DELEN

aarde hoeders en oceaan hoeders: het creëren van de paradijselijke aarde

Aartsengel Michaël door Celia Fenn
Vertaald vanuit het Engels door Leyla Güven

Geliefde Lichtwerkers, nu de aarde haar eigen Ascensie en herstructureringproces aan het voltooien is, is het tijd het proces te beginnen een Paradijs op Aarde te creëren. Want een Paradijs is niet slechts voor diegenen die gefortuneerd genoeg zijn om op een tropisch eiland te kunnen wonen, maar voor elke mens op Planeet Aarde. In de volgende cyclus zal er veel te doen zijn om dit doel te verwezenlijken. Dit is de tijd van zaaien, en zoals je weet zullen de geplante zaadjes groeien en floreren in het Licht.

Als Lichtwerkers zijnde zullen velen van jullie bevinden dat er nieuwe mogelijkheden aangeboden worden om te groeien en je innerlijke licht en essentie tot uitdrukking te brengen. Er zullen nieuwe ‘missies’ zijn, die aangeboden worden aan diegenen die genegen zijn nieuwe uitdagingen in de arm te nemen.

Want, als je de Hogere Frequenties van de 9e Dimensie binnen gaat, zou je wel eens opgeroepen kunnen worden als Aarde Hoeder of Oceaan Hoeder. Want de binnenstromende energie van het Vrouwelijke Goddelijke activeert je Pijnappelklier, het zal ook diepe herinneringen in je DNA en Akasha Zielenkronieken ontbranden van levens die je hebt doorgebracht in Lemurië en Atlantis en andere tijden en plaatsen, toen jullie als mensen sterk verbonden waren met de Heilige Aarde, en wisten hoe te communiceren met en luisteren naar de aarde en de oceanen. Deze vermogens en gaven zullen door velen van jullie herinnerd worden als je het begrip nadert aangaande je nieuwe manier van leven in de Geäscendeerde of Nieuwe Aarde.

Begrijp, geliefde Lichtwerkers, dat velen van jullie verder zullen gaan in het nastreven van je zielenontplooiing als helers, spirituele leraren en therapeuten. Jullie zullen de mensheid assisteren de nieuwe manier van leven in het Licht van de 5e Dimensie te begrijpen. Dit is belangrijk werk wat je veel vreugde zal brengen terwijl je steeds creatiever en meer ontspannen wordt in je werk. Maar sommigen van jullie zullen van binnen een roeping voelen om de Planeet op nieuwe manieren te dienen. Deze zullen de Aarde en Oceaan Hoeders zijn. Dit zullen Lichtwerkers zijn die door Spirit geroepen worden te leren hoe de zorgdragers van de aarde te worden.

Velen van jullie hebben geshockeerd gezien hoe de Dolfijnen en Walvissen de Oceanen verlaten. En je bent bedroefd. Inderdaad, het is op vele manieren een bedroevend feit. Maar zij geven aan jullie de verantwoordelijkheid over te passen op de Oceanen en te verzekeren dat de Oceaanrasters in een gezonde conditie gehouden worden binnen de Nieuwe Aarde. Zij hebben ruimte voor jullie gemaakt om je verantwoordelijkheid op je te nemen. Betekent dit dat ze nooit terug zullen komen? Nee, het is inderdaad aan jullie ze uit te nodigen terug te keren naar de Oceanen als jullie gasten en medewerkers. Maar het is ook aan jullie ze te verzekeren dat jullie hun oorspronkelijke omgeving te bieden hebben en een vriendelijk en hulpvaardig welkom. Ja, dat klinkt ingewikkeld maar het kan bereikt worden als sufficiënte Lichtwerkers verantwoordelijkheid beginnen te nemen voor dit werk. In het verleden is jullie de kracht ontnomen door het geloof dat jullie ‘niets konden doen’ een halt te roepen tot de degradatie van de Planeet, maar we zeggen, natuurlijk kan je dat! Als je de krachten bundelt met de Natuurspirits en Elementalen zal je ondervinden dat je zeker de kracht hebt het oorspronkelijke Paradijselijke milieu te herstellen op deze Planeet.

