DELEN

Weet dat ook al versnelt ons evolutionair proces samen met de Nieuwe hogere vibrationele energieën, wij allen deze veranderingen op onze eigen manier en onze eigen tijd ervaren, volgens wie we zijn en volgens onze eigen codering en ons eigen plan voor onze geboorte. Bovendien, over het algemeen gesproken, staat ons ascensie proces in verband met hoe wij onze eigen individuele energie beheren en wat ons geloof en onze ervaringen zijn (m.a.w. hoe wij bedraad zijn en hoe wij vibreren). Deze dingen kunnen veranderd worden en zullen ook automatisch veranderen wanneer wij ons zuiveren en meer licht binnen onszelf belichamen. Voor de hooggevoeligen, mediums en degenen die heel erg open staan voor de hogere rijken kan het ascensieproces wat uitdagender zijn.

Voor mijzelf verdwenen al mijn interessante en “rare” symptomen toen ik volledig in een hoger rijk “arriveerde”… en het zal voor jullie ook zo zijn. Deze symptomen blijken te gebeuren wanneer wij door de transitie gaan of wat ik vergelijk met de “tunnel”. Weet dat er een einde is en een ongelooflijk mooie, vredige en met liefde gevulde werkelijkheid die op je wacht. Moge jullie evolutionair vreugdevol, vredig en gevuld met liefde en verwondering zijn! (Nota: Natuurlijk kunnen niet al deze symptomen toegeschreven worden aan het ascensieproces. Volg asjeblieft je eigen innerlijke leiding en raadpleeg professionele medische hulp indien nodig)

 • Het gevoel hebben alsof je in een hoge drukkoker of in intense energie zit en stress voelen. Denk eraan dat je je aanpast aan een hogere vibratie en je je geleidelijk aan zult aanpassen. Oude patronen, gewoonten en geloofssystemen worden ook naar de oppervlakte geduwd. Er is heel wat gaande binnen jezelf!
 • Een gevoel van desoriëntatie; niet weten waar je bent; een verlies van gevoel van plaats. Je bent niet meer in 3D gezien je verschoven bent of in het proces bent van verschuiving naar de hogere rijken.
 • Ongewoonlijke pijnen en kwaaltjes over verschillende delen van je lichaam. Je zuivert en laat geblokkeerde los die in 3D vibreert terwijl je in een hogere dimensie vibreert.
 • Wakker worden tussen 2 en 4 uur ‘s morgens. Wanneer je vordert, wakker worden om 5 u ‘s morgens. Er is veel gaande tijdens je droomtoestand. Je kunt er niet voor lang blijven en hebt een onderbreking nodig. Dit is ook het “zuiveren en loslaten” uurtje.
 • Geheugen verlies. Moeite hebben met woorden vinden. Een grote hoeveelheid van korte-termijn geheugenverlies en enkel vage herinneringen uit je verleden. Je bent in meer dan één dimensie tegelijk en gaat vooruit en achteruit wat deel uitmaakt van de transitie (je ervaart een “onderbreking”). Je verleden is ook een deel van het Oude en het Oude is voorgoed voorbij. In het Nu zijn is de weg van de Nieuwe Wereld!
 • Dingen “zien” en “horen”. Je ervaart verschillende dimensies terwijl te transitioneert, alles volgens hoe gevoelig en bedraad je bent
 • Verlies van identiteit. Je probeert toegang te krijgen tot de Oude jij maar het is er niet meer. Mogelijk weet je niet naar wie je in de spiegel kijkt! Je heb veel van je oude patronen gezuiverd en belichaamt nu veel meer licht en een meer eenvoudige, gezuiverde goddelijke jij. Alles is in orde… je bent OK.
 • Je “uit je lichaam” voelen. Je kunt je voelen alsof iemand praat maar je bent het niet zelf. Ons lichaam is het laatst om de achterstand in te halen en niet op dezelfde plaats als de rest van ons. Bovendien kan dit fenomeen ook gebeuren gezien het ons natuurlijk verdedigingsmechanisme voor overleving is wanneer we onder accute stress, getraumatiseerd of buiten controle zijn. Je lichaam maakt heel wat mee en het kan zijn dat je er niet in wilt zijn. In een opzicht, vertelde mijn ascensiegids mij dat dit een manier was om de transitie te verlichten en dat ik het niet nodig had om te ervaren wat mijn lichaam meemaakte.
 • Periodes van diepe slaap. Je rust van al het aanpassen en bent bezig te integreren, alsook op te bouwen voor de volgende fase.
 • Verhoogde gevoeligheid voor je omgeving. Menigtes, lawaai, eten, TV, of andere menselijke stemmen en verschillende andere stimuli zijn bijna niet te tolereren. Je bent vlug overweldigd en overgestimuleerd. Je wordt afgestemd! Weet dat dit met de tijd voorbijgaat.
 • Duizeligheid, evenwichtsverlies, rug en nekpijn, fluiten in de oren, “korrelige” ogen, wazig zicht (heel normaal), slapeloosheid, hartkloppingen met moeilijke ademhaling (ook heel normaal).
 • Je niet kunnen herinneren aan de betekenis van alles. Toen ik mij in een intense periode van het transitieproces bevond en we ons in de worp van een flinke energiestoot naar de hogere rijken bevonden, herinner ik mij dat ik naar een vuilnisbak keek en niet wist waarvoor hij diende. Ik moest mijn geheugen van het “oude” binnengaan en ver terug reiken. Wat er gebeurde was dat ik op een punt vibreerde waar alles alleen de betekenis en identiteit bezit die wij eraan geven. In de hogere rijke is energie gewoon energie zonder etiket of betekenis. Alles is fris en nieuw. Een beetje zoals een Cursus in Wonderen ongedaan maken proces, zonder het “proberen”.
 • Moeite met herinneren wat je deed of met wie je sprak op een dag of soms maar een uur ervoor. In de hogere rijken is realiteit heel erg in het moment. Als we iets niet vasthouden in ons bewustzijn houdt het eenvoudig op te bestaan. We hebben geen bindingen. Wij creëren onze eigen wereld rondom ons door onze geloofssystemen en gedachten en waar wij niet aan “vasthouden” bestaat niet. Alles is fonkelnieuw en wij beginnen volledig van begin af aan, moment naar moment. Wij kunnen tappen waaruit wij maar willen op elk moment en dat creëren en ervaren. Deze staat komt en gaat maar het is een oefening voor het leven in de hogere rijken. Het kan een beetje griezelig lijken wanneer het gebeurt.
 • Je hebt geen zin om iets te doen. Je bent in een rustperiode, “heropstartend”. Je lichaam weet wat het nodig heeft. Bovendien, wanneer je de hogere rijken begint te bereiken, zijn “doen” en “dingen doen gebeuren” achterhaald gezien de Nieuwe energieën het vrouwelijke van koesteren, ontvangen, creëren, zelfzorg en voeden ondersteunen. Vraag het Universum om je te “brengen” wat je wilt terwijl je jezelf amuseert en plezier hebt!
 • Een intolerantie voor lager vibrationele dingen (van 3D) in conversaties, houdingen, maatschappelijke structuren, genezingsmodaliteiten, etc. Ze laten je letterlijk “ziek” voelen van binnen. Je bent in een hogere vibratie en je energieën zijn niet langer overeenkomstig. Je wordt voorwaarts “geduwd”… om te “zijn” en het Nieuwe te creëren.
 • Verlies van behoefte naar voedsel. Je lichaam past zich aan aan een nieuwe, hogere staat van zijn. Ook wil een deel van jou niet meer in het Oude zijn.
 • Een plots verdwijnen van vrienden, activiteiten, gewoontes, jobs, verblijfplaatsen. Je evolueert voorbij wat je was en deze mensen en omgevingen komen niet meer overeen met je vibratie. Het Nieuwe zal spoedig arriveren en zo-o-o-oveel beter voelen!
 • Er zijn dingen die je absoluut niet meer kunt doen. Wanneer je probeert je gewoonlijke routine en activiteiten te doen, voelt het echt afschuwelijk. Hetzelfde als hierboven.
 • Dagen van extreme moeheid. Je lichaam verliest dichtheid en gaat door een intense herstructurering.
 • De behoeft om dikwijls te eten wat lijkt op lage bloedsuiker aanvallen. Gewichtstoename (vooral in het buikgebied). Snakken naar proteïne. Je hebt een enorme hoeveelheid brandstof nodig voor dit ascensieproces. Gewichtstoename met een onmogelijkheid het te verliezen wat je ook doet is de meest typische ervaring. Vertrouw erop dat je lichaam weet wat het doet.
 • Emotionele ups en downs ervaren; huilen. Onze emoties zijn onze uitlaatklep voor loslaten en wij laten heel wat los.
 • Naar Huis willen gaat, alsof alles GEDAAN is en je hier niet meer thuishoort. We keren terug naar de Bron. Alles IS gedaan. (Maar velen van ons blijven hier om de Nieuwe Wereld te ervaren en creëren). Ook zijn onze oude plannen om te komen afgewerkt.
 • Het gevoel hebben krankzinnig te worden of een of andere mentale ziekte te ontwikkelen. Je ervaart snel verschillende dimensies en opent erg. Veel is nu voor je beschikbaar. Je bent er alleen niet gewoon. Je bewustzijn is verhoogd en je barrières zijn weg. Dit zal voorbijgaan en je zult je uiteindelijk heel erg Thuis voelen zoals nooit tevoren, gezien Thuis nu hier is.
 • Gevoelens van angst en paniek en hysterie. Je ego verliest veel van zichzelf en is bang. Het kan voelen alsof alles eindigt (meest is het zo!). Je systeem is ook overbeladen. Er gebeuren dingen met je die je niet kunt begrijpen. Je verliest ook gedragspatronen van een lagere vibratie die je ontwikkelt hebt voor overleving in 3D. Dit kan je kwetsbaar en machteloos doen voelen. Deze patronen en gedragingen die je verliest zijn niet nodig in de hogere rijken. Dit zal voorbijgaan en je zult uiteindelijk zoveel meer liefde, veiligheid en eenheid voelen. Wacht maar!
 • Depressie. Het kan zijn dat de uiterlijke wereld niet overeenkomt met de Nieuwe, hoger vibrationele jij. Het voelt niet zo goed aan daarbuiten. Je verliest ook lagere, duistere energieën en je “doorziet” hen. Hou vol!
 • Levendige en soms gewelddadige dromen. Je laat vele, vele levens van lager vibrationele energie los. Velen vertellen nu dat zij mooie dromen ervaren. Je droomstaat zal uiteindelijk verbeteren en je zult er weer van genieten. Sommigen ervaren dit loslaten terwijl ze wakker zijn. Mijn moeder zei eens tegen mij dat ze geloofde dat ik nachtmerries gedurende de dag had!
 • Zweten in de nacht en opvliegers. Je lichaam “verwarmt” terwijl het restanten verbrandt.
 • Je plannen veranderen middenin en gaan in een volledig andere richting. Je ziel brengt je energie in evenwicht. Het voel meestal FANTASTISCH in deze nieuwe richting gezien je ziel meer weet dan jij! Het breekt je “spoor” keuzes en vibratie.
 • Je hebt een situatie gecreërd die op je ergste nachtmerrie lijkt met vele “ergste nachtmerrie” aspecten eraan. Je ziel begeleidt je naar het “uitstrekken” naar aspecten van jezelf waar je tekort kwam, of naar het “afzwakken” van aspecten waar je teveel van had. Je energie brengt zich gewoon in evenwicht. je weg naar vrede vinden via deze situatie is de test die je opgezet hebt voor jezelf. Dit is JOUW reis, jouw ziel zou het niet opgezet hebben als je er niet klaar voor was. Jij bent degene die jouw weg naar buiten vindt en je zult hem vinden. Terugkijken zul je dankbaar zijn voor de ervarind en een andere persoon zijn

– Vertaling: Ulla Mertens –

12 REACTIES

 1. dankjewel voor deze post! 🙂
  ik ben heel erg blij enkele van deze symptomen bij mezelf t herkennen.

 2. dag iedereen;
  @rob en anderen.
  Volgens de klassieke westerse geneeskunde, heb ik al meer dan 10 jaar de ziekte ME/CVS met fibromyalgie (spier en gewrichtspijnen, met uitputtende vermoeidheid die niet overgaat, mailaise van de spijsvertering…)
  Misschien is dat wel gewoon het ascensie-proces waar ik in zit… en waar ik gelouterd uitkom…..
  ik kwam op de site ‘ nieuwetijdskinderen’,via Facebook en kijk steeds naar de updates…. bedankt om channelings te plaatsen, ik geef ze op mijn beurt ook door in mijn omgeving…. om zo meer en meer mensen te laten ontwaken.clannad

  • @CLANNAD, Beste CLANNAD.. Ik heb zelf ook al jaren de diagnose fibromyalgie, maar altijd heb ik in mijzelf geweten dat het met een bepaalde fijn gevoeligheid te maken heeft (HSP) .. Nu las ik vorige week een artikel in de FES (organisatie die zich inzetten voor onderzoek naar Fibro)In grote letters staat er boven het artikel FIBROMYALGIE EN HOOGGEVOELIGHEID
   Toen ik dit las was er dat diepere weten dat me aangaf dat deze 2 termen onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
   Ik herken namelijk ook al jaren vele gelijkenissen tussen mensen die fibro en ME/CVS hebben.
   En ik denk dat ook het ascensie proces hier onder valt, de een reageert nu eenmaal gevoeliger op situaties dan de ander.
   Ik zelf heb in ieder geval nog nooit iemand ontmoet die fibro en of ME/CVS heeft die niet op een bepaalde manier gevoelig is.
   Herken jij dit ook bij jezelf en of mensen in je omgeving die je kent?

   Liefs Joyce

 3. Ik wil een klein iets van me kritische geest hier delen.

  Stel dat:

  In plaats van dat ieder sterrenkind terug mag binnenkort naar de sterren (voor de personen die daarvoor zogenaamd al hebben gekozen)…

  Dat iedereen, in plaats daarvan, gewoon rustig op aarde zal (moeten) blijven leven voor de komende 5 a 50 jaar met wat nieuwe gaves en iets meer rust van geest, door de nieuwe gaves van de kosmos. Maar wel op precies dezelfde aarde of een langzaam veranderende aarde.

  Stel, dat ENKEL die shift dus gebeurd. En meer niet. Beeld het je even rustig in… 5 a 50 jaar ongeveer een gelijk leven als dat je nu heb en enkel iets krachtiger zijn dus in je bewustzijn… (afhankelijk van keuzes zoals nu).

  Is dat ‘nieuwe leven’ in jou geest, exact hetzelfde voor jou gevoel, als werkelijk van de aarde af zijn en vrij kunnen creeeren met je geest in een hoger trainingsveld? Zoals hierboven naar gehint wordt?

  En vind je dan ook, dat het meeste van de hype & opbouw van het nieuwetijdsgebeuren in alle kracht zich heeft ontplooid in jou leven, wanneer DAT leven voor je aanbreekt? Heeft de nadruk en moeite van iedereen, die beeldvorming heeft geleverd over die wereld, voor de nieuwetijdsbubble, jou dan recht aangedaan als je zo in dat nieuwe leven komt te leven?

  … Think about it.

  OF… voel je nu meer dat, als je in die (mogelijke) komende periode, van 5 a 50 jaar op aarde moet leven met alle andere/dezelfde levensvormen om je heen als daarvoor, met iets meer inzicht en gaves… voel je dan dat…

  … Dat de moeite en levensenergie die je heb gestoken in amateuristisch hopen en happen van je goed gelovige naieve geest (van de afgelopen jaren). Doelend op dat je wellicht/misschien je, je iets meer had moeten vermannen en samenwerken in je jongeren jaren om beter in je kracht te komen te staan later in je leven?

  Stel dat zou gebeuren… Dat je heb gevoel heb van, damn, ik had meer met me jongeren kinderlijke energie moeten doen toen ik jonger was! Zou je mogelijk dan pas empathisch kunnen voelen, dat je een verantwoordelijkheid had, meer open te staan voor anderen?

  En de kicker in dit verhaal is, zou je dan werkelijk eerlijk zijn naar ‘nieuw ontmoette’ mensen, over hoe je ‘nog moet wennen aan samenwerken’ omdat je de bal heb laten liggen toen je jonger was? Wanneer ze je dan vragen, ow? Was je elke dag ziek voor 20 jaar lang? Had je geen energie om stapsgewijs vrienden te maken en middelen te sparen? Zijn er geen aanboden geweest om het anders te doen dan je deed? Wat sneu voor je.

  Wat ga je dan antwoorden? …

  Als ik mezelf als zo’n dramatisch verdwaald persoon neerzet na die shift, met ontwikkelingsachterstand door me jeugd… en DAN PAS de wereld vat en wens te helpen, en ik kijk naar een onschuldig, jong, energiek en verantwoordelijk groepje jongeren, die energie en uitnodigingen uitsturen om stapsgewijs aan hun kracht op aarde te werken…

  Dan zou ik weten van mezelf dat ik vol af ga als mens in hun ogen… en veel te veel in me drama-ego heb gezeten in me jongere leven (toen ik nog zo was als hun). Ik zou met een knoop in me buik en brok in me keel en verdriet over me eigen zieligheid denk ik, aan hun moeten toegeven, dat ze niks aan mij hebben, vanwege ik mezelf heb laten verleiden tot teveel aan mezelf denken in me jongeren jaren. En niet gehoor heb gegeven aan verder kijken naar die gevoelens en gedachtes, zelfs al werd dat aangeboden. Ik was bewust dramatisch egocentrisch zal ik dan zeggen tegen ze. Sorry lieve jeugd, ik kan niet mee op jullie mooie ontwikkeling op aarde nu. Enkel als een beginner en dat zal een tikkie ongemakkelijk voor jullie voelen, het spijt me. Ik zal bij de andere drama-ego’s rustig aan moeten bijleren hoe het leven werkelijk als volwassenen zou horen.

  Dat is hoe ik me zou voelen. Hoe zou jij je voelen? Wat zou jij zeggen?… MOCHT de ontwikkeling van de wereld zo zijn als ik hier hypothetisch schets…

  Misschien dat je dan stotterend en schaamtevol zal zeggen: Dat je een gedeelde verantwoordelijkheid naar het leven op aarde NU pas voelt (na de shift) en nu pas ‘de kracht kan vinden’ om die verantwoordelijkheid te voelen. Nu, een paar jaren na DE Shift en eigenlijk stiekem daarvoor al wist (maar dat hoef je niet te zeggen tegen ze hoor/ze voelen toch niet dat je liegt).

  Je wist ergens al dat je meer oor zou moeten hebben voor andere levensvormen, maar toen, ehm ja, toen was je te druk met werk, shoppen en jongens ontmoeten? En een andere hobbie van je duistere kant was op jezelf geisoleerd dramatisch doen over wat een gevoelens er allemaal binnenkwamen en die op internet volgen. Zolang het maar over jou als persoon ging… Het voelde zo aantrekkelijk om te doen. Hoe kon dat toch verkeerd zijn? (Gaskamer bediende).

  Ik vraag het me af hoe mensen zich zullen goed praten tegenover de nieuwe jeugd in de toekomst. Net als de nep-hippies van vroeger nu de grootst bureaucraten zijn geworden, verwacht ik een hypocriete lelijke golf mensen die opstaat uit deze nieuwetijdspopulatie… Ik ga in ieder geval een scherp geheugen houden om in die 5 a 50 jaren, een aantal ‘krachtige informatie bronnen van nu’ te weerleggen tegen de percepties en realiteit die er dan werkelijk is… Om de jeugd van dan een alternatief en realistisch, cultuur historisch beeld te geven.

  Gewoon een set kritische vragen en impulsen die bij me op kwamen en ik wilde delen. Reacties hoeven niet percee gegeven te worden. Mag wel.

  Groet,

  Greg

  PS: Oja, zo’n beetje elk punt wat Karen schrijft voel ik wel in meer of mindere mate. Ik kick erop om ze te beleven en haal er energie uit, omdat het me inzicht geeft hoe ik mijn medemens mag bijstaan. Dat is het belangrijkste gevoel wat ik voel, wat je in mijn ogen hoort te voelen als nieuwetijdspersoon. Niet de symphtomen dus allemaal zelf, alsof ze je hele leven bedekken, dat is teveel drama opwekken en doen alsof het enkel zwaar beleefd hoeft te worden. Vandaar dat me hele stuk over de toekomst, een relevante reactie is op Karen & het artikel, hoe ik voel dat ik zou mogen reageren op een lijst van sympthomen. Ik voel het dus als een bekrachtiging om me verrot van de symphtomen te voelen en raad aan voor anderen, ze ook te lezen en met dank te ontvangen.

  Dank ook voor deze gedeelde ruimte. Liefde in wijsheid.

  • @Greg, en iedereen die dit lezen wil.

   Wat een prachtig weg gezette hypotheses. Deze “nieuwetijds puzzel” is werkelijk boeiend. Mijn reactie op de symptomen was eerst herkenning en vervolgens zag ik mij verschuilen achter de symptomen; m.a.w. ik had ziekte winst. Zoiets als; ik heb ADHD en kan er dus niks aan doen dat ik druk ben hou der maar rekening mee. In middels jaren later besef ik meer en meer dat dit niet de oplossing is.
   Ook alle gedweep met 2012, een shift, nieuwetijds dit, nieuwetijds dat. Dit is niet anders dan het altijd al gegaan was; New Age is net zo’n excuus-religie als ieder andere min of meer georganiseerde religie. In plaats van voorbereiden op de komst van christus, mohammed of maitreya wordt er naarstig gewerkt naar een mogelijke gouden tijd. Ik kan hier nu cynisch, pessimistisch of anderszins negatief gaan schrijven, maar dat is niet mijn bedoeling. Mijn bedoeling is te zeggen dat de nieuwetijd, de shift, 2012, what ever, NU is.

   Ik kan mij verschuilen achter engelen, deva’s, kristallen, entiteiten, deeksha, energie werk of wat dan ook, maar niks zal (uiteindelijk) werken. Uiteindelijk, op de dertig meter hoge paal, zal ik iets moeten doen, een stap moeten zetten, in het luchtledige. Uiteindelijk ben IK ZELF degene die NU moet handelen. Ik mag hier alle hulp inroepen, van alles gebruik maken, maar IK moet dat doen!

   Ik heb verschillende energiewerk opleidingen gevolgd en keer op keer viel het mij op dat de zacht-roze-new-age-wolk-met-misplaatste-hoop-op-een-betere-2012-toekomst-in een-wrede-koude-wereld, sfeer heerste. Klinkt wel heel erg als iedere andere religie. Een valkuil die we als mens maar al te graag in stappen. Ik ben zo, das niet goed, ik wil zo worden de weg daar naar toe is deze methode. En daar aangekomen blijkt dat punt waarop het goed is nog even ver als toen je begon. Mijn visie is dat het met de shift of 2012 of de goudentijd net zo zal gaan. Het ego spelletje zal ieder zelf moeten doorzien. Hiervoor is geen oplossing van buiten en is een extern zoeken een eindeloos spel.

   Keer omme, naar binnen toe en kijk diep. Voel diep. Uiteindelijk zal het je opvallen dat elke vorm intrinsiek leeg is en elke leegte vorm aanneemt. En degene die dat ziet, die tegelijk los van alles is en alles is, beseft dat hij puur bewustzijn was, is en altijd zal zijn.

   In dit pure bewustzijn is niets nodig en mag alles zijn zoals het zich aandient. EN is er het besef dat bewustzijn zich zelf ontwikkeld, met of zonder ikje. Levend in het NU, handelend zonder voor opgezet idee, zonder voor- of afkeur

   Ditmar

  • @Greg, Ik heb er ook reeds nagedacht over de mogelijkheid van stel nu dat er gewoon niet echt veel veranderd. Stel dat we over enkele jaren nog steeds de job doen die we doen, de studies die we doen, de dagelijkse dingen die we doen, enkel dan wat bewuster. Ergens zou dat wel mooi zijn mochten mensen gewoon minder oordelen en andere levensvormen het respect krijgen die ze verdienen.

