Jouw boek onder de aandacht van het publiek van Nieuwetijdskind Magazine

Je hebt een boek geschreven en zoekt een manier om dit onder de aandacht te brengen van Bewuste Lezers? Je bent op de juiste plek. De lezers van Nieuwetijdskind Magazine ZIJN Bewuste Lezers.

Overweeg je boek onder de aandacht te brengen in een ‘gesponsord artikel’ bij Nieuwetijdskind Magazine. Een artikel waarin jij je boek voorstelt dus.

Wij zijn een herkenbare en zeer gerespecteerde naam onder bewuste mensen. Een artikel op onze website en daaraan gekoppeld onze facebookpagina met ruim meer dan 70 duizend volgers creëert impact. Niet alleen is je boek onder de aandacht van een groot publiek, je hebt ineens de juiste doelgroep én Nieuwetijdskind Magazine stuwt je boek omhoog in de resultaten van de zoekmachines!

De meeste auteurs verkopen direct dezelfde dag van het artikel tussen de 50 en 70 boeken via alle kanalen

Voorbeelden :

Voorbeeld 1 -Anders kijken naar Autisme

Voorbeeld 2

Praktische informatie

Wij geven auteurs een fikse korting op een gesponsord artikel omdat we weten dat er veel kosten zijn verbonden aan het maken van een boek en het marketen daarvan. Je betaalt daarom geen €499 maar €249 ex btw.

Met het artikel krijg je:

  1. Een goed verzorgd & reclamevrij artikel één week op de voorpagina
  2. Een format dat bij uitstek geschikt is voor het delen via social media en email.
  3. Wij ondersteunen je boekpresentatie met één tweet naar onze meer dan 5500 Twitter volgers en één facebook’post’ naar onze meer dan 71000 Facebookvolgers (juli. 2017)

Jij levert aan:

Artikel

Een artikel van maximaal 1000 woorden

Foto’s

1021 pixels breed. Foto’s die kleiner zijn kunnen we helaas niet in behandeling nemen. Minimaal 1, maximaal 4 foto’s. Max. 1024 kb. Deze foto’s moeten voor ons rechtenvrij zijn. Wij willen dan ook de bron van de foto’s weten.

Opmaak

Wij maken de advertorial na aanleveren verder op. Hij zal op alle schermen goed te zien zijn. Als je ideeën hebt over hoe jouw artikel opgemaakt moet worden, zet deze dan in het ‘opmerkingen veld’. Dan maak ik het artikel op volgens jouw specifieke wensen.

Logo

Ik kan jouw bedrijfslogo verwerken in de advertorial. Hiervoor moet je een logo aanleveren als foto bestand (jpg, jpeg, png). Het logo mag maximaal 250-250 pixels zijn en max 55 kb.

Nieuwsbrief

Jouw artikel kan doorgeplaatst worden in onze wekelijkse nieuwsbrief, naar >39.000 personen voor een meerprijs van €85,- excl. BTW. Hiermee verzeker je je van een nog groter bereik.
Wil je graag ineens veel verkeer naar je eigen site, dan is een uitgelichte plek (bovenaan de nieuwsbrief) een goede optie. Kosten 499€

Facebook Ads Campagne

Wil je nog veel meer mensen bereiken, midden in je doelgroep? Dan kunnen we dat ondersteunen met een gerichte en gestructureerde reclame campagne via Facebook Ads.  Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Facebooktext

Schrijf een goede, doordachte text die uitnodigt om jouw artikel te lezen. ca 4-5 zinnen. Deze wordt op Facebook vertoond. Zeer belangrijk onderdeel. Schrijf of plak deze in het veld ‘Facebook Tekst ‘

Titel:

Deze is echt super belangrijk. (hier staan tips op dat vlak)

Hoe lever je eea aan?

Heel eenvoudig via dit formulier

Benieuwd naar alle mogelijkheden tot adverteren?

Contact: adverteren@nieuwetijdskind.com voor meer informatie en direct aanvragen, of bel met Gordon op: 00316 33 56 77 11

Enkele reacties van auteurs:

Layla van Oppen met haar dochter Isabella Ik ben erg tevreden met het geplaatste artikel over mijn boek. Er is veel herkenning voor moeders, mooie en ontroerende reacties gekregen. Omdat ik het boek zelf uitgeef, kon ik bij het Centraal Boekhuis een grote piek in bestellingen zien. Zowel bol.com als boekhandelaren in NL en Belgie hebben mijn boek besteld.

Layla Cremer
www.laylacremer.nl


Angela Weghorst“Hoe bereik je de juiste mensen met je boek waar je niet alleen heel je hart en ziel in hebt gestopt, maar ook al je geld? Dat vroeg ik me ook af en er was eigenlijk maar 1 antwoord: via Nieuwetijdskind Magazine! Gordon begrijpt namelijk dat je budget om te adverteren minimaal is wanneer je een boek in eigen beheer hebt uitgegeven. En omdat hij tevens bewaakt dat alle artikelen en dus ook de advertorials zo puur en zuiver mogelijk zijn, zijn mensen ook sneller bereid om je advertorial daadwerkelijk te lezen. Het resultaat was dan ook meer dan bevredigend! Ik zag een enorme piek in de verkopen van mijn boek en kreeg vele hartverwarmende reacties. Voor mij zeker een absolute aanrader.”
Angela Weghorst – TwinQ: insights & inspiration

***

Advertorial

Contact: adverteren@nieuwetijdskind.com voor meer informatie en direct aanvragen

Laatste update 11/01/2016

X
X