Apollonia

Apolloniërs houden van leren en het verruimen van hun vele talenten.
Er is vaak interesse in afwisselende kennisgebieden en in het ontwikkelen van vele vermogens.
Er is een diep-vragende natuur in Apolloniërs aanwezig wat hen drijft in het zoeken naar antwoorden en bevrediging. Dit kan resulteren in een aantal loopbanen of interesses gedurende hun leven omdat ze constant zoeken naar toevoeging van kennis.
Soms zal dit voelen als ‘een spons’, ze zuigen veel verschillende kennis op.

Op anderen komen ze over als “een permanente student” of wekken ze de indruk niet in staat te zijn hun gedachten te ordenen om te doen wat ze willen doen.
Dit is niet het geval.
Apolloniërs staan zichzelf gewoon niet toe dat ze beperkt zijn, in welke rol dan ook; ze laten zich niet definiëren in wie en wat ze zijn.
Elke poging van anderen hen te beperken of te labelen roept onmiddellijk een krachtige weerstand op.
Dit is één voorbeeld van hoe de normaal kalme Apolloniër een heftige reactie zal laten zien.
Als Apolloniërs voelen dat anderen hen proberen te begrenzen, te beperken of te labelen….ongeacht of het waar is – als een situatie bij hen deze gevoelens oproept, zal er zo’n sterke reactie volgen.

Er is een diep verlangen zelfvoorzienend te zijn en niet afhankelijk van anderen in hun behoeften, zowel financieel als emotioneel.
Het kan voor hen nodig zijn zich van tijd tot tijd eraan te herinneren dat je van het leven mag genieten en tijd mag nemen voor plezier. Want ze hebben de neiging maar liever serieus te zijn.
Dat is vooral duidelijk als ze erg gefocust zijn op een weg van leren of op presteren.

Wel moet worden opgemerkt dat zelfs als een Apolloniër ervoor kiest om plezier te zoeken en te spelen in plaats van serieus te leren, ze net zo diep en volledig gericht zijn op die bezigheden.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

apolloniaVeel Apolloniërs voelen een diepe relatie met de Aarde en haar behoeften, en werken vaak als “aarde-helers”.
Er is al vroeg herkenning van energievelden, aura’s, spirituele vrienden of engelen dat hen leidt naar de spirituele zoektocht om deze herkenning te begrijpen en antwoorden en verklaringen te vinden.
Deze vaardigheden met energie kunnen hen op sommige momenten in hun leven bij helingswerk (healing) brengen, hetzij met de Planeet (natuur), dieren of mensen.

Er is vaak een aantrekkingskracht naar kinderen en een verlangen kinderen te helpen, of mensen die hulpeloos zijn of in nood.
Dit kan als ouder, een leraar, een begeleider of gewoonweg als een geïnteresseerde vriend.

Apolloniërs hebben een sterk inlevingsvermogen naar anderen, wat ze gebruiken om anderen te helpen, te genezen en te bevrijden van emotionele pijn en angsten.

Er is een sterke liefde voor schoonheid en natuur.
Apolloniërs vinden vaak steun in de schoonheid en de vrede van de natuur om zichzelf te genezen en vrede in zichzelf te vinden.

Apolloniërs hebben een sterk intuïtieve gevoelens en een spirituele verbondenheid.

Ze beschouwen zichzelf vaak als exotisch en hebben er plezier in “anders” te zijn.

 

In dit artikel vind je een korte introductie over planetaire oorsprong en via deze link: Planetaire oorsprong vind je alle planeten

Bewaar voor later op Pinterest:

Apollonia

 

 

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

6 REACTIES

 1. Heel mooi beschreven, maar jammer genoeg moeilijk uit te vinden waar je zelf vandaan komt. In 2001 kreeg ik bezoek van de oude der dagen. Er ontstond een enorm hoge zoemtoon in de kamer en de kamer werd licht. Ik ben gaan zoeken op internet en kwam op Urantia ‘ouden der dagen’ verhandelingen 18. Het presentatie filmpje over Urantia laat heel mooi zien hoe wij de werelden door kruizen naar de eeuwigheid.Wat hen bezoek aan mij betekend heeft geen idee want ik ben er niets wijzer van geworden.

  • hoi Monique,

   ik kan me voorstellen dat je op zoek bent en de zin van je " gewaarwording/beleving" wilt weten.
   zoals je wellicht weet leven er vele parallelle universum naast onze "werkelijkheid"… maar wat is werkelijkheid. vertrouw erop dat als de tijd daar is, jij je antwoordt weet. diep van binnen weet je het antwoordt zoek niet buiten je, keer je naar binnen en vooral: bedank ze voor hun aanwezigheid!

 2. net gelezen; wat toch mooi dat dit allemaal verteld wordt om elkaar en zichzelf zo beter te begrijpen en werkelijk allen één te worden in gevoel en daden natuurlijk, door het liefdeslicht, zoals ik het noem.

  heel herkenbaar voor mij, net als die andere geschreven stukken. heel mooi. (smile) bedankt voor het vertellen en plaatsen. komen we steeds dichter bij elkaar en toch alleen zichzelf met wie we zijn…mooi en heel interessant.

  liefs, Henriëtte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in