Adverteren op Nieuwetijdskind Magazine

Nieuwetijdskind Magazine is, met meer dan 600.000 bezoeken per maand, de best bezochte website in Nederland voor mensen die actief op zoek gaan naar relevante informatie op gebied van bewustzijnsontwikkeling, hooggevoeligheid, bewuste opvoeding, en spirituele groei.

Wil je jouw bedrijf of organisatie onder de aandacht brengen bij het Nieuwetijdskind Magazine publiek? Dat kan!

We besteden zorg aan wat wij in ons Magazine adverteren en willen samenwerken met bedrijven die het belang van iedereen vooropstellen. Wij stimuleren zelfontwikkeling, liefde, groei en bewustzijn in alle aspecten van het leven. Wanneer je een aanbod hebt dat bewuste mensen kunnen waarderen willen wij graag met jou samenwerken en zullen wij er alles aan doen om daar een groot succes van te maken.

Welke mogelijkheden zijn er allemaal?

  • Een advertorial/gesponsord artikel
  • Nieuwsbrief campagnes
  • Native Advertising
  • Banner Campagnes
  • Bedrijfs -en eventpromotie
  • Online video-advertenties

Testimonials

Bianca ElzingaIk wist al hoe belangrijk het is om op de juiste site te adverteren, en de advertorial op Nieuwetijdskind Magazine bewees dat direct. Na een fijn contact met Gordon en de input die hij gaf voor de advertorial, ging hij live. En direct stroomden de aanmeldingen voor mijn gratis HSO club binnen. In 3 dagen tijd had ik 160 aanmeldingen en liep het nog steeds door. Naast het enorme bereik van de site (wat op zich al bewonderenswaardig is), is Gordon ook heel fijn om mee te communiceren, denkt mee, helpt waar nodig en gaat zelfs een stapje verder als er problemen zijn. Ik heb er een heel fijn gevoel aan overgehouden en ga zeker nog eens van deze mogelijkheid gebruik maken om mijn doelgroep te bereiken.

Bianca Elzinga – HSP Business Coach en oprichter van de Hoogsensitieve Ondernemers club.

www.belikeyouare.nl/hso-club

*****

tacoVoor een film met een lastig te bereiken doelgroep bleek Nieuwetijdskind Magazine een uitkomst.

Tegen faire voorwaarden werd in korte tijd geschakeld en konden we via zowel website, nieuwsbrief als facebook het publiek van Nieuwetijdskind Magazine aanspreken. De campagne heeft de film release zeker geholpen en is aldus voor herhaling vatbaar.

Taco Stomps – Depascor Media

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact: adverteren@nieuwetijdskind.com voor meer informatie en direct aanvragen, of bel met Gordon op: 00316 33 56 77 11

Mediakit

Nalaya ChakanaEen lange tijd wordt ik wekelijks al blij gemaakt met de nieuwsbrief van Nieuwetijdskind. De manier waarop diepgaande onderwerpen in een simpel jasje worden gestopt, is precies de reden waarom ik voelde dat een advertorial voor mijn bedrijf de juiste keuze was. Femfulness en NTK hebben overeenstemmende ‘core values’ die dus gelijksoortige mensen aantrekt. Wij houden van waarheid, eenvoud, spiritualiteit en sporen hiermee het publiek aan tot zelf-empowerment. Dat is waar de Eve Cup voor staat: jij kiest ervoor jouw gedrag te veranderen naar een nieuwe gewoonte tijdens je menstruatie. Een duurzame en veilige gewoonte. Dat is empowerment; dat is bewustzijn.

De advertorial die wij op NTK plaatsten voor de Eve Cup – het eco-vriendelijke menstruatie cupje – was bijzonder goed geslaagd. De populariteit steeg zo snel dat ik met spoed nieuwe producten moest bestellen bij mijn manufacturer. Deze golf is de hoogste piek golf in de history van de Eve Cup. En zoals ik het interpreteer, heeft dat alles te maken met hoe ver jullie zijn in je bereidwilligheid en openheid. Ik ben trots op de community die Nieuwetijdskind Magazine heeft weten te vormen. Dit is een community van mensen die de artikelen serieus neemt. Het is een groep mensen die klaar is voor verandering en actie. En klaar is voor spirituele groei en bewustheid. Ik dank jullie voor je moed, je openheid, je vertrouwen en licht. Keep on shining!

Nalaya- http://femfulness.com

X
X