Dood gaan is een illusie van de mind.
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

“Toen mijn broer Billy me, drie weken nadat hij gestorven was, wakker maakte met een beschrijving van wat er met hem gebeurde in het hiernamaals, dacht ik dat ik een beetje gek geworden was. Hoe kon mijn “bad-boy” broer, die een tragische dood stierf, die zijn hele leven lang problemen had met verslavingen, die niet het leven leidde wat de meeste mensen zouden omschrijven als “succesvol”, hoe kon hij de geheimen over het grootste mysterie in het leven onthullen vanuit een andere dimensie? Maar, naar mate de tijd verstreek, veranderde mijn scepticisme in verwondering, toen Billy mij alles leerde over de dood.”

Dr. Annie Kagan
Dr. Annie Kagan

door Annie Kagan

8 dingen die mijn “bad-boy” broer mij geleerd heeft over de dood:

 1. Het eerste wat gebeurt is gelukzaligheid. Zodra je sterft, word je uit je lichaam gezogen en kom je in een kamer van genezing. De lichten in deze kamer wissen alle leed die je tijdens je leven hebt ervaren, zowel fysiek, mentaal als emotioneel. Dat wil zeggen dat, in minder dan een nanoseconde, al je pijn weg is.
 1.  Je zult je nog steeds voelen als jezelf. Ook al heb je nu geen lichaam meer, je voelt je nog steeds een individu. Egenlijk voel je je nog meer jezelf dan toen je nog in leven was. Op aarde hebben anderen zo veel invloed op je, dat je op een bepaalde manier niet helemaal jezelf kunt zijn.
 1. Licht heeft een persoonlijkheid. In het hiernamaals hebben lichtstralen kwaliteiten, als wijsheid, vriendelijkheid, compassie en intelligentie. Dit licht maakt zichtbaar wat op aarde niet zichtbaar is; de Goddelijke natuur van alles.
 1. Zonde en straf is een menselijk concept. Er wordt een heleboel gespeculeerd op aarde over wat ons misschien te wachten staat na de dood. Het maken van fouten tijdens je leven hoort er nou eenmaal bij als mens op aarde. Als de voorwaarde voor een zogenaamde hemel perfectie zou zijn, zou niemand daar uiteindelijk komen.
 1. Je leven op aarde is geen straf. Natuurlijk, er is pijn in het leven, maar niet omdat je dat verdiend zou hebben. Pijn is onderdeel van de menselijke ervaring, net zo natuurlijk als ademen, gezichtsvermogen of het bloed dat door je aderen stroomt.
 1. Na je dood is er geen “dag des oordeels”. Wanneer je terug kijkt op je leven zie je paden die je genomen hebt en welke niet. Je ziet waar je goed in was en dingen die je beter had kunnen doen, maar je hebt hier geen oordeel over. En ook al lijkt het leven op dit moment niet altijd zinvol, na je dood zul je inzien dat je een geweldig leven had, inclusief de moeilijke momenten.
 1. Je bent tevreden met de hoe je eruit ziet. Je bent niet ontevreden over je uiterlijk. Je bent pretentieloos en het maakt niet uit hoe je eruit ziet. Je straalt gewoon, dat gaat moeiteloos.
 1. Echte liefde is niet hetzelfde als “aardse liefde”. Je bent niet geliefd om wat je doet, hoe je eruit ziet, hoe belangrijk je bent of hoeveel geld je verdiend. Het is niet van “gisteren hield ik van je, maar vandaag niet meer”. Liefde is echt onvoorwaardelijk. Het meest belangrijke van alles is  dat, in het hiernamaals, perfecte compassie is. Hoe je ook geleefd hebt, je bent geliefd.

