DELEN
vaccinaties

vaccinaties9 vragen die elke voorstander van vaccinatie in verlegenheid brengt.  

(noot vertaler: let op deze argumenten worden vooral gegeven voor griepvaccinatie)

Vanaf het moment dat de griep-pandemie is uitgeroepen, zijn er verschillende zogenoemde ‘vaccinatie-experts’ opgestaan die de effectiviteit van vaccins proberen te rechtvaardigen. Ze herhalen allemaal dezelfde belachelijke historische en pseudowetenschappelijke perspectieven over vaccinaties die gemakkelijk gesmoord kunnen worden door de volgende 9 vragen.

Stelling: Studies over de bereikte resultaten van vaccins vanuit wetenschappelijke en medische kringen tonen duidelijk de successen, werkzaamheid en mechanisme in mensen aan.

Feit: Deze stelling is volkomen onjuist.

 • Wat je kunt vragen is: Kunt u voor een dubbelblind, placebo gecontroleerde studie zorgen die kan aantonen dat vaccins veilig en werkzaam zijn?
 • Wat je kunt vragen is: Kunt u zorgen voor een wetenschappelijk bewijs van een studie die kan bevestigen dat vaccins ook op lange-termijn veilig en werkzaam zijn?
 • Wat je kunt vragen is: Kunt u zorgen voor een wetenschappelijk bewijs dat kan aantonen dat vermindering van ziekte in enig deel van de wereld en op een bepaald moment in de geschiedenis toe te schrijven is aan het inenten van de/een bevolking?
 • Wat je kunt vragen is: Kunt u uitleggen hoe de veiligheid en de werkzaamheid van vaccinaties in het menselijk lichaam wetenschappelijk bewezen zijn aangezien de farmacokinetiek ( een studie naar het lichamelijke opnemingsvermogen, de verspreiding, de stofwisseling en de uitscheiding van stoffen) nog nooit getoetst en geanalyseerd in welke vaccinstudie ook.

Eén van de meest bepalende elementen dat de toxische hoeveelheid van een vaccin bepaalt, zijn de farmacokinetische eigenschappen. Geneesmiddel fabrikanten en instellingen voor de volksgezondheid  weigeren  een studie, analyse of evaluatie van de farmacokinetische hoeveelheden in elk vaccin te overwegen.

griep

Er is niet één dubbelblind, placebo gecontroleerd onderzoek in de geschiedenis van vaccin-ontwikkeling geweest dat  heeft aangetoond  dat het veilig is, werkzaam is of resultaat heeft. ( alleen resultaten die onderstrepen dat het schadelijk is voor menselijke gezondheid).

Er zijn ook nooit  gecontroleerde studies gedaan die geheel objectief aantonen dat vaccins een direct of oorzakelijk effect hebben op de vermindering (door vaccinatie) van welk type ziekte ook – waar ook ter wereld.

Elke studie probeert de veiligheid en de werkzaamheid van vaccins te bewijzen. Elke studie waarin ooit is geprobeerd om de veiligheid en de effectiviteit van vaccins aan te tonen heeft opgeleverd dat vaccins kankerverwekkend zijn, mutageen is (genetische veranderingen geeft), neurotoxisch is en de vruchtbaarheid in mensen aantast; maar deze studies worden nauwelijks gepubliceerd.

Stelling: Conserveringsmiddelen en chemische toevoegingen die gebruikt worden bij het vervaardigen van vaccins zijn veilig. Er zijn geen studies die hebben aangetoond dat het niet veilig zou zijn voor mensen om dit te gebruiken.

Feit: Deze bewering is volledig onjuist!

 • Wat je kunt vragen is: Kunt u zorgen voor wetenschappelijke verklaringen waarin het injecteren van de mensheid met een versterkte neurotoxine gunstig is voor de menselijke gezondheid en ziekten voorkomt?
 • Wat je kunt vragen is: Kunt u zorgen voor een risico/baten profiel dat aantoont dat de voordelen van injecties met een bekende neurotoxische overschrijding gunstig zijn voor het beoogde doel, nl. ziekten voorkomen?

Deze kwestie is allang niet meer open voor discussies. Het is een wetenschappelijk vastgesteld feit in letterlijk honderden studies dat de conserveringsmiddelen en chemische toevoegingen in vaccins lichaamscellen beschadigen, dat de neurotoxines het immuunsysteem onderdrukken en chronische ontstekingen plus kankerverwekkende – immuun gerelateerde verspreidingen door het lichaam geven…dit zijn maar een paar van de verschillende effecten die zijn waargenomen in het menselijke lichaam.

Bekijk maar eens een lijst van chemische toevoegingen in de vaccins.

Gelukkig vertellen de farmaceutische bedrijven ons over de schade die vaccins hebben in het menselijke lichaam. Veel mensen lezen deze echter niet.

Het enige wat je hoeft te doen is kijken op de bijsluiter van een vaccin – dit geeft tot in detail de juiste ingrediënten aan, de waarschuwingen en de hoeveelheden schadelijke invloeden.

Alle medische deskundigen die geloven dat het gerechtvaardigd is om dergelijke typen van neurotoxines in mensen te injecteren om ziekten te voorkomen hebben zich laten misleiden, zijn slecht geïnformeerd en onwetend over de logica van de menselijke gezondheid.

Stelling: Een persoon die eenmaal is geïnjecteerd met een vreemd antigeen in het vaccin is voldoende immuun voor toekomstige infecties.

Feit: deze stelling is volledig onjuist!

 • Wat je kunt vragen is: Kunt u een wetenschappelijke verklaring geven over hoe een vaccin zou voorkomen dat virussen muteren?
 • Wat je kunt vragen is: Kunt u een wetenschappelijke verklaring geven waarom het links laten liggen van ademhalingsweg-problemen (of slijmvliezen) voordelen biedt en hoe het direct injecteren van virussen in de bloedbaan de immuniteit vergroot en zelfs toekomstige infecties voorkomt?
 • Wat je kunt vragen is: Kunt u een wetenschappelijke verklaring geven over hoe een vaccinatie een virus kan doden in een geïnfecteerd persoon dat niet exact dezelfde virale vorm of vaccin-stam heeft die ervoor ontwikkeld was?

Alle voorstanders van vaccinaties realiseren zich niet dat de menselijke luchtwegen (eigenlijk van alle zoogdieren) antilichamen bevatten die natuurlijke afweerreacties veroorzaken in de luchtwegen (of de slijmvliezen). Zij gaan voorbij aan deze aspecten van het immuunsysteem door virussen of bacteriën direct in de bloedbaan te injecteren die het immuunsysteem niet zullen versterken; dit leidt tot fouten in het immuunsysteem zelf. Met als resultaat dat de pathogene virussen (http://nl.wikipedia.org/wiki/Pathogeen) of bacteriën niet uitgeschakeld kunnen worden door het immuunsysteem en in het menselijk lichaam blijven bestaan, waardoor verdere groei en/of mutaties in mensen plaatsvinden die worden blootgesteld aan nóg meer antigenen en toxines en daarmee voortdurend in hun afweersysteem worden aangevallen.

Ondanks injecties van welk type vaccin ook, circuleren virussen voortdurend door het lichaam, waar ze muteren en transformeren in andere organismen. De vaardigheid van een vaccin fabrikant om zonder kennis van de mutagene consequenties precies de goede virusstam te vinden is te vergelijken met het richten van een wapen op een doel dat allang van die plek is verdwenen. Je bent aan het schieten op wat er was – niet op wat er is!

Griepvirussen kunnen tijdens een griepperiode muteren, veranderen of zich verschillende keren aanpassen– dit maakt de griepseizoen vaccins voor 100% overbodig en niet effectief. Ironisch genoeg kunnen de natuurlijke immuun verdedigers in een menselijk lichaam zich wel op deze veranderingen richten – de vaccins kunnen dit niet!

Ik heb nog nooit één pleitbezorger van vaccinaties ontmoet, medisch of wetenschappelijk gekwalificeerd, en die zelf 1 laat staan alle 9 vragen kon beantwoorden.

Het volgende zal gedeeltelijk of helemaal gebeuren als je in gesprek gaat over de bovenstaande vragen.

–            Ze zullen de nederlaag toegeven en erkennen dat ze in verlegenheid zijn gebracht.

–            Ze zullen het proberen in twijfel te trekken door niet verwante voorvallen te benoemen die geen betrekking hebben op deze vragen.

–            Ze zullen hun antwoorden formuleren en bezwaren weerleggen op basis van historische argumenten en wetenschappelijke studies die allang geen bewijsmateriaal meer zijn.

