bedrijf manifesteren

Tijdens de Lichtmeditatie met de groep vrouwelijke Lichtwerkers werd zeker 7 keer dezelfde zin herhaald, vanuit het veld van Licht: “Als alles, alles, alles mogelijk is voor je bedrijf, wat zou je dan willen manifesteren?”

Alles is mogelijk …. dat heb ik al eerder gehoord?

En eerst dacht ik nog, dit is een boodschap die ik vaker hoor: “Alles waar je met hart en ziel naar verlangt, is mogelijk”. Het is een liefdevolle aanmoediging om iets moois van ons leven en bedrijf te maken. Zodat we niet te snel denken: ‘Dit is vast niet haalbaar voor me’, maar blijven zoeken naar nieuwe openingen en oplossingen als je bedrijf nog niet loopt zoals je zou willen.

Maar de zin werd vaker herhaald en voelde anders dan alle eerdere keren. De energie steeds krachtiger, met een intense nadruk op de derde herhaling van ‘alles’: “Als alles, alles, álles mogelijk is”. Blijkbaar was het belangrijk om een laagje dieper te gaan!

De boodschap is dit keer net een beetje anders

Toen ik in mijn hart voelde naar de diepere laag in de boodschap, kwam het volgende naar voren: we staan als mensheid aan het begin van een Nieuwe tijd. En de Lichtwerkers die op dit moment ontwaken en zich herinneren wie ze werkelijk zijn (als spiritueel wezen), zijn de dragers van deze Nieuwe tijd.

Maar we zijn zo gewend geraakt aan onze huidige manier van leven, dat we ons nauwelijks nog voor kunnen stellen hoe uitzonderlijk mooi het leven kan zijn. We dromen nog wel, maar manifesteren met de handrem erop.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Manifesteren

Verlangen naar een betere versie van nu

Want als we verlangen naar iets anders is dat meestal een voorzichtig verbeterde versie van ons leven en ons bedrijf nu. Een verbetering die realistisch gezien haalbaar zou moeten zijn. Maar wat in onze huidige maatschappij als realistisch wordt gezien is vaak niet waar jij uitzinnig blij van wordt, hooguit ben je dan dankbaar en content.

En als je in een onbewaakt moment opeens iets uitzonderlijks voor je ziet (zoals een beeld dat je heel veel mensen mag gaan helpen), dan zet je dat snel weer weg: ‘Wie ben ik om zoiets magisch te kunnen manifesteren?’ Alsof er een onbewust glazen plafond over je dromen en diepste verlangens is gelegd.

Ik had nauwelijks door dat ik niet vrijuit droomde

Als ik even naar mezelf kijk: heel lang durfde ik niet vrijuit te dromen en had het eerlijk gezegd nauwelijks door. Ik maakte het beste van mijn leven, oefende mezelf om dankbaar te zijn voor wat ik heb en open te staan voor meer van het goede in mijn leven.

Maar ervan uitgaan dat mijn leven en bedrijf volledig in het Licht mag staan, dat kwam toen niet in me op. Ik was al blij met een klant of twee en dankbaar dat ik mijn Liefdeslicht kon delen. Het bedrijf dat ik nu heb (waarin ik duizenden vrouwen inspireer en honderden begeleid tijdens het opbouwen van een bloeiend bezield bedrijf) leek toen nog nauwelijks een echte mogelijkheid.

Je ziel nodigt je uit om ruimer naar je bedrijf te kijken

Gelukkig nodigde mijn ziel me uit om eens wat ruimer naar mijn bedrijf te gaan kijken. Zoals jouw ziel waarschijnlijk hetzelfde voor jou doet.

Want ik zag bij mijn eigen coach dat zij vanuit het niets (zeg maar heel veel kennis, wijsheid en ervaring, maar nog nauwelijks omzet en klanten) een bloeiend bedrijf had gemanifesteerd. En ik voelde: dat wil ik ook! Ook al leek het vanuit mijn denkhoofd helemaal niet haalbaar.

Mijn hoofd vond het niet realistisch

Mijn hoofd had haar oordeel al klaar: ‘Dat kun je wel willen, maar wie zegt dat het je ook lukt?’

Ik was tenslotte na een zoveelste burn-out gedeeltelijk afgekeurd en voelde aan alles dat ik alleen nog maar vanuit mijn hart kan werken. Op de manier die bij mijn sensitieve systeem past: met aandacht en in een tempo dat mijn lichaam kan dragen. En mijn hoofd kreeg die sensitieve aanpak niet met een succesvol bedrijf gecombineerd.

Mijn hart vertelde me dat het kan

Maar ik voelde in mijn hart: Het kan! Het lijkt misschien voor mijn hoofd onmogelijk, maar ik weet gewoon dat er een weg is. Zelfs als ik nu die weg nog niet kan zien.

Ook wist ik dat die weg echt een nieuw pad is, zoals het bij de Nieuwe tijd hoort. Want mijn hoofd had een beetje gelijk: op de oude manier kan ik het niet. Het tot bloei brengen van mijn bedrijf vroeg en vraagt iets nieuws van me. Het vraagt een manier van ondernemen die bij mij als spiritueel mens past. Het moet met hart en ziel.

Als één vrouw het kan, kunnen anderen het ook

Wat ik toen nog niet zag is dat ik met mijn besluit om voor mijn zielewens te gaan niet alleen mijn eigen weg naar een bloeiend bedrijf opende, maar ook een weg voor vrouwelijke Lichtwerkers zoals jij. Want wat één vrouw kan, dat kunnen er meer. De mogelijkheid wordt in ons collectieve veld toegevoegd en jij mag daar gebruik van maken.

Want het is niet zomaar, dat we met zo veel prachtige Lichte zielen in dezelfde tijd geïncarneerd zijn! We kunnen elkaar op deze manier ondersteunen en elkaar helpen onze eigen Lichte weg te gaan.

Jouw manifestatie opent een weg voor anderen

En het extra speciale is: als jij met jouw bedrijf over een tijdje jouw zielewens waarmaakt, open jij ook een weg voor anderen.

Wat maakt dat het volgen en manifesteren van je droom zo veel meer is dan datgene bereiken dat jij graag wilt. Je opent daarmee een Nieuwe mogelijkheid in het collectief van de mensheid. Een opening die de Nieuwe tijd stap voor stap dichter bij onze huidige realiteit brengt, omdat het een keuze is die je vanuit bezieling gemaakt hebt. En dit is precies waar de Nieuwe tijd over gaat: leven vanuit je hart en ziel.

Als alles, alles, álles mogelijk is

Voel je ook hoe belangrijk het is om die boodschap vanuit het veld van Licht heel diep in je wezen toe te laten?

Als alles, alles, álles mogelijk is. Wat zou jij dan met je bedrijf willen manifesteren?

Leg die vraag even in je hart (gewoon nu) en nodig je droom liefdevol uit om zich te laten zien.

Als alles, alles, álles mogelijk is. Wat zou ik dan met mijn bedrijf willen manifesteren?

Wil je het hieronder met me delen?

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap