Archonten-bevrijd jezelf van energieparasieten

Energieparasieten vind je in alle soorten en maten: van menselijk tot niet-menselijk, van aards tot niet-aards. Om volledig in je kracht en je potentie te kunnen staan op aarde, is het van belang je bewust te zijn van het bestaan van de diverse energieparasieten, om jezelf er zo nodig van te kunnen vrijwaren of bevrijden. In dit artikel, een vervolg op het artikel in 2 delen (lees hier 1 & 2) van Cameron Day, wil ik nader ingaan op energieparasieten en de zg. archonten of ‘enkelbijters’ in het bijzonder.

Parasieten

Maar wat zijn parasieten nu eigenlijk? De Van Dale geeft de volgende omschrijving:

pa·ra·siet (meervoud: parasieten)

1(de; m) dier dat, plant die op of in een ander organisme leeft en daaruit voedsel trekt

2(de; m,v) iem. die op anderen teert

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Zowel mensen, planten als dieren kunnen zich parasitair gedragen: teren op de energie van anderen. Daarbij zijn wel verschillen in de mate waarin de parasiet de gastheer schade berokkent.
Zo levert bijvoorbeeld de bekende schimmel Candida zelfs een nuttige en noodzakelijke bijdrage aan onze spijsvertering, en wordt pas destructief wanneer ze zich te sterk vermeerdert en het lichaam van de gastheer in feite over gaat nemen.

Archonten: bevrijd jezelf van energieparasieten
De Archonten worden genoemd in de Nag Hammadi-geschriften, die gevonden werden als perkamentrollen, bewaard in luchtdichte kruiken.

Het toelaten van parasitaire organismen

Wanneer mensen zich parasitair gedragen, heeft de ‘gastheer’ meestal een onbewuste reden om in het gedrag mee te gaan. Het is altijd van belang, wanneer je het gevoel hebt dat je mensen op je energie of kosten laat teren, te onderzoeken waarom je dit toestaat. Is het een onbewust overlevingsmechanisme? Een manier om goedkeuring of liefde te krijgen? Om strijd te vermijden? Of heb je niet het gevoel dat je het recht hebt op je eigen plek, je eigen energie, je eigen bestaan?
Zoals bij alle parasieten geldt ook hier: los je eigen onbewuste patronen op, heel je eigen zwakke plekjes, anders komt er, wanneer je de parasiet eruit gooit gewoon een nieuwe voor in de plaats.

Parasitair gedrag

Degene die zich parasitair gedraagt kan, als hij daarvoor openstaat, ook zijn eigen gedrag aan nader onderzoek onderwerpen. Waarom probeer ik kracht, energie, aandacht, erkenning, middelen etc via de ander te krijgen? Geloof ik niet dat ik het zelf kan, waard ben? Durf ik niet zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor mijn eigen energie en welzijn? Ben ik te gemakzuchtig? Sta ik niet op eigen benen? Wat heb ik nodig om in mezelf te geloven, me te verbinden met de Bron en in mijn eigen licht te gaan staan?

Niet-belichaamde parasieten

Maar ook niet-belichaamde wezens kunnen zich parasitair gedragen. Ook hier zie je weer verschil in de mate van destructiviteit.

Onbewuste entiteiten
Onbewust gestorven entiteiten die zijn aangehecht in het energiesysteem van levende mensen, kunnen bijvoorbeeld veel energie kosten en voor emotionele problemen of gezondheidsklachten zorgen. Ze zijn zich zelf echter meestal helemaal niet bewust van het schadelijke effect van hun aanwezigheid. Ze zijn tevens makkelijk ‘wakker’ te maken en door te sturen naar het Licht, wanneer we ons van hun aanwezigheid bewust geworden zijn.

Archonten: bevrijd jezelf van energieparasieten
mind-control

Bewuste entiteiten
Bewuste entiteiten die er daadwerkelijk voor gekozen hebben zich bij levende mensen aan te hechten zijn soms wat lastiger op te sporen: ze gebruiken, net als de meer ‘professionele’ parasieten als ‘enkelbijters’ vaak trucjes om ervoor te zorgen dat je hun aanwezigheid niet opmerkt en gaat denken dat de negatieve gedachten en gevoelens die ze sturen of versterken helemaal van jou zijn.
Het grappige is, dat diezelfde trucjes er uiteindelijk voor zullen zorgen dat ze door de oplettende medemens worden opgemerkt en door de mand vallen: het gaat immers opvallen als je steeds zonder reden opeens bizarre gedachten krijgt, plots extreem down wordt, niet meer helder kan denken, etc., vooral wanneer je met spirituele zaken bezig bent en op het punt staat je van belangrijke zaken bewust te worden.
Daarom is bewust zijn van jezelf, je gevoelens, je lijf en je directe omgeving zo belangrijk (zie ook mijn artikel Omgaan met entiteiten voor tips).

