Angst en schuld zijn de enige vijanden van de mens.

Als jij angst loslaat, zal angst jou loslaten.

Om van gedachten te veranderen is slechts een besluit nodig.

Alles is volmaakt, precies zoals het is. Vooral als de dingen niet volmaakt lijken.

Dankbaarheid is de snelste manier om te genezen. Wat je weerstaat, zal blijven bestaan. Waar je dankbaar voor bent, zal je blijven dienen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Leef je leven zonder verwachtingen.

Wij zijn allen precies daar waar wij volmaakt op onze plaats zijn. En wij hebben voor onze ontwikkeling niets meer nodig dan precies wat wij hebben en ervaren, op dit moment. Wij weten dat ieder willekeurig resultaat voor ons eigen bestwil is.

Het mooie van dit alles is dat als je een bepaald resultaat niet nodig hebt, je het onderbewuste bevrijdt van allerlei gedachten waarom je niet het bepaalde resultaat krijgt. Daarmee is de weg vrij voor het bepaalde resultaat dat bewust bedoeld was.

Ja! Je kunt dan meer dingen automatisch doen. Als je voor een uitdaging gesteld bent, neem je automatisch aan dat alles goed zal gaan. Als je moeilijkheden ziet, weet je automatisch dat ze geregeld worden. Als je een probleem hebt, begrijp je automatisch dat het al voor je is opgelost, automatisch.

Het leven loopt op rolletjes.

Dingen komen op je af in plaats van dat jij ze moet najagen.

Deze verandering vindt plaats zonder bewuste inspanning.

Net zoals jij al je negatieve, zelfvernederende, zelfontkennende gedachten over wie jij werkelijk bent en wat je kunt zijn, doen en hebben onderbewust hebt verkregen, zo raak je ze ook onbewust weer kwijt.

Denk je nu werkelijk dat dingen per toeval gebeuren?

Ik zeg je nogmaals, in elk ontwerp schuilt volmaaktheid.

Niets gebeurt in het leven per toeval. Niets.

Er gebeurt niets zonder dat het voor jou de mogelijkheid oplevert om er een reëel blijvend voordeel aan te ontlenen.

Helemaal niets.

De perfectie van het moment is jou misschien niet duidelijk, maar dat maakt het moment niet minder perfect. Het is en blijft een gave.

Zijn is de eerste oorzaak. Wat je ‘aan het zijn bent’ veroorzaakt jouw ervaring. Als je denkt over wie je nu wenst te zijn, reik je in je ware wezen, in je totale zelf, en concentreer je je op het deel van het totale zelf dat je nu wenst te ervaren. Wat jij over je ware wezen weet, zal zo zijn voor jouw huidige zijnstoestand. Als je verklaart wat je weet, zorg je ervoor dat het zo is.

De krachtigste uitspraken zijn IK BEN uitspraken. Als je deze uitspraken over je zijnstoestand bewust in plaats van onbewust doet, leef je met een intentie, je leeft welbewust. Onthoud dat ik je heb voorgesteld dat je: welbewust, harmonieus en genadig moet leven. Iedere daad is een daad van zelfdefiniëring. Alles wat je denkt, zegt en doet, straalt een boodschap over jou uit.

Beschouw je ‘ik ben’-uitspraken daarom als een soort manifest. Dit is jouw manifest over jouw zijnstoestand. Je doet een uitspraak over hoe het met jou is gesteld. Je zegt: ZO IS HET.

ZIJN is de snelste methode van creatie. En dat is omdat wat is, nu op dit moment is.

Neale Donald Walsch

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap