relationship

door Shekina Rose

www.shekinaspeaks.com

De getallenreeksen die in deze tekst voorkomen werden door spirit aan Shekina Rose gegeven, om deze transmissie te activeren.

Veel van jullie die ultrasensitieve blauwestraalsmensen zijn, engelen- en sterrenwezens, kunnen nu relaties ontmoeten die je voordien niet kon ontmoeten. Dit zijn karmische relaties, verbindingen en zielscontracten, die je diepe kern-DNA een mogelijkheid bieden tot cellulaire healing en hogere kosmische activering voor je ascensiepad van goddelijke aflijning. 13

Jij bent nu in staat om deze karmische contracten te overstijgen en te transformeren en een hoger goddelijk zielspad te vervullen, nu je menselijk lichaam zijn resonantieveld van licht en spirit belichaming vergroot heeft. De relatie kan romantisch, vriendschappelijk of zakelijk zijn, en verbonden aan een specifieke locatie of een ziele-eed of -gelofte. Je kan ook meemaken dat familierelaties plots in karmische overdrive lijken te gaan. 33

De planetaire transformatie op lichtsnelheid van de 12-12-12 heeft deze karmische zielscontracten en verbindingen versneld, voor het loslaten en de ascensie van jou en de andere persoon. Dit geldt voor jullie beiden, zodat je vrij wordt, en geactiveerd in de keuze voor de dimensie en het bewustzijn waarvoor je op zielsniveau klaar bent. 12-12

Deze nieuwere karmische relaties volgen niet je gewone patroon dat je gewend bent en in het verleden hebt gebruikt. Dit kunnen plots opduikende wervelwind-relaties zijn die vanuit het niets komen, die uitgetekend zijn door je ziel samen met de Kosmos, en die uit chaotische energieën stammen die een situatie creëerden om jullie samen te brengen. Dit kan voor een gemeenschappelijke reden zijn, voor een doel, en er kan een gevoel van hoogdringendheid rond zijn waaraan je niet kan ontsnappen.

 

Karmische verbonden

Karmische verbonden brengen een intensiteit en verplichting mee vanuit een hogere oproep tot healing van je ziel en het universum als zielscontract. Het kunnen mensen zijn op je weg die aanvoelen als kameraden, als mentor of waar er een vibrationele match mee is.

In karmische verbonden heb je zielsmaten en /of goddelijke tegenhangers die samenkomen wanneer een of beide van jullie klaar zijn om misplaatste energieën te balanceren en de overzielsmatrix van de monade beginnen te integreren. In karmische verbonden kan het erg moeilijk zijn wanneer jullie allebei niet willen evolueren en healen.

Afhankelijk van de situatie, heeft het universum in deze versnelde tijden je nummer geroepen, ben je nu op het podium, en is het nu aan jou om jouw deel te transformeren en te overstijgen tot een hoger licht van liefde.

Weet dat jullie allebei of de omstandigheden het eens waren over deze zielscontracten voor je incarneerde, en in de diepe kern zijn jullie allebei goddelijke heilige wezens die beiden een deel van het spel spelen voor het licht.

De spirituele evolutie die deze karmische relaties jullie kunnen brengen, is zielsbrandstof van transformatie die je frequentie optilt, je aflijnt op je goddelijkheid op manieren die je je niet kon voorstellen.

De sleutel is het toe te laten, en niet vast gaan zitten op een oud spoor, in ego, en lagere densiteits-vibraties. 333

 

Emotionele triggers van Zielscontracten en Verbonden schoonmaken

Wanneer je getriggerd wordt door oude angsten of wanneer emotionele pijn naar boven komt door deze zielscontracten, kan je een diepere niveau van healing ervaren waartoe je voordien niet in staat was. Dit kan je tonen waar je uit je zone ging omdat je voelde dat de wereld te hard was, en nu brengt het je goddelijke kracht opnieuw terug. Het is belangrijk je niet te verliezen in lichaamspijn, want je kan extra gevoelig zijn wanneer deze portalen diep transformeren en het emotionele Ka lichaam doen ontwaken dat op grotere harmonische resonantie wordt afgelijnd met Gaia’s emotioneel lichaam.