Wel, we zullen zeggen dat diegene die geroepen worden te dienen op deze manier, getraind zullen worden en velen van jullie zullen een werkrelatie beginnen met de inheemse sjamanen van de Planeet. Het is inderdaad tijd voor Lichtwerkers en de inheemse wijzen te beginnen met het delen van hun wijsheid, want ieder van jullie heeft een diepe wijsheid die erkent dient te worden. En in dit partnerschap zullen Lichtwerkers leren te werken met de Aarde en haar Oceanen en de inheemsen zullen wederom hun kracht en eigenwaarde ontdekken als Hoeders van de Integriteit van de Planeet.

Dus, dierbaren, het is tijd deze nieuwe ontwikkeling te vieren. Jullie zijn gereed de stewards en gidsen van de aarde te worden. En terwijl elke mens op de planeet bijdraagt in hun taak zullen sommigen van jullie geroepen worden door de Aarde en Oceaanspirits om op een speciale manier van dienst te zijn. Deze zullen leren te luisteren naar de Aarde en de Oceaan, met ze te spreken en hun boodschappen overbrengen naar de mensheid. Dit zal de eerste stap zijn in het wederom creëren van harmonie tussen de Planeet en de mensen. Dit zal ‘natuurrampen’ uitbannen omdat mensen zullen weten wanneer de Aarde het nodig heeft zich te bewegen en te ontladen want de Aarde Hoeders zullen er zijn om de boodschappen te ontvangen,zoals in het verleden toen mensen betere relaties hadden met de Aarde zelf.

Deze die geroepen zijn Aarde Hoeders te zijn zullen door de Aarde en de Natuur aangetrokken worden. Zij zullen communiceren met de Elementalen en de Deva’s. Zij zullen werken om de integriteit van de Kristallen Aarderasters te handhaven, en zij zullen werken met de dieren en de planten en de mineraalrijken om vrede en balans te handhaven. Zij zullen de verantwoordelijkheid nemen voor hun specifieke omgeving, zoals aangewezen door Spirit en de Engelen. Velen zullen Paradijselijke Communiteiten beginnen die de energieën zullen zaaien voor het creëren van de Paradijselijke Aarde. Zij zullen zich opnieuw verbinden met de Heilige Aarde.

Zij die geroepen worden de Oceaan Hoeders te zijn zullen werken met de meer Vrouwelijke Energieën van de Oceanen. Zij zullen geroepen worden verantwoordelijk te zijn voor de integriteit van de Oceaanrasters. Zij zullen werken met de Oceaanspirits en de Meermensen, de Zeenimfen, en de Oceaanwezens, speciaal de Walvisachtigen om de harmonie en de balans tussen de Aarde en de Oceanen binnen de Paradijselijke Aarde te waarborgen. Het zal een ‘partnerschap’ zijn waar binnen de mensen medeverantwoordelijk zijn voor het welzijn van de Planeet op zowel spirituele als materiële niveaus.

Is het geen geweldige manier de Aarde te dienen? Velen van de jonge Indigo wezens die nu volwassen worden zullen hiertoe geroepen worden. Zij zullen hun frustraties en angsten loslaten en zullen de ‘Regenboog Krijgers’ worden die zij voorbestemd waren te zijn. Het zal hun veel vreugde brengen de wijsheid van de wildernis van de wijze ouderen van het menselijke ras te leren.

Maar we kunnen niet genoeg de nadruk leggen, geliefde Lichtwerkers, op het feit dat diegenen die deze missies accepteren getraind moeten worden hun bekwaamheden te ontwikkelen. Werken met de kracht van de Elementalen en de Natuurspirits is niet voor de oningewijden en de zotten. Zoals je aangetrokken wordt tot dit pad, zal Spirit de Leraren roepen die nodig zijn je de bekwaamheid te geven en de mogelijkheden die nodig zijn voor dit werk.

En zodoende – vragen wij jullie te luisteren en te horen of je geroepen zult worden voor dit nieuwe werk in deze tijd. Je zal het heel duidelijk horen als het zo zal zijn!
Starchild – engelse versie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in