Link naar het boek: Berichten uit het hiernamaals van Billy

nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine
nieuwetijdskindmagazine

Over de auteur:

Billy-Fingers-CoverToen ze zestien jaar was, tekende Annie Kagan een contract bij Columbia Records. Na 10 jaar als zangeres opgetreden te hebben in diverse clubs in New York, is Annie terug gegaan naar school om een universitaire studie chiropractie te volgen. Daarna heeft ze eigen praktijk opgericht in Manhattan. Na een toevallige ontmoeting met een oosterse spirituele leraar, begon ze intensief te mediteren waardoor ze uiteindelijk heeft besloten om haar carriere als arts te stoppen en weg te gaan van haar hectische leven, op zoek naar rust. Ze verhuisde naar een klein huisje aan de baai in het puntje van Long Island en begon weer liedjes te schrijven, samen met de Grammy en Emmy award-winnende producer Brian Keane. Toen haar broer Billy onverwachts stierf en tegen haar begon te spreken vanuit het hiernamaals, nam haar toekomst een verrassende wending. Ze nam haar gesprekken met Billy vanuit het hiernamaals op en publiceerde deze in haar debuut boek “Berichten uit het hiernamaals van Billy”

Link naar het boek: Berichten uit het hiernamaals van Billy , bij Uitgeverij Juwelenschip

Overname toegestaan met bronvermelding ©www.nieuwetijdskind.com

vitaal water
vitaal water
vitaal water

47 REACTIES

 1. @Anouska
  Er bestaan zo veel verschillende religies maar als het op de dood en het hiernamaals 'de hemel' aankomt word er veel al hetzelfde over geschreven, zoals het Goddelijk licht en verlichting. Laten we elkaar in wat we geloven in onze waarde laten en daar niet over oordelen. Wat voor jou waar is en werkt hoeft niet zo te zijn voor een ander, want dat is toch Geloof? Iedereen mag geloven waarin hij/zij wil zolang we maar naar ons hart luisteren!!:)

 2. Beste Angel…..heel veel sterkte. Ik zou ook graag een teken willen krijgen van mijn vader die bij na 2 jaar is overleden. Alleen om te weten als hij het goed maakt en gelukkig is. Ik heb een jaar lang voor zijn heengaan voor hem gezorgd. Maar nooit op t idee gekomen om hem te vragen mij een teken te geven na de dood.

 3. Amerikaanse schrijvers hebben de neiging om Goed Nieuws Boeken te produceren omdat dat beter verkoopt. Nuancering is dan wijs. Wie veel onderzoek doet, ontdekt ten eerste dat deze schepping oneindig groots en gevarieerd is en dat het voor de mens onmogelijk is om God te kennen of de 'Hemel' te begrijpen. In mijn praktijk als auralezer, astroloog en regressietherapeut 'ontmoet' ik doden die niet weten dat ze dood zijn of niet weten dat ze kunnen reïncarneren. Ze weten ook niks van een gids of helper. Tenminste, als dat goed uitgelegd wordt en zij zich IETS KUNNEN VOORSTELLEN, dan pas manifesteert zich een alternatief of hulp. Wat je bij je leven 'gelooft' lijkt de neiging te hebben om vlak na je dood gecreëerd te worden. Zou dus ALLES een creatie kunnen zijn? Is verbeeldingskracht de sturende factor in de menselijke evolutie? Dat zou heel goed kunnen.

  Het is soms lastig te geloven dat je geen fouten kunt maken, dat er geen schuld is, dat iedereen figureert in het toneelstuk van allerlei anderen. Dat we niet verder zijn, dan we zijn. Het troost beslist dat we minstens de eerste helft van ons leven uitleven wat onze geboortehoroscoop voorspelt. Daarna krijgen we groeikansen. Mensen met een sterke Uranuspositie pakken die meestal al eerder. Indiase astrologen zeggen dat drievierde van onze keuzen bepaald worden door predestinatie (voorbestemming) maar dat er eenvierde Vrije Wil is. Hoera!

  Over die krankzinnige, inslechte lieden op deze aarde: ze zitten gewoon nog op het hyena-niveau. Ze hebben nog slechts een reptielenbrein, ze duiken moraalloos onder in geld en macht. Ook voor hen is er groei beschikbaar maar waarschijnlijk pas door ervaringen in volgende levens waar zij zelf slachtoffer moeten zijn. De kinderverkrachter wordt dan als Somalisch meisje besneden door haar eigen grootmoeder, de bankdirecteur wordt geboren in het gebombardeerde Jemen. Zo is de cirkel rond en kan er evolutie door bewustzijnsontwikkeling plaats vinden.

  Ik hoop dat mijn bijdrage iemand blij maakt.
  Met groet van Peter den Haring

 4. Annie Kagan heeft het schitterend weergegeven en haar broer heeft precies hetzelfde verteld als dat mijn vader dat gedaan heeft en nóg doet. IEDEREEN komt in de hemel. Maar sommigen moeten er wel wat langer over doen om daar te komen. Er is geen dag des oordeels of hel.
  Als je dood gaat is er áltijd iemand bij je (Gids) die met je meeloopt. Dus je sterft nóóit alleen. En terwijl je met jouw Gids meeloopt kan je keuzes maken iets wel of niet te doen. Mijn vader heeft me verteld van het 'hemelse' licht wat eigenlijk niet uit te leggen is omdat dit zó intens mooi is.
  Het is wel waar dat veel mensen op aarde anderen veroordelen en over andere oordelen. Maar dat gebeurt dan in de hemel niet. Iedereen is als het ware gelijk. Er wordt inderdaad niet gekeken naar uiterlijk, ras, geloof of wat dan ook. In de hemel is volkomen harmonie.
  Ik weet bijvoorbeeld dat een jongen (18 jaar) overleden aan kanker, nu kinderen die door kanker zijn overleden naar het Licht haalt en met hen speelt. Er valt nog zóveel over te vertellen.
  Liefdevolle groet
  Huub Fest

 5. ik heb een vraag,, 2 mensen die ik ken zijn een moment dood geweest …bv de 2de kreeg een herseninfarct en was echt heengegaan toch hebben ze met reanimatie het hart weer aan het kloppen gekregen…maar die periode dat hij weg was, was 1 zwart gat geen licht of tunnel oid…is het dan bij iedereen verschillend ???

  • Hallo Anna,
   Iedereen ervaart dat anders. De een ziet Licht, de ander voelt alsof hij/zij weggezogen wordt. De een ziet wel de Gids en een ander ziet dat(nog) niet. Maar wat zéker is, is dat je nóóit alleen sterft. Je moet het alleen zien.

 6. Wat een onzin dit. Als iedereen in de hemel zou komen dan maakt het dus niet uit wat voor slechte daden je hier op aarde doet en dat betekent dat we elkaar allemaal mogen bedriegen, vermoorden en pijn doen want er is toch geen dag des oordeels. Wie gelooft dit nou? Sorry hoor maar als je in de hemel gelooft, geloof je dus in God en in de Bijbel en dan moet je toch even die Bijbel weer onder het stof vandaan halen en lezen in plaats van naar dit soort gevaarlijke onzin te luisteren. De Bijbel leert je dat je dat je juist niet naar mensen moet luisteren die zogenaamd met de doden praten! Daarnaast leert het je over de dag des oordeels en dat NIET iedereen een plek in de hemel verdient.

  Lekker doen en laten waar je zin in hebt, als je dood gaat ga je toch wel naar de hemel! Wat een grap zeg.