Wanneer je getriggerd wordt door oude angsten, roep dan je Ik Ben aanwezigheid aan, je spirit gidsen, Genade Elohim, en de engelen, om al je energielichamen in integriteit te houden. Adem diep; voel in je lichaam waar delen van je spirit weggingen, blijf gefocust op de verbinding met de Godsbron door de Natuur, wanneer je diep inademt en zo je zielsessentie en God opnieuw toelaat in die delen van je leven en wezen, door vergeving.

Een deel van wat naar boven gebracht wordt is het trauma van geboren te worden, en de afscheiding van spirit. 333

 

Versnelling van de 12-12-12-poort van je Zielsbestemming

De komende 12-12-12-poort versnelt een verschijnen van zielsbestemming-energieën en van emotionele triggers die een dimensionele poort voor je openen om diepe miraculeuze healing te ervaren van vele vorige levens en het collectieve groepsbewustzijn tegelijkertijd.

De Kosmos en je lichtlichamen hebben samengewerkt om deze opperste transcendentie van heelheid en eenheid terug naar jou te brengen. 444

 

Jij creëert de Brug voor de nieuwe Aarde

Jij creëert de brug. Denk eraan, het is niet jouw taak om de andere of de situatie te veranderen. Jij zal in staat zijn de energieën tot een hogere vibratie te tillen, door je eigen alchemische proces van schoonmaken van je emotioneel lichaam, door vergeving, en zo terug naar de scheppingsbron te gaan. Dit creëert nieuwe patronen in je Godsessentie, die in jou hersteld wordt.

Door niet een deel van jezelf weg te geven en in je essentie te blijven, zal je het zielscontract vervullen, want dit creëert een energetische weg terug naar God voor jullie allebei, wat ook de situatie is. Dit is wat ze nodig hebben van je, dat je volledig bent wie je bent, want dit is wat ze wensen op zielsniveau, en wat ze vergeten zijn, en jij bent de brug.

De 12-12-12-poort komt eraan voor deze karmische zielscontracten, want in bepaalde gevallen houdt het bolwerk van de duisternis langer stand dan verwacht, en jij bent deze goddelijke kans als poort naar de nieuwe aarde.

Hetgeen het Universum wenst voor je, is dat je volledig gaat leven in je goddelijke energie, zodat God opnieuw in je wezen kan binnenkomen, hetgeen alle leven verbindt met de scheppingsbron, en dus ascensie voor allen. 333

 

Belangrijk om eraan te Denken dat Jij de Vredestichter bent

Hetgeen belangrijk is om aan te denken: voor sommigen is de weg in deze karmische relaties en verbonden niet een langdurige, zorgende, gelijkgebalanceerde vereniging te hebben.

Jij die de vredestichter bent, wenst hun frequentie op natuurlijke wijze op te tillen, om hen naar het volgend niveau te brengen. Daar je een meester bent in het creëren van harmonische balans in het leven, is het zo makkelijk het potentieel in deze persoon te zien, want dat is ook wie jij bent. Jij vervult jouw karmische verbinding door in de etherische rijken en andere dimensies te werken voor healing. In deze tijd gaat het over het niet verliezen van je kracht, het niet weggeven van je kracht, en je lichaam niet te verlaten.

Je zal weten of jouw taak is om weg te gaan, want in deze periode zal je mekaar volledig bevrijden van je contracten, daar je beiden zal beslissen of je iets nieuws en het volgende niveau samen wil creëren.

Door los te laten, vergeving, en door te erkennen dat ziel spirit afscheiding en hereniging, in je kracht blijven en niet verstrikt raken, je een verhoogde schoonheid en vreugde zal schenken die je nooit voordien hebt ervaren.

