In deze ongelooflijke tijden van transformatie en epische verschuiving wil ik je aanmoedigen, uit de grond van mijn hart, om je gronding te doen en om je psychische ruimte te zuiveren van emotionele rommel.  Emotionele rommel ziet er uit als somberheid, verdriet, tekort aan vergeving, gebrek aan zelfliefde, gebrek aan voor je zelf zorgen, de schuld geven, en elke andere emotie die je vasthoudt en die zwaar wegen voor je. (terwijl je niets doet naar degenen naar wie je deze emoties hebt, inclusief jezelf).  Het is beslist noodzakelijk dat je nu je eigen persoonlijke healingwerk doet op dit moment.

Omdat de energieën zo snel bewegen en de doorgangen naar je uitgebreide bewustzijn zich openen, je eigen innerlijke heling -en bevrijding van elke emotionele bagage die je met je rond hebt gezeuld (voor misschien maar een keer) is nu bedoeld om aan de stoeprand gezet te worden om door onze gidsen en engelen opgepikt te worden om terug te brengen naar de bron, waar het allemaal getransmuteerd wordt tot licht en liefde.

Elke vorm van innerlijk werk wordt gefaciliteerd door jezelf te gronden en vervolgens je chakra’s te zuiveren, je energie te laten stromen, om het helende LICHT en LIEFDE alle negativiteit te laten transmuteren.handen aarde

Hoe dit te doen? Start met je te gronden en mediteer vandaag nog!

Als je jezelf vrijmaakt van je  rommel, tune je in op je persoonlijke innerlijke begeleidingssysteem (die je nooit fout zullen sturen),  zuiver je innerlijke ruimte dagelijks,  leer om je intuïtie te ontwikkelen en te gebruiken, en je zult je beter voelen gegrond, vol vertrouwen, open, vurig en vrij.  Het werkte voor mij, dus ik moedig je aan om je eigen innerlijke GPS te laten werken voor je.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Wanneer je veel gedoe hebt, je zorgen maakt en over-gecontroleerd bezig bent (een favoriete tactiek van mij) dan creëer je angst voor jezelf en leef je niet in je volledige kracht.  Mij man en ik waren aan ‘t chatten gisteren over hoe we hebben gezien dat mensen die we kennen enorm angstig zijn en ook  gigantische paranormale gaven hebben en toch niet weten hoe deze gaven op de juiste wijze te gebruiken of er bang voor zijn.

Angst vloeit voort uit het niet opeisen van je intuïtieve gaven

Angst en stress-vermindering komt niet van een pilletje, het komt van het opeisen van jouw geboorterecht te weten wat is goed en waar voor jou in elke omstandigheid,  onder welke voorwaarde dan ook.  EIS je intuïtieve gaven op!

Help jezelf op dit moment! Hier en nu.  Geen enkele ander gaat het voor jou doen.  Je mag het voor jezelf doen.  De beloning is de moeite waard.  Je krijgt jezelf terug bij jezelf, exact daar waar je behoort te zijn.  EIS JE INTUÏTIE OP.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

14 REACTIES

 1. Angststoornissen komen ergens vandaan, veroorzaakt door pijnlijke ervaringen in het verleden. Het is zinnig om er via een goede therapie achter te komen waar die angsten vandaan komen. En ze proberen los te laten. Natuurlijk kun je daarbij ook mediteren, maar dat is niet de oplossing, wel een hulpmiddel. Het normale lijkt me veel beter dan het paranormale. En de realiteit uiteindelijk te verkiezen boven de illusie. Maar dat gaat allemaal niet in een paar dagen, dat is een proces van jaren.
  Ik wens mensen daarbij veel sterkte en dat ze tenslotte lekker in hun vel komen te zitten.