  • Hoi Anouska,
   .
   voor alle duidelijkheid, ik vind het verschrikkelijk als mensen elkaar pijn doen. In welke vorm dan ook.
   .
   Als jij schrijft "en dat betekent dat we elkaar allemaal mogen bedriegen, vermoorden en pijn doen want er is toch geen dag des oordeels…", vraag ik mezelf af, waarom zou jij of iemand dat willen. Of daar zin in hebben.
   Ook als er geen straf volgt of wat voor consequentie het dan ook zou hebben, dan nog heb ik geen behoefte om anderen pijn te doen.
   .
   Het zou mij zelfs veel moeite kosten of helemaal niet lukken om een ander te bedriegen of te vermoorden of (opzettelijk of bewust) pijn te doen.
   .
   Dit leer ik niet uit de bijbel en ook niet van mensen die met doden praten.
   .
   Dit leer ik omdat ik luister naar mijn hart. En mezelf laat leiden door mijn hart.
   .
   En wat ben ik dankbaar dat ik in staat ben om naar mijn hart te luisteren. En dankbaar dat ik niet of nauwelijks wordt gehinderd door allerlei duisternis.
   .
   En dan kun je ook daadwerkelijk vergeven. Iets waar ook vaak over wordt gesproken in de Bijbel.
   .
   Groetjes N.G.

  • @Anouska,

   Ik schrik echt van je reactie. Ik hoop dat je ooit de inzichten zult krijgen om niet zo kortzichtig te blijven denken. Je hebt altijd nog een geweten en gevoel. Ook al “weet” ik dat ik in de “hemel” terecht zal komen dan nog heb ik niet de drang om anderen iets aan te doen.
   Ik vind het zelfs een beetje egoïstisch om te denken dat alleen “goede” mensen in de “hemel” terecht komen.
   Wie bepaalt wat goed en slecht is?
   Ik heb ook mijn eigen ideeën wat goed en slecht is (moord, pedofilie, stelen, bedriegen etc) maar ik bepaal niet…. ons lot bepaalt.. en als ons lot de “Hemel” is, bring it on!

 7. Paar jaar geleden beviel ik van me dochtertje, ze was 2 uur voor de bevalling in me buik overleden. Hoe veel pijn en verdriet het nog steeds doet is niet te beschrijven. WAt ik wel graag wou – haar graag een keer zien, haar weer eens voelen, wel levend graag.. maar is irrationeel die wens. Toch paar jaar later kreeg ik een prachtig droom op de dag waarop ik weer haar zo erg miste en in die drom kwam ze als een prachtig mooi meisje van ca 3-4 jaar oud met een prachtig mooi rode jurk met witte sipjes erop en met prachtige donkere krullen maar ik mocht dr gezichtje in die droom niet zien. Ze lachte wel, hoorde ik, maar mocht wel weten van me dochtertje, dat het goed met dr gaat daar in de Hemel en dat ze aan mij denkt. Ik was wakker die nacht en was zooo blij, zo euforisch, alsof ik haar terug had. Wat ben ik haar dankbaar dat ze af en toe me in me dromen bezoekt. OOk komt ze wel eens in de dromen bij dr broertje, me gezond kindje die ik na haar kreeg, en dan is het meestal
  in de zin als hem redden bij t vallen of redden in een donkere bos waar die verdwaald is. Zo bijzonder is het om hem eens te horen hier over praten, vertellen als ie wakker is op een ochtend. Ik geloof wel en in de Hemel en in Hel en inderdaad kan me niet voorstellen dat diegenen die kinderen hebben mibsbruikt, mensen hebben enorm veel pijn aangedaan zomaar in de Hemel terecht komen. Maar gun iedereen het leifde gevoel die je maar tot je dood aan toe mag met zich mee dragen en ervaren. Ik ben een hele gelukkige mama alsnog en me dochtertje leeft met ons mee, ik ga er heel positief nu om.

 8. Mooi geschreven en grotendeels herkenbaar.

  Volgens mijn gids is er wel degelijk iets van een soort van dag des oordeels.
  Als je komt te overlijden dan kom je inderdaad eerst in een soort van “herstelfase” want je ziel heeft nogal wat te verduren gehad tijdens je leven hier op aarde en de overgang terug naar “huis”.
  Vervolgens wordt je leven met je doorgenomen en voel je alles wat je anderen (bewust) hebt aangedaan, niet alleen het gevoel van de slachtoffers maar ook van eventuele nabestaanden.
  Zonder je ego (die je op dat moment niet meer hebt)om je te “beschermen/achter te schuilen” kan dit heel heftig zijn.
  Daarna komt de overgang naar de onvoorwaardelijke liefde.
  Mijn gids noemt het leven hier op aarde ook geen leerschool maar meer een bewustwordingsfase.
  1 van de belangrijkste redenen waarom we hier op aarde rondlopen is om bewust te worden van het leven en hoe er liefdevol mee om te gaan.
  Ook o.a. door bewustwording groeit de ziel.
  Als je iets ergs overkomt, is het niet belangrijk waarom het je overkomt, maar hoe je ermee omgaan.
  Ook zal niemand terug naar “huis” gaan als het zijn/haar tijd nog niet is.

  Even een ervaring die ik heb meegemaakt.
  Ik vertelde mijn oma op haar sterfbed dat ze niet bang hoefde te zijn en dat ik haar naar het licht zou brengen, ze werd rustig en niet veel later stierf ze.
  Diezelfde avond was ik half wakker half slapend en was ik in een hele grote donkere ruimte met in het midden een fel licht, zoiets als je ziet op tv tijdens een bokswedstrijd waar de boksring fel verlicht is en je van de bovenste ring naar beneden kijkt.
  Van alle kanten zag ik ontelbare schimmen (allemaal hetzelfde) naar het licht gaan en daartussen herkende ik (ondanks dat ze hetzelfde was als iedereen) mijn oma.
  Ze keek naar mij en zwaaide en ik zwaaide terug.
  De liefde die ik voelde was zo intens dat het gewoon pijn deed.
  Het was net of ik in een soort skybox stond en kon niet verder.
  Dit zal ik mijn hele leven niet meer vergeten.

  Mijn gids kan ik horen nadat ik met mijn rechtervoet in een spijker was gestapt, de spijker zat precies in de zonnevlecht van mijn voet.
  Sindsdien kan ik ook met overledenen communiceren, pijn weghalen, energie geven en iemands hoofd leegmaken.
  Volgens mijn gids kan iedereen dit.
  Ik heb dagelijks contact met mijn gids.

  Heb alles en iedereen lief, leef niet in de toekomst of in het verleden maar in het nu dan leef je bewust.

  • heel interessant! Echt bedankt hiervoor! maar beweer je hiermee ook dat als je heel jong bent, maar je toch al bewust bent van al het mooie, al het fijne en al het liefdevolle wat de wereld je kan bieden. dat je dan al klaar bent? dat lijkt me namelijk niet zo… aangezien ik nog heel veel wil geven, en nog zeker niet klaar ben/ wil zijn.
   en hoe zit het als je nog heel jong bent, en je hebt al aanzienlijk veel bewustzijn? want ik wil graag uit deze uitgestippelde cirkel van school, huiswerk en iedereens kritiek stappen. maar hoe is dat mogelijk als je 17 bent en geen diploma op zak hebt? hoe kan dat als je je eigen keuzes nog niet kan maken volgens de wereld? en wanneer ben ik oud genoeg vraag ik mezelf af…
   @Walter, @Huubfest

   liefdevolle groetjes voor iedereen die dit leest!

   • Hoi AmazeMinder,
    Het zou kunnen helpen eens stil te staan wat jij komt doen hier op aarde. Enerzijds wat je komt bijdragen, dat gaat over het inzetten van jouw kwaliteiten. Anderzijds waar in je nog wilt groeien, dus waar loop je telkens tegenaan in je leven waardoor het niet lukt om geheel jezelf te kunnen zijn en te doen waar je hart ligt? Dit is allemaal bewustwording. Bewustwording gaat over jezelf, de rest volgt vanzelf.

    Het is nu eenmaal zo dat we hier op aarde een leven te leiden hebben, waaronder school en werk. Ik geloof hoe sneller je weet wat je precies wilt gaan doen, de beter het voor je zal gaan werken en je je keuzes daarvoor zoveel mogelijk op baseert. Ik wist het pas toen ik rond de 40 was. Je loopt er vanzelf tegen aan wat je daarvoor nog in de weg zit.