enkelbijters

Duistere entiteiten
Entiteiten die aan de donkere pool opereren, zoals demonische wezens, gevallen engelen en dergelijke, lijken erg op enkelbijters in hun tactieken die ze gebruiken om je frequentie te verlagen, onmin te zaaien en onopgemerkt te blijven door de gastheer door misleiding.
Daarbij lijkt het erop, dat demonische wezens vooral opereren vanuit het motief om mensen zoveel mogelijk van het Licht af te houden en uit hun kracht te houden. Het is, zou je kunnen zeggen, hun baan en hun levenswerk als werknemers van de donkere pool. Ze lijken er een sadistisch genoegen in te scheppen. Dat ze er ook nog energie van krijgen om mensen met manipulatieve trucjes, beïnvloeding en illusie in het verderf te storten, is waarschijnlijk vooral een bonus.

Enkelbijters
Enkelbijters daarentegen moeten er echt van leven – dat denken ze althans. Ze hebben zich van het Licht van de Schepper afgekeerd, weten geen andere manier om aan energie te komen dan het te stelen van wezens die ze beïnvloeden en gedragen zich daarin als fanatieke bloedzuigertjes. Zij zijn wat dat betreft parasieten in de meer pure zin van het woord.

Eerste kennismaking met enkelbijters

Voordat ik me bewust was van het bestaan van enkelbijters, behandelde ik als reïncarnatietherapeut elke duistere niet-menselijke entiteit die ik tegenkwam als demonische aanhechting of ‘obsessor’ – en dat werkte op zich prima. Ze komen op dezelfde manier ‘binnen’ (wanneer we buiten bewustzijn zijn, in shock, gedrogeerd, uitgeput of buiten zinnen) en passen dezelfde tactieken toe (misleiding, versterking van negatieve gedachten en gevoelens, verstoring van je waarneming) en zorgen voor vergelijkbare klachten. Maar toen ik op het bestaan van enkelbijters attent werd gemaakt, realiseerde ik me dat er toch wel verschillen zijn.

Ongeloof

Ik moet bekennen dat ik zoals zovelen eerst in de lach schoot bij het idee van ‘enkelbijters’. Buitenaardse parasieten? Serieus? Wat niet hielp was dat de eerste artikelen die ik tegenkwam op internet nogal sensatie-achtig over kwamen, compleet met bizarre ‘enge’ plaatjes. Maar omdat ik het fenomeen toch serieus wilde onderzoeken zocht ik verder – en kwam al snel uit op het meer praktische artikel van Cameron Day (zie deel 1 en deel 2: noem ze nooit Archonten). Ik denk dat het universum er de hand in heeft gehad dat het artikel juist die dag onder mijn neus kwam, want de volgende dag kon ik de kennis meteen toepassen op één van mijn cliënten – en naar ik nu denk, het ernstigste geval van enkelbijter dat ik in lange tijd tegen zal komen.

enkelbijters

Een wel heel hardnekkige enkelbijter

Deze cliënt leed al zolang hij zich kon herinneren aan een vreemde blokkade die ervoor zorgde dat hij niet bij zijn passie kon komen. Het was net of hij met zijn denken tegen een glazen plaat aan botste, elke keer als hij het probeerde. Daarbij had hij ook vaak ernstige hoofdpijn en nekpijn. We hadden al meerdere succesvolle sessies gedaan om angsten en blokkades uit vorige levens en de vroege jeugd op te lossen, maar de ‘glazen plaat’ bleef. Toen we er gewapend met de nieuwe kennis naar gingen kijken, kon hij ervaren dat er inderdaad iets zat dat helemaal vergroeid was met zijn hoofd en nek. Er was een enorme angst mee verbonden, een angst die hij goed kende. Zijn hele leven had hij verondersteld dat die angst van hem was, dat de vergroeiing bij hem hoorde, dat hij die was, maar wat bleek – de angst was van een enkelbijter en die was zeer beslist geen deel van hem!
Toen ik opperde de enkelbijter los te maken en naar het licht te sturen, was er paniek in de tent – de enkelbijter wilde beslist niet naar het Licht, hij ging nog liever dood! Tja… als therapeut ben ik er niet voor te porren wezens van welke aard dan ook dood te maken, dus besloten we de oplossing van Cameron Day toe te passen – het losmaken van de dikke tentakels waar hij mee vast zat en een energetisch ‘transport’ naar de Galactische container – ziezo! Het effect was verbazingwekkend. Instant opluchting.
De volgende dag kreeg ik een e-mail van de cliënt – hij wist nu wat zijn passie was, hij wist nog niet hoe hij die zou gaan verwezenlijken maar had er het volste vertrouwen in dat het ‘hoe’ vanzelf duidelijk zou worden. Fantastisch!

