Home Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief (schrijf je hier in)

We sturen je wekelijks op zondagochtend een overzicht van de populairste artikelen, de leukste events en soms een aanbieding.

Momentje aub

Bedankt voor je aanmelding!

Nieuwetijdskind is opgericht door Gordon Volckmer

Voor mensen die hun hoogste potentieel willen ontdekken, omarmen en inzetten om het verschil te maken. Die het hart een prominente plek geven, naast het hoofd, om de wereld een stukje beter/mooier te maken. Die voelen dat er een nieuwe tijd aankomt en daar een bijdrage aan willen leveren. Mensen van jong tot oud, die verantwoordelijkheid nemen over hun eigen leven, en zich verbinden met wie ze werkelijk zijn.

Hoe we met je gegevens omgaan

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. We gebruiken ze om je iedere week een nieuwsbrief te sturen en/of mails met tips voor jouw interesses. Onze nieuwsbrief is  kosteloos en je kunt jezelf altijd afmelden. Lees onze privacyverklaring hier.

Onze events

eventWij verzorgen wij met veel liefde, zorg, en aandacht workshops, seminars en andere evenementen voor onze lezers. Bekijk hier de agenda

Vind ons op Instagram!

instagramWe plaatsen de nieuwste  backstage foto’s en video’s van onze events. Tijdens onze grotere evenementen zenden wij elke dag een video uit, zodat je niets hoeft te missen. En natuurlijk vind je daar ook onze winacties.

Naar @Nieuwetijdskindmagazine

 

 

Onze Facebook en Pinterest vind je hier: