DELEN
bubbel-vrouw

Een fragment uit het surfrapport van januari door Solara www.nvisible.com

 

bubbel-vrouwIn december voelden we een enorme innerlijke glimlach in onze Ware Wezenskern, ook al waren we in een staat van Niets-heid en hadden we weinig energie. In januari wordt onze innerlijke glimlach nog groter. Het is alsof onze innerlijke wezenskern iets weet dat we nog niet weten. Iets wat het heel, heel gelukkig maakt. Velen onder ons voelen zich overladen met energie en enthousiasme in onze grotere Ware Wezenskern, terwijl onze fysieke, mentale en emotionele lichamen zich nog steeds aan het aanpassen zijn aan onze enorme uitbreiding tot het uitgebreide rijk van de Diamant van het Ongeziene. Hetzelfde geldt ook voor onze uiterlijke levens.

Het zal verschillende maanden vragen om de enorme verschuiving, die we gemaakt hebben tot in ons Nieuwe Landschap, in te halen. Op dit ogenblik kunnen delen van ons voelen als het racepaard aan het starthek, ter plaatse trappelend vol angstige verwachting om in volle snelheid naar ons Ware Leven te galopperen.starthek
Ons emotioneel lichaam is nog oude emotionele patronen aan het opschonen en zich aan het aanpassen aan de recente krachtige instroom van geconcentreerde PURE WARE LIEFDE die ons onherroepelijk heeft veranderd.
Ons mentaal lichaam is nog altijd oude overtuigingen en beperkte perspectieven aan het verwijderen, terwijl het een uitgebreide staat van Verstandloosheid aanneemt. En ons fysieke lichaam wil gewoon op ergens op een strand gaan liggen en rusten.

De voorbije jaren hebben nogal wat mensen onder ons in tijdelijke woningen verbleven. Of we nu bij onze ouders leven of onze eigen plek hebben, het is nog altijd niet ons Ware Huis geweest. Velen onder ons dragen een diepe hunkering om in ons Ware Thuis te zijn, samen met onze Ware Mensen.

Bij gebrek aan een ware fundering, hebben we ons niet geankerd gevoeld. We hebben ons gevoeld zoals bomen waarvan de wortels in een juten zak samengebonden zijn. Dat maakt ons makkelijker transporteerbaar, maar het is niet echt bevorderlijk voor onze groei. Waar we naar hunkeren is aflijning op onze Ware Plek, zodat we eindelijk onze wortels diep in de Aarde kunnen planten.
Dit is hoe we kunnen uitbreiden, hoe we bloemen en fruit kunnen dragen.
Dat is waarom ons Ware Huis vinden dit jaar zo belangrijk is. En velen onder ons zullen naar ons Ware Huis verhuizen voor het jaar om is.

blauwe-vlinderDit is de evolutie: Eerst moeten we ons Ware Huis vinden. Eens we daar zijn, komen we samen met onze Ware Mensen. Dan manifesteren we onze Ware Thuis. En tenslotte zijn we er klaar voor om samen te komen met onze Ware Mensen om ons Ware Doel te vervullen.

Januari is een maand van voorbereiding. We weten dat we veel te manifesteren hebben dit jaar, en moeten op elke mogelijke manier voorbereid zijn. Dat is waarom we alles met een frisse nieuwe blik bekijken. Dat is de enige manier waarop we ons Wonderlijk Nieuw Landschap kunnen zien.

beweegtEn tot alle delen van ons wezen afstemmen op Waar We Nu Zijn en Wie We Nu Geworden Zijn, kunnen we ons Nieuwe Ware Leven niet manifesteren. Maar eens we dat doen, zal alles helder, snel en schitterend vooruitgaan!

We zijn een tijd van integriteit ingegaan, geen morele integriteit, maar integriteit van zijn. Er is het besef dat wat we op het diepste level geloven, net dat is wat zich zal materialiseren in ons leven.
En dat we, om onze toekomst te veranderen, onze diep vastgehouden overtuigingen dienen te veranderen, de overtuigingen die achter onze gedachten en gedragspatronen zitten, om alle negativiteit los te laten die we vasthouden, om alle angst los te laten die ons tegenhoudt en om te stoppen met beperkt te denken en te geloven.

We kunnen ons wezen her-creëren, en we kunnen het leven creëren dat we altijd hebben gewild. En we kunnen dit doen met een overvloed aan LIEFDE.
De nieuwe energie is on- stopbaar. We hebben ons nu begeven in de nooit in kaart gebrachte wateren van een boven- normale werkelijkheid met een super geleidingsvermogen, wat betekent dat er geen weerstand op de energie-stroom zit.

Solara

Vert. Fran Tielemans

10 REACTIES

 1. Elke keer weer blij om herkenning te vinden. In het starthek ja, omdat ik merk dat op welke deur ik nu ook klop (omdat ik denk dat dat ‘moet’) en ik mezelf onder druk sta, wordt er niet opengedaan of de deur weer keihard dichtgesmeten. Dat zijn de juiste ingangen dus niet, nu ben ik gestopt daarmee. Voel me enerzijds daarover schuldig, want dat is mijn oude overtuiging. Steeds maar door blijven gaan en niet mogen observeren en misschien even rustig zitten en kijken of er gewoon ook iets naar mij toekomt. Het is voor mij al heel wat dat ik het heb neergelegd, voel steeds sterker dat ik op een dood spoor zit van oude overtuigingen. Eng hoor, nieuwe fundamenten bouwen. Het oude is bij mij rigoreus afgebroken en dan merk ik in mijn ego dat ik wil dat het zo snel mogelijk hersteld is. Niet dus, ik klop weer op oude deuren, die paden heb ik al eens bewandeld en die waren niet goed voor me. Bleef maar kloppen, want het voelt er zo vertrouwd. Maar mijn ziel weet beter, ik stop dus nu met kloppen. En ga proberen even stil te zijn.

 2. Hallo Lia,

  Observeren was in deze een verkeerde woordkeuze.
  Omgaan met situaties/mensen …
  Ik kan me nu niet terug trekken in een klooster.

  Zoals al aangegeven vind ik rust/stilte pakken op dit moment reuze moeilijk.

  Welk persoonlijk pakket heeft iemand ?
  (Sociale situatie/karma etc..)
  Hoe kijkt iemand naar de wereld ?

  Het is niet voor niets een scherp, smal pad, dus tis geen abceetje. 😉 Maar zo positief mogelijk blijven, dat houden we er in.

  Groeten! Anb

  • Misschien een schrale troost, dat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten en min of meer met dezelfde vragen zitten. Groetjes terug, Lia

 3. Hallo (allemaal),

  Ik moest een beetje lachen bij dit bericht.
  Het kan allemaal kloppen,maar volgens mij hebben we
  al vele maanden van voorbereiding achter de rug.
  Naar mijn gevoel gaat dit nog wel (even) door.
  De energieen zullen best wel verschillen per maand.
  Maar ons ikje, krijgt volgens mij een op maat gesneden portie angsten/trauma/karma (*)te verwerken met de daarbij behorende engergieen. Net genoeg om onze kop boven water
  te houden. Tis gewoon een heel pittige training.

  Ik moet mijn gedachten positief houden. Stil zijn is op het
  moment bijna niet aan de orde. Wanneer ik stil probeer te zijn, komen juist de negatieve gedachten (angst/trauma) naar
  boven, dan is mijn bedrading helemaal van slag.
  Bijkomende moeilijkheid voor mij is om in mijn trilling te blijven/komen. Wat voelen jullie wanneer je iemand ontmoet en eventueel in de ogen kijkt? Voor mij voelt het volgens mij als een optelsom van (kleine) mokerslagen.Wat een andere wereld is dat geworden.
  Wanneer ik wel een paar schaarse momenten van rust heb in
  mijn hoofd, ervaar ik het toegenomen bewustzijn.
  Daar put ik dan moed uit. Het zal ergens naar toe leiden.
  Dan zeg ik tegen mezelf, wees wat vaker stil. Moeilijk, zie boven. De volgende gedachte is al vaker bij mezelf naar boven gekomen:
  Volgens mij beschermen mijn gedachten me zelfs, hoe vermoeiend ze ook zijn. Probeer ik ff kort uit te leggen:
  Wat voel je wanneer je stil(of zelfs met onrust in je hoofd) bent en je bijvoorbeeld je vrouw,broer,neef,oom,tante, collega etc. ‘observeert’ ?
  Ik word daar op het moment niet zo vrolijk van, terwijl dat juist de bedoeling is.

  Haha, zo dat is er weer uit, tot over ongeveer 2 maand, kijken hoe we er dan voor staan.
  Hoe dan ook, we zullen het voor elkaar krijgen.

  Groeten!

  • Hallo anb, wel een rake vraag hoor: wat voel je wanneer je vrouw, broer, oom etc. observeert? Koester je momenten van rust en stilte. Je spreekt zelfs al van toegenomen bewustzijn op die momenten. Dat is toch prachtig? Om in je eigen rust/trilling te kunnen blijven is tijd nodig. Ga dus geduldig met jezelf om. Werk in je eigen tempo, en neem de tijd. Rust en stilte zijn eigenschappen van je Ziel. Het is ook de Ziel die observeert en Waarnemer is. En uiteindelijk moet je daar op vertrouwen. Wat is dan op dit moment belangrijker voor jou? Het observeren van je eigen innerlijke Rust en Stilte (zodat je die kan verdiepen, uitbreiden en consolideren), of het observeren van familieleden? Het is maar een vraag, hoor. Liefs van Lia

 4. Ik snap wat je bedoelt Yvonne. Ook ik ervaar het niet zo als in dit bericht wordt geschreven. En dat is ook lastig aan zo’n algemeen bericht. Iedereen ervaart het anders en eigenlijk kunnen ‘Zei’ ook geen bericht in de ‘We’ vorm schrijven omdat ze gewoon niet weten hoe wij dingen ervaren. En soms is het dan verraderlijk om te gaan denken, he zo ervaar ik het niet doe ik dan iets verkeerd? In een algemeen bericht kunnen er alleen mogelijke algemene vormen besproken worden wat de mensen kunnen ervaren in de maand of wat dan ook. Maar het allerbelangrijkste is hoe ervaar jij de dingen en blijf daar dicht bij en trouw aan, vertrouw op je proces. Vaak leiden zulke berichten alleen maar af. Of pik eruit wat bij je past. Wat niet past laat het voor wat het is. Je voelt zelf innerlijk een ja dit past bij mij of een nee.

 5. Ik begrijp niet goed, waarom deze info en de informatie van gisteren, pas aan het eind van januari gepubliceerd worden. Het gaat over de energie van januari.
  Ik zelf heb alleen maar gerust en me afgevraagd waar dit alles naar toe moet leiden?
  Geen activiteiten ondernomen. En heb daar nog steeds geen behoefte aan.
  als ik dit alles zo lees, dan krijg ik het gevoel aan alles voorbij te gaan.
  Toch kan ik me niet voorstellen dat dat zal gebeuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in