De dagen erop kwam ik meer gevallen van enkelbijter tegen, zowel bij cliënten als in mijn eigen omgeving. Daarbij werd me meer duidelijk over de aard van het beestje. Hieronder beschrijf ik wat ik er tot nu toe over geleerd heb.

Enkelbijters kunnen lang meegaan

Enkelbijters kunnen, als ze bij ons zijn aangehecht zeer lang met ons meereizen, door incarnaties en de tijd heen. Het vervelende hiervan is dat we dan, omdat we niet anders meer weten, totaal blind kunnen zijn voor het feit dat we negatief worden beïnvloed door een parasiet. In het bovengenoemde voorbeeld was de enkelbijter in kwestie al zo lang aangehecht, dat de man in kwestie was gaan denken dat het een deel van hemzelf was. Bij mijzelf en bij diverse cliënten ontdekte ik enkelbijters die in vorige levens, lang geleden waren aangehecht. Eenmaal betrapt, was het makkelijk ze voorgoed weg te halen.

Enkelbijters komen makkelijk binnen maar zijn ook makkelijk te verwijderen

Zoals eerder gezegd komen enkelbijters binnen op momenten dat mensen in shock zijn, buiten bewustzijn, buiten zinnen, oververmoeid, emotioneel, etc. Het lijkt erop dat ze wat betreft wat makkelijker een ingang vinden dan demonische entiteiten of onbewuste gestorven mensen. Misschien is dat omdat ze er zo handig in zijn geworden stiekem naar binnen te glippen, zich te verbergen en van onze energie te snoepen, het is immers hun enige wijze van overleven (denken ze).
In het eerste deel van dit artikel beschrijft Cameron een effectieve manier om ze zelf te verwijderen. Ik heb gemerkt dat deze prima werkt, en in plaats van het Galactisch Wezen vraag ik persoonlijk graag de assistentie van Aartsengel Michael om de betreffende parasiet te escorteren naar de ‘container in het universum’. Met theta healing zijn de parasieten ook zeer goed en snel te verwijderen.

Enkelbijters zijn sluw… maar hoe intelligent zijn ze werkelijk?

Het menselijke energielichaam (Alex Grey)

Daar enkelbijters zich hebben gespecialiseerd in misleiding en beinvloeding, zijn ze daar erg goed in geworden en moeten als ’tegenstander’ zeker niet onderschat worden. Ik heb echter nog geen gevallen gezien waarbij enkelbijters gebruik maakten van meer geavanceerde ’technieken’ van beinvloeding en indoctrinatie, zoals het plaatsen van energetische implantaten, iets waar sommige andere buitenaardse rassen en demonen zich wel in hebben gespecialiseerd. Maar wie weet kom ik dat in de praktijk nog tegen – en ook in dat geval zullen ze hun eigen aanwezigheid weer verraden door hun eigen trucjes.

Enkelbijters kunnen ‘gestuurd’ worden

Ik heb gemerkt dat, zeker in vroeger tijden, er door kwaadwillende mensen nog wel eens gebruikt werd gemaakt van enkelbijters die door gebruik van zwart-magische praktijken bewust werden gestuurd om bij anderen aan te hechten en hen te saboteren. Tegenwoordig zal dit niet veel voorkomen. Gelukkig geldt ook hier, dat wanneer je je van hun aanwezigheid bewust bent, ze makkelijk te verwijderen zijn.