    Groeten Robert

 9. Typerend Angel mijn vader stierf exact een dag eerder, Zaterdag 30 April 2011, ik voelde dat hij steeds verder afstand nam van zijn lichaam, hij is in totaal 3 weken ziek geweest, na zijn heengaan heb ik hem gevoeld, zonder dat ik er eigenlijk erg in had, verscheen hij een half jaar later op een moment dat ik niet aan hem dacht.

  We keken een film en ineens verscheen er een soort cortex/poort in mijn huiskamer en mijn vader ‘deed de deur open’ dat is de enige keer dat ik hem heb gezien.

  Persoonlijk weet ik niet of het te maken heeft met een afspraak die we jaren eerder maakte “wie het eerst gaat neemt alle mogelijke moeite om een signaal te geven vanuit de andere dimensie”

  Ik denk dat wachten op een signaal niet de juiste manier is, doorgaan met leven (wat je vader zeker wenst) en kijken welke signalen er komen … vaak zitten de signalen in hele kleine opvallende dingen …

  Sterkte

 10. Lieve angel.

  Angel ik weet dat dat heel moeilijk is voor je.
  Je vader en je kind. Er bestaat volgens mij niks ergers.
  Je kan via een goed medium proberen contact te leggen.
  Ik denk dat zelf al geprobeert heb door middel van een kaarsje te branden bij de foto.
  En te vragen naar je zoon hem aan roepen. Dat hij door kan komen.
  Ook bij je vader kan je dit proberen.
  Wel alleen in huis zijn. Zodat je niet gestoord kan worden.
  Ik was zelf 21 toen mijn vader overleed. En mijn vader was een heel tijdje aanwezig
  In ons huis. Ik nam hem waar in onze kamer. Een schaduw. Maar ik voelde hem.
  Toen ik pas getrouwt was en niet zo goed at. Kwam mijn vader elke dag langs om
  Te kijken of ik wat at. Heel zorgzaam.
  Onze kleinzoon is overleden. Toen onze dochter in verwachting was. Ze was dus zelf bijna dood
  En kan nooit geen kinderen meer krijgen. Ze is door de spoedoperatie ernstig beschadigt.
  Het kindje Julius genaamd heeft twee dagen geleefd. Een lief mooi kindje . Een engeltje.
  Ik heb contact met Julius gehad tijdens een open dag van de begraafplaats waar hij ligt.
  Tijdens een soort meditatie kwam hij door. Ik voelden zijn aanwezigheid. En er werd gezegt
  Dat waar hij was. Dat het heel mooi is. Maar dat hij altijd bij zijn vader en moeder
  In de buurt is.Ik moest heel erg huilen. Het is erg allemaal.
  Ik heb het met moeite verteld aan onze dochter. Die ook erg moest huilen.
  Ze is op meditatie gegaan voor wat rust. Tijdens de meditatie. Ik denk dat de opdracht om
  Aan Julius te denken.
  Toen kwam ze tijdens het weg raken van de meditatie in een heel mooi landschap
  En daar was Julius. Hij had het zo fijn. Etc.
  Onze dochter is heel hard gaan huilen en zei vervolgens. Als hij het daar zo fijn heeft
  Wil ik daar ook heen. Ze wil dit nooit meer zien. Zo erg vond ze het.
  Ze zei ik heb het gevoel dat ik mijn tijd moet uit zitten op aarde. En dan naar Julius.
  Angel jij ook je kind. Er is niks anders dan je kind verliezen
  Een moeder die haar kind moet verliezen. Heel heel erg.
  Angel ik weet niet meer wat ik zeggen moet. Ik leef ontzettend met je mee.
  Probeer of kaarsjes en aan ze denken. Of toch meditatie.
  Ik ben een uur terug heel hard gevallen met de fiets.. Ik werd niet goed opeens
  Er zitten zes hechtingen. En ik ben duizelig. hoofdpijn. Een hersenschudding.
  Ik weet er niks meer van. Dus hopelijk blijft het goed gaan.
  Dus ik stop nu. Ik moet plat.

