Aurasprays

Het kan zijn dat de hooggevoelige kant je in de weg zit en dat door te veel prikkels vanuit je omgeving of jezelf (bijv. door veel na te denken) je overbelast raakt. Misschien krijg je daardoor lichamelijke klachten of weet je niet goed raad met emoties of gedachten. Zodra je daar bewust van bent, is het raadzaam op tijd hulp in te schakelen. De Aurasprays van Friedy Wisselink kunnen je helpen om beter bij jezelf te blijven. Ze ondersteunen bij hoog gevoeligheid, werken reinigend en aardend.

 

Bekijk het aanbod:

Levering uitsluitend binnen Nederland. De volgende werkdag op de post!

Auraspray-hoogsensitieve-volwassenen

Auraspray voor hoog sensitieve volwassenen

De spray werkt aardend en beschermend en het schept ruimte om je heen.

De derde specifieke auraspray in deze reeks is de auraspray voor volwassenen. We kregen regelmatig vraag naar een spray voor hooggevoelige volwassenen. De aurasprays voor hoog sensitieve kinderen en jong volwassenen kunnen weliswaar ook door volwassenen gebruikt worden, maar deze spray is toch iets krachtiger geworden dan de andere twee. Niet zo verwonderlijk, want volwassenen hebben al een langer leven met meer ervaringen achter de rug. Het werkt vooral aardend en beschermend en het schept ruimte om je heen.

NAAR DE SHOP »

“Sinds ik de auraspray gebruik heb ik meer overzicht en meer concentratie. Ik kan bij afleiding mijzelf sneller herpakken. Doordat de prikkels minder zijn, zit ik ook minder in de mind.” – Bianca

Auraspray-Jongvolwassen-kl

Auraspray voor hoog sensitieve jong volwassenen

Hoe houd je je staande in de klas of verschillende vriendengroepen? Pas je je aan, doe je je anders voor of trek je je terug?

Het kan zijn dat de hooggevoelige kant je in de weg zit en dat door te veel prikkels vanuit je omgeving of jezelf (bijv. door veel na te denken) je overbelast raakt. Misschien krijg je daardoor lichamelijke klachten of weet je niet goed raad met emoties of gedachten. Zodra je daar bewust van bent, is het raadzaam op tijd hulp in te schakelen.

NAAR DE SHOP »

“De spray voor mijn zoon gebruik ik sinds een aantal dagen en het valt me op dat hij steviger staat, beter – en vooral rustig en evenwichtig – kan verwoorden wat hij voelt en fijn vindt of niet. ” – Hanneke

Auraspray-hoogsensitieve-kinderen-klein

Auraspray voor hoog sensitieve kinderen

Hoogsensitieve kinderen dragen een groot licht in zich en als dat niet gezien en begrepen wordt, raken ze de weg kwijt

Deze spray reinigt de aura en helpt daardoor deze kinderen meer bij zichzelf te komen. Maar ook om de verbinding met zowel kosmos als aarde. Deze spray wordt overigens ook door volwassenen gebruikt.
Naast de frequenties van toermalijn en lavendel zijn het vooral de Liefdestrillingen die zorgen voor een zacht en liefdevol Welkom.

NAAR DE SHOP »

“Mijn zoon is altijd zo onrustig, claimt me bijna, en kan niet alleen spelen.
Na gebruik van de spray zit hij heerlijk alleen te spelen, te zingen en zie ik een soort van rust over hem heen komen.”

X
X
X