Auralifters en Entiteiten ontmaskerd

De woorden ‘spiritualiteit’ of ‘mediumschap’ zijn voor velen nog mega eng. Toch gebruik ik het steeds meer om juist de praktische en misschien wel de moderne kant van hoger bewustzijn te laten zien. Dit past zo mooi in deze tijd van NU. Ik ben er van overtuigd dat het “normaal” is om een zesde zintuig te hebben en daarbij ook het onzichtbare te horen, zien, te voelen of te ervaren. We hebben namelijk vanuit essentie allemaal een intuïtieve staat van zijn. Om fysieke, mentale, emotionele of spirituele blokkades weg te nemen zul je meer moeten weten over hoe energie werkt.

door Jolanda

Energie

Alles is energie, dat is ook wetenschappelijk bewezen. Sommige mensen zijn gevoeliger voor energie dan anderen. Dat noemen ze dan al snel hoog gevoelig. Kinderen staan nog veel dichter bij deze intuïtieve staat van zijn dan de gemiddelde volwassene. Dus zij voelen, zien, horen of ervaren dus sneller energie. Niets geks aan! Er zijn veel kinderen, jongeren en volwassenen die last hebben van bijvoorbeeld een zware energie rondom hen of deze energie in hun huis voelen. Het kan ook zijn dat ze stemmen horen, of gevoelens of stemmingen van anderen overnemen en dus gevoelens ervaren die helemaal niet bij hen passen. Ze zijn erg onzeker of verdrietig of leven met grote angsten. Vaak blijken die gevoelens dus ook helemaal niet van hen te zijn. Men noemt dit fenomeen ook wel auralifters of entiteiten.

Angst

Ik kan me goed voorstellen dat veel mensen nog bang zijn voor die energie. Het idee alleen al dat er iets of iemand in je huis kan zijn die jij of je kind wel aanvoelt en soms ook gewoon kan zien, maar waar je als ouder totaal niet mee overweg kunt. Het geeft je enkel rillingen. Bovendien maakt het je als ouder ook onzeker. Hoe kan je jouw kind hiermee helpen? Als deze ondertussen wel erg angstig is? Entiteiten bezoeken jou, je huis en je kinderen altijd met een reden. Ze willen iets vertellen en duidelijk maken.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Leer omgaan met energie

Als je je kind leert omgaan met energie hoeft het er niet meer bang voor te zijn en deze tool kun je de rest van je leven blijven gebruiken. Dus lees erover zet je eigen angst op zij en neem je kind serieus in wat hij/zij ervaart. Inmiddels mag ik regelmatig entiteiten begeleiden naar het licht en er blijkt dus niks engs aan, als je maar weet hoe deze “ongeziene” wereld werkt. Daarom vind ik het ook zo belangrijk om er meer over te vertellen, zodat je begrijpt hoe het werkt en dat je jouw angst kunt loslaten.

Entiteiten en Auralifters

Entiteiten of auralifters zijn overledenen die niet direct naar het Licht zijn gegaan na hun overlijden. Ze liften als het ware mee op het energieveld (de aura) van een persoon. Vaak zijn dit juist mensen die zelf heel veel licht in zich dragen en met een bepaald doel naar de aarde zijn gekomen, maar hier totaal nog niet van bewust zijn. Het zorgt ervoor dat je niet lekker in je vel zit en bijvoorbeeld last hebt van angsten, stemmingswisselingen, depressiviteit, onzekerheid of extreme vermoeidheid. Het hoeft trouwens niet altijd negatief of onbekend te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een overleden vader of moeder, of opa en oma, of ander familielid die de persoon in kwestie niet los kan laten. Soms is er nog boodschap die gedeeld mag worden voordat de persoon verder kan naar het licht. Laatst had ik bijvoorbeeld een jongetje in de praktijk die erg boos en verdrietig was, ook hij durfde niet in het donker naar boven. Door in te voelen kwamen we er achter dat zijn overleden vader nog bij hem was, hij wilde hem beschermen omdat hij (de overleden vader) zelf heel vroeg zijn moeder had verloren en wist hoe zwaar dit voor een kind is. Eigenlijk heel liefdevol, toen we hem konden overtuigen van de innerlijke kracht van zijn zoon en dat hij vanuit het licht veel meer een beschermer kon zijn voor zijn zoon, begeleidden we deze vader naar het licht. Enkele dagen later hoorde ik dat het ventje opgelucht was, alsof er een zware last van hem afviel, hij is vrolijker en durft weer alleen naar boven, en alleen te slapen in zijn eigen bed!

Terug in je lijf

Veel van de overgenomen energieën van anderen lossen ook wel vanzelf op. Juist op het moment dat je meer in je lijf bent. Hooggevoelige mensen zijn juist vaak meer in het hoofd, dan in het lijf en kunnen dus last hebben van al die ruis om hen heen. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken hoe belangrijk het gronden/aarden voor hooggevoelige mensen is.Auralifters en Entiteiten ontmaskerd. Als je te veel in je hoofd leeft en dus veel gedachten hebt, trek je vanzelf vaak negatieve energie aan. Want gedachten zijn ook energieën en energieën trekken het gelijke aan. Als je last hebt van auralifters is het belangrijk het volgende te weten: de (overleden) personen dragen in hun energie nog steeds hun aardse emotie en zitten hierin nog vast. Bijvoorbeeld angst, eenzaamheid, verdriet, niet gezien zijn of niet gehoord zijn. Deze emoties zijn energieën en energie trekt gelijke energie aan. In de praktijk komt het regelmatig voor dat mensen last hebben van auralifters. De storende gedachten van deze (overleden) persoonlijkheden zenden hun energie bewust of onbewust uit. Ik ben dan ook blij dat ik juist bij deze stoorzenders een mooie manier heb gevonden om blokkades op te lossen zodat auralifters en entiteiten niet langer aangetrokken voelen tot mijn cliënt.

Stappen om eenvoudig te helen

Stap 1: bewust zijn van je gedachten en jezelf de vraag stellen; is dit van mij of van een ander?

Stap 2: bewust zijn welk (emotioneel) terugkerend thema je tegenkomt in jouw leven. Bijvoorbeeld: niet goed genoeg zijn, angst, niet gezien of gehoord zijn, verdriet, eenzaamheid, onzekerheid etc. ook dan kun je verschillende entiteiten aantrekken. Door het thema op te lossen, zul je niet langer energie op dit thema aantrekken. En dat maakt je vrij!

Stap 3: Naast auralifters kan je ook andere deelzelven bij je dragen, dit zijn delen van jezelf die wel of nog niet bewust zijn en ook alsnog in jouw energieveld aanwezig blijven, waar je last van hebt. Gelukkig kunnen deze ook eenvoudig getransformeerd worden, nadat je jouw eerdere negatieve overtuigingen omzet naar een positieve versie.

Blijf dus niet rondlopen met stemmen in je hoofd, angsten voor schimmen in de slaapkamer. Als jij of je kind de ontvanger is… kun je er vanuit gaan dat er altijd een zender is. Zodra je de boodschap van de zender begrepen hebt, is het niet langer nodig om dit te blijven uitzenden, en dat geeft jou opluchting, meer energie, innerlijke kracht en vooral vertrouwen in het leven!

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

7 REACTIES

 1. Ik heb op moment last van een auralifter en het lukt mij niet deze naar het licht te laten gaan. Weet u een praktijk of persoon in de buurt van Almelo die kundig is deze energie te verwijderen?

 2. Beste Jolanda,

  Met veel belangstelling heb ik uw artikel over entiteiten gelezen. Ik heb al jaren last van een tikgeluid in huis dat volgt op bepaalde gedachten. Het lijkt wel of iemand met mij aan het communiceren is. Ik vind het niet prettig. Ik denk dat het een entiteit is. Heeft u van iets dergelijks eerder gehoord ? en weet u hoe ik hier af van komen ?

  Vriendelijke groet,

  Marc

 3. De kracht van liefde is zijn wie je bent. niet zoeken of afvragen wie je bent maar in het hier en nu weten dat je er bent en je bestaat uit puur licht en liefde. gedachten als: wie ben ik morgen of ik ben mezelf nog niet want dit of dat moet nog gebeuren zijn slechts illusies.
  je bent nu wie je bent en als je het idee hebt dat er een vorm van duisternis of zware energie om je heen hebt is het handig om dicht bij jezelf te staan en jezelf te realiseren dat je de geboren bent uit de bron van liefde en slechts liefde ons thuis is 🙂 deel deze liefde en straal dit uit…
  voorbeeld: iemand die op zoek is naar het licht grijpt elke kans om het licht te vinden. deel deze liefde en als het kwade bedoelingen heeft verdwijnt het wel weer omdat het licht sterk kan stralen als een felle lamp. wie verder wilt kun je eventueel een beetje helpen doormiddel van uw creatiekracht.. open de poort naar liefde voor hen die zoeken 🙂
  ik wens u veel wijsheid en liefde en gods zegen

  • zo is het inderdaad. Hoe meer je bij jezelf bent, hoe minder last je hebt van energie. Maar er zijn helaas nog een hoop mensen onbewust en staan vaak buiten zichzelf, waardoor er energie die men niet helpt aangetrokken wordt. (wet van de aantrekking 🙂 hoe stralender je licht schijnt hoe makkelijker en moeitelozer je leeft en hoe meer creatiekracht je kunt gebruiken….

 4. Beste Jolanda,

  Hartelijk dank dat voor dit artikel.

  Aan ouders die hier bang voor zijn wil ik zeggen: Hadden mijn ouders dit maar gelezen en er wat mee gedaan. Begrip en liefde is wat ik als kind nodig had en ook uw kind (of uzelf).
  Want het had me heel veel angsten en verdriet bespaard. Met dat bedoel ik dat ik er begrip voor kon hebben met wat ik voelde, zag of hoorde.

  Nu ben ik 34 jaar en heb er nu alle begrip en liefde voor.

  Sinds ik elke dag 2 x aardings/grondingsoefening doe en alles in liefde ontvang (wat niet bij mij hoort met liefde teruggeef bij wie het hoort, niet om degene af te wijzen integendeel om degene te helpen, voel ik me gelukkig. Ik kan er niets mee, het is een gevoel die door hem/haar geaccepteerd moet worden en er zelf wat mee moet doen. En dit zorgt voor meer zelfinzicht, begrip en liefde voor ons allebei.

  Belangrijkste inzicht is zelfinzicht.

  Warme groet,

  Emine

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in