Dit is jouw geschenk om jou te vieren, deze opperste goddelijke kracht die vanuit een grotere belichaming van de Bron komt.

Dit zijn tijden van grote zuivering die goddelijke cellulaire healing brengen op een nieuwer en dieper niveau, om te verschuiven naar een hoger wezen van licht, je goddelijke oorspronkelijke blauwdruk. 13

 

Shekina Rose

 

Vert. Fran Tielemans

14 REACTIES

 1. ik heb karmische banden met mijn overleden broer. Mijn broer is heel jong plots gestorven. Ik heb altijd een hele diepe liefde voor hem gevoeld, die ik eigelijk niet kon verklaren. Ik had wel altijd het gevoel dat wat wij hadden iets heel speciaals is. Ik zou alles doen voor hem, ik zie hem liever dan alles ter wereld, zou er zelfs mijn leven voor gegeven hebben. Later ben ik te weten gekomen dat hij in vorige levens mijn man is geweest, vandaar die diepe liefdesconnectie. Mijn broer is reeds 10 jaar dood en ik kan mijn hart nog altijd niet openstellen voor iemand anders. Wanneer ik aan liefde denk, komt hij weer tevoorschijn in mijn hoofd. Bij alles rond gevoelens,hartzaken zie ik hem plots weer verschijnen. Ergens voel ik mij gezegend dat ik zo iets moois voor iemand kan voelen, maar tegelijkertijd verscheurt het mij en blokkeert het mij in mijn huidige leven. Ik kan mij gewoon niet openstellen voor de liefde want dat kind zit daar en al mijn aandacht gaat dan weer naar hem. Heeft er iemand een idee hoe ik dit kan loslaten, want ik heb het gevoel dat het mij alleen niet lukt. De karmische band is zo sterk dat ik als het ware wordt toegezogen naar hem.

  • Dag Vicky, ik weet niet of je inmiddels al een oplossing hebt gevonden maar je zou naar een sjamanistisch healer kunnen gaan, en als je er 1 hebt gevonden vraag dan of deze specifiek verbindingen kan healen want de ene sjamaan is meer ontwikkeld dan de andere (heeft meer tests en opleidingen doorstaan)

 2. Hallo, ik heb twee maanden geleden een zeer heftig aanvoelende (zwaar smoorverliefde, zinderende) relatie die er ineens was beëindigd. Het was een karmische relatie, bleek. We hebben afgesproken vrienden te blijven, maar dat lukt niet. Ik overweeg hem van FB af te halen, het doet te veel pijn steeds te zien dat hij online is. Maar ik kan me er niet toe zetten. De tranen lopen over mijn wangen, ik kan niet meer stoppen. Voel me zo verbonden met hem, maar op menselijk vlak is er geen verbinding, niet zoals ik dat graag ingevuld zie. Wat is wijsheid….helemaal loskoppelen of niet?

  • @Roos, Hallo Roos, Ik weet uit eigen ervaring hoe het stoppen met een karmische relatie aanvoelt, en dat was in mijn geval zeer zeer pijnlijk. De wijsheid zit in jezelf. Een ander kan je daar niet zo veel over vertellen denk ik. Ik wens je veel liefde toe in je beslissing. Liefs, Gordon

    • @Roos, mijn inziens de vraag der vragen; wat levert het me op?

     Wat levert me een karmische relatie op.

     Wat levert het stoppen van een karmische relatie me op.

     Uiteindelijk kom je bij jezelf uit en dat levert niets op omdat dat jezelf niets anders is dan gewoon je simpele aanwezigheid en dat is niet van iets buiten je afhankelijk.

   • @Gordon, Na even in stilte te zijn geweest, denk ik, als Grace wil dat we bij elkaar blijven (in welke vorm dan ook), dan vindt het zich wel weer een weg. Voor mij is het nu beter om los te laten… dank je wel Gordon.

    PS Vervelend voor je dat het bij jou ook zoveel pijn heeft gedaan, ik hoop dat het je ook wat opgeleverd heeft! Warme groet.

 3. Hallo

  Ook ik herken de zielscontracten en verbonden als Blue Ray van 31. Ik herken zelfs alle andere andere artikels over Blue Ray …

  Toch is het bij mij niet zo vlot verlopen omdat ik nog met eigen “egostukken’ worstelde … en mijn energie niet kan laten stromen en zodoende niet in een flow kom om die relaties uit te werken … relaties waarvan ik voel dat ze eigenlijk nu al konden of ‘moesten’ uitgewerkt zijn en nog steeds is de ‘eerste’ niet ‘gebeurd’ …

  Concreet onderging ik medio vorig jaar The Reconnection wat me meteen al die krachtige en dwingende energieën aanreikte maar middenin dit rollercoasterproces moest ik nog een appartement zoeken (voor de eerste door omstandigheden alleen gaan wonen) en steevast durfde ik niks te ondertekenen of erin te trekken omdat ik voelde dat er zoveel ‘op til was’ en ik het gevoel van ‘aarding’ en in mijn lichaam komen niet kende en van die intensiteit heel ‘bang’ werd al vond ik het ergens wel fijn … Hoedanook, door steeds mijn focus (heb die gedachtekrachten nog steeds niet onder controle) te richten op iets wat al lang ok moest zijn, een goed appartement (goeie thuis) en hierin steeds extreem opgejaagd te zijn en steeds ahw rekening te houden met de zielsverwante die in mijn hart zit en met wie ik eerst iets karmisch moet uitwerken, zit ik op dit moment helemaal ‘geblokkeerd’ in mijn proces wat maakt dat ik nog niks ervaren en uitgewerkt heb en mijn trilling danig gezakt is en het Momentum voorbij lijkt.

  Concreet heb ik zeer veel pijn, blokkages, migraine, druk, maar voel ik geen ‘flow’ of aantrekkingskracht meer, dit lijkt ondergesneeuwd en mijn ‘chakra’s lijken kapot … op dit moment lijd ik heel hard en weet niet hoe hier verder mee te gaan … enigszins voel ik me extreem wanhopig, opgesloten in mijn lichaam en nog nauwelijks een ‘aura’ of ‘uitstraling’ waardoor ik niet meer de ‘juiste mensen’ aantrek … Ik heb bijna ook geen dagelijks leven of contacten meer … en die zielsverwante nu aantrekken (terwijl het Momentum er was en zij constant afspraakjes maakte en zo maar ik dit steevast uitstelde of afsloeg hoezeer ik dit ook wilde, steeds ‘verward’ en bezig met mijn appartement en mijn angsten en zo)

  Ik moet ook stellen dat ik medio 2011 The REconnection onderging en toen al geconfronteerd werd met die dwingende en krachtige energieën die eigenlijk pas ‘op natuurlijke manier’ voor 2012 bedoeld waren … ook dit heeft me enorm verward en nog krachtiger op de rollercoaster gezet terwijl ik middenin die ‘storm’ en ‘totale overrompeling’ en toestanden steeds nog een appartement, studio of zo moest vinden en niet wist wat of waar (in Gent), niet durfde ondertekenen, steevast opzegde en waarborgen moest betalen en zo al zeer veel geld kwijt ben.

