reis

Alles op je levensweg draagt bij tot je reis van pijn naar vreugde, van angst naar liefde, van krachteloosheid tot bekrachtiging, van beperking tot onbegrensdheid. Er zijn geen uitdagingen in welk aspect van je werkelijkheid dan ook die niet bijdragen tot je evolutie. Elke beproeving en zorg heeft de sprankel goddelijke waarheid in zich die je kan zien en kennen wanneer je de hoogste uitkomst zoekt. Dat is waarom het schitterendste pad vaak het meest uitdagende is, omdat het de roep om healing van je ziel beantwoordt. Het is niet het pad van de hoogste vibratie, grootste helderheid, of dat wat het meest vreugdevol en vredevol is voor je. Heel vaak is het dat wat het meest uitdagend is voor jou, dat je het minste wenst. Je ziel zet dit pad in het licht, zodat je dit zal volgen en daardoor healing en transformatie creëren.

Dat is jouw reis in ascensie en evolutie. Hoe meer je weerstand biedt aan dit opgelichte pad, hoe meer het opgelicht wordt. Je zielsovereenkomst is gebaseerd op healing en jij bent de healer én de healing zelf. Het gebeurt allemaal via jou en daar waar je het vermogen hebt de pijn te ervaren, heb je ook het vermogen om de reis doorheen de pijn te ondernemen om vreugde te creëren. Wanneer je de pijn toestaat om de reis te worden, ben je het zicht over je engagement tot zielshealing kwijt. Het engagement dat je hebt met de Bron is van healing naar evolutie te gaan, van dichtheid naar licht, en van angst naar liefde. Alles in je realiteit ondersteunt deze reis. Dit is ascensie en dit is jouw missie.

Jullie zijn strijders van het licht en voor het licht, en velen onder jullie maken nu deze heel lange reis af, waarvan je je het begin niet herinnert, want het begon met je allereerste incarnatie. De sluier tussen dimensies, frequenties en vibraties is opgetild, maar bestaat uit verschillende sluiers die nu opgehelderd worden. Wanneer de sluier opgetild wordt, wordt al wat erachter zat onthuld en dat geldt ook voor de sluiers in jullie eigen leven. Je kracht en ware licht waren verborgen voor je, zodat je ten volle de dichtheid van wat je kwam healen ervaarde. En dit is jouw helderste pad geworden, zodat je je kracht kan inzetten voor de oplossing ervan. De tijd waarop je lang hebt gewacht is nu hier, ga nu voorwaarts om het licht van waarheid, vrede en liefde naar de plaatsen te brengen die het volgens jou het meeste nodig hebben, te beginnen bij jezelf en je healingreis. Je healt de wereld door jezelf te healen.

Wanneer je weerstand biedt aan de pijn, bied je weerstand aan de uitbreiding van je eigen licht. Je creëerde dit pad voor jezelf zodat je licht in de wereld kon brengen. Weersta de verleiding te oordelen, want dit beperkt je vermogen om de ware aard van je ervaring te begrijpen. Alles bestaat om jouw transformatie, evolutie en ascensie te ondersteunen. De moeilijkste uitdagingen kunnen je inspireren tot de grootste daden, en angst kan een sterke inertie creëren, ofwel kan je angst gebruiken als middel om je van dat waar je het meest bang voor bent tot vreugde te brengen. Hoeveel makkelijker zou je reis kunnen zijn indien je zou erkennen dat angst en zijn emoties wees op de aanwezigheid van krachtige healingkansen?

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

natuur en lichtHeb de moed om dapper het meest verlichte pad te nemen, dat pad dat je het meeste vreest. Versterk en bemoedig jezelf met het licht, de begeleiding en de steun die je de angst zal helpen transformeren tot een grotere expressie en uitbreiding van je licht.

Wees bereid om naar binnen te gaan, en de sprankel goddelijk licht te vinden die in alles zit, en je durf en moed zullen beloond worden met de begeleiding die je nodig hebt om de volgende stap te nemen, en elke stap daarna.

Vraag altijd om je de hoogste uitkomst te tonen, de wonderlijkste oplossing en de grootste vrede, vreugde en liefde in elke situatie. Zoek healing en heelheid, om teruggebracht te worden naar je goddelijke centrum van onbeperkte vreugde, vrede en liefde, verwacht om geleid en gesteund te worden op elke stap van deze reis, en dan zal dat zo zijn.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in