Celia boom
Celia Fenn
Celia Fenn

Eerst, 2014 zal een jaar van grote Verandering en Transformatie op het Materiële of Fysieke niveau zijn. Alle concentratie is nu op hoe de Nieuwe Energieën te manifesteren op de Nieuwe Aarde terwijl de Gouden Frequentie een Hoger Bewustzijn en een Hoger Niveau van Visie en Creativiteit toestaat en ondersteund.

De Nieuwe Droom neemt vorm aan, en de Kristal Kinderen zijn hier om jullie te ondersteunen en te helpen terwijl jullie de Droom manifesteren.
Het is waar dat deze Manifestatie samen zal gaan met aanzienlijke beroering in de politieke en economische gebieden van de maatschappij. Dit is omdat de Indigo generatie bezig is te ontwaken en in/naar hun Missie van het aanvechten en het transformeren bewegen. Zij zullen de politieke en economische systemen uitdagen waar er onrechtvaardigheid en lijden is, en zij zullen het werk beginnen met een einde te brengen aan armoede en lijden op de Aarde.

Armoede en lijden zijn geen onontkoombare werkelijkheden op de Aarde. Zij worden gecreëerd door onevenwichtigheden in de sociale en economische structuren en kunnen hersteld worden door deze sociale structuren in/naar een nieuwe betekenis van evenwicht te brengen.

Jullie zullen, Geliefden, vele verbijsterende gebeurtenissen in 2014 tegenkomen, aangezien veranderingen zich op grote snelheid voordoen. Zaken die solide leken zullen plotseling verbrokkelen en bezwijken, om vervangen te worden door ideeën en structuren die meer vloeibaar, flexibel en ondersteunend zijn voor al het leven op de Aarde.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Geliefden, wij vragen jullie niet om in angst te zijn als jullie deze transformaties zien. Jullie zijn de Meesters en de Strijders van het Licht. Weet dat als je uitgelijnd blijft met jouw Hart en jouw Innerlijke Vreedzaamheid, je met gratie en op de best mogelijke manier door deze veranderingen heen zult gaan.Nieuwetijdskind.com-water-kleuren

Het Beëindigen van Armoede, een Duurzame toekomst en de Spirit van het Woud

Geliefde Familie van Licht, terwijl jullie dit jaar van 2014 binnengaan, vragen wij jullie om te dromen en om groot te dromen. Ja, concentreer je op jullie eigen levens en wat je nodig bent om gelukkig te zijn, maar herinner je ook dat je een deel bent van een Wereldwijde Gemeenschap en dat je ook voor de Gemeenschap kunt dromen.
Wij vragen jullie te dromen en je te concentreren op het beëindigen van armoede, op de creatie van Overvloed voor Allen, en de creatie van een Duurzame Toekomst voor jullie kinderen en ook voor hun kinderen!
Geliefden, dit proces van Herstel en Transformatie is geassocieerd met jullie bekwaamheid om je te herverbinden met de Natuur en de wereld van de Elementalen. In de 19de en 20ste eeuwen, haalde jullie evolutie en voortgang jullie weg van de Natuur en in/naar een gemechaniseerde en technologische werkelijkheid. Dit heeft jullie uitbreiding in/naar een Vijfdimensionale Wereldwijde Gemeenschap gediend, maar jullie kunnen niet gedijen als jullie niet terugkeren naar een respectvolle co-existentie met de Natuur.
Het is een kwestie van Balans, tussen de menselijke behoeften als het dominante ras op de Planeet Aarde, en de behoeften van andere rassen en levende wezens. Want, jullie zijn allemaal verbonden in het Grote Web van het leven, en als je geen Evenwicht vindt zal je niet tot bloei komen.Celia boom

En zo zij het, Geliefde Familie, dat samen met de verankering van de Gouden Frequentie op de Aarde, jullie ook de herontwaking van een oude Elementale Kracht zullen ervaren dat wij zullen noemen de “Spirit van het Woud”. Dit Prachtige Wezen, deze Energie zal alle inspanningen en projecten ondersteunen die ontworpen zijn om de kloof met de Natuur te herstellen en een overvloedige en duurzame toekomst creëren.
Het Woud was de eerste “woning” van de mensheid, en jullie leerden hoe ondersteund te zijn door deze Energie welke koesterde en verstrekte. In sommige culturen zagen jullie deze liefdevolle energie van ondersteuning als een Grote Moeder, in andere culturen zagen jullie de kracht van de natuur als een Mannelijke Energie genaamd “Pan“. Er was een begrip van de Elementale Kracht van dit Wezen en hoe het ondersteunend was voor al het Leven op de Aarde, het Menselijke Leven omvattend maar er niet toe beperkt.

