Alles in de liefde is rechtvaardig

Spotify vertelde me onlangs dat “All in Love Is Fair” mijn meest beluisterde liedje van 2022″ is. “Alles in de liefde is rechtvaardig”. Een liedje over een scheiding, geschreven door Stevie Wonder en het mooist gezongen door Barbra Streisand. Ik heb het dit jaar als reminder gebruikt om naar mijn hart te luisteren dat me vertelt dat je precies krijgt waar je om vraagt omdat je constant je eigen leven creëert . Kortom, om me eraan te herinneren dat hoe ik me voel en hoe het me vergaat mijn eigen verantwoordelijkheid is.  Dat en om me in deze gepolariseerde tijden te laten vertellen over onvoorwaardelijke liefde, want die lijkt zo ver weg als ik over onze huidige maatschappij nadenk.

Toen ik in 2009 Nieuwetijdskind.com oprichtte wist ik het zeker: de Aarde en al haar bewoners gaan onherroepelijk naar een “nieuwe tijd” toe. Een toestand van vrede, harmonie en eenheid die voortkomt uit het bewustzijn dat we christusbewustzijn noemen. En om die nieuwe realiteit te manifesteren worden er talloze zielen doelbewust geboren, in steeds grotere groepen, die zich op de één of andere manier verbonden hebben aan het gezamenlijk creëren van een nieuwe aarde. De zogenaamde lichtwerkers, de nieuwetijdskinderen. Hier om licht vast te houden in zichzelf als lichtwezen, om zo frequenties met lagere vibraties te transformeren naar hogere.

Het is een mooi beeld: zielen vol licht en liefde die afdalen om hun licht te verspreiden om daarmee samen een nieuwe wereld te creëren. Eén van onvoorwaardelijke liefde, want dat is wat christusbewustzijn is: onvoorwaardelijk houden van dat wat is. Maar in de praktijk betekent al dat lichtwerk vooral je eigen schaduw integreren en daarmee van je donker je kracht maken. Ik weet niet of jij jezelf al “de weg, de waarheid en het leven” voelt maar ik regelmatig niet en onvoorwaardelijk houden van dat wat nu gebeurt in deze maatschappij voelt voor mij nog wel eens als vol overgave van de hoge duikplank springen in een zwembad gevuld met shit om me daar voor de geest te mogen halen dat ik uit onvoorwaardelijke liefde kom.  Sterker nog, om de shit daarmee er aan te herinneren dat het uit dezelfde liefdevolle bron komt. Maar toch heb ik daar als ziel voor gekozen, met heel mijn vrije wil, mijn bewustzijn en onvoorwaardelijke liefde. Net als jij trouwens. We zijn hier immers met een grote groep zielen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Het is nu begin 2023 en als ik nu naar mijn hart luister en niet naar mijn ego dan weet ik het zeker: de nacht is altijd op het donkerst voordat de zon opkomt. De Aarde en al haar bewoners gaan onherroepelijk naar een “nieuwe tijd” toe. Een toestand van vrede, harmonie en eenheid die voortkomt uit het bewustzijn dat weet dat afscheiding een illusie is. Die nieuwe wereld waar we zo diep naar verlangen dat we haar, eerlijk is eerlijk, samen mogelijk maken. Ik wens je een heel liefdevol 2023 toe!

PS. Volg me hier op Insta

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

2 REACTIES

  1. Dank voor het platform Gordon. Ik spuw nog wel eens mijn gedachten en ben het niet overal mee eens maar zonder het platform was ik een stukje meer verloren. Kan me erg vinden in je stuk. Het beste voor 2023.

  2. Goede middag,
    Mooi artikel, kan ik mij zeker in vinden…..Popte na 2 keer gelezen te hebben bij mij binnen; Onvoorwaardelijke liefde, zou dat ook universeel genoemd kunnen worden??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in