5-hoek

Laatste artikelen

5-hoek

Nieuwe events

8 april, 2024
5-hoek
In gesprek met Mantrazangeres @hedicarleemusic over de kracht van Mantra’s en wat zingen met je kan doen. Of je dit nu 1 keer doet of 40 avonden achter elkaar. Hédi vertelt ook over het auto-ongeluk dat haar leven zo veranderde en haar dwong om super trouw te worden aan haarzelf en haar energie.
#mantra #mantramuziek #hedicarlee #burnout #rotterdam #gong #mantrajourneys #nieuwetijds #trouwaanjezelf #joy
Twee innerlijke kinderenDe natuurkunde en dualiteit gaan uit van het idee dat alles in paren komt, dat alles een tegenhanger heeft. Mannelijk en vrouwelijk. Actie en reactie. Aantrekking en afstoting. Licht en donker. Als het gaat om zoiets als je ‘innerlijk kind’ gaan de meeste mensen die daar in geloven ervan uit dat je slechts één innerlijk kind hebt. Dat dit kind vol pijn en verdriet is. Heling nodig heeft. En meestal is dat ook zo.Maar ooit ben je geboren als een kind vol zuivere onschuld. Vol eenheidsbewustzijn. Speels. Kende je alleen vreugde en liefde. Weet je nog? Ooit creëerde je een leven uit overvloed en verbinding, als een ware magiër die hemel en aarde naadloos verbond. Je hebt daarmee niet één innerlijk kind, maar twee innerlijke kinderen. De ene gelooft in pijn en tekort, de andere kent alleen overvloed. De ene is geboren uit ego. De andere uit liefde. Een is een aspect van separatie, de ander van eenheid. De een is een illusie, de ander je goddelijke zelf. De meesten zijn het vergeten, maar misschien weet jij het nog?Stel je eens voor dat in je hart, je heilige hart, een kind op je wacht totdat je je dit kind herinnert als een deel van jezelf. Voel eens wat het doet als je erkent hoe het getraumatiseerde kind verlangt naar hereniging met het liefdevolle kind. Hoe het uitreikt naar het lichtere deel in jou, je goddelijke zelf.Stel je eens voor wat er zou gebeuren als je die twee met elkaar zou verbinden, simpelweg uit compassie met die delen in jezelf die om onvoorwaardelijke liefde schreeuwen.Dan komt de leerling de leraar tegen. De afgescheidenheid de eenheid. Het tekort de overvloed. 3D ontmoet 5D. De pijn het medicijn.
Stel het je eens voor.Het is pure magie.Liefs,@gordonvolckmer#magie #innerlijkkind #5d #dualiteit #heling #trauma #compassie #liefde #nieuwetijds
Een vriendin appte me laatst dat ik ‘nu bezig ben zoals het bedoeld is’. Super lief natuurlijk om dat met me te delen, en ook zo waar. Ze wist dat mijn ‘coming out’ onlangs had plaatsgevonden in een prachtige kapel in een klooster van @newloreto in Simpelveld, zondag 3 maart jl. Je mag het ook gerust een geboorte noemen. Want wat ik tot nu toe vrijwel altijd alleen deed in mijn coachingsessies, deed ik hier live voor een groep.
Noem het channelen, heldervoelen of helderweten. Zonder dat mensen ook maar één woord hoeven te zeggen, kan ik zowel hun hartfrequentie als hun ziel voelen. Door deze twee bij elkaar te brengen kan ik mensen ‘lezen’. Daarvoor moet je hart ver genoeg openstaan en moet je zonder oordeel naar andermans energie kijken, met liefde.
Dit zijn twee reacties na de bijeenkomst in de kapel van Simpelveld:
“Gordon heeft op een prachtige, unieke manier de verbinding tussen de mensen in de zaal weten te leggen. Ik denk dat iedereen daardoor heel open was en kwetsbaar durfde te zijn.”
“Gordon wist meteen de vinger op de zere plek te leggen op waar ik momenteel mee worstel in mijn leven. Hij gaf me waardevolle tips over hoe ik daar mee om kan gaan.”
Het is iets wat in het moment ontstaat, zo’n interactief groepsgesprek. Gebruikmakend van de aanwezige creatiekracht en liefde. En dat smaakt naar meer. Ik zal deze vorm van werken met groepen dan ook vaker inzetten komend jaar, live en online.
De eerstvolgende keer is op 1 april in Amersfoort tijdens ons event voor ondernemers die hun zielsmissie centraal zetten. Ik kan namelijk niet alleen de essentie van mensen voelen, maar ook die van hun bedrijf en die twee ga ik combineren die dag.
