De laatste 2 dagen heb ik serieuze hoofdpijn gehad, ben ik misselijk en duizelig geweest en heb een slapeloze nacht gehad, ben zo moe geweest dat ik haast niet meer rechtop kon staan, had moeite met praten en focussen. Ik ben niet ziek, dit overkomt me wanneer we grote energetische verschuivingen ervaren zoals de laatste die vorig vrijdag begon. Mogelijk heb je dit ook gevoeld. Ons lichaam gaat door vele fysieke veranderingen met de downloads en het geeft ons het gevoel alsof een vrachtwagen over ons heen heeft gereden. We kunnen dit niet veranderen omdat er nog meer energie aankomt, maar we kunnen begrijpen hoe we met deze symptomen kunnen omgaan zodat we weten waarmee we te maken hebben en veranderingen kunnen aanbrengen in onze activiteiten.

Voor ik aan de lijst van symptomen begin, wat ze betekenen en waarom ze zich voordoen, zijn er twee dingen die we kunnen doen om hun intensiteit te minimaliseren. Eén is genoeg rusten, wat betekent dat je ’s nachts voldoende slaapt (ook al is een van de symptomen slapeloosheid), zodat je wanneer deze verschuivingen zich voordoen niet zo uitgeput bent dat je lichaam instort en je verplicht bent naar bed te gaan. Het ander is om ademhalingsoefeningen te doen die je lichaam helpen aarden. Ook al doe je ze maar 5 minuten per dag, je op je adem concentreren helpt je om geaard te blijven, zodat je niet het gevoel hebt half hier en half daarbuiten in de ether te zijn.

Ik wist dat er een grote energieverschuiving bezig was, omdat ik zaterdag opeens de drang had om mijn huis te poetsen. En niet alleen stofzuigen en de meubels afstoffen, maar om elke kamer zuiver te maken, de vloer te poetsen, plinten en plafonds af te stoffen en mijn kasten uit te ruimen. Ik heb zelfs mijn auto gewassen en gestofzuigd. De energie downloads duwen oude energie naar buiten en wanneer deze energie zich in de spirituele en bovennatuurlijke rijken uitzuivert, kunnen we het gevoel hebben dat het nodig onze fysieke omgeving te zuiveren. Dus als je de drang voelt, maak dan je kasten schoon, je huis, je auto en je kantoor. Meubels verhuizen, poetsen en afstoffen verwijdert oude energie en staat je fysieke ruimte toe om de nieuwe energie te absorberen. Dit is vooral zo als je beweging in je leven wilt hebben, bijvoorbeeld als je een of ander aspect in je leven in beweging wilt brengen of verschuiven.

Dan zijn er nog de krachtigere fysieke aspecten van energetische verschuivingen zoals misselijkheid, duizeligheid, verwarring, onvermogen om zich te concentreren, overweldigende moeheid en problemen met denken en spreken. Dit alles kan zich voordoen omdat deze energetische verschuivingen nieuwe elektromagnetische frequenties dragen die onze oude circuits letterlijk afsluiten terwijl we herbedraad worden met nieuwe vibrationele frequenties. Het is zoals het afsluiten van de stroom om je huis te herbedraden. Terwijl de elektriciteit afstaat, kun je niet veel doen en is het beter om naar bed te gaan. Terwijl dit niet altijd mogelijk is, omdat we herbedraad worden, wat betekent dat ons zenuwstelsel opnieuw geconfigureerd wordt om hogere vibraties te accepteren.

Probeer je voor te stellen dat je pre-ascensielichaam in staat is om een 50W gloeilamp te laten branden. Deze energetische verschuivingen veranderen je fysieke lichaam zodat je een 1000W gloeilamp kunt laten branden. Alle energetische verbindingen die energie ontvangen en uitzenden moeten geüpgrade worden om hogere frequenties te accepteren, wat ik in dit proces als herbedraden beschouw. Het kan niet in een keer gedaan worden omdat ons lichaam dit gewoon niet zou aankunnen. Dus wordt het in fasen gedaan, welke zich met elke energie download voordoen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Een deel van deze reconfiguratie kan ’s nachts gedaan worden, maar sommige moeten gedaan worden terwijl we wakker zijn, om deze reden lijden we soms aan slapeloosheid. Het werk dat niet gedurende de dag gedaan kan worden (omdat de energetische storing te hoog is) wordt ’s nachts gedaan en als het nodig is dat we wakker blijven, zullen we niet kunnen slapen. Mijn oplossing hiervoor is om gewoon op te staan en schrijven of lezen tot ik weer slaperig wordt. Ik vind dat dit altijd gebeurt tussen 3 en 6u ’s ochtends. En ja, de volgende dag ben ik erg moe.

Gevoeligheid voor voedsel is een ander symptoom dat het gevolg is van de nieuwe energetische frequenties. Misschien hunker je naar bepaalde voedingsmiddelen en kun je oud lievelingseten niet langer tolereren. Bewerkte voedingsmiddelen, rood vlees, varkensvlees, suiker en bepaalde groenten bevallen je niet langer of ze eten geeft je problemen met de spijsvertering. En dit verandert met de tijd, zodat je nooit zeker bent wat je kunt eten en wat je lichaam niet zal tolereren. Er zijn zo veel voedingsmiddelen die ik nu niet kan eten dat mijn dieet heel eenvoudig is geworden, met inbegrip van magere eiwitten, groenten en salade. Iets anders maakt me ziek of doet me verdikken (een ander onaantrekkelijk symptoom).

Luister naar je lichaam en let op wat het nodig heeft. Hoe eenvoudiger het dieet, des te beter voor nu. Ik hoop dat we op een dag zullen kunnen eten wat we willen, maar voor het moment heeft ons lichaam gezonde voeding met weinig pesticiden en conserveringsmiddelen nodig, geteeld in optimale omstandigheden en gegeten in een rustige, stress-vrije omgeving.

Heb je tien, vijftien of twintig pond toegenomen die je niet kwijtraakt? Welkom bij de club. Dit is een vrij frustrerend symptoom dat zo velen hebben en dat zal niet weggaan. Er zijn hier verschillende redenen voor. Op de eerste plaats dient het vet als een energetische buffer voor aarding en bescherming. Als buffer geeft het ons meer fysieke dichtheid zodat we hogere frequenties van energie kunnen tolereren. Het aardt ons en maakt ons meer bewust van onze fysieke aanwezigheid, zodat we minder vaak ergens daarbuiten in de ethers zitten. Met het besef dat je kleren niet goed passen en je lichaam zich zwaar aanvoelt, blijf je op je fysieke aanwezigheid gericht, hetgeen je in de derde dimensie aardt. En het extra gewicht zorgt ook voor bescherming omdat we ons onaantrekkelijk voelen en minder geneigd zijn om ons voor andere mensen open te stellen (ik zal het hierover hebben in een ander Ascensie Inzicht). Het gewicht zal vanzelf verdwijnen wanneer het tijd is. Ik ken mensen die hun gewicht gewoon zagen wegsmelten, zelfs nadat ze er al jaren mee worstelden.

En het gewicht kan een opgeblazenheid zijn door het vasthouden van water in ons lichaam om als buffer te fungeren voor deze frequentieverschuivingen. Je kunt merken dat je een dag of twee voor de energie verschuift, vijf pond of meer bijkomt, bij mij is het toch zo. Als ze dan voorbij zijn, verdwijnt het gewicht tot de volgende energetische verschuiving.

Natuurlijk is dit een zeer oncomfortabel proces en ondanks onze beste voorbereiding krijgen ons lichaam echt een klap. Gelukkig duren de symptomen slechts een paar dagen, dus kan het zijn dat je je tijdens die periode niet erg actief of sociaal voelt, dan zul je in een nieuwe frequentie stappen die wat aanpassingstijd nodig heeft. Rust ondertussen voldoende, drink veel water, eet dat waar je lichaam naar hunkert en zorg goed voor jezelf. Het lichaam is het voertuig voor ascensie en een noodzakelijk onderdeel van dit proces. Ook al lijkt het soms in de weg te staan, het is een deel van je goddelijke Drie-eenheid en je hebt het als je fysieke aanwezigheid voor dit leven gekozen.

Dus nu je weet wat de symptomen zijn, ben je voorbereid op de volgende download die deze maand zal plaatsvinden na de Equinox. Blijf kalm, geconcentreerd en bewust, en onthoud dat je gedachten elk moment van je leven creëren. Denk het beste.

Wanneer je hierover nadenkt en over de andere dingen die op dit moment gebeuren (en Mercurius is retrograde, wat een geweldige tijd is voor heroverweging), denk er aan om:

Alle geschenken van inzicht met dankbaarheid te aanvaarden en ze te gebruiken om vergeving, los te laten en healing te schenken voor elke situatie.

Vraag om begeleiding en bevestiging en wacht dan tot het naar je toekomt.

Wees boven alles dankbaar voor deze kans om deel uit te maken van de geweldige verschuiving in het bewustzijn van de mensheid terwijl we allemaal opstijgen naar de wondervibratie.

Vele zegeningen in deze wonderbaarlijke tijden.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

42 REACTIES

 1. @Starchild1991,

  Hey,

  Dat heb ik ook gehad, vorige week, verkouden, maar ook allerlei andere dingen, emoties ook.
  “Toevallig” dat ik dat nu lees he, haha.

  Ik denk trouwens ook dat iedereen “ziek” word ook al ben je gezond, want als je ziek word kun je veel negatieve energie verwijderen en alles weer opnieuw opladen, tenminste ik denk dat het goed zou kunnen dat het zo werkt in de natuur, of bij de mens.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 2. Dit is geweldig,

  ik heb het met aandacht zitten lezen. Het is misschien een beetje laat omdat dit artikel al meer dan een halfjaar oud is. Maar ik voel dat er weer een verschuiving in energie is. Ik heb de afgelopen 3 weken last van duizeligheid gehad, emoties die kwamen en gingen en een nogal onrustige buik. Ik wist diep van binnen dat het waarschijnlijk iets te maken heeft met onze ascentie omdat wij moeten veranderen met de stroming van de energieen.

  Na bloedprikken en bloeddruk meten en de boodschap dat alles perfect is en er niks tekort is of niks raars weet ik dat ik moet aarden, genoeg moet slapen en het moet accepteren dat ik me net als ieder aan het ontwikkelen ben.

  Dit kan ik nu iedereen ook aanraden net als het zijnde: go with the flow en doe wat je je goed laat voelen!

  Heel erg bedankt voor dit artikel!

 3. @DH,

  hoe herkenbaar alles…ik probeer het mijn moeder ook uit te leggen, maar ze kan deze visie gewoon niet in haar referentiekader passen.

  Ze voelt wel vanalles..maarja generatiekloofje he..

  Ik voel me hier nu ook meer thuis..steeds meer omdat het weten waarom je je hele leven anders voelde, nu in zijn voordeel begint te werken!

  Ik denk dat we ons zo lekker voelen in de natuur omdat dat de plek is op aarde waar je je het meest thuis voelt, omdat de trilling daar zuiverder is en liefde zich meer manifesteerd.. de natuurlijke staat van ZIJN daar meer beleeft kan worden.

 4. @ Evelien..,

  jaa nu je het zegt…dat kon best een ‘aanloop’ naar 10/10/10 zijn!?

  Ik voelde me vanaf vrijdag ook raar..(ehm das wankel begrip nu, want wat is nog normaal;) Maargoed zondag rushten de energien echt door het hoofd..en daarna werd alles zuiverder dan ooit! Vond de energie in de lucht van afgelopen zondag echt heel mooi en helder. Denk dat iedereen het op zijn manier meemaakte. Er is een nieuwe poort geopend, en er kwamen nieuwe frequenties binnen die hebben bijgdragen aan dna en blueprint upgrades.

 5. @Evelyn, Hey,
  Oh maar dat heb ik ook al heel mn leven 😉
  Er op een of andere manier niet bijhoren, niet “thuis” voelen.
  Ik ben nu thuis, en voel me ook thuis, maar niet helemaal zeg maar, toch het gevoel dat ik ergens anders echt “thuis” ben.
  Bij mij helpt het wel als ik veel buiten/in de natuur ben.
  Heb ook altijd meer gegeven om planten en dieren dan om mensen, ik “snap” mensen soms ook niet, raar eigenlijk he, terwijl ik toch zelf ook een mens ben, qua lichaam dan 😉

  En inderdaad ook mooi dat gister weer alles beter was, dan moest je nog iets kwijt denk ik, had mn moeder ook, die heeft er trouwens geen idee van wat er aan de hand is, ik heb het geprobeerd uit te leggen maar ja dat is verder haar keuze.
  Mijn moeder is van 1952 ik van 1982.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 6. @Stalus, Ontworteld zijn is beetje je draai hier niet vinden, sterk het gevoel hebben hier niet te willen zijn, hier niet te horen en moeilijk kunnen aanvaarden, iets wat ik als heb sinds ik een klein peutertje was 🙁

 7. @DH en Stalus's ,

  Hey

  Mijn dokter keek me vrij raar aan toen ik hem vertelde dat ik enkel snacht's die "klachten" had, die kon me geen diagnose stellen zei hij, nog nooit zoiets gehoord… Vandaag ben ik er gelukkig volledig door. Gisteren op 10 10 10 is het zowat gestopt:)

 8. @Evelyn, Hey Evelyn,

  Mijn moeder was op 8 oktober ook ineens “ziek”, trillende benen, en verder gewoon erg misselijk.
  Waarschijnlijk voordat we op 10-10-2010, 1ste sterrenpoort binnen zijn gegaan.

  Ik zelf heb nergens last van gehad, die week ervoor wel pijntje hier en daar dat wel.
  Ik ben veel in de tuin bezig of een stukje wandelen, rondkijken, ben niet in het bos geweest.
  Volgens mij helpt dat zeker, gewoon veel in de natuur en niet te veel in het beton 😉

  En inderdaad, een dokter raadplegen is altijd goed, vooral als je er al even last van hebt.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 9. @Evelyn,

  hoe is het? Is je vraag al beantwoord..vaak gebeurd dat he, als je het het post, dat het antwoord later op een andere manier komt.

  Ben benieuwd wat de docter zegt. Dit soort dingen zijn lastig, nl, wat is wel of geen ascensie gerelateerde klacht.

  Ik had 1 keer diaree en wist meteen dat dat door verwerking uit zonnevlecht chakra kwam. Maar wat jij hebt is wel heftig..

  Wat is ontworteld zijn?

  Het is goed veel aandacht aan je benen, voeten en aarden. Boswandelingen kunnen helend werken. Natuurlijke frequenties zijn vele malen hoger als die in huis/stad/werk omgeving..

  Take Care!

 10. @Evelyn,

  hoe is het? Is je vraag al beantwoord..vaak gebeurd dat he, als je het het post, dat het antwoord later op een andere manier komt.

  Ben benieuwd wat de docter zegt. Dit soort dingen zijn lastig, nl, wat is wel of geen ascensie gerelateerde klacht.

  Ik had 1 keer diaree en wist meteen dat dat door verwerking uit zonnevlecht chakra kwam. Maar wat jij hebt is wel heftig..

  Wat is ontworteld zijn?

  Het is goed veel aandacht aan je benen, voeten en aarden. Boswandelingen kunnen helend werken. Natuurlijke frequenties zijn vele malen hoger als die in huis/stad/werk omgeving..

  Take Care!

 11. Hey iedereen,

  Ik heb een vraagje omdat ik me nu wel zorgen begin te maken…
  Vorige week heb ik veel pijn gehad en dat grieperig gevoel. Zaterdag voelde ik me plots weer helemaal goed, ik dacht leuk ik ben er eindelijk door, nu… Zaterdag avond begon ik plots enorm slecht te worden, super misselijk, ik voel me enorm ontworteld en (sorry voor uw eetlust als je nu net eet) enorm last van diaree, laten we zeggen 5 tot 6x per dag is niet uitzonderlijk, of eerder per nacht. Dat is dus het gekke. Overdag voel ik me vaak prima buiten soms dat ontworteld zijn. Maar snachts is het dus een afwisseling van perioden van erg diepe slaap en dan plots wakker maken met enorme krampen waarna ik dus naar de wc moet, zo om de 2 uur ongeveer. Dit liep deze nacht compleet uit de hand toen ik dan ook nog eens zo misselijk was en moest braken. Uit voorzorg toch net even de dokter gebeld. Ikzelf vermoed ergens dat het een soort van werken aan me is tijdens de nacht en ik daar hevig op reageer aangezien ik ooit eens ergens las dat diaree een soort van loslaten is? Maar ben er nu na een week toch niet zo erg gerust meer is…

  Iemand die dit ook meegemaakt heeft?
  Ik hoop dat het dit is en dus niets ernstig die nu net nu plots toevallig de kop op steekt…

  Groetjes Evelyn
  (sorry voor het korte postje ervoor maar die postte zichzelf plots vanzelfs)

 12. @Stalus, Hey

  Ik voel zelf heel sterk aan dat mijn job niet bij me past en deze niet zo van belang is. Ik heb ze ook wel degelijk gevraagd of dit dus kon en kreeg als antwoord dat ik sterk genoeg ben om door te bijten, pas de 3de dag toen ik het eerder smekend vroeg is de pijn gestopt toen ik aan het werk was (later op de avond opnieuw begonnen…)

 13. @DH, Vroeger als kind kon ik het gecontroleerd, ik deed dat dan vaak op momenten dat ik hier niet wou zijn, ging ik gewoon weg… Maar door me enkele jaren terug af te sluiten voor dit alles ben ik dat beetje verleerd hoe dat ging en overkomt me dit dus meestal erg spontaan, slechts 1 keer is het me bewust gelukt de laatste 2jaar dat ik weer bewust ben van wie ik ben en wat ik hier doe.

 14. ps..sorry voor het lange verhaal, soms word je sochtends wakker en moet er iets uitrollen he;)

 15. Uitredingen kunnen gezien worden als ontmoetingen/samensmelting met splinterzielen. Op het moment dat je in je aardse realiteit zit, beleef je een werkelijkheid die zich in miniem opzicht verhoud tot het grotere geheel. |Daarnaast is deze werkelijkheid ook nog een verdraaid door indoctrinatie, opvoeding, peer pressure etc.. Verder is het aardse een platform van het astrale, de kennis die je aangerijkt krijgt kan op dit toneel worden gespeeld.

  De reden waarom veel mensen vast zitten is omndat ze door hun denken worden beperkt. Ooit komen we er achter dat alles mogelijk is, en dan wordt alles ook mogelijk..zoals Jezus heeft geleefd..

  We leven meerdere ziels-levens, op het moment dat je door tijd en ruimte heenprikt, weet je dat deze levens naast elkaar bestaan. Dit is net zo verwarrend als dat het voor verlichting zou kunnen zorgen, dus geef het tijd om ooit die integratie en aanvaarding aan te gaan.

  In een gevorderd proces, wat er nu aankomt voor sommigen, vind er steeds meer samensmelting met het Hogere Zelf plaats. Hierbij integreer je alomvattende kennis van het totale zijn (God)

  Natuurlijk is sprituele groei ook wel mogelijk op tal andere manieren, dit is enkel een van de manieren in deze incarnatie die geboden wordt, die echter tot versnelde en totale bewustwording kan leiden, simpel omdat iedere sluier word opgeheven, alle breekpunten van het ego worden doorzien, en met een juiste instellng tot leid tot toale aanvaarding en opheffing van dualiteit, waar wordt gestreefd naar voelen van eenheid tot in de uiterste plekken van het universum en alle wezens die daarin leven.

  Leven vanuit liefde geeft een onuitputtelijke bron van ultieme potentie en veilig gevoel ipv de oude basis emotie, angst, die beperkent en zelfdestructief kan werken.

 16. @DH,

  Uittreden kan je zeker zelf opwekken en zal steeds makkelijker gaan. Er zijn genoeg tips over te vinden op internet. Er schijnen risicos bij te zitten, maar deelnemen in het dagelijkse verkeer in gevaarlijker.

  Weinig mensen kunnen alleen bewust bij blijven..of je valt in slaap, of er zijn geen directe beelden. In ijle sferen is het zowieso moeilijk om beelden te onthouden, omdat de frequentie vaak niet te vertalen is naar aardse begrippen..dit is te oefenen.

  Ik zelf onthou soms een beeld, maar meestal weet ik erna dat ik ergens geweest ben, met mensen heb gepraat, onderricht heb gekregen..in de vorm van een herinnering.

  Ehm, bij de buren kijken..lol ja er zijn mensen die dat doen. Maarja wel beetje privacy houden he;)

  Interessanter vind ik om rond te kijken in de ashaka archieven..niet letterlijk te nemen in de zin van boekjes.. Maar stel je hebt een vraag, kwestie of kennis nodig, dan denk je hieraan, treed je uit en kom je terug met het antwoord..onbegrijpelijk maar wel wonderbaarlijke eigenlijk:)

 17. @Stalus, en Evelien,

  Even een vraag over het uittreden, heb ik nog geen ervaring mee gehad, maar vind het wel erg interessant en ja ben er gewoon heel erg nieuwsgierig naar.

  Zou ik dat zelf op kunnen wekken, of moet ik er gewoon op wachten ?
  En kun je dan jezelf sturen, bijv van, ik ga eens even bij de buren kijken ? 😉
  Of werkt dat zo niet ?

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 18. @Stalus, Hey Stalus,

  Ik zie dan um ja is lastig uit te leggen.

  Ik zie het het beste als de lucht gewoon helder blauw is, geen wolken.

  Ik kijk op gewoon 1 plaats, en blijf kijken, op een gegevens moment zie ik in de lucht vanalles bewegen, ik denk dat dat het magnetisch veld is.
  Ik zie dan draaiende bewegingen, met veel kleine lichtflitsjes, bijna zoiets als de ruis op een tv, het “sneeuw beeld”, lang niet zo intens als op de tv, maar gewoon overal kleine sparkeltjes, en draaiende bewegingen.
  Ik ga er zelf vanuit dat ik het magnetisch veld zie, omdat door de ionen (van de zon) er een kleine ontlading ontstaat, dat zijn die sparkeltjes/lichtflitsjes.
  Maar goed zo denk ik daarover.

  En die lichtflitsen, zijn helderder, ik kijk gewoon in de lucht, blauw of bewolkt, en dan zie ik allerlei flitsen, duurt maar een fractie van een seconden, ik zie het, ik kijk extra die richting in, en het is alweer weg.
  Ik weet niet wat het is, maar het zou kunnen dat het een gamma flits is, van een ontplofte ster, verder zou ik het zo niet durven zeggen.

  Van de pieptonen heb ik op dit moment niet zoveel “last” meer, vooral de echt hoge die binnenkomen, zijn er de laatste weken niet meer geweest.

  Ja klopt, dat zo mn energie weg is, is wel stabieler aan het worden, gelukkig 🙂

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 19. @DH,

  Hey Dennis,

  wat herkenbaar! De periodes afgewiseld met meer en minder energie, worden steeds meer in balans..het is de weg straks echt volledig in je hernieuwde kracht aanwezig te zijn.

  Die lichtdingetjes in de lucht zie ik presies hetzelfde..ik dacht seintjes, maar kan ook magnetische veld zijn?

 20. Hoi Evelien…

  Oja werk..

  erg vervelend als dat dan gebeurt..ik vraag me af of het helpt als je ze vraagt niet meer lastig te vallen tijdens belangrijke dingen die op aarde moeten gebeuren. Gelukkig ga je hier nog wel op de autopiloot verder, maar als je tijdens situaties je hoofd erbij moet houden is het lastig. Verder is er mss zelf een manier te vinden waarop je contact met het lichaam houd?

  Ze hebben respect voor je aardse baan, maar als dat niet meer samengaat met het hogere plan dan merk je het vanzelf.

  Ik zelf heb nu geleerd uit te treden op tijdstippen als ik rustig thuis ben..meestal krijg ik van te voren thelepatief een sein. Maar heb wel vaak het gevoel in 2 dimensies te leven, hier en Sirius..
  Of tussen verschillende tijdslijnen in te lopen..voel dat het iets met splinterziel of hogere-zelf samenvoeging te maken heeft. Afgelopen maanden zijn er bij veel mensen de pijnappelklier open gegaan, dit is het getintel/hoofdpijnen, deze maken het multidimensionale ziel aspect mogelijk..hierdoor kan je op verschillende plekken tegelijk aanwezig zijn.

 21. @Stalus, Hey

  Probleem is beetje dat die zaken vaak voor komen net als het niet echt past, vb op mijn werk ofzo, dan kan ik nogal moeilijk er in mee gaan natuurlijk. Het is ook erg moeilijk je er aan over te leren geven vind ik.

  Sinds vandaag is mn keel beter, heb men gidsen gevraagd of ze die even wat konden sparen omdat ik het echt niet meer trok zo. Maar verder doet wel gans mijn lichaal pijn, alsof iets onder mn huid enorm gevoelig is, als ik mijn hand op mijn arm leg doet dit dus al pijn 🙁 ook krijg ik plots zo een warm gevoel van mijn elleboog tot de toppen van mijn tenen alsof ik mn arm in een oven duw. Zelfs de kat reageert op deze rare voorvallen, ze rent dan keihard weg :S Iemand een idee wat dit is?

 22. Hey iedereen,

  Vandaag ging het goed, alleen vanmiddag was ineens al mn energie weg, toen de zon erdoor kwam voelde ik me weer wat beter, ik zie ook vanalles bewegen in de lucht, dat heb ik trouwens al langer, ook lichtflitsen, bewegende flitsjes, en iets dat rondraaid, en door elkaar draait, doet mij denken aan het magnetisch veld vd aarde, maar dat zie ik al jaren 😉

  Ziet iemand anders dit toevallig ook ?

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 23. @Evelyn,

  Het wegdraaien en de plukjes aan je lichaam, zo begon het bij mij maanden geleden ook. Het zijn uittredingen. Als je je veilig voelt en overgeeft aan dit proces, zullen de uittredingen soepeler gaan..tijdens deze gebeurtenissen vinden er upgrades en lessen plaats.

  Tijdens deze processen is het ook van goed belang aandacht aan aarding te besteden, tevens goed contact met je lichaam houden. Ik was eens 4 dagen af en aan uit mn lichaam en duurde hierna weken voordat ik weer mn oude draai had gevonden, omdat ik mn Thuis even niet meer wist.

 24. Goedendag allemaal,

  ik heb de pieptonen al maanden nu gecombineerd met licht uitgetreden gevoel .Probeer dit eens als er iets dergelijks gebeurt..let eens op je gedachtes: als er een nieuwe bij zit, is er een download van infomatie bijgekomen. Bewust wordend van dit proces ontdek je de berichten, en vallen ze als puzzelstujkes in elkaar. Het komt meestal gewoon in je eigen stem!

  De trillingen in het hoofd die sommigen ervarien zijn aanpassing van je lichaam aan hogere dimensie. Soms vinden er healingen plaats, worden er energiebanen of chakras geopend, en worden slapende hersengeleeltes geopend. Zo is bij mij mn pijnappel klier nu geopend, want toegang heeft tot multivoudig bewust zijn..

  Het is goed nu op je aarding te letten, teveel energie in het hoofd, belemmerd het balans en doorstroming, besteed dus extra aandacht aan je benen en voeten op aarde.

 25. Hey iedereen

  Vandaag het het een klein beetje beter, plots ging ik van kippevel hebben naar super warm krijgen. Enkel de pijn is er nog in mijn spieren 🙁 Ook hadden men gidsen gezegd dat ik me wat vaker verbaal moest uitdrukken en mijn mening meer moest zeggen omdat ik anders last ging krijgen van mijn keel, heb ik nu toch niet net een zere keel 🙁

  @ leni: ze gaven me de raad veel water te drinken en moet zeggen dat dat zeker wel helpt, vooral thee 🙂

 26. @Leni, Hey

  Ja herken ik volledig, voel me echt super slecht op dit moment. Dat gevoel weg te draaien heb ik door de dag heen ook. Ik ga nu men bedje terug in kruipen, net al geslapen van toen ik thuis kwam van mijn werk tot half 8. Slapen doet wel goed.

 27. @Evelyn,

  Ik had al een tijdje geen witte flitsen meer, maar sinds eergisteren zijn die er terug. Vorige nacht voelde ik heel veel energie en zag ik duidelijk dingen, ik had ook echt het gevoel dat ik werd geheeld.
  Sinds enkele maanden heb ik het gevoel dat er aan mijn lichaam getrokken wordt, soms heel heftig, vooral aan mijn bekken, rug en schouders. Dit had ik vorige nacht ook weer. Buiten een grieperig gevoel en wat keelpijn, vallen de fysieke ongemakken nog mee. Hopelijk blijft het zo.
  Vorige nacht had ik wel een vreemd gevoel. Als ik mijn ogen sloot, leek ik helemaal weg te draaien en voelde ik mijn lichaam niet meer. Herken jij dit ook?

 28. Hey, ik denk dat het hier bij mij ook zo ver is :S gisteren men gids en nog enkelen van mijn thuis gehoord. Deze kwamen me mede delen dat vanaf gisteren, een ganse week aan me “gewerkt” zal worden en dat dit enkele fysieke ongemakken mee zal geven (dat is wel licht uitgedrukt ja!) Vandaag ben ik een wrak :S Barstende hoofdpijn op mn voorhoofdchakra, pijn aan mn nek, men ruggengraat trekt tegen (zo lijkt het), spierpijn en ik voel me nogal erg van de wereld (en soms lijk ik ook echt weg te trekken). Hoewel ik dus niets van ziekteverschijnselen heb en nooit ziek ben, voel ik me nu dus erg slecht! Ik zie ook constant die witte flitsen, nu ook overdag. Nog een weekje te gaan, pfff..

 29. Voelde me dinsdag soms erg duf, gevoel er niet bij te zijn zeg maar, snotneus/verkouden, rugpijn vooral lage rug, gewicht heb ik niet op gelet.
  Nu is alles weer beter.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 30. @Gordon,

  Grappig dat je dit zegt. Ik heb het de laatste weken met enkele mensen gehad over ‘gedachtenkracht’. Dat was trouwens mijn eerste verklaring voor de vreemde gewaarwordingen in mijn hoofd. Het was door dit bericht van J.H. dat ik het verband legde met de nieuwe energie.