Niet één pleitbezorger van vaccinaties zal direct ingaan op de 9 vragen vanuit een open mind!
youtube http://www.youtube.com/watch?v=zCBlxqmOMKM

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zCBlxqmOMKM

Dave Mihalovic is een natuurarts die gespecialiseerd is in vaccin onderzoek, kankerpreventie en een natuurlijke aanpak van behandelingen.

6 REACTIES

 1. Weg met al die troep, of het nu een griepspuit is of de inentingen die je krijgt als je naar het buitenland gaat of die kinderen krijgen, het is allemaal overbodige rotzooi! Mijn man kreeg ze ook toen hij in dienst ging en heeft er nu nog dagelijks last van. Ruim een jaar geprobeerd met homeopathie er van af te komen en wordt nu ondersteunt door bioresonatietherapie. Kreeg last van psoriasis en door het smeren van de creme die hij van de HA kreeg werd het alleen maar in stand gehouden. Hij heeft een zware metalen vergiftiging en bijnietuitputting…………lang leve de reguliere geneeskunde………MAAR NIET HEUS!!! 🙁

 2. Wat mij tegen de borst stuit is het aanbieden van vaccinaties aan zgn. risicogroepen. Ik begrijp niet dat mensen met risico worden blootgesteld aan dergelijke neurotoxische gifstoffen. Lijkt mij dat risicogroepen juist ver weg moeten blijven van griepvaccinaties. Tja, dan blijft er een gezonde groep over die geen belang heeft bij deze vaccinaties. Weg nut van griepprik.

 3. Ik heb zelf geen griepvaccin gehad, maar wel de DTP en de hep A+B(totaal 4 prikken). Deze had ik ‘nodig’ omdat ik op reis wilde naar Thailand. Achteraf gezien was ik toen al verzwakt door veel stress en persoonlijke gebeurtenissen. De inentingen hebben ervoor gezorgd dat ik niet meer kon werken (laatste werkdag was 1 dag voor laatste inenting). De link was bij mij heel duidelijk. Het kost wel enorme moeite om die troep weer uit mijn lichaam te krijgen. Ik reageerde te sterk op homeopathie. Bij mij werkte bioresonantie, kruiden en healing beter. Ik heb zeker 5 behandelingen nodig gehad, puur om de inentingen uit mijn lichaam te krijgen. Door die inentingen heb ik jaren een uitkering. Maar, om positief af te sluiten, ik heb dit wel echt nodig gehad, omdat ik hierdoor spiritueel kon ontwaken en zo mijn leven kon indelen zoals ik wil. Nu kan ik ook mijn missie hier op aarde gaan vervullen. Dus voor mij was het ok, maar de inentingen zijn echt slecht voor je lichaam. Voor mij nooit meer een inenting.

  Groetjes, Edwin

 4. wat ik helemaal raar vind dat ik toen ik 65 werd een oproep kreeg voor een griepprik???? Van de ene op de andere dag had ik die nodig???? Ik ben gezond zover ik weet, heb bijna nooit griep en zou niet weten waarom ik zomaar zoiets in mijn lijf zou laten spuiten. Er zijn zoveel soorten griep, wie zegt dat deze werkt; dat weet niemand en daarom heb ik gebeld en dat doorgegeven. Nu krijg ik die oproepen niet meer.

 5. wat goed dat dit onder de aandacht wordt gebracht.
  het herinnerd mij, wat al jaren geleden is gebeurd;

  Een vriendin zei me eens; moet jij niet een griepspuit halen? HuH? zei ik verwonderd, waarvoor en en waarom zou ik een vloeistof in me laten spuiten waardoor ik juist grieperig wordt? ik ben geen proefkonijn! daar laat ik me niet voor lenen hoor. ik heb talloze vooral oudere mensen naar de huisarts zien gaan voor die griepspuit en ze werden er allen juist ziek van! nee dank je, ik hoef ze niet. maar als jij er wel in gelooft…moet je dat zelf weten.

  Ze heeft daardoor het zelfde gedaan als ik en zei me toen weer een jaar later…je hebt gelijk gehad…ook ik heb gezien dat gezonde oudere mensen er ziek van werden en zelfs zwakker in plaats van beter…ik hoef ze ook niet meer

  ieder zijn eigen keuze zei ik haar en daar blij ik bij,

  ieder mens is vrij om zelf te kiezen….

  liefs, Henriëtte xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in