Degenen met Andromeda als oorspronkelijke planeet, zoeken vrijheid. Er is een diepe, innerlijke dorst en drift die hem laten zoeken naar dit gevoel. Ze kunnen vaak veranderen van baan, huizen of partner in hun zoektocht.  Maar eens zullen ze beseffen dat de vrijheid die ze zoeken en alle gevoelens van gevangen te zitten niet aan hun omstandigheden te wijten is.  De werkelijke vrijheid die ze zoeken, komt van binnenuit. Je kunt het alleen ervaren door jezelf en zelfliefde te ontwikkelen. De volwassen Andromedaan realiseert zich dit en werkt met deze kennis om een realiteit te creëren die aan deze behoefte kan voldoen, terwijl hij ook doorgaat met groeien op andere gebieden.

Andromedanen moeten werken aan zaken als zelfvertrouwen en liefde. In deze gebieden zal duidelijk zijn wat moet worden ontwikkeld, tenzij het echt verstopt zit. Wanneer zelfliefde en zelfvertrouwen worden ontwikkeld, zal de innerlijke vrijheid en de spirituele connectie worden gevonden in……..waar het altijd is geweest, als het vertrouwen en geloof in het zelf het toestaat om gezien te mogen worden. Zodra dit zich ontwikkelt, zal  de connectie tussen het zelf en god sterk worden. Dit laat herinneringen uit vorige levens stromen en veel oude talenten worden wakker om weer gebruikt te worden. Veel Andromedanen ontdekken dat zij anderen veel te bieden hebben op spiritueel gebied en worden vaak bekend als leraren en helers.

Andromedanen houden van reizen en allerlei vreemde ervaringen opdoen. Ze houden van opwinding, activiteit en variatie. Ze kunnen de behoefte voelen om huizen uit een vorig leven te bezoeken, of al jong het verlangen hebben om bepaalde plaatsen en omgevingen te bezoeken zonder eigenlijk te weten waarom. Ze vinden het heerlijk om snel te rijden of in vliegtuigen te vliegen, omdat dit onbewuste herinneringen aan “thuis” stimuleren. Andromedanen zijn geneigd om drama’s van hun “leermomenten” te maken, doordat ze zoveel zelfkritiek hebben en zichzelf niet serieus nemen. Door te leren om kleinere stappen te nemen bij kansen en lessen, kunnen ze leren de grote drama’s te vermijden.

Doordat hij de neiging heeft tot zelfkritiek verwacht de Andromedaan dat anderen ook zo zijn. Ze zijn vaak verrast wanneer ze merken hoezeer anderen hun mogen! Uiterlijk, lijken Andromedanen zeer zelfverzekerd, capabel en extravert met zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Ze zijn erg goed in het verstoppen van hun innerlijke angsten, twijfels en onzekerheden zodat ze een heel ander gezicht kunnen tonen aan de buitenwereld.  Ze kunnen zeer geschikt zijn als leraar, in de gezondheidszorg of carrière maken in de reiswereld. Sommigen kunnen hun hang naar drama uitstekend kwijt in acteren of schrijven.Andromeda- Kenmerken van degenen die Andromeda als hun Planetaire oorsprong hebben

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Andromedanen hebben helende en communicatieve gaven die vaak al vroeg in de kindertijd worden gevoeld. Ze worden meestal genegeerd of ontmoedigd door familie en moeten later worden opgegraven. Andromedanen zijn sensitieve, zorgende individuen die compassie en de gave hebben zichzelf in andermans plaats te stellen en waarachtig te empathiseren. Er is een verlangen om te werken  met het helen van de fysieke, psychische, emotionele pijnen van de mensheid.

In dit artikel vind je een introductie van de schrijfster. Middels deze link: Planetaire oorsprong vind je alle artikelen hierover

Bewaar voor later op Pinterest:

Andromeda- Kenmerken van degenen die Andromeda als hun Planetaire oorsprong hebben

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

14 REACTIES

 1. Heel erg herkenbaar!
  Eigenlijk heb ik een vraag: is het mogelijk dat er nog meer planeten zijn waar onze oorsprong ligt?
  Mijn moeder, die al lang geleden overleden is, was buitengewoon paranormaal begaafd en had grote kennis van de spirituele wereld. Zij heeft meermalen aan mij verteld dat zij van Antar komt.
  Ik zie deze planeet hier niet bij staan, dus ik ben benieuwd of dit bij iemand bekend is….
  Ik wens iedereen liefde en wijsheid,
  Maureen

 2. Heel mooi stuk en o zo herkenbaar!

  Eerste stuk man ik niet lezen zit en dikke advertentie overheen die niet weg wil van mn mobiel.

  Toneel..schrijven…reiswereld en reizen…
  Alles klopt.
  Vrijheid en heler zijn.

  Xxx

 3. jeetje,

  ik ben in 12 jaar ongeveer 18 keer verhuisd, het mannen aantal is wat minder gelukkig. Ik zoek altijd naar vrijheid, en mijn vriend word gek van mij zelf kritiek en onzekerheid en het ongeloof dat mensen positief kunnen zijn. Ben dol op reizen en heb gebungee dumpt. Heb vele spiritele cursussen gedaan, ben reiki master- shambhalla master en nog wat meer, maar ben ook dol op schrijfen en deed vroeger aan toneel.Helaas is nog niet veel van alles in de praktijk gebracht omdat ik door mijn ontzettende zware jeugd en addolosentie in de wajong ben beland. De lijst gaat door.. zou ik hier echt vandaan komen?

 4. Blauw is mijn lievelingskleur. Ik wil werken als heler en heb moeite met mijn liefdesleven en zelfvertrouwen.
  Goh….

 5. heb zojuist dit alles gelezen, wat mooi! ik herken mij in meerdere stukken, maar ik ben vanaf kind al zo als hierboven beschreven en was en ben gek op de kleur blauw! ik herinner mij dat mijn moeder vaak zei; je bent een meisje! waarom moet altijd al je kleding blauw zijn? hihi ik moet er nu om lachen. het verhaal voelt als een handschoen…maar herken ook andere kenmerken van de pleadiërs bv. dus ik zal wel flink gereisd hebben! hihi ook in dit leven….ik vind dit geweldig! bedankt voor het vertalen en plaatsen! ik word er echt happy van!(smile) liefs, Henriëtte

 6. Het lijkt misschien redelijk nietszeggend, dit stukje tekst; gewoon weer een publicatie van een of andere spirituele website. Maar voor mij was dit toch echt wel speciaal.
  Ik heb hier nog nooit een artikel gelezen. Mijns inziens was het aangestuurd dat ik dit las. 🙂 De nacht van zondag op maandag heb ik voor het eerst echt, een-op-een contact gehad met een mannelijke vriend-van-daarboven. Waar hij vandaan kwam weet ik niet. Wat ik wel weet is dat hij me wil(de) helpen mijn bewustzijn te verruimen. Toen ik de ochtend erna wakker werd, sprong de link naar dit artikel via de Facebook pagina naar voren. Ik klikte erop en een onmiddellijke herkenning was daar! ALLES wat erin beschreven staat verklaart mijn Zijn!
  Dit was waarlijk een bevrijding. Echt superbedankt! Ik was niet eens actief op zoek naar mijn origine, maar de dingen vallen in rap tempo op zijn plek. Nogmaals: bedankt. Moge ieder sterrenkind zijn pad vinden! Veel liefs. 🙂

 7. Ik ben een Andromedaan. Wat fijn dit nu te herkennen. Er valt iets van mijn schouders af. Ik begrijp nu waarom ik zo graag het emotionele van de mensen opzoek, waarom ik het beroep van heler en therapeut aan wil gaan. Dit gegeven helpt me weer mezelf te accepteren zoals ik ben en het zelfvertrouwen te laten groeien. Even dacht ik dat ik vreemd ben omdat ik zo makkelijk contact heb met de andere zijde, met wie dan ook. Nu begrijp ik alles, samen met wat al duidelijk is voor me. De blauwe kleur hoort bij me, het heeft niets te maken met de aura, het is zó ontzettend fijn dit allemaal te weten, al deze berichten. Dank je wel hiervoor.
  Yvonne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in