Toen, op het één of andere punt van jullie mentale ontwikkeling, gingen jullie in “oorlog” met deze kracht en probeerden het te domineren en te verslaan. Het trok zich terug, en de Aarde begon te lijden aangezien de wouden en de wilde plaatsten verwelkten en langzaam stierven terwijl de technologie verbeterde.

Met het verankeren van de Gouden Frequentie op de Aarde, hebben jullie de terugkeer van de Spirit van de natuur, de “Spirit van het Woud”, en de terugkeer van Overvloed en de ondersteuning in jullie levens effectief uitgenodigd. De “oorlog” met de natuur is voorbij. Jullie leren wederom hoe de natuur toe te staan jullie te ondersteunen terwijl jullie wederom de liefdevolle aanwezigheid van de Spirit van het Woud in jullie levens tegenkomen. Laat deze prachtige energie een deel van jullie dromen uitmaken als jullie de nieuwe Aarde co-creëren met steden die de Natuur en de Spirit van het Woud verwelkomen om Overvloed en Vreugde te creëren.

Wanneer jullie je harten en jullie levens voor de Spirit van het Woud openen, zullen jullie deze energie in jullie levens en in jullie leefgemeenschappen activeren. Jullie zullen de Steden van Licht van de Nieuwe Aarde beginnen te creëren die het Evenwicht met de natuur en het einde van de Armoede op Aarde binnen zullen brengen.

Persoonlijk Evenwicht en Planetair Evenwicht

Jeanluc calm lakeGeliefden, alle dingen zijn in jullie Vijfdimensionale Wereld met elkaar verbonden. Als jullie de Spirit van het Woud en diens Overvloed gemanifesteerd zouden willen zien in jullie leefgemeenschap, moeten jullie dit proces in jullie eigen leven beginnen.

Je begint eenvoudig door jouw hart te openen en in evenwicht te leven met de Hemel en de Aarde. In dat evenwicht is een acceptatie van de ondersteuning en de Liefde, hetgeen een inherent deel is van het Goddelijke Plan voor het Leven op de Aarde. Dan, leef jouw leven op een gefundeerde/gegronde manier, met een stevig geloof in de stroming van Overvloed welke gegenereerd wordt binnenin de Natuur en door de stroom van het Leven, de Liefde en de Creativiteit. Leer om gemakkelijk en in harmonie met de Natuur als een co-creatieve kracht te manifesteren.

Als je gevoelig raakt voor deze liefdevolle ondersteunende energie, zal jij je minder gestrest en meer comfortabel voelen in jouw leven op Aarde. Je zult het gemakkelijker vinden om in/naar nieuwe ideeën, nieuwe projecten, nieuwe omgevingen te stromen, en het oude los te laten, als een deel van het doorgaande “organische” proces van het leven. Wat jouw persoonlijke “volgende stap” ook zal zijn, weet dat je ondersteund zult zijn door deze liefdevolle en alles-omhelzende kracht van de Natuur.

Jullie werk, Geliefde Familie van Licht, is om geaard te blijven, gecentreerd in jullie hart en verbonden met de gouden Frequentie van het Hogere Bewustzijn. Dit, samen met een gevoeligheid jegens de Spirit van het Woud, zal een leven vormen van zachtaardige overvloed en eenvoudige harmonie met de Natuur en de natuurlijke krachten in jullie lichaam en in jullie leefomgeving.

De Knopen van Licht en de Nieuwe Aarde Leefgemeenschappen

peaceful-state-of-mindGeliefden, als je dit niveau van Frequentie en bewustzijn bereikt, wordt je een “Knoop van Licht” voor de Nieuwe Aarde. Als zodanig, zullen jullie vanzelfsprekend anderen aantrekken die ook op deze frequentie zijn en jullie zullen beginnen de Leefgemeenschappen van Licht te vormen.
Dit is een organisch of natuurlijk proces, waar kansen en mensen naar jou aangetrokken zullen worden terwijl je in de stroom van deze energie begeleid wordt.
En, het is in deze collectieve “Knopen van Licht” dat de nieuwe ideeën en de nieuwe leefgemeenschappen van de Nieuwe Aarde tevoorschijn zullen komen.
Zij zullen overal tevoorschijn komen, maar hun focus zal zijn op het creëren van een duurzame toekomst en het werken aan het beëindigen van de armoede en het herstellen van de relatie met de Natuur. Want was is armoede, anders dan het geloof dat de Natuur niet voldoende geeft? Dit zal specifiek nodig zijn in de steden, en daar zullen vele “Licht Strijders” zijn die zullen beginnen de “Licht Knopen” te activeren binnenin belangrijke steden om de Nieuwe Aarde te manifesteren.

Jullie zullen deze “Licht Strijders” vinden waar het ook is dat er dromen en visioenen van Gerechtigheid en Overvloed zijn. Zij zullen tuinen en voedseltuinen creëren en zij zullen projecten opstarten om de wateren te reinigen en voor alle wezens in onderdak te voorzien. Jullie zullen hen vinden waar het ook is dat er inspanningen gemaakt worden om wouden en rivieren te redden, en om in harmonie met de natuur te leven. Jullie zullen hen werkzaam vinden om de technologie in/naar harmonie met de natuur te verschuiven, want dat is hun missie. De enige technologie welke voorwaarts zal gaan in/naar de Nieuwe Aarde zal “schone” en duurzame technologie zijn.

Deze Strijders van Licht zullen aan de Hogere Dimensies werken, samen met de Nieuwe Aarde Structuren en de Raden van Licht. De Raden van Ouderen zullen de projecten overzien, en de Aarde Opzichter Raden zullen deze projecten ondersteunen. De Raden van Kinderen zullen ondersteuning verstrekken voor de Hogere Frequentie binnenkomende zielen en de Kristal kinderen die al hier zijn terwijl zij hun energie geven aan deze nieuwe manifestatie op de Aarde.

Dit, Geliefde Familie, is de werkelijkheid van de Nieuwe Aarde. Wij vragen jullie om je hier op te concentreren, in plaats van op de oude werkelijkheid van paranoia, verval en desintegratie. Herinner je altijd, het is jullie keuze, en ieder moment van jullie leven kunnen jullie kiezen welke Frequentie van Licht jullie wensen uit te sturen in jullie leven en wat jullie wensen te creëren met dat licht als Medescheppers van jullie Collectieve Werkelijkheid.
Wij wensen Vreugde, Liefde en Overvloed op jullie Reis in 2014!
Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
© 2013-14 Celia Fenn and Starchild Global
http://www.starchildglobal.com/

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

40 REACTIES

 1. Wat is dat toch met al die mensen die mijn naam toch steeds met een ‘Z’ schrijven?? Zo apart! Altijd Suzanne, inplaats van Susanne. Story of my life! 🙂 Gek is dat! Vraag me af waarom dat zo is?

  Liefs, Susanne

  • @Susanne, ‘rode kaken’ ja sorry. 🙂 heb er vandaag niet op gelet en Suzanne ligt denk ik makkelijker in de mond dan Susanne, en ik schrijf eerder fonetisch. 🙂 volgende keer Susie zeggen. Daar ga ik het minder mee hebben. 😀

   • @Nele,

    Hoi Nele 🙂 ,

    Wat betekent nou eigenlijk ‘fonetisch’ ? Géén idee wat je daar mee bedoeld 🙂 . En je zegt dat je met ‘Susie’ het minder gaat hebben. Ook géén idee wat je daarmee bedoeld, hahaha 🙂 . Bedoel je dat ook weer ‘fonetisch? ‘

    Knuffel van mij, Susanne

   • @Lia,

    Ja, is ook wel zo. Als ik zelf mijn eigen naam uitspreek, hoor je eigenlijk niet het verschil tussen een S of een Z. Mijn ouders overigens wel, want mijn moeder spreekt het echt uit met een S, en mijn vader dan weer overduidelijk met een Z (?) . Bij mij hoor je het verschil niet. Gewoon Susanne. Of Susie. Of Suus. En mijn stiefvader noemt mij dan weer San. Maar genoeg ditjes en datjes. 🙂

    Liefs, Susanne

 2. “Want wat is armoede, anders dan het geloof dat de Natuur niet voldoende geeft?”