   Daarom ook word niet voor niets gezegd "wees de verandering die je wil zien" iedereen moet dat voor zich doen en zeker niet zitten wachten tot iets of iemand ze even komt "redden". Mede daarom probeer ik ook steeds te zien wat op mijn weg komt en volg ik steeds mijn gevoel daar in. Als iets, iemand of een gelegenheid komt ga ik deze enkel op basis van gevoel benaderen. Net zoals ik dus gekozen heb binnenkort mijn job op te geven om iets te doen dat naar mijn gevoel echt goed zit en iets bijdraagt. Enkel zo ook kan je volledig jezelf zijn en jezelf ontwikkelen. Ik vind niet dat je iets zou moeten aannemen omdat een ander vind dat je het zou moeten doen, enkel jij weet wat goed voor je is. En gelukkig ook soms wel eens wat goede raad van men gidsen natuurlijk 🙂

   daar ben ik het dus zeker met eens.

   Op de rest van je reactie wens ik dan weer niet te gaan reageren omdat deze alweer de zelfde oordelende ondertoon naar mij toe heeft(nee ik voel me niet aangesproken maar uit details zie ik dat je het hier naar niemand anders gericht kan hebben die in dit onderwerp hebben gereageerd) die ik al reeds eerder met je besproken heb. Ik vind het heel jammer dat je opnieuw in dat gedrag naar mij toe vervalt en gaat oordelen en zaken in mijn schoenen leggen terwijl je mij niet eens kent. Jammer weer.

   Nog een prettige zondag

   Evelyn

  • @Greg,
   Natuurlijk ga ik er ook vanuit dat er misschien wel niet heel spannende dingen gebeuren, maar er gebeuren in ieder geval al veel goede dingen in de wereld, zie Tunesie en waarschijnlijk de andere dictaturen in die omgeing die het gaan begeven als ze doorgaan op de oude weg, alles veranderd.
   Ik ben me er ook van bewust dat alles aan het veranderen is, inclusief ikzelf, en dat heeft een reden, anders was ik ook niet op deze site terecht gekomen.

   Maar we zullen zien, ik blijf overal voor open staan, en alles kan, het is niet zo dat ik ineens in New age “geloof” bijv, als het door de mens is bedacht moet je op blijven letten, en helemaal als ze er geld voor vragen.
   Kijk tuurlijk iemand moet ook eten, maar sommige maken er weer gewoon (net als altijd) misbruik van, maar dat is precies de dualiteit waar we nog steeds inzitten.

   Met vriendelijke groet,
   Dennis.

  • @Greg, @ Ditmar
   Hoi Greg en Ditmar

   Bedankt voor jullie reacties, maar wat heeft jullie reacties inhoudelijk te maken met het bovenstaande onderwerp?

   Voor inhoudelijke reacties over het onderwerp “Ascensie Symptomen door Karen Bishop” hou ik me graag aanbevolen.

   Groetjes,

   Rob

 4. Herken er ook wat van, soms herken ik mezelf niet laatste tijd. Vandaag kreeg ik plots compleet uit het niets terwijl ik op mijn werk zat een gigantisch heimwee gevoel en begonnen als vanzelf tranen te vloeien. Stel je voor…

  Ik hoop toch terug te mogen gaan binnenkort.

 5. Hey hallo,
  Jeetje…..wat herkenbaar.
  Ik zit er midden in. Ik geef mij compleet over aan alles…eindelijk.
  Ik ben erg moe en wil ook naar…huis…
  Thanks,
  RS

 6. Hey allemaal,
  Inderdaad, heel herkenbaar, vrijwel alles en helemaal het naar huis willen, alles is gedaan, dat heb ik echt, ik ben gewoon aan het wachten, ik weet gewoon dat ik hier klaar ben.
  In ieder geval heel fijn om te lezen en weten dat ik op de goede weg zit 🙂 en dat het bijna over is.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in