DELEN
Licht-op-Ascensie1

Lisa Renéedoor Lisa Renée

Ieder van ons heeft de keuze (er klaar voor zijn om doorheen onze angsten te gaan) wat betreft de snelheid waarmee we de takken van kennis van de Levensboom bestijgen. Elke tak neemt ons mee in levenservaringen die de kosmos ons biedt, om direct zelf-realisatie en spirituele actualisatie te bereiken, zodat we uiteindelijk de drievuldigheid van de Godskracht begrijpen: Liefde, Wijsheid en Kracht.

Wanneer het Kosmische Bibliotheek-Zelf de verschuiving maakte naar de Splitsing der Tijden, had dat grote invloed op de uitgave van de vele boeken en de reorganisatie van alle verhaallijnen. Het verschoof ook de basis-frequentie in de kern van de aarde, en maakte dat de Drievoudige Vlam verder kon versmelten met de materie.

Licht-op-Ascensie1De ‘Stichters’ hebben de holografische structuur van de Universele Levensboom veranderd, en die verandering heeft directe invloed op onze persoonlijke Levensboom. Alles wat bedoeld was als de instructie-set, is opgeslagen in onze persoonlijke Levensboom, die onze spirituele blauwdruk is, onze gemanifesteerde identiteit, ons DNA, ons plan van bestemming.

Deze keer ligt de nadruk op het uiteenvallen van de ‘status quo’, om zo intense mogelijkheden voor spirituele groei en bewustzijns-doorbraken te creëren en te stimuleren. Wanneer we op dezelfde plaats zijn blijven staan, en oude pijnlijke patronen niet overwonnen hebben, kunnen we de spreekwoordelijke maar goedbedoelde knuppel in ons hoenderhok krijgen, om ons uit onze persoonlijke apathie te jagen, of onze mentale angst-programma’s toch los te gaan laten.

Dit is om omstandigheden te scheppen die beter synchroniseren met onze algemene frequentie-resonantie, en eerder zich blijven uitbreiden in plaats van in te krimpen.

Wanneer we spiritueel sterk zijn, zijn we een fort van hart-gebaseerde devotie en toewijding aan het ten dienste staan van de hoogste uitdrukking van onze goedheid als spiritueel wezen. Deze hart-gebaseerde devotie bouwt in toenemende mate aan onze solide ethiek en sterke deugden, die de collectieve attributen zijn die direct de Spirits van Christos aantrekken.

Lisa Renée

www.energeticsynthesis.com

Vert. Fran Tielemans

2 REACTIES

  1. Weer moet ik het lezen ascensie 2013 het is zo mooi en duidelijk geschreven , over de universele levensboom , kort maar krachtig , ik probeer er wat van te leren .

  2. Bedankt fran Tielemans voor het vertalen van dit ook weer mooie belangrijke stukje , mooi hoe dit word verteld , takken van de levensboom ,ik laat echt alle pijnlijke patronen achter mij , het is mooi geweest , ik hoop ook spiritueel sterk te mogen zijn , dat is de bedoeling , god is in mijn hart en in mijn mind , ik probeer het goddelijke uit te dragen aan de wereld , en voor de rest sluit mijn reactie met deze laatste zin , wees goed voor een ander en uw krijgt het drievoudig terug , wees blij met uw zelf , en uw zult het uitstralen , ik hoop veel te kunnen uit te stralen , en geef het weer door , zo blijft de cirkel eeuwig doorgaan zo lang als ons gegeven is . Fijne dagen lieve mensen . Liefs Jannie .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in