  Heel veel sterkte lieverd. Ik leef intens met je mee.

  Liefs Jannie

 11. Ik heb het artikel gelezen, en ben het er niet mee eens! Hoe kan je wel naar de hemel gaan als je slechte dingen heb gedaan ? Moordenaars/verkrachters?? Ik begrijp het niet!

  • @Manel,
   Ik kan me voorstellen Manel dat je dit niet kan begrijpen en zo zijn er meerdere mensen. Tóch is het zo dat ook mensen die het ‘niet’ goed hebben gedaan op aarde naar de hemel gaan. Mijn overleden vader heeft mij dit zo uitgelegd: Als je komt te overlijden is er áltijd iemand bij je Engel/Gids en die loopt áltijd met je mee. Hij laat je dingen zien en voelen. En jij maakt keuzes. Het zijn een soort fases waar ieder mens (als deze is overleden) door zal maken totdat je de volmaakte liefde, vrede en harmonie ziet.

  • @Manel, Beste Manel, volgens o.a. de boeken van Jozef Rulof kom je in de sfeer die bij je geestelijke afstemming thuishoort, moordenaars die hun leven niet beter komen dus in een door in een sfeer terecht van zielen met dezelfde donkere afstemming, ze zouden in niet kunnen aarden, wel krijgen ze de mogelijkheid door licjtwezens om aan zichzelf te werken en op te klimmen. Op aarde leven verschillende zielsafstemmingem naast elkaar.

  • @Manel,

   Omdat we allemaal van de ‘hemel’ komen om hier op aarde ervaren, en na de dood weer terug gaan, om onze ervaringen te verwerken. Die zelf gekozen ervaringen noemen ze ook wel levenslessen.

   Jij blijft te allen tijde een kind van God, een kind van God die zijn eigen goddelijkheid wil gaan ervaren hier op aarde. Daar heb je heel wat levens, ervaringen, levenslessen voor nodig.

   Ga er maar vanuit dat jij in vorige levens vele ervaringen hebt meegemaakt, en hoogstwaarschijnlijk ook als moordenaar en als vermoorde.

  • @Manel,
   Elles’s reactie :
   augustus 13th, 2014 at 16:49

   Het wil maar niet lukken tekstschrijven op een ipad, 2x poging

   @Manel, Beste Manel, volgens o.a. de boeken van Jozef Rulof kom je in de sfeer die bij je geestelijke afstemming thuishoort, moordenaars die hun leven niet beter komen dus in een sfeer terecht van zielen met dezelfde donkere afstemming, ze zouden in lichtsferen niet kunnen aarden, wel krijgen ze de mogelijkheid door lichtwezens om aan zichzelf te werken en op te klimmen. Op aarde leven verschillende zielsafstemmingem naast elkaar, de een zit nog op de “kleuterschool” de ander op jet “gymnasium”, maar uiteindelijk zijn we allemaal kinderen van god

 12. Mijn vader stierf 1 mei 2011
  Hij was mijn beste vriend
  Nu 3 jaar later niks gehoord.
  Toch raar dat iemand waar je zo goede band mee had je niks meer hoort of hem ziet…ook verloor ik 30 sept 2013 onverwachts mijn knul van net 23..ook hem zie of hoor ik niet…best frustrerend om eerlijk te zijn.zowel mijn vader als kind hebben geen afscheid kunnen nemen.. Hoe weet ik nu hoe het met ze gaat en of ze mij nog iets willen laten weten.

  • @angel,
   Beste Angel, Ik kan me best voorstellen dat het voor jou frustrerend is. Bij mij kwamen ze inééns. En dat gebeurt niet bij iedereen. Sommige mensen kunnen ze wel voelen maar niet zien. Soms zie ik ze wel, maar ik voel vooral en mag antwoorden geven. Voor de ‘geest’ kan het veel energie kosten om zich te laten zien en soms zelfs voelen. Mijn vader heeft me verteld dat ik hem niet te zien zal krijgen omdat hij dat niet nodig vind. Hij zegt altijd: Ik ben bij je en je blijft mijn zoon. Vaak willen de mensen zo graag hun geliefden zien. Je zegt: Hoe weet ik nu hoe het met ze gaat en of ze mij nog iets willen laten weten. Ja…dat kan je te weten komen door juist héél stil te zijn en dan hoeft je niet eens te mediteren. Door gewoonweg GOED te luisteren en al jouw gedachten uit jouw hoofd te bannen, zal je merken dat je antwoorden krijgt op jouw vragen. Ja..Angel en soms moet je geduld hebben..héééél veel geduld. Maar ik mag je wel zeggen en dat is niet paranormaal dat ze …waar ze nu zijn, gelukkig en blij zijn. Ze leven in volledige vrede en harmonie. Op mijn website staat het kopje Helpende Kracht. http://www.huubsfibromyalgiesite.nl Misschien heb je er wat aan.
   Heel veel sterkte en Licht toegewenst liefs Huub

  • @angel,

   Vertrouw er op dat je ze weer tegenkomt, is het niet dit leven, dan wel aan ‘gene zijde’. Kun je ze loslaten en vertrouwen? Kan zomaar een les achter schuilen…

   In praktische zin is het voor hun energetisch gezien misschien niet eens (meer) mogelijk om op aarde te zijn.

   • @Lexicon,
    Het gemis is groot.
    Mijn vader overleed door een grove fout in het ziekenhuis
    Mijn zoon overleed door roofmoord
    Hoe moet ik nog iets vertrouwen
    Ze werden zo weg gerukt
    Mijn vader overlegde alles met mij en we zagen elkaar elke dag
    Mijn zoon en ik waren 1 geheel, zijn pijn voelde ik op afstand.
    Hij wqs graag bij me dat ik hem nu niet meer zie valt me zwaar

    • @angel,

     Ik wens je veel sterkte met het verwerken van je verlies!

     Misschien dat het helpt om te beseffen dat je ze ooit weer zult treffen. Op aarde is het leven eindig, maar aan gene zijde niet. Ik geloof dat je uiteindelijk alle antwoorden zullen toekomen.

  • @angel,

   Lieve angel.

   Ik weet dat jij heel veel verdriet moet hebben
   Na het verlies van je dierbare vader en lieve zoon.
   Ik heb een beetje spijt ervan dat ik je met mijn
   Verhaal heb lastig gevallen.
   Ik hoopte dat je wat troost kon ontvangen
   In de wetenschap dat jij niet de enige bent.
   Ik dacht later. Daar koop je niks voor een ander
   Zijn ellende.
   Sorry angel. En houd je taai.
   En houd ook hoop dat je ze voel of zie.

   Liefs Jannie.

  • mjn moeder heeft in een droom verteld dat het haar goed ging en dat was na 20 jaar ….dus wie weet .

 13. Mijn overleden vader heeft mij ook over zijn/deze ervaringen verteld en nog steeds. Als ik readingen geef is hij ook steeds aanwezig. Die acht punten die wordt genoemd door jouw broer is helemaal waar. Schitterend, liefdevol.
  Daarom MOET ik áltijd van mijn vader zeggen dat iedereen waardevol en uniek is.
  Bedankt voor het delen.

 14. Wat een openbaring voor anie Kagan.
  Zo als zij dit verteld. Via haar overleden broer
  Prachtig dat zij dit heb mogen ervaren.
  Zo is het . ook daar heb ik geen moment aan getwijfeld.
  Al die acht punten zijn correct.
  Punt acht over liefde is prachtig.
  Het is zo en het zal altijd zo zijn.
  Het bevestigd mijn geloof in het hiernamaals.

  Bedankt voor het plaatsen van dit stukje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Laat een reactie achter
vul je naam in