Nu meer en meer mensen een hoger niveau van bewustzijn bereiken, ervaren ze dat de werking van hun zintuigen en hun bezit van ‘gaven’ anders is dan bij de meerderheid van de mensheid. Ze komen er ook achter dat kinderen, of jong volwassenen, die genetisch aan hen verwant zijn, of die zich tot hen aangetrokken voelen, ook bijzonder uniek zijn.

Het is duidelijk dat we een ongekende golf zien van Kristallen kinderen die geboren worden, hoogst waarschijnlijk om de mensheid en deze planeet te ondersteunen bij de ascensie de komende jaren. Kristallen Kinderen (en KristalVolwassenen) zijn de volgende stap in de menselijke evolutie wat betreft frequentie, mindset en liefde. In tegenstelling tot hun voorgangers, wiens trillingen en gaven geactiveerd worden naarmate ze opgroeien, worden Kristalkinderen geprogrammeerd geboren. Ze zijn geprogrammeerd met de informatie, het DNA, de energieën en de trillingen die we associëren met het ontwaken, met een hogere bewustwording, verlichting en onvoorwaardelijke liefde.

Als je vermoed dat jezelf, of iemand in je leven, een Kristalwezen is, is hier een opsomming van kwaliteiten die Kristalkinderen bezitten.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Kristalkind eigenschappen

 1. Kristalkinderen hebben mooie, grote, boeiende ogen. Het lijkt alsof ze er rechtstreeks mee in je ziel kijken.
 2. Kristalkinderen zijn extreem gevoelig voor hun omgeving. Voedsel, chemicaliën, toxines, het weer en zelfs de negatieve emoties, ziektes en verwondingen van de mensen om hen heen voelen ze aan.
 3. Kristalkinderen zijn extreem empatisch en intuïtief en hebben een diep innerlijk weten als het gaat om andermans gedachten en gevoelens. Hierdoor voelen ze zich vaak ongemakkelijk op drukke plekken, steden en, bijvoorbeeld, in ziekenhuizen.
 4. Kristalkinderen zien en praten vaak met hun ‘denkbeeldige vriendjes’. Dit zijn daadwerkelijk echte, energetische entiteiten of engelen die de meeste mensen niet kunnen zien.
 5. Kristalkinderen trekken baby’s en dieren aan die gevoelig zijn voor hun hoge trillingsniveau. Deze baby’s en dieren zien ook de beschermengelen die het Kristalkind omringen.
 6. Kristalkinderen voelen een diepe liefde voor natuur en water en hebben het nodig zich ermee te verbinden. Deze verbinding is gezond en aardend.
 7. Kristalkinderen zijn teder en wijzer dan hun leeftijd doet vermoeden. Normaal gesproken hebben ze geen traditionele opvoeding nodig die uitgaat van disciplineren.
 8. Kristalkinderen voelen zich gekwetst door de menselijke neiging het milieu schade toe te brengen en de levende wezens op deze planeet te veronachtzamen. Ze worden vaak overweldigd door de hebzucht en de onmenselijkheid die zich richt op de mensen en deze planeet.
 9. Kristalkinderen zijn erg creatief, artistiek, intelligent en expressief op een onconventionele manier. Ze beginnen vaak later met praten dan andere kinderen, omdat ze voelen dat woorden onnodig zijn om te kunnen communiceren, niet omdat ze minder intelligent of capabel zijn.
 10. Kristalkinderen werken als een magneet op andere mensen, maar ze zijn erg bescheiden en geven de voorkeur aan afzondering, diepe stilte en tijd voor zichzelf om te reflecteren en hun evenwicht te hervinden.
 11. Kristalkinderen ervaren wonderen om zich heen waaronder synchroniteiten, snelle helingen en succes.
 12. De trillingen van Kristalkinderen veroorzaken vaak storingen in gadgets, ontvangst van signalen en elektronische apparatuur.
 13. Kristalkinderen staan voor onvoorwaardelijke liefde, eenheid, leven vanuit de hartkern en dienstbaarheid richting anderen. Als mensen niet vredig, puur, tolerant en liefdevol reageren, begrijpen zij dit vaak niet. Hun ego is merkbaar afwezig in alles wat zij denken en doen.
 14. Door alles wat ze voelen en in zich opnemen zijn Kristalkinderen gevoelig voor depressies, extreme stemmingswisselingen en is het moeilijk voor ze om zich te concentreren op een taak of onderwerp dat hun wezen niet volledig stimuleert.
 15. Kristalkinderen zijn vatbaarder voor het ontwikkelen van een eetprobleem en/of een laag zelfbeeld, omdat het menselijk lichaam zo beperkend is en erin faalt de kracht en omvang van hun hart, ziel en energie uit te drukken.
 16. Kristalkinderen voelen zich vaak verantwoordelijk voor de worstelingen en de dood van anderen. Ze zullen zich terugtrekken om niet te laten zien hoe aangeslagen ze zijn door het verdriet dat ze voelen en het schuldgevoel.
 17. Kristalkinderen hebben een aangeboren en angstwekkend begrip van spiritualiteit, het universum en de kosmos.

kind-ouder

Als je een meerderheid van bovenstaande punten herkent, is het waarschijnlijk dat je zelf, of iemand die je liefhebt, is geboren als een Kristalwezen. Hier zijn wat tips die je helpen om te gaan met die intense Kristallen ervaring:

 Tips in de omgang met kristalkinderen

 1. Bevestig wat Kristalkinderen voelen en zien. Of ze nu entiteiten zien, reageren op voedsel of toxines, of levendige dromen hebben of voorspellingen doen, Kristalkinderen moeten eraan herinnerd worden dat hun ervaringen, talenten en frequenties werkelijk geschenken zijn. Niet alle mensen hebben deze of staan er zelfs maar open voor, maar wat ze ervaren is echt.

Moedig Kristalkinderen aan om dat wat ze zien en voelen uit te drukken door middel van kunst, verhalen, muziek, rollenspelen etc. Sta toe dat Kristalkinderen hun waarheid kunnen spreken en spreek alsjeblieft de waarheid tegen Kristalkinderen. Zij doorzien iedere leugen of façade die een ander tegen hen spreekt of opwerpt.

Besteedt aandacht aan hoe het Kristalkind zich voelt en wanneer hij reageert om zo inzicht te krijgen in gevoeligheden, allergieën en patronen. Je gaat een ritme herkennen, verbanden zien en kunt alles in een groter geheel plaatsen om zo oncomfortabele situaties te begrijpen en te voorkomen.

sarah

Leer het onderscheid te maken tussen wat ‘van jou is’ en wat ‘van een ander’ is. Kristalkinderen stemmen zich van nature af op de emoties en ziekten van andere mensen en zelfs van dieren. Ze moeten leren te onderscheiden wat werkelijk van hen is en wat ze van anderen overnemen.

Moedig een Kristalwezen aan om tijd door te brengen in het water om zo de balans te hervinden, te helen en om zich te beschermen tegen negatieve energie, ziekte en depressieve gevoelens. Een bad, rustige zwembaden of een schoon meer kan de sleutel tot welbevinden zijn. Het stedelijk leven kan slopend zijn voor Kristalkinderen. Ze worden overladen met prikkels. Bezoekjes aan het park, uitstapjes naar het platteland en het onderdompelen van handen en/of het lichaam in water zijn cruciale activiteiten voor stadsbewoners.

Leer te vertrouwen op de intuïtie van de Kristalwezen. Van voedsel tot vrienden en van activiteiten tot modaliteiten, hun intuïtie is hun beste leraar en gids, zeker omdat mensen met een hoge trilling, normaalgesproken, niet reageren op voedsel, medicijnen en bepaalde situaties, zoals andere mensen reageren. Een voorbeeld: als een leraar of arts een lager trillingsniveau heeft dan de Kristalwezen, zal hun interactie er eerder voor zorgen dat de energie van het Kristalkind naar de ander vloeit, in plaats van een helend effect heeft op henzelf.

Train de telepathische communicatie. Probeer met Kristalkinderen te communiceren door middel van gedachten en intentie en zie wat er gebeurt. Kristalkinderen zullen leren hun mentale inventaris aan frequenties aan te spreken en zullen zich snel aanpassen aan deze, non-verbale, communicatiemethode die ze in hun jeugd ook beoefenden.

Zorg ervoor dat Kristalkinderen hun energie kwijt kunnen door te sporten, te dansen, een vechtkunst te beoefenen enz. Als ze niet de enorme hoeveelheid aan energie die ze ontvangen en waarnemen ook daadwerkelijk besteden, zal de energie zich naar binnen keren en zich uiten in depressie, ziekte, ADD/ADHD, huidproblemen en/of andere vervelende symptomen. Dus, moedig Kristalkinderen aan om te spelen, te sporten en mee te doen aan alle activiteiten die veilig voor hen voelen.

Het is duidelijk, nu onze wereld vooruit snelt de komende jaren, dat de Kristalkinderen onze hoop en onze steun zijn. Degenen onder ons die een Kristalwezen hebben ontmoet, weten dat zij de vibratie, de mindset, de hartslag en de verbinding met de dag van morgen zijn. Als het ze wordt toegestaan, zullen ze een beter milieu voor iedereen creëren waarin we allemaal mogen groeien en meer op hen zullen gaan lijken. Vredig, intuïtief en magisch. Kristalkinderen zijn een ware gift van het universum en is het belangrijk dat we helpen de weg vrij te maken voor hun aanpak, hun perspectieven en hun bewustzijn.

Max Lana

Nederlandse vertaling  door Vera. © Nieuwetijdskind Magazine
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

5 REACTIES

 1. Bedankt voor het schrijven van het artikel, maar ik stoor mij toch aan een woord in het artikel.
  Bij nummer 17 staat aangeboren en angstwekkend begrip van spiritualiteit, kosmos en universum.
  De kennis en het weten hierover is enorm groot, maar door het woord angstwekkend te gebruiken doe je geen recht aan de kwaliteit.
  Niet het kind vindt het angstwekkend, maar de omgeving. Het kind voelt aan dat de omgeving angstig reageert en het kan voorkomen dat het kind zich dan niet meer uit spreekt over spiritualiteit, kosmos en universum. Dus mijn advies zou zijn om dat woord angstwekkend weg te halen.

 2. Mijn aandacht wordt vaak getrokken naar de teksten die gaan over nieuwetijdskinderen en de opvoeding van deze kinderen. Het voelt altijd alsof ik me aan het voorbereiden ben voor wanneer ik zelf moeder ga worden.
  Dankjewel voor het plaatsen ook al is het enige tijd geleden.

 3. dank je wel voor het schrijven en plaatsen 🙂

  herkenbaar en lief, ik zou zoveel willen zeggen,

  vanuit mijn hart en ziel, onvoorwaardelijke liefde, bedankt

  liefs, Henriëtte 😉 xxx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in