Adverteren op Nieuwetijdskind Magazine

Nieuwetijdskind Magazine bereikt met haar artikelen en video’s iedere maand anderhalf miljoen mensen die actief op zoek gaan naar relevante informatie op gebied van bewustzijnsontwikkeling, hooggevoeligheid, bewuste opvoeding, en spirituele groei.Daarnaast verzorgen wij met veel liefde, zorg, en aandacht workshops, seminars en andere evenementen voor onze lezers.

Wil je jouw bedrijf of organisatie onder de aandacht brengen bij het Nieuwetijdskind Magazine publiek? Dat kan!

Wij zijn een herkenbare en zeer gerespecteerde naam onder bewuste mensen. Adverteren op onze website en daaraan gekoppeld onze social media met oa. onze facebookpagina met ruim meer dan 72 duizend volgers creëert impact.

We besteden zorg aan wat wij in ons Magazine adverteren en willen graag samenwerken met bedrijven die het belang van iedereen vooropstellen. Wij stimuleren zelfontwikkeling, liefde, groei en bewustzijn in alle aspecten van het leven. Wanneer je een aanbod hebt dat bewuste mensen kunnen waarderen zullen wij er alles aan doen om daar een groot succes van te maken.

Welke mogelijkheden zijn er allemaal?

  • Een advertorial/gesponsord artikel
  • Nieuwsbrief campagnes
  • Native Advertising
  • Banner Campagnes
  • Bedrijfs -en eventpromotie
  • Online video-advertenties

Testimonials

Bianca ElzingaIk wist al hoe belangrijk het is om op de juiste site te adverteren, en de advertorial op Nieuwetijdskind Magazine bewees dat direct. Na een fijn contact met Gordon en de input die hij gaf voor de advertorial, ging hij live. En direct stroomden de aanmeldingen voor mijn gratis HSO club binnen. In 3 dagen tijd had ik 160 aanmeldingen en liep het nog steeds door. Naast het enorme bereik van de site (wat op zich al bewonderenswaardig is), is Gordon ook heel fijn om mee te communiceren, denkt mee, helpt waar nodig en gaat zelfs een stapje verder als er problemen zijn. Ik heb er een heel fijn gevoel aan overgehouden en ga zeker nog eens van deze mogelijkheid gebruik maken om mijn doelgroep te bereiken.

Bianca Elzinga – HSP Business Coach en oprichter van de Hoogsensitieve Ondernemers club.

www.belikeyouare.nl/hso-club


Voor een film met een lastig te bereiken doelgroep bleek Nieuwetijdskind Magazine een uitkomst.taco

Tegen faire voorwaarden werd in korte tijd geschakeld en konden we via zowel website, nieuwsbrief als facebook het publiek van Nieuwetijdskind Magazine aanspreken. De campagne heeft de film release zeker geholpen en is aldus voor herhaling vatbaar.

Taco Stomps – Depascor Media

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Contact: adverteren@nieuwetijdskind.com voor meer informatie en direct aanvragen, of bel met Gordon op: 00316 33 56 77 11

NB: minimum advertentie investering is € 499

Mediakit

Nalaya ChakanaDe advertorial die wij op NTK plaatsten voor de Eve Cup – het eco-vriendelijke menstruatie cupje – was bijzonder goed geslaagd. De populariteit steeg zo snel dat ik met spoed nieuwe producten moest bestellen bij mijn manufacturer. Deze golf is de hoogste piek golf in de history van de Eve Cup.

Nalaya- http://femfulness.com


Layla van Oppen met haar dochter Isabella Ik ben erg tevreden met het geplaatste artikel over mijn boek. Er is veel herkenning voor moeders, mooie en ontroerende reacties gekregen. Omdat ik het boek zelf uitgeef, kon ik bij het Centraal Boekhuis een grote piek in bestellingen zien. Zowel bol.com als boekhandelaren in NL en Belgie hebben mijn boek besteld.

Layla Cremer
www.laylacremer.nl


Angela Weghorst“Hoe bereik je de juiste mensen met je boek waar je niet alleen heel je hart en ziel in hebt gestopt, maar ook al je geld? Dat vroeg ik me ook af en er was eigenlijk maar 1 antwoord: via Nieuwetijdskind Magazine! Gordon begrijpt namelijk dat je budget om te adverteren minimaal is wanneer je een boek in eigen beheer hebt uitgegeven. En omdat hij tevens bewaakt dat alle artikelen en dus ook de advertorials zo puur en zuiver mogelijk zijn, zijn mensen ook sneller bereid om je advertorial daadwerkelijk te lezen. Het resultaat was dan ook meer dan bevredigend! Ik zag een enorme piek in de verkopen van mijn boek en kreeg vele hartverwarmende reacties. Voor mij zeker een absolute aanrader.”
Angela Weghorst – TwinQ: insights & inspiration

***