door Suzan Caroll

(vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl )

 

Geliefde Arcturiërs,

Is er meer wat ik moet weten over de 11-11-11? Zullen we de 3D Aarde op die tijd verlaten?

Onze Geliefde Opstijgende Mensen,

Jullie merken dat we je niet langer meer “gegronde mensen” noemen. We hebben ie naam veranderd omdat jullie de frequentie van resonantie hebben veranderd. Door deze shift in jullie resonantie frequentie hebben jullie allemaal symptomen van transformatie. Die symptomen zijn specifiek voor ieder persoon, omdat ieder van jullie een “zwakke schakel” heeft wat de functie is van jullie aardevoertuig die op de laagste frequentie resoneert. Deze laagste frequentie gebieden van jullie lichaam zijn plaatsen waarin jullie gewoonlijk je stress en op angst gebaseerde emoties hebben opgeslagen.

Het is nu tijd voor jullie om de “vuilnisbak te legen.” Het is het loslaten van die opgeslagen stress die veel symptomen en stoffelijke sensaties van ongemak veroorzaken. We zullen jullie vertellen dat vanuit ons perspectief, velen van jullie bijna klaar zijn met dit proces. Jullie reis door de Poort van 11-11-11 zal jullie helpen om alles kwijt te raken dat resoneert op een frequentie die lager is dan liefde. In feite, bereiden de meesten van jullie zich in je dagelijkse leven voor om dit los te laten, door je focus te kiezen naar waar je van houdt en je ontdekt dat het buitengewoon vermoeiend is om bepaalde wereldse taken uit te voeren.

Wat er feitelijk gebeurt is dat jullie de werkelijkheid “in je bestelling stoppen” waarmee je wilt resoneren. Zie je, de Nieuwe Aarde is niet ver weg op een andere plek. De Nieuwe Aarde is een resonantie, een frequentie van de Aarde. Deze frequentie is “op zijn plek gehouden” zogezegd tijdens de “tijd” van de stoffelijke aarde. Nieuwe Aarde is een boekenwijzer die het pad van frequentie vasthoudt dat teruggaat naar jullie Multidimensionale ZELF. Vanwege de buitengewone uitdaging van de Kali Yuga, de Duistere Nacht van Gaia’s ziel, hebben velen van jullie je pad verloren.

Het 11-11-11 Portaal dat zal worden geopend en ervaren door onze Ascenderende Mensen, zal geopend worden in jullie bewustzijn.

Met jullie Pad naar Huis open naar de Nieuwe Aarde, zullen al onze Openmakers progressief hogere en nog hogere staten van bewustzijn activeren. Laten we de term: “Openmakers” uitleggen. JULLIE zijn de Openmakers. Jullie allemaal die bewust en onbewust, via dromen en voorstellingen, de eersten zullen zijn om je eigen Innerlijke Portalen te openen. We zeggen: “Innerlijke Portalen” want alle wegen naar de hogere dimensies worden vanuit binnen bereisd.

Als jullie eenmaal je Portalen hebben geopend, zul die open houden tot aan het NU van Gaia’s Planetaire Ascentie. Als je denkt dat je nu symptomen hebt, wacht dan totdat je een Poort openhoudt naar de vijfde dimensie. Maar, jullie proces zal met deze immens toegenomen stroom van multidimensionaal licht en ongeconditioneerde liefde, snel voltooid worden.

Met andere woorden, 11-11-11 opent de Deur/Poort. Sommigen van jullie zullen deze Poort openhouden om Gaia te helpen bij Haar Ascentieproces en sommigen van jullie zullen door de Poort gaan om het pad voor anderen voor te bereiden. Maar, gewoonlijk, zij die de Poort openen, zullen die Poort zo lang mogelijk open houden. Dit betekent dat “De eersten de laatsten zullen zijn.” Of “De Kapitein blijft bij het Schip” tot op het laatste moment. Er zal geen gevoel van opoffering zijn, voor de dierbare Openmakers, want ze zullen tegelijkertijd de werkelijkheid ervaren van het sluiten van de 3D Aarde EN de werkelijkheid beleven van de bloesemende 5 D Aarde.

Het proces van bewuste ervaring van die twee werkelijkheden tegelijk, zal volledig jullie Multidimensionaal Operende Systeem activeren en jullie in constant contact brengen met jullie Multidimensionaal ZELF. Zul je altijd bewust zijn van deze constante verbinding? Dat zal je volgende uitdaging zijn.

Voor degenen van jullie die vrijwillig gekozen hebben om de Portalen open te houden, hun krachten van schepping zullen enorm worden uitgebreid. In feite zien we dat velen van jullie deze belevenis al reeds hebben.

Met jullie gedachten en emoties die manifest worden in een enorm toegenomen onmiddellijke snelheid, zullen jullie je moeten focussen op het Meester ZIJN van je Energie. Denk eraan, jullie energie is de staat van bewustzijn die je voor jezelf hebt geschapen om bepaalde gedachten en emoties in je aura vast te houden. En verder, door in de “geopende deuropening” te staan zal jullie energie uitstralen in het aura van de Opstijgende Gaia, meer dan ooit.

We vertellen jullie over je uitdaging, in het complete vertrouwen dat jullie in staat zullen zijn om jullie gekozen Missie te vervullen.

In feite, weten we dat in de werkelijkheid waar jullie naar toe ascenderen, jullie deze Missie reeds hebben vervuld.

Als je luistert naar die laatste zin met een ‘ 3D aan tijd gebonden denken’, zul je erg verward raken. Jullie drie dimensionale denken is een van de eerste dingen die je zult moeten loslaten. De beste manier om dit verouderd denken los te laten is de Stroom van ongeconditioneerde liefde te accepteren die we jullie NU zenden! Ongeconditioneerde liefde is de helingskracht van het Multiversum en de hoogste frequentie van transmutatie.

Aan jullie wordt op je vliegreizen dit verteld: “In het geval van nood, zet je zuurstofmasker eerst zelf op zodat je die dan op anderen kunt zetten. “ Op dezelfde manier zeggen wij, heb ongeconditioneerd eerst jezelf lief, zodat je beter anderen ongeconditioneerd lief kunt hebben.

www.multidimensions.com

2 REACTIES

  1. heel erg mooi en leerzaam ik heb de laatste tijd veel dromen en meestal is er iemand bij mij die niet van hier komt hij loopt met mij mee bij alles wat ik doe en steeds aan het eind hebben we het over de dingen die ik tijdens zijn aanwezigheid heb geleerd ook is hij soms gewoon bij mij en kijkt wat ik aan het doen ben dit is al heel lang zo soms word ik wakker en dan is het net of ik door een ijzeren hekwerk kijk die mooi bewerkt is met ornamenten daar achter is het heel mooi en tegelijkertijd zie ik ook mijn kamer ik zit gewoon op het rand van mijn bed of ga even een kop thee drinken en eenmaal in bed gaat het zo weer verder ben er niet bang voor want het voelt heel goed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in