 31. @DH, helemaal vergeten: ook wel eens gehoord dat er op zo’n moment iemand een verbinding met je maakt (bijvoorbeeld iemand denkt heel sterk aan je) ik heb dit wel eens gelezen, dat die persoon als ze haar best deed wel wist wie dat was en bij navragen klopte dat…

 32. Op dit moment kan ik alleen maar uitkramen dat ik de laatste tijd alleen maar aankwam tot ik op dit gewicht zat wat ik nu schijn vast te houden. In die tussenperiode bleef ik maar aankomen ongeacht ik veel of weinig at en dus vooral niet meer dan ik voorheen deed.

 33. Hoi Gordon, Dennis en Evelyn,
  Ik heb die trillingen in mijn hoofd ook al een tijdje, meestal op momenten dat ik diep in gedachten verzonken ben en me erg inleef in wat ik denk. Sinds vorige week merkte ik een schok en het leek alsof mijn hoofd werd bij mekaar gedrukt. Ik voelde me een beetje zoals een radio die een frequentie probeert te zoeken (niet dat ik weet hoe een radio zich voelt :))
  Waar ik de laatste tijd steeds meer last van krijg, zijn achtergrondgeluiden. Op tv (vooral soaps), in muziek,… Overal hoor ik tingelgeluidjes. Dit hoor ik aan mijn linkerkant duidelijk meer.

  Aan Evelyn: ik zie enkel oranje/geel en wit als ik mijn ogen sluit, afhankelijk van het licht.

 34. Hey Gordon,

  Ja dat zou best kunnen, het zou een verklaring kunnen zijn, ik heb die “normale” hoge pieptonen ook al een jaar of 4.
  Dan hoor ik het aankomen zeg maar, dan gaat het geluid ineens harder in mn hoofd, tot zo hard dat ik verder niks meer hoor, alleen piiiiiieep, dat is een seconde of 3, dan is het weer weg.
  Maar die nieuwe had ik nog niet eerder gehad.
  Dat ging echt van piiiiieep, en toen schok, net of ik stroom kreeg.
  Ik zal er de volgende keer eens proberen op te letten.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 35. Weet iemand wat dit soms is, als ik men ogen sluit zie ik in plaats van zwart zoals de meesten denk ik, wit, alsof ik in een lamp kijk met mijn ogen toe ofzo. Soms is dit gewoon wit en soms flikkert het precies hoewel het dus gewoon donker is in de kamer…. (en neen er is verder niets mis met men ogen :))

 36. @DH, die pieptonen hoor ik al jaren en jaren. Weet niet wat het betekent. Ik heb wel eens gehoord dat je zo informatie doorkrijgt. dat je iets “download” , vond ik wel acceptabel klinken. Maar geen idee hoe het echt zit daarmee; het hoort erbij voor mij. Ik let wel altijd even op als het gebeurt. Wat doe ik? wat dacht ik ? wat voelde ik? waar zou het mee te maken kunnen hebben?

 37. Ik was zaterdag en zondag de 4de en 5de niet helemaal lekker, misselijk, ook rare hoge pieptonen in mn hoofd, maar daar heb ik de laatste tijd al vaker last van.
  Dat voel ook gewoon alsof er iets kortsluit, het piept/brzzt even en dan pats een steek in mn hoofd.
  Pijn in mn rug, lage rugpijn vooral, ook de 4de en 5de.

  Maar ja nu heb ik nergens last van voel me goed, heel goed zelfs 🙂

  Ben en blijf gewoon op gewicht, zal er de komende weken eens op letten.

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

 38. Overigens merkte ik bij mijn healings dat de kracht van de energie sinds de laatste download is toegenomen.

 39. Heel herkenbaar – ik had de vorige keer drie weken last van de nieuwe energie, met veel van de symptomen die hierboven staan. Voordeel was wel dat ik die periode (onbewust) meteen gebruikt heb om korte metten te maken met cafeïne-verslaving. Ik had nauwelijks tot geen last van afkickverschijnselen…

 40. Fijn om dit te lezen! Zo weet ik dat ik niet alleen ben en dat dit alles een reden heeft. Sinds vorig weekend voelde ik me heel duizelig en misselijk. Soms voelde ik een rare trilling in m’n hoofd, een soort storing waardoor ik alles dubbel ging zien. Dinsdagnacht was dit heel heftig en raakte ik wat in paniek. Gelukkig is het nu voorbij. Ik voel me een stuk lichter en rustiger 🙂