Enkelbijters zijn stiekem

Net als alle wezens van de donkere pool, kunnen enkelbijters niets doen tegen onze bewuste vrije wil in. Ze moeten dus in het verborgene opereren, en daar zijn ze meesters in. De enige echte tactiek die ze hebben, is het oude spelletje van wegkruipen in een hoekje van ons bewustzijn, en vandaar uit stiekem onze waarneming en ons denken verstoren, onze gedachten en emoties manipuleren, etc. Dit laatste doen ze vooral door, als je frequentie iets daalt door negatieve gedachten of emoties, daar op in te springen en de frequentie nog wat verder te doen zakken waardoor je in een negatieve spiraal terecht kan komen.

Los opererende enkelbijters

Enkelbijters kunnen ook ‘los’ opereren en onmin veroorzaken door tussen mensen in te gaan staan en hun waarneming van elkaar negatief te beïnvloeden, miscommunicatie en misverstanden in de hand te werken. Als er een enkelbijter van buitenaf bezig is kun je dit o.a. merken doordat je niet meer zo helder kunt denken of zelfs wazig wordt, je je gesprekspartner opeens niet meer begrijpt, je gesprekspartner je opeens toch wel erg onaangenaam toeschijnt, de onmin plotseling escaleert, etc.
Als dit gebeurt kun je het beste stoppen met het onderwerp waar je ruzie over had, indien mogelijk de aanwezigheid van mogelijke enkelbijters bespreekbaar maken, checken en… er vooral een grap van maken. Humor relativeert, werkt de-escalerend, en brengt je weer in verbinding met je kracht en je Goddelijke Zelf. Als je er met je gesprekspartner een wedstrijdje van maakt wie de gekste naam voor de enkelbijter kan verzinnen, en even op ‘enkelbijterjacht’ gaat, zal het snel gedaan zijn met de ruzie.

Hoe spoor je ze op?

Als je vermoed dat er een enkelbijter actief is, is je gevoel meestal afdoende. Twijfel je, dan kun je altijd een divinatietechniek gebruiken zoals pendels, tarotkaarten, of iemand anders een spiertest laten doen (als je ‘besmet’ bent, werken spiertesten niet goed, is mijn ervaring. Iemand die vrij is van enkelbijters kan het dan voor jou testen).

Enkelbijters en het aanhechtingspunt

Wanneer mensen demonische entiteiten of overleden personen in hun systeem hebben, is het bijna altijd noodzakelijk het zg. ‘aanhechtingspunt’ te helen: de reden waarom het energiewezen in kwestie binnen kon komen. Vaak is dit een getraumatiseerd deel van onszelf, bijvoorbeeld een Innerlijk Kind-stukje of een getraumatiseerd vorig leven. Soms is er ook een persoonlijke connectie, hebben we met de persoon in kwestie nog iets uit te werken.
Bij enkelbijters is ook noodzakelijk het ‘aanhechtingspunt’ te helen als het een ‘oude’ enkelbijter betreft die inderdaad is aangehecht aan een getraumatiseerd vorig leven of innerlijk kind. Het getraumatiseerde deel van ons zou, als het niet geheeld werd, anders makkelijk weer andere negatieve energieslurpers binnen kunnen laten.
Omdat enkelbijters vrij makkelijk aanhechten op momenten van minder grote verstoring van ons bewustzijn, zoals stress, oververmoeidheid, emotioneel controleverlies is het niet altijd nodig naar een aanhechtingspunt te zoeken: als het een recente aanhechting betreft zonder echte traumatische gebeurtenis, is het simpelweg verwijderen van de parasiet veelal afdoende.

De meerwaarde van enkelbijters

Zoals alles wat bestaat uiteindelijk uit dezelfde Goddelijke Bron stamt, zijn ook enkelbijters deel van het grote geheel en hebben recht van bestaan. Maar je zou je na het lezen van dit alles af kunnen vragen wat nu de zin van dit alles nu eigenlijk is.