 2. je kunt mediteren tot je een ons weegt maar rommel ruim je op door juiste keuzes, angst overwinnen en spanning uithouden. mediteren kan al snel een vlucht worden

 3. Ik geloof het graag dat dit noodzakelijk is om te kunnen transformeren. Al jaren ben ik aan het worstelen en heb tal van lichamelijke en psychische klachten als gevolg van traumatische ervaringen. Ik kreeg ook labeltjes opgeplakt als ADHD, PTSS, angststoornis, persoonlijkheidsstoornis enz. Ik vraag me af of transmutatie dan mogelijk is door gronding en zelfhealling. Kan ik mezelf bevrijden van al die stoornissen of is dit onomkeerbaar? Dank je wel voor het artikel!

  • Lore, heel herkenbaar wat je schrijft, ik kreeg de diagnose adhd, die persoonlijkheids stoornis, ptss en die andere stoornissen, dezelfde als die jij omschrijft. Ik was ook getraumatiseerd, erg onrustig, bindingangst,
   Je kan jezelf zeker angstvrij maken. Ik ben hoogsensitief zo ook hoogbegaafd. Bewustwording is het belangrijkste vanuit mijn perspectief gezien. Ga er eens voor zitten en bekijk je trauma’s vanuit het perspectief van een ander. Zo ben ik zelf begonnen. Mediteren, naar je hart gaan en voel gewoon, dat heb ik gedaan

 4. Mijn man en ik waren aan ‘t chatten gisteren over hoe we hebben gezien dat mensen die we kennen enorm angstig zijn en ook gigantische paranormale gaven hebben en toch niet weten hoe deze gaven op de juiste wijze te gebruiken of er bang voor zijn

  Het bezit van paranormale gaven, betekent nu eenmaal niet dat men volmaakt is. Juist die tekortkomingen (sterke emoties, vaste overtuiging, ik-gedrag) maken dat we onze gaven niet zuiver kunnen waarnemen, en er niet goed mee om kunnen gaan.

  M.i. is het belangrijker om bewust te Zijn en je Zelf te kennen, dan om je bezig te houden met paranormale gaven. Immers naarmate men meer en meer bewust wordt, komen de gaven vanzelf.

  Vandaar het advies: Help jezelf op dit moment! Hier en nu.

 5. daarom dat ik al enkele weken geen kousen of schoenen kan verdragen, ik krijg steeds het gevoel dat ik op mijn blote voeten moet lopen ook al is de vloer hier niet warm ,en ja het helpt om de zware energie los te laren…

  • @lichtstraal,

   grappig te lezen, dat had ik vorig jaar ook. Bij het werk in de tuin moest ik gewoon mn schoenen uit doen, ook wel ns met wandelen buiten. Die schoenen voelden gewoon onnatuurlijk aan. Na paar minuten op blote voeten voel je je meer verbonden. Nu na een jaar kan ik wel weer tegen schoenen;)

 6. Zooo waar. En als het je zelf niet lukt (mijn ervaring), zoek goede hulp, bijv. EMDR of NEI, of iets wat werkt voor jou, want het is zo de moeite ( en geld) waard!

  • @Ientje, ja inderdaad het is zo de moeite waard en het is het ook waard om daar geld aan te besteden. Ik zie het als investeren in mezelf. En dan niet in “hebben en spullen” maar in mijn “zijn”. En ik zie EMDR en NEI gewoon als hulpmiddelen of tools om het ook zelf te doen. Zelf heb ik ervaring met EMDR en nergens moet je zo de verbinding met jezelf aangaan en “in het gevoel” als bij EMDR.

  • Reiki is ook een enorm hulpmiddel om je bewust te worden en bij jezelf stil te staan. Het werkt als een uitnodiging om daaraan te werken waar jij aan toe bent. Het werkt door op verschillende lagen.

  • @Idia, Kijk wat van jou is en wat van je partner. Koppel dat los. Het kan zijn dat je partner een spiegel voor je is. Durf dan in die spiegel te kijken, ipv het te projecteren. Welk deel van jou wordt hier getriggerd? Dat heeft een functie. Bijvoorbeeld je angst onder ogen zien, alles gaat uiteindelijk over jezelf. Je lost het op door goed bij jezelf te blijven, je eigen gevoelens onder ogen te zien. Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in