Ben je klaar om te Leven vanuit Essentie?

Lieve mensen,
We staan voor de uitdaging te leven vanuit onze essentie. Afgelopen weken kwam er een enorme energiegolf vanuit het galactisch centrum naar ons toe. Er is een enorme shift aan de gang. Het hele universum trilt mee. Niet alleen wij en de aarde zitten in een transitieperiode, maar alle sterren en planeten doen mee. Alle planeten hebben een bewustzijnsinhoud die ook op een hoger niveau mee gaat trillen. Niets en niemand blijft hetzelfde, alles is aan verandering onderhevig en trilt mee met deze nieuwe energie. Door die intense shift komt alles wat verborgen was aan het licht. Niet alleen op persoonlijk niveau maar ook op collectief niveau. Alles wat je voor jezelf en de ander nog verborgen hield komt uit de schaduw. Vandaar dat het lijkt alsof de dualiteit en alle negativiteit enorm verhevigd wordt. En dat is precies wat er nodig is. Alles wordt uitgekristalliseerd om de kosmische mens geboren te laten worden. De hele kosmos is afgestemd op deze transformatie.

Watermanstijdperk, geboorte van de kosmische mens

De kosmische mens ziet de hele wereld binnen in zichzelf, is zich bewust dat alles wat hij denk, voelt en doet of juist laat invloed heeft op het hele universum. Zo binnen, zo buiten, zo boven, zo beneden. De navelstreng met het verleden en eventuele vorige levens en karma wordt doorgesneden wanneer alles is verwerkt en er op een nieuwe manier naar situaties en ervaringen wordt gekeken en mee om wordt gegaan. We krijgen de kans om een nieuw levenspad te gaan lopen. Daarvoor is zelfrealisatie nodig. De realisatie dat we niet dit lichaam zijn of onze gedachten of onze emoties. We zijn waarnemer van dat lichaam, gedachtes en emoties. Zelfrealisatie is de schoonheid zien in alles wat er is gebeurd,van je bestaan, en de rijkdom zien van daar waar je NU bent.

Het niet meer hoeven te weten

Tijdens de Zonnewende op 20 juni is er een prachtige en krachtige volle maan die haar licht schijnt op ons onbewuste. Uranus, de kosmische wekker, maakt een prachtig aspect met Neptunes, waardoor we de illusie gaan doorzien dat we veel meer zijn dat dit kleine ikje. De kosmische mens, laat alle kennis varen en keert terug naar het vertrouwen op het Zelf, het Leven en is in een staat van het Niet Weten. Tot nu heeft het leven ons allerlei ervaringen gegeven die we meestal niet wilde.We gingen antwoorden zoeken buiten onszelf. We probeerden anderen verantwoordelijk te maken voor onze pijn en verloren ons in verhalen. Maar dat kleine ikje, jij bent niet in charge. Die probeert van alles te manipuleren en te controleren om zijn ikje veilig te stellen en voor schijnzekerheid. Het is ik en je verhaal, je eigen film, maar die film is afgelopen. Het is tijd voor een ander script. Een script waarbij we het verhaal en de afloop loslaten en we JA zeggen tegen het Leven en erop leren te vertrouwen dat het leven je precies dat geeft wat nodig is, juist om jou te bevrijden.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Uit de matrix stappen

Tijdens de Zonnewende, beweegt onze fysieke Zon, tussen de Kreeftskeerkring en de Steenbokskeerkring in. Wat eigenlijk een soort symbolische beweging laat zien van ons kleine ikje, die zich beweegt tussen ons moeder (Kreeft) en vader (Steenbok), waardoor we maar blijven herhalen wat er altijd is geweest. Ons innerlijk kind heeft zich zijn leven lang aangepast aan de wensen van anderen, moeder, vader, maatschappij en partners. Het heeft overlevingstrategieën ontwikkeld om de liefde van de ander niet te verliezen en heeft daarmee het contact met zijn Essentie, diegene die je oorspronkelijk bent, verloren. Nu is de tijd om uit die matrix te stappen. Vandaar dat er nu op dit moment nog allerlei laatste stukjes naar boven kunnen komen die gerelateerd zijn aan het trauma van het innerlijk kind, zodat je dat wie je dacht te zijn los kan gaan laten. Het gaat niet zo zeer om te verwerken, het gaat erom je te verzoenen. Verzoenen betekent terugkeer naar God. Terugkeer naar jouw goddelijke Essentie.

Eris, Godin van de strijd en wraak

Uranus staat conjunct de Priapus,ons overlevingsmechanisme en Eris, een astroide. Eris, was de Godin van de strijd en de wraak, zij was niet uitgenodigd op een bruiloft van de goden en gooide een gouden appel tussen de gasten waardoor er een enorme strijd ontstond. De strijd duurde jarenlang en werd overwonnen door het Paard van Troye in te zetten. Wellicht kun je allerlei thema’s tegen komen van feestjes waar je niet uitgenodigd was, wat oude pijn oproept bij het kind in jou. We zien het zelfs terug in het collectief, Erdogan die niet uitgenodigd was op de begrafenis van Mohamed Ali. Wat het ons wil laten zien is dat er wellicht bij iedereen nog ergens niet geaccepteerde gevoelens zitten zoals wraak, jaloezie, verbittering, afgunst en woede. Met Uranus ( de bevrijder!) conjunct Priapus is het nu tijd om deze gevoelens onder ogen te zien en toe te laten zodat het vrij kan komen. Het niet voelen en erkennen van dit soort gevoelens is je overlevingsstrategie! Dit soort pijn willen we liever niet voelen want daar schamen we ons voor. Maar alles wat we niet erkennen projecteren we in de buitenwereld en besteden we het uit aan anderen, waardoor er nog meer ellende ontstaat. We mogen het nu bevrijden.hestia

Transformatie of weigering

De Zwarte Maan loopt in het teken Schorpioen en vraagt je: Ben jij klaar voor de transformatie of blijf je weigeren en wachten tot het vanzelf overgaat of iemand anders het oplost? Als er nog dingen zijn waar je boos over bent, angstig, afgewezen voelt is er nog iets wat gezien wil worden wat werkelijke verbinding in de weg staat. De Zon staat samen met Venus, Cheiron en de Nachtpars, wat een spirituele liefdesdimensie geeft en een krachtige energie is om pijnplekken in al onze relaties te helen. Zodra de illussie van de projectie helder is geworden is die ander alleen nog maar een reflectie van wie jij werkelijk bent en zie je het goddelijke in iedereen en alles terug. Het kosmische kind wordt dan geboren, die past zich niet meer aan, is vrij, puur, echt, authentiek en vol goddelijke inspiratie. Deze zomer organiseer ik een vakantieweek afgestemd op deze kosmische energieën om in verbinding te zijn en te kunnen blijven met dat kosmische kind en blokkades op te lossen die je er nog van weerhouden om vanuit die Essentie te gaan leven.

Werk is liefde in uitvoering

Met Jupiter conjunct de Noorderlijke maansknoop in Maagd kunnen we ons bewust worden van ons werkelijke levensdoel en is het tijd om onze levensdraad op te pakken om dienstbaar te worden naar het veld van eenheid. Wanneer we ons kunnen verzoenen met dat wat er is, met het leven zoals dit zich aan jou ontvouwt, met je lieve lijf, je ouders, je afkomst, je partner, je kinderen, met alles wat er is, dan kan de liefde weer gaan stromen. Dan is werk geen werk meer, maar liefde in uitvoering. Wanneer je in Allignment bent, zit je in 5 d en komen mensen en dingen heel snel. Je bent een magneet. De nieuwe energie vraagt om nieuwe manieren van denken, communiceren, werken en handelen. Emoties zoals angst, woede, verdriet enz. laten zien dat je niet in Allignment bent, waardoor dingen niet kunnen stromen.
Dus ben jij er klaar voor? Om eindelijk dat te gaan doen waarvoor je kwam? Je zielendoel op te pakken? Het is tijd om echt los te gaan laten van alles wat je nog blokkeert om vanuit de liefdesstroom te gaan leven. Astrologisch is de energie er klaar voor vanaf oktober. Dus tot die tijd opruimen, loslaten, ordenen, heroriëntatie, healing en dan een nieuwe start! Leven vanuit Essentie!

Lieve groeten,

Yvonne

Aanvullende astrologische info:
In de horoscoop staat de Zwarte Maan voor je Essentie, het Kosmische kind is het Gelukspunt Innerlijke vervolmaking is de Diamant en aan de Noordelijke Maansknoop kun je je Zielendoel aflezen. Bel voor een afspraak als je wilt weten waar deze punten zich in jouw horoscoop bevinden.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in