Net als duistere entiteiten, laten ook parasieten ons feilloos zien waar we nog niet stevig in onze schoenen staan, waar we nog onbewust zijn, waar we nog niet geloven in onszelf en onze kracht. Juist omdat ze met hun trukendoos misbruik maken van onze pijnstukken brengen ze deze aan het licht, waar ze aangepakt en geheeld kunnen worden. Ze kunnen alleen infiltreren en hun trucjes gebruiken wanneer we niet bewust genoeg zijn om ze op te merken… en nog pijnstukjes hebben waar ze op kunnen teren. Een blij, vrij, stevig geaard mens die verbonden is met zijn Goddelijke Zelf zal geen enkelbijters binnen laten. Dus in plaats van te mopperen op enkelbijters (vinden ze fantastisch, krijgen ze energie van!), kunnen we ze beter resoluut de deur wijzen, en dan liefdevol kijken naar de pijnstukjes die ze aan het licht hebben gebracht om ze vervolgens te gaan helen en in onze kracht te gaan staan.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

11 REACTIES

 1. Hoi Daniel,

  Roelof Tichelaar uit Hoogeveen kan dat. Hij werkt met en via Jezus Christus. Zie via Google naar zijn website. Groetjes, Natascha.

 2. Hai, ik heb 10 jaar lang elke dag 5 uur kundalini yoga gedaan, en kwam erachter dat dit ook vnl. deze groep betroft. De yoga maakt dat je afweermechanisme minder wordt, en ze leiden je naar deze groep. Yogis zijn zeer geavanceerd, en ze werken vooral met hypnose, het inwerken op de meridianen en negatieve manipulatie, en de mantra’s natuurlijk, verklaar je jezelf dat je je vrije wil opgeeft en je Ziel aan hen overdoet. Zo verlies je je identiteit, en wordt je een soort van “drone”. Voor hen is niets serieus en sincere. En op deze manier kkun je ze ook herkennen. Het zijn allemaal acteurs. En ze werken ook met de mudras, en besturen je via de ellebogen vooral, maar kan ook vanuit andere plaatsen, vanachter het oor, de Galbladder meridiaan. De kidney meridiaan ( bij iemand willen horen) en de pink, ( dat alle communicatie via hen gaat bijv.) Dan beamen ze bepaalde beelden op je, dat je van ze houdt, en dat je het een heerlijk spel vindt, dat je masochistisch bent en er enorm van geniet, bijv. Het zijn inderdaad heel intelligente wezens. Via de Spleen meridiaan, kunnen ze je spirituele energie aftappen, en dat gebruiken ze dan om zich als jou voor te doen en je nog gemakkelijker te misleiden. Wat ze ook doen, is zich verrijken met jouw spirituele energie, en op deze manier te maskeren wie ze zijn en veel geld te verdienen. Zo ben ik 10 jaar bij een healer geweest, die “aura” readen, en die bleek haar rotzooi bij mij in haar aura gooide. Hele verhalen, haar verborgen jaloezie en machtswellust doorzag ik echter. Als je stopt met yoga, komen ze gewoon snachts bij je langs ( voordat je wakker wordt) en projecteren een bepaalde meditatie op je, door je systeem. ( het liefst met de mantra SATAN AMA, waarin je de dus dit negatieve figuur aanbidt, en via het aanraken van de duim en alle vingertoppen, je identiteit afvlakt of verwijdert of aan hen opstuurt. Ze kunnen via de vingers je ook vertellen, dat je bijvoorbeeld al je wijsheid ( indexvinger) naar hen stuurt( pink staat voor communicatie) Of dat je je commit aan hen ( middelvinger staat voor commitment en discipline) of dat je je levensenergie ( ringvinger) naar hen stuurt, etc. Meestal projecteren ze een situatie van submissie, onderwerping, Die je echter kunt veranderen door de buitenste twee vingers hoger te houden dan de rest van de vingers. Door jarenlang een bepaalde meditatie te doen, kan je systeem gemakkelijk gehackt worden. De kundalini yogi werken samen met de politieke machtshebbers. En het is een zeer gevaarlijke situatie. De kundalini yogi-top kan zo gemakkelijk een hele groep (spirituele) mensen controleren en op deze manier van hen ontdoen. Het plan was om ze massaal uit het raam te laten springen. De yogis en gurus zijn allemaal fake. Ze kunnen ook gemakkelijk karma, depressie, traumas van andere mensen (en van henzelf) in je systeem gooien. Of ze komen binnen via je voedsel, en zo zitten ze al snel in al je organen en je weet niet meer beter. Ze komen ook binnen via de oksels, via het 3e oog, als jeveel via de yoga daarop gefocust hebt, via de templates en door de mantras, wordt je hele hersen systeem “getransformeerd”. Hun leider is Lou Reed ( leider) en je kunt op zijn record “Transformer” een aantal clues vinden. Klinkt erg fantastisch allemaal, maar toch zo. Het idee van transformatie via yoga in de tijd van Saint Germain. ( de paarse straal) Lou Reeds band de Velvet Underground) wijs erop dat ze zich zullen voordoen als zijnde healers in dienst van Saint Germain. Dat is dus nu, en veel mensen worden misleidt. ( Harry was a rich young man, he would become a priest”) Staat voor Yogi Bhajan, en de naam Harry, betekent is een mantra, wat betekent “het zaad”. Negatieve krachten moeten altijd publiceren wat ze doen, en dat deden ze dus op deze wijze. Dingen die mij geholpen hebben is me verbinden met El Moraya ( die behoort bij de Eerste Straal van de Vrije Wil,
  En de volgende aanroep kan je helpen.

