DELEN
gele-zon
Dana MrKich
Dana Mrkich

door Dana Mrkich

Vandaag (29/3) was er een X-vlam, die aanvoelde als een heel korte, scherpe energie-uitbarsting die een grote innerlijke verschuiving triggerde, als vanuit het niets. Misschien heb je een intense emotionele uitbarsting gevoeld, had je plots een duidelijk inzicht over iets, of heeft er iemand zijn/haar problemen op jou geprojecteerd, wat dan weer een oude wonde blootlegde zodat je de kans had die te healen.

Voor zij die gevoelig zijn aan vlammen op het moment dat ze plaatsvinden (ook al raken ze het Aardeveld pas dagen later), kan je deze extra sterk gevoeld hebben, want deze veroorzaakte iets dat men een magnetisch ‘crochet’ noemt, wat volgens Spaceweather onmiddellijk een rimpeling in het magnetisch veld van de Aarde veroorzaakt. Voor die energetisch gevoeligen is dit een dubbel sterke klap, van de zonnevlam én het magnetisch veld tegelijkertijd. We beseffen vaak natuurlijk niet dat het een vlam is, maar dan denken we er plots aan even Spaceweather (of Poollicht.be – Fran) te checken, en dan zien we dat er wel degelijk een vlam is of was.

Volgens Spaceweather ‘heeft er een magnetisch ‘crochet’ plaats terwijl de vlam zelf ontstaat, en dat is niet zoals bij CME’s die dagen na de vlam aankomen. Ze lijken vooral voor te komen tijdens snelle impulsieve vlammen zoals deze’.

We staan vlak voor het begin van april, maar het voelt al aan of april begint met een knaller, en voor velen zijn de energieën van april al een week of zo binnen aan het komen (Wat betekent tijd trouwens nog?) Het voelt als een gigantisch schaakspel dat op globaal level momenteel plaats heeft, en zelfs al weten we niet exact wat er gebeurt, onze energie WEET het, en onze energie ervaart het als onze adem inhouden als reactie, zich afvragend wat daarna komt.

Naast het krachtspel – schaakspel is er ook ons zielsplan – schaakspel bezig, waarin we worden opgetild uit de/het éne oude situatie/probleem/thema na de/het andere, en we neergezet worden in nieuwe situaties/richtingen of in de goeie ouwe leegte waarin we echt niet weten waar we zijn!

Indien je dit alles bekijkt als veel elektriciteit die hangt rond het herbedraden van dingen (zielsplan – schaakspel) en pogingen om dingen te elektrocuteren (krachtspel-schaakspel) , dan zal je zien hoe jezelf aarden één van de beste dingen is die je nu kan doen om gecenterd, kalm en gezond te blijven. Doe wat voor jou het beste werkt: wandelen, dansen, tuinieren, koken, met je kinderen of nichtjes/neefjes spelen, zwemmen, meer rusten of diep ademen.

Dana Mrkich

www.danamrkich.com

Vert. Fran Tielemans

5 REACTIES

  1. Vanaf het afgelopen weekend was het zo barstensvol in mijn hoofd. Vervolgens een dag alsof ook mijn keel (energetisch) dicht werd geknepen. De laatste paar dagen lekker met mijn blote voeten op de aarde, letterlijk aarden dus en lekker in de zon. Ik voel me happy nu en zit boordevol positieve energie, sinds lange tijden. Yes, de weg terug naar mijzelf!

  2. Inderdaad zeg! Ik voelde me 3 stappen vooruit en weer 4 achteruit, als je begrijpt wat ik bedoel. Ik heb er een paar dagen van moeten bijkomen.

  3. Ik ben blij dat ik dit lees want voel me alsof iemand me bij de keel grijpt en kort van adem ben.Ik ga nog meer gronden en ben er verder wel gerust in nu.

  4. extreem herkenbaar. ik had afgelopen weekend enorme pijnen op mijn gevoelige plek in mijn lichaam, zonder dat ik eigenlijk weet waar het vandaan kwam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in