Arcturus

Degenen die Arcturus hebben als hun Planetaire Oorsprong zijn sterke persoonlijkheden met een diepe innerlijke kracht en een innerlijk weten.
Op het eerste gezicht ogen ze sterk, bekwaam en krachtig.
Vanaf de kinderjaren zijn er gevoelens dat hun leven een belangrijk doel heeft, ofschoon er doorgaans geen kennis meer is wat dat zou kunnen zijn.
Er is een zoektocht naar die bedoeling, deze leidt vaak tot een spiritueel zoeken.
Als de bedoeling niet wordt gevonden, kan dat een innerlijk gevoel van ontevredenheid of ongelukkig zijn geven, zonder te begrijpen wat hiervan de oorzaak is.

Arcturiërs zijn erg creatief.

Velen zijn schrijvers, artiesten, ontwerpers of gebruiken hun mogelijkheden op een andere creatieve manier.
Arcturiërs zijn vaak goede openbare sprekers, hebben een goed gevoel voor timing en humor; het zijn de gangmakers van een feest.
Ze genieten ervan anderen aan het lachen te maken.
Arcturiërs houden van reizen en doen dit graag.
Ze hebben een neiging zich snel te vervelen en zoeken nieuwe ervaringen om die verveling te vermijden.
Als ze zich vervelen zullen ze er een drama van maken, alleen maar om te stoken of opwinding teweeg te brengen.
Dit kan zichtbaar worden in de neiging om van een mug een olifant te maken. Ze dramatiseren situaties om daarmee aandacht te krijgen.

Arcturiërs kunnen soms moeilijk te benaderen lijken of op een afstand te blijven.
Zij hebben niet veel hechte en intieme vrienden, wel veel kennissen.
Als een Arcturiër jou accepteert als een intieme vriend en intieme zaken met jou deelt, weet dan dat je zorgvuldig bent overwogen om toegelaten te worden.
Arcturiërs boeien mensen: totaal vreemde mensen worden getrokken naar de Arcturiaanse magnetische energie.

Het zijn goede adviseurs en hun uitstraling maakt op anderen de indruk dat ze sterk en uit-één-stuk zijn.
Menigeen zal verrast zijn als ze ontdekken dat Arcturiërs dezelfde problemen en gevoelens hebben als iedereen.
Er is vaak een brede kring van bekenden die vertrouwen op hun Arcturische vrienden voor advies en begeleiding.
Alhoewel ze bereid zijn om te luisteren en advies te geven, worden Arcturiërs ongeduldig van mensen die niet bereid zijn de noodzakelijke inspanning te leveren of niet werkelijk proberen te bereiken wat zij zoeken.
Er is ongeduld met zeurpieten.
Degenen die advies zoeken maar niet bereid zijn het advies te gebruiken wat ze hebben gekregen, kunnen hun arcturische begeleider kwijtraken als deze zich dit bewust wordt.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Arcturiërs hebben veel energie, zowel lichamelijk als geestelijk.
Ze springen van de ene plek naar de andere en van het ene onderwerp naar het andere.
Normaal gesproken houden ze er niet van om stil te zitten en rustig te zijn, ze willen voelen dat ze iets aan het volbrengen zijn.
Arcturiërs zijn gewoonlijk enthousiast en optimistisch.
Als ze hun energie richten en goed gebruiken is er maar weinig dat zij niet kunnen bereiken.
Zijn ze verstrooid en zonder focus dan zullen er vele projecten gestart worden en weinig afgerond.

In liefdesrelaties hebben Arcturiërs persoonlijke vrijheid nodig.
Zij voelen zich gevangen in relaties die beperkingen van hen eisen.
Arcturiërs hebben behoefte aan tijd om alleen te zijn, maar ook aan tijd om met vrienden te zijn. Ze willen dit doen zonder schuldgevoel of verantwoording.
Voor alle betrokkenen is het nodig om te begrijpen dat deze vrijheid voor Arcturiërs belangrijk is, zowel voor henzelf als in hoe zij omgaan met anderen.

Arcturiërs zijn niet gemakkelijk in het uiten van hun diepste emoties, en hebben de neiging om op situaties die diepe emoties oproepen te reageren door afleiding te zoeken.
Van alle emoties kunnen zij het beste omgaan met het uiten van boosheid en humor.
Ze gaan argumenteren, verhalen vertellen (Arcturiërs zijn grote verhalenvertellers!)
proberen een lach te veroveren of hebben plotseling ‘iets te doen’ .
Dit is om te vermijden om openlijk hun emoties te delen.

In dit artikel vind je een introductie in planetaire oorsprong.

Middels deze link: Planetaire oorsprong vind je alle planeten

Bewaar voor later op Pinterest:

Arcturus

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

15 REACTIES

 1. Is dit boek ook in het Nederlands te verkrijgen? het lijkt me zeer interessant, nog meer verdieping in mijzelf. zo te lezen zijn er meer van deze planeet Arcturus. ik zou wel in contact willen komen met zielen van deze planeet.

 2. Arcturiers zijn goede boodschappers, ze krijgen vaak dingen door die de gemiddelde mensen niet doorkrijgen. Ze houden zich vaak met aardse zaken bezig, waardoor ze dingen doorkrijgen die op de realiteit zijn afgestemd. Ze gaan niet mee in zweverig gedoe, de waarheid moet volgens hen gehoord worden, ook al zijn dit niet de woorden/boodschappen die iedereen wil horen. Ze staan mentaal en emotioneel heel ver, ze zijn vaak in staat om zonder een relatie te leven omdat ze emotioneel onafhankelijk zijn.

 3. Goed om te lezen welke energie je dan kan herkennen.
  Zelf ben ik al jaren op zoek naar de energie van de planeet Uritrea ik weer niet of ik het goed schrijf maar ik weer dat ik er ben geweest om te herstellen van een zware periode.
  Dat is nu 10 jaar geleden.
  Wie herkend deze planeet,.. Zou het fijn vinden er meer over te weten.

  Groetje Tanja

 4. Ik herken er ook wel wat in, maar vooral denk hierbij aan een dierbare. Beschrijft exact hoe zij in elkaar zit.. Zij staat hier niet voor open denk ik. Want waarom zou deze kennis belangrijk voor degene zijn om het te weten? Daar ben ik wel benieuwd naar..

  • @ike

   Voor mij is dit belangrijk om te weten, omdat kennis tot inzicht leidt. Eerst las ik dit stuk en toen gaf het me wel een gevoel van herkenning. Het heeft een paar dagen nodig om te laten bezinken, misschien zelfs wel een paar weken…en dan lees ik het nog eens terug. Dan is uiteindelijk de kennis bezonken en een innerlijk weten geworden, omdat je in de tussentijd ervaringen opdoet die je doen terugdenken aan deze kenmerken, het wordt als het ware ver-innerlijkt. Dan voelt het als een deel van jezelf. Met dit inzicht en herkenning kan ik aan de slag gaan om aan mezelf te werken. Ik kan soms behoorlijk vast komen zitten in mijn emoties bijvoorbeeld. Daar ben ik nu bewust van geworden, en kan er vervolgens aan gaan werken. Maar misschien is dat voor ieder mens weer anders.

   Lichtgroet gissmoo

 5. Hallo Henriëtte,
  http://www.theatervandeziel.nl gevestigd te Groningen, geeft workshops/opstellingen ‘Planetaire oorsprong’ om erachter te komen op welke planeet je essentie voor het eerst bestaansrecht heeft genoten. Ik heb deze opstellingsmiddag gisteren 9-10-2014 bijgewoond en het was heel bijzonder en zo interessant. Hier ga je echt ervaren! Ik ben erachter gekomen ook een arcturiaan te zijn met alle kwaliteiten van dien. Een echte aanrader.

 6. Gossie….van alles wat ik heb gelezen….dit is het…ik ben er een beetje stil van…als kind was ik al op zoek…het heeft 21-jaar geduurd, kreeg bevestiging, van het anders zijn, dat het oké was, me dit niet verbeeldde, ik ben nu een beetje van slag, maar ook aangenaam verrast, ik ben heel blij met deze info’s allemaal. herken zóveel. ik heb al heel wat afgereisd dat kan niet anders. dat zal ook de reden zijn dat ik zoveel herken…maar ik vind het zó móói…ik wordt er emotioneel van…bedankt allemaal voor al jullie inzet voor het schrijven en plaatsen het channelen, te veel om op te noemen, bedankt allemaal,

  liefs, Henriëtte

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in