Activatie van Innerlijk Leiderschap en je eigen Heilige Hart

Zo maar, min of meer toevallig, belandde ik vorige week bij Masia Piu, een stukje land, niet zo ver van Barcelona. Via hun Instagramaccount kwam ik weer in contact met Daisy, het zusje van mijn eerste vriendje. Samen met Lars en hun drie kinderen betrok ze drie jaar geleden een oude ruïne, op een berg vol stekelbosjes.

Nu pionieren ze zich daar een weg naar een nieuwe aarde, met permacultuur, sharing en caring. Een circulair ecosysteem, zoals ze in deze tijd weer worden uitgevonden. Inmiddels staan er op hun Piu Wonderland kleine cabins, er liggen akkers, en prachtige terrassen, en er wordt gewerkt aan opvang van water, want het is er droog. En ja, dat gaat gepaard met rozengeur en maneschijn, maar ook met heel veel vallen en opstaan.

Ik sliep in de yurt, lijnde weer uit met mijn natuurlijke vibratie en keek elke nacht en dag naar de maan, die voortdurend zichtbaar was aan de hemel. Weer viel het me op hoe mysterieus de maan eigenlijk is. Ze was ongeveer halfvol, maar ’s ochtends was ze half aan de bovenkant, ’s middags aan de zijkant, en ’s avonds aan de onderkant. Vaak leek ze wel doorzichtig, je kon het toch geen massa stenen noemen.

Ik doneerde rozen aan het land (maar dat hadden ook bijenkorven, kippen of geiten kunnen zijn), en we plantten ze met intenties voor grootse dromen, op de dag dat dat volgens de biodynamische maankalender het meest gunstig was. Ik werd me weer een klein beetje bewust van de natuurlijke ritmes.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Geïnspireerd keerde ik terug naar huis, onder de indruk van wat mensen in slechts drie jaar allemaal kunnen realiseren; door in hun eigen leiderschap te stappen en gewoon vorm te gaan geven aan een visie; met hulp van intentie, passie, gezond verstand en een flinke dosis doorzettingsvermogen.

De volle maan van 16 februari staat in Leeuw. De activatie van Innerlijk Leiderschap en je eigen Heilige Hart staan dan centraal. Doe je mee?

Datum: woensdag 16 februari van 20 – 21 uur.
Kosten: 17,95 € inclusief 365 dagen terugkijken
Aanmelden: http://bit.ly/maanceremonie

P.S. Op 12 april is de conjunctie van Neptunus en Jupiter in Vissen. Eén van de belangrijkste momenten van expansie dit jaar. (Stay tuned! Natuurlijk doen we dan weer een activatie!) Begin in aanloop daar naartoe nu alvast groots te dromen. Plant eventueel jouw rozen met je intenties, zodat ze de komende maanden tot bloei kunnen komen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in