  Where I stand, there is Morya!
  And in his name I say,
  Thus far and no farther,
  You shall not pass,
  You shall not tread on holy ground,
  You shall not enter this hallowed place,
  You shall not come between me and my God.
  My God is happiness this day.
  My God is holiness.
  My God is the divine wholeness of the living one.
  I and my Father Morya are one!

  Meditation upon El Morya, Lord of the Blue Ray
  “Let your Christ Self lead you to the altar where you kneel before Lord Morya El, where you commune in silent meditation with the will of the flame and imbibe the Personal Personality of the one who has consecrated his mind as the diamond shining mind of God. And as you look upon his face, you see the twinkle of mirth that is needed upon earth. You hear the strains of Panis Angelicus, and you know that your soul is fed the holy bread of angels. You drink the communion cup, and you vow obedience to the will of God.”—Djwal Kul, from the meditation, The Hidden Chamber of the Heart.

  Ze werken vooral met een negatieve interpretatie van de 3e en 4e Straal, de kleur roze,”in zachtheid zijn”, (focus op je borsten en billen en zwakheid) Ze kunnen perverse sexuele gedachten naar je toe sturen en om obedience vragen. Ze kunnen je vernederen, zoals zeggen, dat je poep moet eten ofzo. Ze kunnen als chameleons, jouw vibratie overnemen, en dan denk je dat je op jezelf intunet, of dat de persoon aardig en te vertrouwen is. Ze kunnen ook je rechterhersenhelft, zware emotionele boodschappen sturen, waarna je wegvlucht naar je linker hersenhelft, alwaar ze je weer informatie sturen hoe je ermee moet omgaan ( dit is de kracht en mysterie van yoga) Zo leer je niet meer op je eigen gezonde verstand te vertrouwen, maar je met hun intellect en instructies te luisteren. Je moet ze nooit aanspreken, want zo komen ze ook je systeem binnen. Ze willen je het liefst in “low self-esteem” en verwarde emotionele stemmingen houden. Ze kunnen zich als een slang om je heen vormen, als je mediteert en alles van je overnemen, wat je zit te mediteren. Ze kunnen ook met spiegels je vibratie weghalen. Het liefst hopen ze, dat je uitfreakt en je Ziel je lichaam verlaat. Er zijn bepaalde meridiaan punten in het lichaam waar dit het gemakkelijkste gaat: op de muis op de hand, en op de levermeridiaan, punt 2. boven je grote teen en de teen ernaast. Het navelchakra is ook een doelwit van hen, omdat hier alle nadis samenkomen en je potentie, positieve energie zit. Of ze eten je hartchakra helemaal leeg. Ook kan het zijn, dat elk goed gevoel, meteen door hen wordt afgepakt, en elke situatie waar je met een negatief gevoel zou kunnen reageren, wordt er meteen een zwaar negatief gevoel geplaatst door hen. Vooral teleurstellingen zijn erg geliefd. Of ze kunnen hun vibe naar jou sturen, zodat je dingen van hen overneemt en het verschil tussen jou en hen niet meer ziet. Zo ga je denken dat het aardige “healers zijn”met goede intenties. Via yoga controleren ze je hersengolven. Ze brengen eerst “beta” golven aan, de fight en flight reacties, paniek aanvallen etc. En dan gaan ze het “healen” door je tetagolven te sturen. Beta golven gaan vooral samen met de praktische kant van het leven en het element aarde. Teta golven gaan voornamelijk samen met het element lucht. Ze willen je altijd verbinden met de 2 lagere chakras. Een goede antiwerking vond ik de triangle opwaarts ( punt omhoog, focus op de spirit) Zij werken met de andere triangle, punt naar beneden, en het gevoel dat ze “iemand” zijn. Sommige gurus werken met het verspreiden van twijfel, zodat je nooit naar je zelf en je eigen helende krachten zult luisteren, maar je zult onderwerpen aan hun “helende inzichten”. De Antroposofie komt met 2 kanten van de negatieve energie. Een die werkt met Lucifer ( verfijnd) ( de illusies, niets doen, drugs, meditatie ) En Ahriman, de grove energie, die vooral gericht is op geld, en greed. http://www.kore.nl/antrop01.html.

  Omdat ze zelf geen intentie kunnen stellen( eerste straal van rechtvaardigheid) en dus afhankelijk zijn van jou, liften ze met je mee en gaan ze jou saboteren. Intriges vinden ze ook heerlijk, dualiteit en provocatie. Je kunt ze meestal herkennen aan dat het intellect overheerst ( dus niet intelligentie) Deze “healers” hebben bepaalde gedragingen om zichzelf te maskeren, zoals zuchten, “zo” roepen, of telkens hun neus aanraken, of een stofje wegvegen. Ze willen altijd de macht hebben. Ze kunnen heel compassierijk lijken als ze temidden van mensen zijn, omdat ze gewoon hun vibratie overnemen, maar verder zijn ze heel koud. Ze kunnen overdreven “emotioneel” reageren, met krokodille tranen en al. Het zijn nare wezens, en ze hebben jou nodig om dat te maskeren en al jouw potentie te gebruiken voor zichzelf. Ze zijn erg lui, ze bewegen niet veel. Ze zijn daardoor slecht geaard. Ze willen graag, dat je het spel meespeelt en ze lachen eventuele bedenkingen van jou weg, en doen het af, als fobie, of gebrek aan commitment, of “niet diep genoeg gaan”. Ze kunnen op je projecteren, dat je een klein kind bent, of dat je een onderdanige vrouw bent, of dat je een hoer bent. Alles, dan zeggen ze dat dit archetypen zijn, of onopgeloste psychologische problemen van jou, of nog uit vorige levens.
  Ik hoop dat je er iets aan hebt.

  Nog bedankt voor je stuk

 3. Goeden avond beste mensen ..zou iemand mij kunnen doorverwijzen naar een persoon die werkelijk werkt op dit vlak om entieteiten te verwijderen …aub zou hier dankbaar voor zij.mvg daniel

 4. Ben heel dankbaar voor dit artikel, we mogen met een aantal lichtwerkers bij iemand aan de slag die zwaar in de psychische shit zit. We vermoeden ook dus Archonten en nog meer leuks.

 5. Mooi en herkenbaar artikel Wendy!! Fijn te horen dat er ook nog meer mensen zijn die dit in de praktijk tegenkomen, én er over schrijven!! Vaak een ver- van-je-bed-show voor veel mensen, maar het is er gewoon, hoe je het ook noemt. Ik kom het ook in allerlei vormen en gedaanten tegen en vereist zuivere waarneming en afstemming, anders wordt je zelf zomaar in de maling genomen! Ik tref het vaak in de praktijk aan bij pas geboren babies. Vroeger werd dat regulier het KISS-KIDD syndroom genoemd. Nu heet het niet meer zo. Het meeliften van (on)bewuste energievelden bij indaling of incarnatie in het stoffelijke lichaam bij o.a. geboorte. En denk ook aan de ontvankelijkheid van vele lymepatienten!!! Dat is momenteel dé grootste groep waar deze verstoringen plaatsvinden!!!

 6. Goeiemorgen en dank voor dit artikel over Archonten. Ik vond het oorspronkelijk bij Earth Matters, maar kon de toegang tot de Engelse versie niet openen in de links, daar vermeld. Er volgt een foutmelding als ik de links aanklik voor de Engelse versie, de oorspronkelijke tekst van Cameron in het Engels. Die zoek ik namelijk. Voorzover het waarde heeft of resoneert, er is een man die weet heeft van het parasitair verblijf van bepaalde wezens die niet in een lichaam zijn fysiek. Zijn naam is Cobra, een code-naam en de website is http://www.prepareforchange.net
  Hier zijn nog meer dieper gaande artikelen over deze parasitaire aanwezigheid en het verband met de agenda van de schaduw-overheid die flink haar best doet om de mensheid onder de duim of de korenmaat te houden. Kijk maar of er waarde in zit voor je. En ook dank als je me het oorspronkelijke Engelse artikel van Cameron kunt aanwijzen.