Ben jij een Nieuwetijdskind - hemel op aarde

Ben jij een “Nieuwetijdskind“? Hier geboren om de hemel op aarde te brengen.? Het is iets dat je wat mij betreft moet voelen om het te begrijpen. Dat is de lakmoesproef. Als je het in jezelf kunt voelen ben je er één, en als je denkt dat je daar nu te oud voor bent of dat dit volslagen onzin is dan is dat zeker zo. Je moet er sowieso niet al te veel over willen nadenken want wanneer begint die nieuwe tijd dan?

Nou, lief kind. Zo sta ik er in:

Die nieuwe tijd met haar liefdevolle bewustzijn is NU. Niet morgen, niet gisteren, niet later. Maar NU en in jou. In je DNA. In je bloed. In je hart. In je bewustzijn. Hier en nu.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

En stel dat je dit nog niet zo voelt. Dat je meer pijn dan liefde in jezelf voelt. Dan wil ik je vragen of je de tijd wilt nemen om nauwkeurig te voelen wat precies de verantwoordelijkheid is die je op je genomen hebt; en of je wel goed kunt onderscheiden wat je voelt. Zodat je geen zaken door elkaar haalt, en denkt dat die pijn en eenzaamheid de jouwe is, terwijl het die van het collectief is!!! Die immense, diepe pijn van zich afgesneden voelen van de bron.

Want terug naar jou, in je hart weet jij beter dan dat.
Het is jouw verantwoordelijkheid niet.
Het is niet wat je komt doen.

Jij komt zijn wie je bent.
Wie je altijd al geweest bent.

De verbinding én de bron.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in