  Ik woon nu op een appartement waar ik me totaal niet thuis voel (complex verhaal hoe ik hier ben gekomen, enkel door de opgejaagdheid en ‘eerste gereedste nemen, is zelfs bemeubeld, geen tijd om onbemeubeld te zoeken of in te richten) en er schijnen hier entiteiten te ‘huizen’ waarvoor ik dus de ‘energie’ lever … iets wat ik al onbewust van week 1 aanvoelde toen ik hier kwam wonen … maar omwille van energetische, financiële en andere redenen die echt veel te ‘complex’ zijn durf of kan ik hier niet verhuizen … ik kan dit aan niemand uitleggen … en nog steeds sta ik op ‘Square One’ wat betreft de uitbouw van mijn eigen leven en transformatie …

  Het is zielstraumatisch om iin zo’n situatie verzeild te raken en diep vanbinnen zoveel liefde, wijsheid, verlangen, verbondenheid te voelen maar geblokkeerd te zijn in pijn en niet meer weten hoe hier uit te raken … überhaupt niet meer weten hoe hieruit te raken en of het nog kan of de ‘moeite’ is als ik alle dagcoderingen die 2012 in zich droeg niet heb weten te integreren … absurd, complex verhaal, weet ik, en ‘onmogelijk’ eigenlijk, maar toch gebeurd vanwege verschillende ‘redenen’ en achtergronden …

  Al mijn verhaal naar Shekina Rose in het Engels gemaild maar tot op heden geen reactie … Kan iemand mij duiden of helpen of advies of raad of hoop geven of doorverwijzen want ik wil aan mijn spirituele taak beginnen maar lijk nu ‘gedoemd’ tot een pijnlijk en ‘donker’ leven waarbij alle frequentiepoorten of lichtstromen blijven beuken en me nog meer (zenuw)pijn veroorzaken zoals met de huidige frequentiepoort … moest het niet zo’n speciaal leven zijn en m’n ziel vanbinnen niet nog vurig branden, zou ik ‘allang de stekker eruit getrokken hebben’ … maar dit is nu het allerallerlaatste wat ik wil … integendeel ik hou van mezelf, het leven en alle levende wezens op Moeder Aarde en ver daarbuiten en wil zo graag terug aanknopen met mijzelf, mijn Hogere Zelf en van dit leven genieten en zo mijn ‘bijdrage’ leveren tot een Nieuwe Wereld … hoewel ik het zelf zal moeten doen is alle liefde, hulp, raad welkom … AUB HELP en HOOR MIJ …

  Hartelijk dank <3

  • @Vincent,
   Hai vincent,

   ik lees je verhaal nu pas, omdat ik bovenstaand artikel nog eens herlees.
   Neem contact op met de mensen van Innertechnology.
   Zie website met deze naam.
   Zij kunnen veel, heel veel en het kan je redding zijn.
   Ik weet niet waar je woont, maar zij zitten in Eindhoven en er komen veel mensen ook van verre naar hen toe.
   Het is de moeite waard, want het gaat immers om jou!!!
   Sterkte

   • Dag Yvonne

    Dank je voor je antwoord. Ik lees het nu pas …
    Beter laat dan nooit 😉 Met mij nog niet veel beter …

    Ik zal eens te raden gaan bij Innertechnology …

    Hartelijk dank!

    Vincent

  • @Vincent,

   Beste Vincent,

   Ik weet niet of je je inmiddels al beter voelt maar aangezien ik bekend met intense pijngevoelens ivm het Karmische denk ik dat een goede tip nooit kwaad kan. Beter laat dan nooit. Ik kan je aanraden om eens te kijken of Universal Rainbow Healing je verder kan helpen. Het is een nieuwe tijdse Healingvorm (die verder gaaten allesomvattender is dan reconnecting)die mij heel erg goed heeft gedaan.
   Good luck!

   Kijk op de site bij Kundaly.

 4. Dankje wel, heel erg herkenbaar 🙂

  Ik heb al vele relaties gehad waarin karmische banden een rol speelde.
  Ik heb veel geleerd van deze relaties omdat dit mij de kans gaf om stukken in mij naar boven te halen om uiteindelijk een vollediger persoon te Zijn 🙂

  Liefs

 5. Heel herkenbaar! Fijn om te lezen. Ik kan de ervaringen die ik heb met dit proces steeds beter plaatsen en dit artikel helpt daar weer bij. Dank je wel voor publiceren!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in