  Allesomvattende zin 🙂 !

  Liefs, Susanne

  • Dank je Suzanne. Hoewel ik mss wat te impulsief heb geschreven. 🙂 Ik vind die zin wel enkel opgaan nadat de basisbehoeften zijn ingevuld. Er is nog veel herverdeelwerk. Xxx

   • @Lia,

    Het ligt eraan Lia, wat je verstaat onder; Overvloed?

    Als je denkt/voelt in overvloed aan Liefde, Harmonie en Vrede hebben met…. is en wordt overvloed…een ruime overschot aan goede ideeën… zoals energie wekken uit en met natuurkrachten…. water/zon/wind…. het planten van zaden van natuurlijke en zuivere plantaardige groenten, zonder gif, gevoed door en met behulp van de natuur-geesten de spirits van mannelijke en vrouwelijke krachten… alles wordt nu samen gevoegd om dit te bewerkstelligen…al je hoeft te doen…is je opgeven/aanmelden om hieraan mee te willen doen…mocht dit jouw keuze en levensopdracht zijn…
    Doordat er mensen zijn die deze opdracht al be-jaad hebben, zoals ikzelf dat heb gedaan…zullen we allen aan elkaar gekoppeld worden ( lees de bootschappen van Aarts Engel Michaël nog maar eens…) om hierin een levend voorbeeld te worden…de middelen hiertoe worden vanzelf aan gereikt op het moment dat alles hiermee op één lijn staat…. voor het hóógste goed voor ons allen. Dat betekent dat hierdoor de veranderingen door alles heen zal zichtbaar worden en ook de politici hierin zal veranderen. Alles heeft tijd nodig…zaadjes worden gepoot…die worden met liefde bevrucht…groeien…bloeien…en kunnen dan als ze rijp zijn…geoogst worden. alles éérst van binnenin jezelf—-) dan naar buiten toe…. in de werkelijkheid. Daardoor verandert armoede ( armoedig denken) in overvloed…. met de basis behoeften die verwezenlijkt worden voor ons allemaal.
    Dat kunnen wij niet alleen hier op aarde… daarom is samenwerking nodig van allen…en iedereen is hierbij belangrijk… daarom is het zo belangrijk om je eigen armoedige gedachten…los te laten…door je gedachten te richten op het wezenlijke belangrijke…wat je graag wilt…. wat wij dus allen willen…. Liefde, vrede, Harmonie…. er is genoeg…alles is in overvloed…. en de verdeling is niet zo moeilijk…. door samen te voegen—) wordt verdeling op-ge-heven…. 😉 naar een hoger plan…

    Hoop dat ik het zo wat meer heb kunnen verduidelijken
    Verheug je! maak je geen zorgen, omarm alles, heb vertrouwen…ons familie van het licht is er voor ons
    Het ergste is al achter de rug… Geloof… in de liefde en het licht en de zon zal eeuwig schijnen…van binnen…naar buiten.
    Lees de woorden letterlijk—) zie er plaatjes bij…

    dikke knuffel voor allen, Liefs, Henriëtte <3 xxx 🙂

    • Ha Henriëtte,
     Ik heb ergens anders al uitgebreid geschreven hoe ik Overvloed ziet. Samenvattend betekent het voor mij “alles wat al aanwezig is en wat klaar staat om uitgedeeld te worden”. Dat “alles” kun je op duizend en één manieren invullen. De vraag is of wij de deur willen openen om te ontvangen.
     Ik zie echter ook voorwaarden, want ontvangen betekent niet vasthouden. Wat je ontvangt zul je weer moeten doorgeven en schenken, zodat de energie blijft stromen. Om e.e.a. te kunnen ervaren, zul je in harmonie moeten zijn met wat ik noem de Wil van God. D.w.z. aanpassen aan de hoedanigheden van God: leven in liefde, eenheid en heelheid, etc. Wanneer je hieraan tegemoet komt, merk je dat wij allen verenigd zijn. Verweven, in en dóór elkaar; dus niet als losstaand naast elkaar.
     Hartelijke groet van Lia

     • @Lia,

      Al wat er is…ik zeg altijd; ik hou van al wat is…dat betekent dat ik door al wat is…mij laat voeden…dus ik ontvang…ik geef al het ontvangende altijd weer door…wij krijgen het voor NOP, dus ik geef het ook door voor NOP, dat betekent niet, dat ik niets heb ontvangen….het betekent dat iederéén daardoor kan ontvangen…die daar behoefte aan heeft… of er gereed voor is…zoals AartsEngel Michaël dat zegt…. het gaat erom: wat Doe je met het ontvangende voor jezelf? ondanks dat je het door geeft…hebt je het zelf toch ook gekregen? dus je hoeft het helemaal niet vast te houden….door het alles omvattende energie steeds weer dóór te geven… ontmoeten we elkaar met dezelfde ideeën die dan uitgevoerd kunnen worden. Daarbij kan ieder zijn eigen Uniekheid hier in uiten… dus ik zie niet “het Probleem” die is er niet. En het ontmoeten gaat via gedachten krachten…dus zonder woorden…via het gevoel…die wordt door al wat is, gelezen…die vanuit je hart uitzend… En juist omdat we allen één zijn…op energetisch niveau…is er dus geen probleem….. enkel de wederopbouw…. Samen… zo bouwen we een nieuwe wereld op..Liefde, Vrede hebben met, Harmonie zijn met elkaar… en deze keer zonder er een probleem van te maken…dat ligt Nu achter ons 🙂 🙂 🙂

      Liefs, Henriëtte <3 xxx 😉

      • Henriëtte,
       Ik begrijp niet goed wat je bedoelt.
       Ik heb toch geschreven dat ontvangen betekent niet vasthouden?
       En wat voor probleem?
       Ik heb nergens gesproken over een probleem??
       Dag, Lia

   • @Lia,

    juist er is overvloed…en Hoe gaan wij daar mee om: dat is het probleem… waren jouw woorden…

    maar weet je wat? er is geen probleem…

    Liefs, Henriëtte 😉

     • @Lia, @Henriëtte,

      Hoi! 🙂

      Nadat ik dit bovenstaande artikel had gelezen, had ik deze zin uit datzelfde artikel gekopieërd:

      “Want wat is armoede, anders dan het geloof dat de Natuur niet voldoende geeft?”

      Ik vond dat eigenlijk een allesomvattende zin. 🙂

      En that’s it. Meer schreef ik er niet over, omdát ik dat dus ook en juist een allesomvattende zin vind. 🙂

      Liefs, Susanne

 3. zijn er meer mensen die in hun proces echt op het dieptepunt zitten terwijl ze mooiere tijden hadden verwacht? moet ik nog iets leren/loslaten? ik zit er doorheen

  • @harry,

   Hoi Harry,

   Ik had daar gisteren, of was het inmiddels alweer eergisteren, ook over geschreven hier op de site, ook naar aanleiding van iemand anders die het ook daarover had. Ik zal mijn geschrijf kopieëren en hieronder zetten, misschien heb je er wat aan, geeft het je wat steun 🙂 . Misschien heb je er ook wel helemaal niets aan, kan natuurlijk ook 🙂 .
   Ik kopieër het, en zet het hieronder voor je neer. 🙂

   Tot zo 🙂 ,

   Liefs, Susanne

  • @harry,

   Hoi Harry,

   Ben ik weer 🙂 ..

   Ik zat ook te denken; ik hoef natuurlijk niet te kopieëren, het staat op deze site 🙂 . Bij het artikel: Omgaan met de energieën van Januari. 🙂 . Bovendien, er staan heel veel artikelen op deze site, en ook vele reacties, waar je denk ik ook veel steun uit kan halen! 🙂
   De energie van Liefde is er sowieso. Of je er nu tegen verzet of niet, of je die nu herkent of niet, de energie van Liefde, voor jou, is er altijd. Maar soms kunnen we te gefrustreerd raken, boos, lamlendig, you name it, en dan kan je die energie niet (meer) voelen. Maar dan is-ie er nog steeds! 🙂 . Ook al zit je er nu even doorheen, ook dat er doorheen zitten is van jou, van Harry, van je eigen energie. Ik ben mij juist de afgelopen dagen weer een stuk bewuster geworden hoe belangrijk het is om ook en misschien ook wel juist in dit soort fases lief te zijn voor jezelf 🙂 . Heb ik zo’n beetje net geleerd, the other dat 🙂 . Lief zijn voor je weerstand, voor je vermoeidheid, lief zijn voor je probeerselen, lief zijn voor je leven, voor je Nu-Moment. Want ook in dat Nu-Moment zit oneindig veel God’s Liefde! Voel maar! 🙂

