DELEN
ASCENSIEPLATFORM

van Fran Tielemans

1STE BIJEENKOMST: zondag 8 december van 10u tot 13u.

Locatie: ‘De Verscholen Tuin’ – Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne-Antwerpen

http://www.deverscholentuin.com/foto/foto01.html

‘Het is tijd dat gelijkgezinden een manier vinden om meer en meer in mekaars aanwezigheid te vertoeven. Wanneer het gaat over versmelting in eenheid, zal zich dat eerst en vooral realiseren met gelijkgezinden. Wanneer we versmelten met onze gelijkgezinde familie, dan volgt de versmelting met de rest vanzelf.’ – Aluna Joy, 2/10/2013

Deze meeting voor ascensiewerkers (in welke vorm je je ascensiereis ook neerzet) wil een warme ontmoetingsplek en een rustpunt zijn in deze intense tijd, voor ieder die het verlangen heeft om samen te komen vanuit eenvoud en gelijkheid, vanuit een wens om te delen en samen te ‘zijn’. Er is geen strakke planning, er worden geen voordrachten gegeven, er zijn geen geleide meditaties (tenzij de groep daar op dat moment zelf behoefte aan heeft) en er wordt niets verkocht.

ASCENSIEPLATFORMAan iedere deelnemer wordt gevraagd iets mee te brengen om te delen dat volgens jou een verrijking kan zijn voor de groep: je eigen verhaal, een instrument dat je bespeelt, muziek die je wil delen, schilderijen, een zelfgebakken cake, praktische raad over het opstarten en hebben van een spirituele praktijk, leuke anekdotes uit je ascensiereis, inspirerende kaarten, engelenkaarten, inspirerende boeken, enz.

Zo krijgt ieder de kans om uit de eigen vertrouwde comfortzone te komen en nieuwe mensen te ontmoeten, en dit vanuit een grote liefde voor de nieuwe Aquarius-spirit: samen bewust(er) worden, samen vooruit gaan, grenzen overstijgen, zorgen voor het geheel en voor mekaar, samen op weg in ascensie.

Er zal mogelijkheid zijn te delen in de volledige groep én in kleine groepjes. De ruimte kan zo’n 20 personen aan, meer wordt te krap.

Het bedrag voor de ruimte (48 euro) heb ik zelf al overgemaakt.

Vandaar dat ik aan ieder die er graag bij wil zijn een bijdrage vraag – ook om je te engageren om er echt aanwezig te zijn – van 5 euro.

Wanneer je dit bedrag over hebt gemaakt op rek.nr. bic gebabebb / iban be64 0012 1588 0852 op rekening van Fran Tielemans, Rich. Depoorterstr. 5, 8480 Ichtegem, met vermelding: ‘8/12/2013 en je naam’, ben je ingeschreven voor de bijeenkomst.

Is er geld teveel, dan koop ik er Bio-sappen en -koekjes van, en de eventuele rest breng ik mee op 8/12, alles in volledige transparantie.

Ik heb bewust voor de locatie in Antwerpen gekozen, omdat die voor Belgen en Nederlanders even bereikbaar is, dus aan iedereen van harte welkom!

Fran Tielemans

fran.tielemans@maitreya.be

19 REACTIES

 1. Hoi Anne Marie,

  Ik dacht aan ons contact en denk ik stuur je een mailtje. Deze is helaas niet aangekomen. Wellicht kan ik je op deze manier nog benaderen.

  Ik hoop iets van je terug te horen.

  hartelijke groet,
  Bas

 2. Geachte,

  Ben ook een Indigo van 52 jaar.Doe ook Reiki 3A. Iets in mij zegt dat ik iets moet beteken voor kristalkinderen. Heb al getracht vacatures op te zoeken in België maar zonder resultaat. Woon in Geel. Kunnen jullie mij verder helpen?

  Dank bij voorbaat,

  Mvg,
  Walter

 3. @A.M., Hoi Annemarie,

  Wat fijn dat er meerdere initiatieven genomen worden om met gelijkgestemden samen te kunnen zijn!
  Misschien moeten we met zijn allen eens brainstormen wat de mogelijkheden zijn om regelmatig bijeenkomsten te kunnen organiseren op verschillende locaties in Nederland en Belgie.
  Dan hoeft niemands tegen een te lange reis op te zien,
  Wie lijkt dit een goed idee????

  Groetjes van Petra.

  • @Petra, Hoi Petra, goed idee! Ik heb ook al lopen (letterlijk en figuurlijk) brainstormen hoe we dat zouden kunnen doen. Misschien is het opzetten van een netwerk iets!? Ik heb vroeger de ledenadministratie gedaan van een landelijke vereniging en die was verdeeld in afdelingen (provincies) en kringen (verschillende regio’s binnen een provincie). En dan had je ook nog groepen: leden met dezelfde “interesse”. We zouden zoiets kunnen opzetten? Liefs, Anne Marie

 4. Jeetje Fran, wat een geweldig ititiatief! 🙂 Lijkt me te gek zoiets. Alleen is Antwerpen voor mij echt buitenland, pff, haha, iets te ver helaas voor mijn gevoel. Ik kan het dorp hiernaast al een end vinden :)! ‘t Is ook een beetje een onderwerp van mij; naar buiten gaan, de wereld in, er zijn geen vijanden, ‘t is allemaal oke – 🙂 ben ik druk mee bezig :). Maar Antwerpen is me nog te ver. Ikzelf woon in Amersfoort. Dus wie weet een keer in de buurt, of dat misschien anderen in deze omgeving wonen?
  In ieder geval heel veel plezier toegewenst voor allen die samenkomen op deze dag!

  Veel liefs, Susanne

  • @Susanne, ik woon in de buurt van Amersfoort (Maarn), misschien kunnen we samen iets organiseren!? Zit dan wel aan 2014 te denken, deze maand wil ik het nog even rustig aan doen … groetjes, Anne Marie

   • @A.M.,

    Hee Anne Marie!

    Da’s ook toevallig, Maarn! Da’s inderdaad een stuk dichterbij dan Antwerpen, haha :)! Maarn, daar woont mijn die-daar-is-waar-het-feestje-is-Stiefvader. Of was dat nou Maarssen? .. ik haal die 2 altijd door elkaar.. hmm.. Volgens mij was het Maarn! Lekker toevallig. Misschien ken je hem wel! Hij heet Hein. Dus. En hij is dus daar waar het feestje is. Zeg maar. 🙂 Alhoewel Maarn ook al een beetje ‘buitenland’ is voor mij, maar goed, dat is iets al snel in mijn beleving :). Goh, nou, da’s in ieder geval al 1 iemand lekker in de buurt die bekend is met Nieuwetijd-onderwerpen! Leuk zeg. 🙂 Wie weet, in 2014!?, wat je zegt. 2014 Gaat voor mij sowieso een geweldig jaar worden. Waarom weet ik nog niet. Maar dat had ik zo besloten met mezelf. Dus wie weet, Anne Marie! Spannend! In ieder geval alvast hele fijne dagen gewenst!

    Liefs, een dichtbij in de buurt wonende Susie 🙂

    • @Susanne, Hoi Susanne, Wanneer je stiefvader in een klein bosrijk dorp woont met maar een paar winkels, grote kans dat dat Maarn is :). Wanneer je zin en tijd hebt en het leuk vindt om samen iets (?) te organiseren, dan kun je me mailen. (zie mailadres hierboven bij Bas). En ik heb zelf ook zo’n idee dat 2014 een mooi jaar gaat worden!!! Liefs, Anne Marie

     • @A.M.,

      Hoi Anne Marie,

      “Wanneer je stiefvader in een klein bosrijk dorp woont met maar een paar winkels, grote kans dat dat Maarn is :).”

      Yep! Dat is ’em :)! 3 Keer vallen en je bent d’r al weer uit, zeg maar :). Dat is dus Maarn. Goed onthouden. Al jaren denk ik; Maarn – Maarsen – Maarn – Maarsen. Geen idee. Ging ik de taxi bellen; “ik wil graag weer terug naar Amersfoort”. “Waar kan ik je ophalen?”, vroeg meneer de taximan. “Ehhm.. ja.. ik ben in Maarn, maar het kan ook Maarsen zijn..” Hahaha. “Zoek eerst maar eens uit waar je precies bent, en bel je me daarna nog een keer op, oke?” (LOL) Oooh.. Nu, jaren later, nog steeds geen idee. Maar goed, het is inderdaad 3 keer vallen en je bent er weer uit, dus wat je zegt, dan is dát dus Maarn. Oke. Nou, da’s dus in ieder geval vet dichterbij dan Antwerpen.
      Ik las dat je wel vaker een clubje organiseert, zoiets schreef je geloof ik, zit daar toevallig ook ene Ondine bij? Want die doet dat ook weleens met een clubje uit dus -wat nu blijkt- Maarn.
      Nou goed, mij kan je ook mailen op: susanne-michelle@tele2.nl
      Wie weet tot in 2014! 🙂

      Veel liefs, Susanne

 5. Wat een ontzettend leuk initiatief, inderdaad zouden we meer van dit soort bijeenkomsten kunnen organiseren, zoals Edith aangeeft. Fran, zouden we kunnen horen hoe het geweest is? Je kunt natuurlijk ook denken aan ander soort bijeenkomsten. Ik zit bij een groepje vrouwen die af en toe iets met elkaar onderneemt. We zijn allemaal op een andere manier met bewustwording bezig en dat is ook heel leuk om te zien. Wanneer iemand iets wil organiseren, wordt het op de mail gezet. Wie kan en wil, doet dan mee. Het is absoluut geen moeten. Denk aan een wandeling in de natuur, inzichtenspel, een bijzondere film bekijken, … en binnenkort gaan we samen een mandala maken. Het hoeft niet zo ingewikkeld! Liefs, Anne Marie

 6. Lieve Fran, wat een prachtig initiatief en zo broodnodig denk ik. Dat ik eerst op het bericht van Bas reageer komt omdat ik nog niet zo lang geleden, tijdens een ritueel, heb aangegeven zo graag gelijkgestemden te ontmoeten … en met Bas zou ik eventueel samen kunnen reizen.
  Maar zou het zo kunnen zijn dat veel mensen op dit mooie initiatief reageren? en dan… Fantastisch! Meerdere bijeenkomsten en misschien op meerder plekken! Ik wacht af en misschien zijn er in het Noorden van Nederland wel mensen die samen een soortgelijke’ONTMOETING’zoals jij hebt bedacht, wensen. Een locatie hiervoor weet ik. Liefdevolle hartegroet, Edith

  • @Edith,

   Hoi Edith, ik woon even verderop 🙂 Als zachte Drentse met m’n voeten stevig in de Friese klei. Ik heb deze week weinig tijd om iets te organiseren, maar we kunnen een plek uitkiezen om gezamenlijk iets af te spreken. Lijkt me heel fijn!

 7. Beste Fran,

  Wat een leuk en spontaan initiatief. Voor mij is het helaas een stukje te ver… en weet ook helemaal niet waar ik in mijn proces sta; als er al een proces binnen in mij gaande is.

  Hoop dat het een fijne bijeenkomst wordt!

  Warme groet,
  Bas

  • @Bas, Hallo Bas, ik neem aan dat je uit Nederland komt. Mag ik je vragen waar in Nederland? Want ook voor mij is de reis alleen naar Antwerpen te ver… Samen reizen zou een oplossing kunnen zijn. Ik woon in het Noorden, z’n 25 km ten westen van de stad Groningen. Liefdevolle hartegroet, Edith

   • @Edith, Beste Edith,

    De belangrijkste reden dat ik nog niet wil gaan is omdat ik er zelf nog niet klaar voor ben. Ik denk dat ik zelf te ” normaal gevoellig” ben om hieraan mee te doen. Er zijn vast vele geschiktere kandidaten.

    Wat woonplaats betreft woon ik wel een stukje gunstiger in Eindhoven, maar dat is nog steeds 90 km rijden.

    Warme groet,
    Bas

    • @Bas, Hoi Bas, wat is geschikt of geschikter? Wellicht ben je meer down-to-earth, niets mis mee. Ik keek altijd op tegen mensen die (in mijn ogen) zeer spiritueel waren. Zelf ben ik meer down-to-earth, maar heb wel heel bijzondere dingen de laatste paar jaar meegemaakt!!! 🙂 Liefs, Anne Marie

     • @A.M., Hallo Anne Marie,

      Ik weet zelfs niet meer of ik nu down to earth ben of juist helemaal anders met mn hoofd verbonden. Ik vind het erg lastig. Een bijeenkomst zou ik ook niet snel naartoe durven omdat ik me dan niet op mn gemak zou voelen en ook een beet

      • @Bas, Hoi Bas, Mag ik vragen waarom je niet zo snel naar een bijeenkomst durft? Je mag me trouwens ook mailen, als je dat prettiger vindt. Ben voornemens om volgend jaar wat actiever te worden, wellicht een bijeenkomst organiseren o.i.d., dus ben benieuwd waar je behoefte aan zou hebben? Liefs, Anne Marie (E-mail: Helderinzicht@helderinzicht.info).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in