In deze beschrijving van de Super volle Maan kun je lezen over het verlangen naar verbonden communicatie, verbondenheid en werkelijke interesse in de ander als je je verbindt. De pijn van het alleen zijn en de diepe wond van eenzaamheid die geheeld wil worden. Over korte lontjes, chaos in het denken en communicatie, de schietpartij in de tram en het bewustzijn van het kosmisch hart dat heling kan brengen in de afgescheidenheid in jezelf, multi-dimensionaal en gewoon in het hier en nu.

Lente

Deze volle Maan is opnieuw een Supermaan en valt heel nauw samen met de lente equinox., aanstaande woensdag 20-3 om 22:58 en de volle Maan is astrologisch op 21-3 om 2:42. Dit geeft extra veel kracht mee aan deze volle Maan, door de opgaande, opstartende beweging van de natuur, namelijk: De Lente!

Strijd

Deze volle Maan in de Ram-Weegschaal as is verbonden met Cheiron in Ram; de gewonde strijder. Het korte lontje, irritatie, strijd, het is heel irritant bewust, maar sterk aanwezig op dit moment. Op een diepere laag ervaren we de strijd om je eigen ding te mogen doen met een gezond egoïsme.

Geweldloos communiceren

Een ander facet rondom deze wond is dat er een diep verlangen is naar geweldloos communiceren. (Zon conjunct Cheiron in Ram 3de huis) We kunnen de diepe wond voelen, wanneer de projecties heen en weer gaan, op elkaar inhaken en er een steeds groter wordende kluwen van verwarring en chaos ontstaat (ook nog eens Neptunus conjunct Mercurius in Vissen). Er zijn vele manieren om iets uit te leggen, maar het lijkt wel of de communicatie totaal vervormd bij de ander aankomt en terug. Mercurius loopt nu retrograde (terug). Retrograde Mercurius verdraagt het niet als je niet verbonden bent met jezelf. En met de huidige energie richt de situatie zich op de communicatie zelf. Je kunt nu niet even snel iets onverbonden roepen. Deze retrograde Mercurius is met deze volle Maan zeer hardnekkig verbonden met deze thema’s. En natuurlijk zien we ook in het verkeer mogelijk dezelfde verwarring en chaos.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Gedachten

Ook is het moeilijk met deze thema’s van de huidige retrograde Mercurius om chaotische gedachten goed geordend te krijgen en het kan voelen als een brei aan ongeordende gedachten en gebrek aan richting.

Pittige boodschap

We zien ditzelfde proces van richting zoeken met de astrologie ook nog terug bij Jupiter, die in Boogschutter op de ascendant staat tijdens deze volle Maan. Dit brengt mogelijkheden voor heling rondom het uitstromen in de wereld van jouw bedoeling en richting in de wereld. Er kan ook een factor van overschatten zijn van situaties. Deze stand laat situaties zien waarin men op een onverbonden manier zijn of haar eigen visie, zelfs pittige mening als een debat uitdraagt. Deze boodschap kan veel schade aanrichten, als jijzelf en jouw boodschap niet met de inhoud verbonden is.

Gewonde acties

De verwarring die er nu is met Neptunus conjunct Mercurius retrograde, kan enorme verwarring en chaotische toestanden ontketenen. Vooral rondom culturele vraagstukken, waarin de schietpartij in de tram in Utrecht op maandag 18 maart 2019 en de aanslag in de moskee in Nieuw-Zeeland vorige week veel kan ontketenen met grote gevolgen of juist een helende beweging in gang zetten. Deze situaties laten de diepe wond voelen die de pijn van één gewond persoon kan aanrichten in een collectief. Dit geeft kansen om te helen, maar kan ook koren op de molen zijn van gewonde personen en groepen en juist haat zaaien.

Strijd vanuit eenzaamheid

De goddelijke stroom van de zwarte Maan in Waterman laat zien dat een bewuste verbinding met het hart en de liefde, de kloof kan dichten en de verwarring en chaos kan stoppen. We mogen ons bewustworden van de pijn van het hart en de pijn dat sommige stukjes in ons, maar ook in de wereld om ons heen zo gewond zijn, dat ze niet meer verbonden zijn met iets. Dit is het murw geslagen zijn door de pijn, waardoor vanuit de pijn het deze delen van jezelf niets meer kan schelen wat er wordt aangericht. Dit is diepe eenzaamheid en voortgekomen uit het gevoel er alleen voor te staan en daardoor te moeten strijden met andere delen van jezelf en de omgeving.

Vingerwijzing van God/Bron

Hier wordt gevraagd om verbondenheid en bewustwording van de pijn van waaruit afscheiding en haat ontstaan en we loskomen van onszelf en onze omgeving. Er wordt van ons gevraagd om innerlijk verbonden te zijn als we de verbinding aangaan met de ander en de wereld om ons heen.
Dat is de kern van de Yod die deze volle Maan actief is. Een Yod is een vingerwijzing van God/Bron en geeft aan dat er nu echt iets gedaan moet worden met dit thema. (Yod: Noordelijke Maansknoop in Kreeft 7de huis inconjunct zwarte Maan in Waterman conjunct Venus sextiel Jupiter op de Ascendant in Boogschutter.)

Afgescheiden delen opnemen

Spiritueel gezien in het licht van de ontwikkelingen van het nieuwe bewustzijn geeft deze volle Maan ons de mogelijkheid om losse delen in ons bewustzijn te bereiken en weer te verbinden. Dit kunnen multi-dimensionale delen zijn in ons bewustzijn die in andere dimensies van het bestaan verblijven. Alles bestaat in het bewustzijn tegelijkertijd, daar is geen tijd en ruimte. In het bewustzijn kunnen delen al vanaf de 7de dimensie getraumatiseerd zijn of vastzitten in situaties is mijn ervaring. Toen we rond de 7de dimensie met de val van Atlantis de afgescheidenheid van de Matrix in kwamen, begon direct deze strijd met onszelf en de omgeving. Ook afgescheiden delen die gewond zijn in jezelf in het hier en nu, praktisch in het dagelijks leven, kunnen zich nu extra melden en laten voelen om weer te worden opgenomen in het geheel.

Bouwen aan het kosmisch hart

Het kosmisch hart is bij veel mensen open aan het gaan en dit niveau van het hart laat het nieuwe energielichaam ontvouwen, geeft rust, stabiliteit en kan zich met alles verbinden. Zowel binnen als buiten jezelf. Deze volle Maan valt in de 1ste graad Ram-Weegschaal en deze 1ste graad van Ram laat het begin van een nieuwe beweging zien die nu op gang komt. Het thema van deze volle Maan is wat we iedere online activatie&meditatie doen, namelijk: het openen van het kosmische hart en dan herstellen vanuit dit kosmische hart van binnenuit alle verbindingen en word je meer en meer een bewust, geheeld en helend bewustzijn. Dit bewustzijn wordt van binnenuit opgebouwd door het kosmisch hart zelf. Deze volle Maan is een hele belangrijke en een grote stap in de richting van heel worden en het leven van ons bewustzijn vanuit het kosmisch hart. (zwarte Maan in Waterman conjunct Venus en gecorrigeerde zwarte Maan in Vissen 2de huis.)

Heb het goed…💞
© Manuela van www.inzichten.com

Voor de geïnteresseerden:
A.s. Donderdag is er weer een online activatie&meditatie tijdens de volle Maan. Deze volle Maan valt nagenoeg samen met de lente-equinox. De online activatie&meditatie die ik altijd voor de exacte volle of nieuwe Maan, omdat de energie dan nog niet compleet ontvangen en afgerond kan worden tijdens de webinar. Wel op energetische lagen, maar niet in de materie/stof en ruimte en tijd laag en die is nu juist zo belangrijk voor de integratie van het nieuwe multi-dimensionale energieveld. Dus vandaar de online activatie&meditatie op donderdag. DEELNAME 10 EURO.
http://www.inzichten.com/…/actuele-online-activatie-en-medi…

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

4 REACTIES

  1. De buiten wereld is een Verloren Spel,waar nooit een einde aan zal komen, de buiten wereld is de schijn,meer niet, leegte, Begin met mediteren om bij jezelf te komen, luister naar je adem, probeer je dromen te onthouden en schrijf ze op, ze komen uit je eigen Ziel, ik geef je een voorbeeld, als je van urine droomt, komen je creatieve kanten tot leven, en vermindering van zorgen, de geest is Hoger en werkt dus met symbolen, droom je van uitwerpselen ,dan is er geld op komst.maak je eigen Log boek.zo weet je wat jou te wachten staat.

  2. Wat fijn om dit te lezen….waarom ik het zo fijn vind? vannacht verscheen er een donkere schaduw die aan het voeteneind van mijn bed in mijn kamer stond, dit is een schaduw die zich de laatste vijf jaar vaker laat zien, ik ging steeds het gevecht aan met deze donkere schim, Ik wilde deze donkere schaduw niet in mijn kamer, het moest weg! dat vechten voelde altijd heel fysiek, aanraken, handen die mij keel dichtknepen, aangerand worden, gevaarlijk….maar, deze keer besloot ik niet te vechten, ik vroeg de schaduw, wat kom je doen, en het antwoord was, ik wil met je samensmelten….ik ben een deel van jou….ik besloot de schaduw toe te staan met mij samen te smelten, en ik realiseer mij dat ik altijd gevochten heb tegen de “donkere kant” in mijzelf, ik wilde alleen maar liefde en lichtheid….projecteerde daardoor de donkere stukken weg naar anderen…na de ervaring van vannacht, de volle maan….de dark Moon! ik voel rust, ik voel heelheid. In de ‘spirituele wereld’ had ik altijd het idee dat ik het licht en de liefde na moest jagen, een opdracht die ik maar moeilijk kon vervullen….Wat een mooie maan, wat een mooie les, ik ben dankbaar!

  3. Lieve Ashley, wat mij helpt is: in stilte gaan liggen, aand8 naar binnen brengen, hartslag voelen &/of r naar luisteren, de vraag stellen & voelen/verkennen. De aand8 n binnen houden is in t begin t moeilijkst, want ja daar heb je je hoofd weer :). Dus word je afgeleid, geen probleem, gewoon weer terug n je hart. Volg jouw gevoel, jouw eigen natuur, voel & volg wat t beste bij jou past. & hoe vaker je t doet hoe “beter” t gaat. Wat je ook doet, je doet t altijd goed, t juiste! Ik wens je n mooie innerlijke reis. Hartegroet ♡ ira

  4. Dankjewel voor dit artikel, ik snap iets meer van wat er gaande is. Ik heb zelf het idee dat er delen van mezelf zijn waar ik naartoe wil gaan, alsof ik met mezelf wil samensmelten, maar dat ik niet weet hoe. Sowieso ben ik veel op de buitenwereld gericht en na een tijdje snak ik naar een moment ‘met mezelf’. Hoe kom ik bij deze delen van mezelf waar ik naar op zoek ben?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in