Voel je de innerlijke roep om daarbij te zijn en onderdeel te worden van de groepsenergie? Schrijf je dan in (linkinbio). Binnenkort verschijnt ook mijn podcastserie waarin ik onder meer de bedrijven van spirituele ondernemers channel.
Ik geloof dat we nu collectief op een punt zitten waar veel lichtwerkers de komende jaren verschuiven naar de plek waar ze op zielsniveau graag willen zijn.
Om zo hun bijdrage te kunnen leveren aan een nieuwe tijd.
Zodat ze bezig zijn zoals het bedoeld is!
#zielsmissie
Verdiep je in de zin van het leven en de betekenis achter #zelfdoding. Ontdek spirituele perspectieven en krijg inzicht in de complexiteit van deze levenskwestie.
Lees het artikel dat Ellen Scheffer hierover schreef via de link in onze bio
Het vinden van je zielsmissie is een proces dat jarenlang of misschien wel een leven lang kan duren. Het begint vaak met een knagende behoefte aan zingeving in je leven. En daarmee start een zoektocht, vooral naar binnen: wat wil ik doen met mijn leven, wat kan ik betekenen voor een ander, hoe kan ik de aarde helpen? En waarvoor ben ik eigenlijk op aarde? Heb je, vele processen later, eindelijk ontdekt wie je echt bent en waar je goed in bent, dan komt de volgende uitdaging op je pad. Hoe ga ik mijn zielsmissie leven? Wat geef ik er voor op? Durf ik die stap wel te zetten? En is dit het dan ook echt? Al deze stappen van bewustwording vormen een rode draad in het leven van vele mensen in dit tijdperk. Meer dan ooit tevoren. Op Nieuwetijds.com vind je een schat aan informatie rondom deze stappen van bewustwording. Samen met andere teachers, auteurs en influencers bieden we content om jouw pad te verlichten, je te laten voelen dat je niet alleen bent op deze queeste.PS: schrijf je in voor de Nieuwetijds updates via nieuwetijds.com, dan krijg je van ons iedere week een brief van Gordon, geschreven uit zijn hart, met daarbij een overzicht van de nieuwste artikelen, events en trainingen.#zielsmissie #soulmission #nieuwetijds #zingeving #bewustwording
Zou je me geloven als ik zeg dat ieder mens op aarde kan voelen of hij of zij authentiek door het leven gaat? Puur als zichzelf? Het eigen pad volgend?Het enige dat je ervoor hoeft te doen is met aandacht je hart te voelen en je hoofd zoveel als mogelijk daarbuiten te laten. Voelen zonder al te veel na te denken. En dan registreren of iets je oprecht blij of enthousiast maakt vanbinnen. Of je innerlijke licht aan gaat. Of de frequentie hoog is en de liefde stroomt. En dat vervolgens als kompas gebruiken in je leven. En als magneet: om aan te trekken wat bij je past.Vaak duurt dat, die staat van open zijn, maar heel kort. Want de meeste mensen vinden snel iets van zichzelf of van wat ze voelen en luisteren dan vooral weer naar hun hoofd. Dat hebben ze geleerd toen ze opgroeiden. Dat er volop voorwaarden zijn om te mogen bestaan, vaak in vergelijking met anderen die het zogenaamd beter, slimmer of mooier doen dan zij. Dat beperkt en knelt. Zorgt ervoor dat je je eigen unieke persoonlijkheid, jouw authenticiteit, verschuilt onder uiterlijke schijn. Terwijl het, om aan de oppervlakte te kunnen komen, voor die authenticiteit zo belangrijk is om je juist niet meer te vergelijken met anderen. Dat je jezelf niet afhankelijk maakt van andermans perspectief, maar durft te voelen wat jij zelf voelt.Authentiek door het leven gaan hoeft niet complex te zijn. Het vraagt om aanwezig te zijn bij je eigen gevoel. En op het moment dat het licht binnenin je aangaat dit gevoel te gebruiken als richtingaanwijzer om je leven vorm te geven.Voelend door het leven gaan. Om te zijn wie je al lang bent. Het is zo kinderlijk eenvoudig.#authenticiteit #frequentie #voelen #hart #liefde #authentiekzijn #nieuwetijds