dat veld en weer terughaalt naar je eigen kern, jouw innerlijke onuitputtelijke Bron van liefde. Je kunt dit bekrachtigen door hardop te zeggen “Ik roep mijn kracht NU terug!”.

Adem jouw ware licht. Belichaam het. Wees het. Kom thuis in jezelf.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Dank je wel Kaiyann-Isa! Ik hou van rituelen en deze ga ik zeker doen…sinds kort ben ik begonnen met QiGong, wat is dat heerlijk om te doen.

  2. Dank je wel Kaiyann-Isa! Ik hou van rituelen…sinds kort begonnen met Qi-Gong, wat is dat heerlijk…lieve groet, Melis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in