   Liefs, Susanne

 4. Prachtig!! Hier ben ik als kristal volwassene al jaren mee bezig…mooi dat de plannen zijn goed gekeurd en dat er nu mee gewerkt gaat worden! Jippie! Deze tijd is dus Nu rijp… 🙂

  Zoals ik al vaker zei; de plannen liggen klaar, duurzame energie gecreëerd met de natuur en moeder aarde en de familie van het licht, schoon, zuiver en efficiënt duurzaam, dat is wat we nu gaan doen back to the basis. Prachtig om te lezen en te voelen…mijn hart <3 maakt een sprongetje! 🙂 xxx

  Hartelijke dank voor het schrijven en vertalen en plaatsen hier! We zijn er…en we zullen het verwezenlijken… <3

  liefs, Dikke knuf voor allen en we gaan ervoor, Henriëtte

 5. De grootste bedreiging momenteel is volgens mij niet de uitstoot van CO2 maar de overbevolking. Het vergt heel wat om alle monden te voeden en aan banen en onderdak te helpen, etc. En het is hierdoor dat milieuproblemen de pan uitrijzen.
  Die overbevolking kan geremd worden door armoede-bestrijding. Immers nu is de situatie zo, dat mensen in Derde Wereldlanden uit bescherming veel kinderen nemen, als een soort oudedagsvoorziening. Het probleem kan worden verholpen door geld o.a. te investeren in scholing en in het algemeen in een beter leven. Hierdoor zal de behoefte aan grote gezinnen afnemen.

  Hey Lia, naar mijn gevoel is de overbevolking op zich geen probleem, wel de consumptie van die overbevolking in rijke westerse landen en de uitbuiting van armen in de landen waar ze de bronnen voor deze overconsumptie gaan halen. Zoals je zelf al aangaf is het een complex gegeven. Waarvan je een aspect uitlegt. Zeer bondig samengevat en gesimplificeerd: Het economische systeem is er op gericht ons zoveel mogelijk te laten consumeren om diezelfde economie draaiende te houden ten behoeve van de rijkeren. Machines mogen niet te lang meegaan, modeverschijnselen worden er op gericht om ons de indruk en het gevoel te geven dat we snel nieuwe zaken nodig hebben. Een gebrek aan bewustzijn, zelfvertrouwen, innerlijke rijkdom, liggen hier mijn inziens aan de orde. Die rijker die de aarde aan https uitputten zijn en de andere steeds meer aan het verarmen zijn. Daar kunnen we in de eerste plaats niets aan veranderen. Die ga je niet tot inzicht doen komen. Wij kunnen er wel zeer bewust zijn, dat wat hoe en waar we kopen de juiste mensen, projecten, gedachten goed ‘ verrijkt’. En ja duurzaam kopen is duurder, maar we hebben eigenlijk ook veel minder nodig dan dat we denken op vlak van voeding en onze kleding en materiële bezittingen gaan veel langer mee dan dat ze door de maatschappij aanvaardbaar worden gevonden. Dus ja ik volg je stelling zeker, maar ik denk dat wij als kleine bewuste garnalen elk op zich de hele aarde een plezier kunnen doen, door dit bewustzijn aan te houden, onze kinderen hier bewust mee te leren omgaan, ze te leren niet naar anderen te kijken, hun aandacht bij zichzelf te houden en hun rijkdom in zichzelf te zoeken. Zij zullen met deze geleerde waarden en inzichten als leiders van morgen, deze taak uitvoeren met andere normen en waarden. Wij als gevoelige zien onze gevoeligheid nog te vaak als een probleem een zwakte. En onbewust projecteren we dit op onze kinderen. Waardoor we ze het gevoel geven dat zij als gevoelige een probleem hebben. Ze voelen onze bezorgdheid en nemen onze onzekerheid over. Maar indien we inzien dat wij als gevoelige deze gevoeligheid hebben weten om te zetten naar een bron van immense innerlijke rijkdom en we leren onze kinderen dat hun gevoeligheid een grote kracht is. Dan zullen onze kinderen niet bang zijn om in het systeem een plaats op te nemen en niet vanuit zwakte en onmacht, maar vanuit liefde en kracht. Het systeem op zich is niet verkeerd, de manier waarop het wordt ingezet en de doelen die het nastreefde wel.

  • Hoi Nele,

   Het economische systeem is er op gericht ons zoveel mogelijk te laten consumeren om diezelfde economie draaiende te houden ten behoeve van de rijkeren.

   Precies! Als wij worden aangespoord om steeds meer te gaan kopen omdat dit goed zou zijn voor de economie, kun je je afvragen voor wie dat goed zou zijn. Wie daar uiteindelijk rijk van worden.
   En het is helemaal waar, dat verandering een kwestie van bewustzijn is.
   Fijne zondag, Lia

 6. Wat een prachtig artikel Celia en jij, Cobie, hartstikke bedankt voor de prima vertaling.
  Ik heb echt het idee dat steeds meer Christalkinderen en lichtkinderen ontstaan en dat wij/ zij, hand in hand, ieder op hun eigen manier zal samenwerken voor een betere wereld.

  Maak je maar niet teveel zorgen Lia, hoewel er veel nare dingen in de wereld gebeuren. De pers focust daar enorm op
  Er gebeuren ook veel positieve dingen in het leven en de licht en christalkinderen zullen langzaam maar zeker verrijzen om de doem van zelfverrijking te verranderen inbroederlijk delen.

 7. Celia, bedankt voor het interessante artikel.

  De Nieuwe Droom zal zich op elk gebied van het leven manifesteren, dus ook op politiek en economisch gebied. Mensen ontwaken, dus ook politici en economen.

  Vaak hoor je zeggen dat rijkdom en geld niet belangrijk zijn, maar volgens mij zijn ze de sleutels tot een nieuwe wereld en een nieuwe aarde.
  Voor het voortbestaan van de mensheid op aarde komt de bestrijding van armoede op de eerste plaats, en niet de bestrijding van het milieu-probleem. Alles houdt met elkaar verband, maar een evenwichtige verdeling van geld lijkt cruciaal. Daarbij natuurlijk ook de bewustwording dat wij wereldburgers zijn, onderdeeltje van één mensheid en op dit niveau werkzaam moeten zijn. Deelname aan die wereldwijde gemeenschap, je daar voor inzetten, voorkomt bovendien dat wij de aandacht te veel gaan richten op onszelf, op ons ego.

  De grootste bedreiging momenteel is volgens mij niet de uitstoot van CO2 maar de overbevolking. Het vergt heel wat om alle monden te voeden en aan banen en onderdak te helpen, etc. En het is hierdoor dat milieuproblemen de pan uitrijzen.
  Die overbevolking kan geremd worden door armoede-bestrijding. Immers nu is de situatie zo, dat mensen in Derde Wereldlanden uit bescherming veel kinderen nemen, als een soort oudedagsvoorziening. Het probleem kan worden verholpen door geld o.a. te investeren in scholing en in het algemeen in een beter leven. Hierdoor zal de behoefte aan grote gezinnen afnemen.

  Over de “Spirit van het Woud” kan ik kort zijn.
  Zolang het regenwoud en de bossen in Borneo gekapt worden, voor o.a palmplantages, zal de Spirit van het Woud ondergaan (en sneller dan wij denken).

  Als we het over wereldproblemen hebben, hoor je mensen vaak opmerken: “ach, het zal mijn tijd wel uitzingen”. Misschien wel, misschien niet. Geloof in reïncarnatie betekent dat je weer een keer op aarde wordt geboren en in welke situatie kom je dan terecht? Bovendien wil je toch het beste voor latere generaties. Je kinderen en kleinkinderen.

  Ik besef heel goed dat de Nieuwe Droom veelomvattend is en de problemen niet zomaar onder één noemer zijn uit te leggen. Dit was dus een klein stukje ervan.

   • Ha Nele,
    Ik weet niet of het passie is.
    Ik heb altijd een soort enthousiasme (innerlijk vuur, ha, ha) gevoeld en daar drijf ik op de een of andere reden vanzelf op mee. Het brengt mij dan hier dan daar.
    Liefs Lia

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in