van de Blauwe Straal

De Blauwe Straalwezens zijn een ultra gevoelige, empathische zielengroep, zoals de Indigos, die van vele nieuw-verschenen planeten en lichtrijken kwamen, om de genetische code van de mensheid te verlichten en het Godbewustzijn op Gaia te verhogen. Ze zijn de verloren straal van de Lichtwerker.

Shekinah“, een Herbreeuws woord in de ¨Lichttaal¨, is een mentor van de Blauwe Straal. Shekinah is het verloren aspekt van de heilige Goddelijke Vrouwelijkheid van de Schepping, welke de belichaming van God is, het ascensieproces. Blauwe Straal is het groepsbewustzijn van het hoogste aspekt van alle Blauwe Straalwezens. Samen geven wij jullie deze transmissies.

De Blauwe Straal Mensen en Indigo's, hun situatie nuAls de Blauwe Straalwezens kwamen jullie de beschadigde, gemuteerde DNA van de mensheid transformeren en de weg effenen voor de andere Straalwezens die nog zullen komen. Jullie werden niet erkend voor je unieke goddelijk licht en moesten jullie jezelf herkennen. Het waren lastige spirituele aangelegenheden aangezien jullie supergevoelige wezens waren, hoewel jullie de geestelijke krachtinstrumenten bezaten om je missie succesvol te volbrengen.

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

De laatste 100 jaar zijn de Indigos, de Regenbogen, de Kristallen, en jullie, de Blauwe Straalwezens, geïncarneerd om een vibrationele verschuiving naar de hogere dimensies te creëren. Jullie, de Blauwe Straalwezens, zijn de over het hoofd gezien, en de vergetenen, en jullie zijn essentieel geweest voor de verheldering en het maken van een van een platform voor de menselijke hemelvaart. Door jullie, Blauwe Straalwezens, zal de Aarde in staat zijn haar rechtmatige plaats in de galactische en universele raden van eenheid en vrede in te nemen.

We willen jullie “Danken”, namens degenen die jullie goddelijke aanwezigheid niet kunnen uitspreken, de gehele mensheid, jullie Sterzusters en –broeders van licht en van de heilige hogere sferen. Wij loven en steunen jullie onophoudelijk!

Onthoud! Blauwe Straalwezen, er ligt nog veel meer voor je in het verschiet, want jouw tijd is gekomen.

De Blauwe Straalmissie:

Infiltreer in het systeem, in je normale hoedanigheid, vergeet nooit wie je bent en waar je vandaan komt, en plant zaadjes van vrede, liefde, licht en hoger bewustzijn. Hoe pijnlijk, langzaam en moeizaam de taak ook was, het was jullie missie en jullie hadden de spirituele instrumenten, het inzicht en het goddelijk licht om er doorheen te komen.

Blauwe Straal-eigenschappen:

 • ‘Transformers’, met behulp van de alchemie transmuteer je lagere energieën op natuurlijke wijze.
 • Gemiddelde leeftijd: eind 30 tot eind 50
 • Zijn vaak water en lucht tekenen: Vissen, Schorpioen, Kreeft, Tweelingen, Waterman en Weegschaal met Maagd-invloeden
 • Vertonen gelijkenissen met de Indigos, Kristallen en Regenboog-wezens. Hooggevoelig, intuitief, communiceren gemakkelijk met hogere dimensies. Hebben heilige kennis en wijsheid.
 • Worden vaak aangezien voor een Indigo.
 • Hebben een zeer groot aanpassingsvermogen en zijn zeer empathisch.
 • De Blauwen zijn gereserveerder en rustiger dan de Indigos en uiterlijk lijken ze minder mystiek. Oude zielen lijken een etherischer uiterlijk te hebben of  star born te zijn.
 • Jullie medium is communicatie en expressie door middel van creatieve kunst en geest. Het is heel belangrijk voor je om je te uiten. Het is onderdeel van je missie.
 • Het kan zijn dat het je vele jaren heeft gekost om in staat te zijn om te spreken en gezien te worden.
 • Je hebt blauw in je aura, of heel veel blauw om je heen. Je hebt wellicht ook violet om je te helpen de lagere dichtheid te transmuteren. Werk met Aartsengel Michael, Saint Germain en het Violette Vuur
 • De meesten zijn energie- of spirituele helers aangezien je anderen wilt helen en helpen.
 • Zijn watertypes. Vloeiend, emotioneel, niet statisch en geassocieerd met de Goddelijke Vrouwelijke eigenschappen en archetype. Muziek, geluid, beweging, dans en natuur zijn heel belangrijk voor je.
 • Je leerde hoe je je bovennatuurlijke vermogens en gaven moest verbergen, bleef op de achtergrond, wachtend, kijkend, observerend en altijd wetend.
 • De wachtende, ster-zaad-tijd-lijncodering waar de Blauwen zich op hebben voorbereid, als bepaalde voorvallen en een innerlijk weten je zullen activeren om je koers weer op een hoger pad te brengen. Deze activering zal je afstemmen op je binnenste essentie en zal je carriere, hobbies, doelen en relaties beïnvloeden.
 • De meesten van jullie zijn niet geboren bij verlicht-bewuste-spirituele ouders. Je moest eerst veel familie, genetische beschadigingen, emotionele traumas en disfuncties helen en transformeren.
 • Voelen zich verbonden met de termen Lichtwerker, Sterrenkind , en met de Pleiaden, Sirius met de esotherische studies en de de geëvolueerde rassen van de aarde. Zijn meer energetisch afgestemd op Lemuriërs en vervolgens op de Atlantiërs.
 • Hebben verbazingwekkende latente spirituele gaven en talenten die niet volledig geactiveerd zijn.
 • Voelen zich misplaatst in hun eigen families, hebben het gevoel dat hun biologische familie niet hun ware oorsprong is, dat ze van de sterren, een andere planeet of een geëvolueerd ras komen.
 • Zijn de vredestichters binnen de familie en vriendenkring.
 • Hebben grote innerlijke lange termijn-persistentie. Je zult je bestemming bereiken.
 • Heel gevoelig voor voeding, chemicaliën, het milieu, geluid en elektriciteit.
 • Veel behoeft aan het drinken van bronwater, dat nog steeds de levenskracht bevat, en te worden aangesloten op de Deva van water.

de Blauwe Straal

Uitdagingen voor de Blauwe Straal:

 • Geneigd te ontsnappen, te lang in andere dimensies te verblijven of te lang alleen te blijven, zich anders en eenzaam voelend.
 • Verslavingen of neigen naar verslavingen op jongere leeftijd.
 • Chronische vermoeidheid door altijd transformerende energieën of het te vaak en te lang verlaten van het lichaam.
 • Leerproblemen
 • Moeilijkheden en frustraties in het communiceren.
 • Er werd hem/haar gezegd: Je bent anders. Je hebt waanideeën. Word wakker.
 • Kan entiteiten, geesten en negatieve gedachten naar zich toe laten komen, omdat de Blauwe Straal ze transformeert en ze het licht laat zien.
 • Moesten genetische beschadigingen doormaken om te kunnen veranderen.
 • Hebben een groot aanpassingsvermogen en zijn empatisch, en daardoor willen ze wel eens te lang in een disfunctionele relatie, situatie of omgeving blijven.
 • Moeten energetische grenzen en bewustzijn handhaven en leren om verbonden te blijven in het lichaam.
Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

28 REACTIES

 1. Een late reactie: hoezo zou je tussen eind dertig en eind vijftig moeten zijn?
  Ben je daarvoor of daarna dan van een andere soort?
  Ik begrijp dat niet.

 2. Alles wat hier staat beschreven heb ik in tweevoud, behalve verslavingen voor drugs en drank heb ik niks mee. Wel kan ik jaren vast zitten in patronen/relaties, waar ik van weet dat het niet goed voor me is. Ik zie als ik mijn ogen dicht doe of op bed lig altijd blauwe energie, soms ook gewoon midden overdag met ogen open. Zie daar altijd de meest vreemde dingen in, Wezens, Mythologische, Maya, Egyptische en veel beelden uit bijbelse verhalen, vooral openbaring, maar niet perse uit het nieuwe testament. Kan die dingen ook niet zien omdat ik er weet van moet hebben, ben zonder geloof en spirituele zaken opgegroeid. Altijd vanuit het blauw en heb regelmatig dat ik ook dingen kan doen in die energie, zoals aanpakken en veranderen. Alleen jammer dat er geen geluid bij is, snap er vaak helemaal niks van.
  Zou dit ook met blauwe straal/blue-ray te maken hebben?

  Groetjes,

 3. Dag Gordon, ik heb een vraag aan jou.
  In dit artikel staan eigenschappen over de blauwe straal.
  Mijn eigenschappen zijn:
  dromen,
  Als kind zijnde vanaf mijn 5e jaar, heb ik voorspellende dromen gehad die zich continue herhaalden tot mijn 35e jaar. toen begon ik ze te 'leven'. Het is allemaal uit gekomen op één deel na en ik weet dat dit gedeelte nu voor de deur staat.

  Muziek: ik speel van jongs af aan Piano en wanneer ik vanuit mijn gevoel speel, zie ik blauw licht uit mijn vingers stralen.

  Het gezin waar ik in geboren ben is precies zoals beschreven: helemaal niet ontwikkelt op dit gebied, zelfs afwerend hierin.
  Mijn sterrenbeeld is waterman.

  Healer:
  Ik ben een healer, magnetiseer, maar niet zoals men vaak verneemt. De blauwe energie die vanuit mij stroomt is genezend, mensen die niet verder komen in het reguliere circuit, kan ik vaak helpen.
  Ik ben paranormaal en een medium. Ik maak heel makkelijk contacten met de Meesters en gidsen aan de andere zijde. Ik schrijf ook met mijn gids en daarbij zie ik weer prachtig blauw licht uit mijn hand stralen.

  Andere eigenschappen die vermeld staan, zijn voor mij heel normaal. Ik weet niet anders, "het is toch zo?" Dat is inderdaad een reactie van me, die bij andere personen wel opvalt.

  In de begeleiding die ik gehad heb door een Hoog ontwikkelt en wijze man, kreeg ik een kaart van hem waarop in het blauw een mooi gezicht van een Godin staat, met een witte bol op haar 3e oog en ook op haar keel chakra. Daarnaast stond een uil.
  "Dat ben jij", zei hij.
  Ik kon het niet aannemen.
  Als kind zijnde noemde ik mij Celena; zij was een liefdevolle vrouw en zeer wijs, wist overal antwoord op. En ja…..dit herken ik in mij.
  Het is inmiddels mijn praktijknaam geworden.

  Maar het wil allemaal niet zo lopen, het naar buiten treden voor mij is moeilijk.
  toch zal het gaan gebeuren.

  De bescheidenheid en de worsteling in mijn leven ken ik maar al te goed. Niet alleen voor mijzelf, maar ook de erkenning op dit gebied, alsof iedereen het veel beter weet en kan.
  Ik hoef niet beter te weten en het te kunnen, maar ik merk altijd dat ik het inderdaad wist en kan genezen. Het gelijk lag dan toch aan mijn kant.
  Het heeft mijn zekerheid stevig ondermijnt en na vele jaren werken aan mijzelf en niet deel genomen te hebben aan de maatschappij zoals de meesten deel nemen, heb ik dit stuk voor mijzelf overwonnen.

  Ik neem dan aan dat ik een Blauwe Straal mens ben. Het voelt enorm stevig in mij en past bij me.
  mag ik dit dan zo aannemen?
  Kan jij mij hier iets over zeggen?

  Warme groetjes
  Yvonne

 4. Ja, ik denk het wel, want alles komt in aanmerking vn wat ik heb.

  1kenmerk heb ik niet: Gemiddelde leeftijd: eind 30 tot eind 50
  kan niet.

 5. Gordon,

  Ik heb enkele vraagjes, dat hoeft voor mij niet perse op het web, maar kan misschien ook zo.
  Hoe kom ik meer te weten over shekinah, El Morya en aartsengel Michael. Ik ben op zoek naar handvaten. Ik kreeg via een engelengetal door dat ik mijn verbinding met de verheven Meester moest verstevigen. Ik wist niet wie of wat. Nu ben ik erachter en is me via Belgie iemand bevestigd dat dit El Morya zou moeten zijn. Ik wil graag weten hoe is zoiets doe…kun jij me helpen.

  Ik ben blij dat ik eindelijk de blauwe kleur heb kunnen verklaren die ik zie zodra ik bij mezelf in meditatie ben.
  Ik ben blij dat ik nu enkele handvaten heb en hoop dat jij me misschien verder kan helpen. Ik heb gewoon veel vragen.
  Groet Cecile

  • @Cecile, hier staat een beetje informatie over El Morya op deze site dan, er is vast veel meer op het net.
   Tja, hoe verstevig je je verbinding? Door te praten met hem? Door een foto te zoeken met zijn afbeelding (een foto die voor jou goed voelt) en die zichtbaar in huis neer te zetten? Door te lezen (alleen accepteren wat voor jou goed voelt). Toevallig of niet, maar ik heb net een boek over /van hem (gechanneld , dat wel ) gekregen , de serie heet “Morya Wijsheid 5” , er worden ook maandelijks channelingen online gezet geloof ik, de volle maan boodschap. Ik voel dat ik ook maar eens die band ga onderzoeken 🙂

 6. @, Nieuwetijdskind.com is van zoveel gemakken voorzien 😉 Het artikel staat (ik zou bijna willen zeggen <em>natuurlijk</em>) ook op deze site: en wel <a href="https://www.nieuwetijdskind.com/het-eigene-van-een-nieuwetijdskind-artikel-van-hans-stolp&quot; rel="nofollow">hier</a> al raad ik mensen graag aan eens een kijkje te nemen bij Hans Stolp. De lezingen van <a href="https://www.nieuwetijdskind.com/hans-stolp&quot; rel="nofollow">Hans Stolp</a> staan ook, zij het niet alle, op deze site: hier

 7. Dit stuk over de blauwe straal voelt goed.
  Ook ik had vele kenmerken van indigo,-kristal en sterrekinderen maar het voelde allemaal nét niet.Het is maar een etiket maar toch,de herkenning is erg prettig en verhelderend.Ik ben een vis van 28 die na een lange en zware tocht beland is op mijn eigen pad waardoor er nu veel harmonie en balans aan het onstaan is.
  Ik ben altijd bezig met heling in de breedste vorm van het woord.Ik ben nu de Mirmethode zelf aan het doen……..dat voelt enorm zuiver en helend én is zeer laagdrempelig en gratis!Dus beste mensen als het je aanspreekt kijk op: http://www.mirmethode.nl voor jong en oud voor allerlei soorten ziektes/problemen/gedrag etc.

  Gordon,ontzettend bedankt voor het opzetten van deze prachtige site!

  Liefs van Suzanne

  • @Suzanne,
   Hey Suzanne,

   Heel herkenbaar wat je zegt, ben zelf ook en vis van 28, vond herkenningspunten bij indigo en ook kristal, maat het klopte gewoon niet helemaal, en dit ja schot in de roos.
   Ik “weet” dat er iets gaat gebeuren en dat ik dan iets moet gaan doen, maar wat precies, in ieder geval iedereen om me heen inlichten, nu weten de meeste nog van niks.
   Ik weet dat ik dat sowieso moet doen.
   En natuurlijk ook leuk om te weten dat er meer zijn 🙂

   Gordon nog erg bedankt voor dit prachtige artikel.

   Met vriendelijke groet,
   Dennis.

   • @Joke,
    Hey Joke,

    Ik vind het sowieso leuk als ik andere mensen nieuwsgierig maak 🙂

    Nou het is zeg maar een soort van afwachtend gevoel, ik sta klaar om iets te gaan doen, maar kan nog niet van start, zoals sporters voor het startschot, al sport ik zelf niet, ik werk gewoon 😉
    Een onderbuikgevoel.

    Kijk maar eens op niburu.nl, bij Contact:
    Dat word gechanneld door Mike Quinsey.
    Erg interessant om te lezen, vooral die van 31-12, 3-1, en 5-1 ook.

    Als het eenmaal allemaal van start gaat, zal ik mn vrienden enz inlichten over wat er aan de hand is, mn ouders weten er al wat van, ik ben toch best een nuchter iemand, maar van de andere kant “weet of voel” ik toch dat er meer speelt.
    En ik kan niet wachten om van start te gaan 😉

    Met vriendelijke groet,
    Dennis.

    • @Joke,
     Hey Joke,

     Nou maak je mij ook nieuwsgierig 😉 haha.

     Ik ben me er ook heel bewust van dat ikzelf aan het veranderen ben, ook door de “download” pieptonen, heb jij die ook ?
     Ik heb me wel wat verdiept in spirituele zaken enz maar ja blijft toch best nuchter inderdaad 🙂 ben geen zweeftype.
     Ik vertrouw op mezelf, als ik iets moet doen of ergens heen moet, dat weet ik dan wel, en dan doe ik het ook, ik ga niet allerlei beurzen enz bezoeken, ja dat trekt me gewoon niet, als ik iets wil weten zoek ik het wel op.

     Ja als het goed is klopt dat, als er genoeg mensen zijn die liefde en positieve energie geven, gaat de rest vanzelf om.
     Dat zegt “Little Grandmother” in haar filmpjes op internet.

     Als je trouwens nog meer vragen hebt, je kunt me alles vragen hoor, weet niet of ik overal een antwoord op heb he 😉

     Met vriendelijke groet,
     Dennis.

   • @DH, Beste Dennis, ik ben ook een vis, van 35. Ook ik heb altijd het gevoel gehad dat ik ergens voor bedoeld was, dat komt nu steeds dichterbij op een of andere manier. Ik ga ik een stroomversnelling of zo.

    Ik herken me enorm in de blauwe straal…ben zo blij dat ik dit gelezen heb.

    Groeten en fijn dat er meer zijn..

  • @Chetan,
   Volgens mij bedoelen ze ermee, een beetje de vergeten grijze muizen die op de achtergrond hun werk doen, niet zoals Indigo’s vol tegen het systeem ingaan.

   En het klopt, ik sta niet op de voorgrond, maar ben wel met vanalles bezig.

   En ook omdat de Indigo’s en Kristallen met veel meer zijn gekomen, de grotere groepen zeg maar.
   Dat is met alles, bijv de grote muziekbands/artiesten kent iedereen, maar de kleine bandjes die net zo’n mooie muziek maken heeft maar een enkeling van gehoord.

   Met vriendelijke groet,
   Dennis.

  • @Chetan, Gast (Blogger) is een verzamelnaam voor de artikelen die ik niet zelf schrijf…Maar ik denk dat DH een mooi antwoord op je vraag heeft gegeven. Groet, Gordon

   • @Gordon, en DH

    bedankt voor jullie antwoord.

    Ik wil nog iets kwijt.
    We zien nu een hele nieuwe mensheid komen en een nieuwe wereld.
    Ik wil iedereen die wil weten en op internet aan het zoeken is ook atenderen op de man met de naam Drunvalo Melchizedek, hij weet letterlijk alles over deze tijd en de nieuwe mens en de aarde en het universum, dus als je je meer wil laten informeren over dit alles, volg deze man op U-tube, er zijn hele series van videos van hem te vinden, het is absoluut mindblowing wat deze man onthuld.

    DRUNVALO MECHIZEDEK dus.

    veel liefs,
    Chetan

    • @Chetan,
     Ja klopt, ken hem al 🙂
     Hij weet inderdaad heel veel.
     Maar toch bedankt om het even te melden.

     Met vriendelijke groet,
     Dennis.

 8. Thx voor dit blog 🙂
  Hierin herken ik mezelf, bijna alle kenmerken zijn van toepassing!
  Dit verklaart veel voor me.
  Ik reageer juist secundair en heb gemerkt dat een heldere opmerking vaak meer doet dan heel veel woorden. Die helderheid, dat innerlijk weten, heb ik en zo kan ik mensen helpen, als ze dat willen.
  Ook al verandert een etiket niets aan wie ik ben, het geeft toch een soort (h)erkenning.

 9. Ik kan me prima vinden in de omschrijving maar niet in de rest van het verhaal. Alle omschrijvingen behalve deze:

  De Blauwe Straalwezens zijn een ultra gevoelige, empathische zielengroep, zoals de Indigos, die van vele nieuw-verschenen planeten en lichtrijken kwamen, om de genetische code van de mensheid te verlichten en het Godbewustzijn op Gaia te verhogen. Ze zijn de verloren straal van de Lichtwerker.

  “Shekinah”, een Herbreeuws woord in de ¨Lichttaal¨, is een mentor van de Blauwe Straal. Shekinah is het verloren aspekt van de heilige Goddelijke Vrouwelijkheid van de Schepping, welke de belichaming van God is, het ascensieproces. Blauwe Straal is het groepsbewustzijn van het hoogste aspekt van alle Blauwe Straalwezens. Samen geven wij jullie deze transmissies

  en deze

  Voelen zich verbonden met de termen Lichtwerker, Star Born en met de Pleiaden, Sirius met de esotherische studies en de de geëvolueerde rassen van de aarde. Zijn meer energetisch afgestemd op Lemuriërs en vervolgens op de Atlantiërs.

  Ik vraag mij oprecht af waarom er altijd op deze wijze over gepraat moet worden. Waarom moeten er goden en andere mystieke figuren bij gehaald worden om een punt te maken die niemand verder bewijzen kan. Het is voor mij ver van de werkelijkheid die veel eenvoudiger ligt dan men over het algemeen bereid is te geloven.

  Alle religies, inclusief het sjamanisme hebben gemeen dat ze met rituelen en mystiek het ‘gevaar’ denken te kunnen afwenden om je te helpen het ‘juiste pad’ te bewandelen. Waarom zou ik mezelf beperken tot een statische groep terwijl het universum enkel dynamisch functioneert. Woorden zijn per definitie statische grootheden, ook al verhef ik ze tot symbolen. Ze kunnen nooit het dynamisch geheel omvatten simpelweg omdat ze zichzelf niet meer kunnen veranderen. Het zijn enkel creaties van onze geest.
  Zo ook het kwade, het zijn enkel projecties van ons mens en dat kwade is makkelijk te weren door het te negeren. Wanneer het geen aandacht krijgt verdwijnt het vanzelf.

  Ik daag eenieder uit voor zichzelf uit te maken wat wijs en onwijs is en dat in woorden duidelijk te maken die dicht bij jezelf staan in de hoop dat het begrijpelijk is ook voor anderen, maar vooral dat het elke vorm van suggestie mijdt. Diep in je hart zit altijd de waarheid en de keus is altijd aan jou. Ook als je fout gekozen mocht hebben, kies gewoon opnieuw en laat je de keus niet afpakken.

  • @Christian,

   Het volgen van een pad, zoals sjamanisme kan je helpen herinneren wie je bent,helpen je te ontwikkelen, datgene wat je nodig hebt en vandaaruit zelf verder gaan.
   Zelf heb ik ook een opleiding gevolgd, en wat cursussen die ik allemaal niet afgemaakt hebt, alleen datgene wat ik nodig had en daarna vanuit mezelf verder gegaan.
   Mensen hebben een stap/duwtje nodig om tot zich Zelf te komen, daar zijn de vele cursussen/opleidingen goed voor.

 10. ik dacht ook dat ik een indigo was ook al klopten sommige dingen niet bij mij. ik trok ook naar sterrekinderen maar dat paste ook naar mijn gevoel niet helemaal bij mij. Ik kwam per toeval(?) dit artikel via facebook tegen en het klopt precies. Ik drink alleen bijna geen water omdat ik water niet lekker vind (alleen in thee) maar goed ik heb nog nooit ECHT bronwater gehad. Dat is toch anders dan de spa etc die je hier kan kopen.

  Dit is idd echt een eyeopener. het heeft mij idd ook vele jaren gekost om mijn pad te vinden en gehoort en gezien te worden. En nu ben ik op het pad van sjamanisme (natuur). dat geeft mij de rust die ik zoek en activeert de talenten die nog niet geopend zijn.

 11. Hey,

  Ja ik zag dit net en het komt heel goed overeen, had toch een beetje mn twijfels of ik een Indigo was, omdat ik wel af en toe rebels ben, maar vaker rustig, denkend, afwachtend.
  Inderdaad ook niet ineens er tegen in maar juist van binnen uit dingen veranderen.
  Dus ja dit spreekt me zeer aan 🙂 !
  Ik ben een man maar heb me nooit een “echte man” gevoeld zeg maar, vind gesprekken met vrouwen ook interessanter.
  Geluid, muziek en natuur zijn heel belangrijk voor me, alleen dansen niet, maar goed ik ben ook een man he 😉
  Ben een vis van 28, dit jaar 29, heb blauw altijd al een mooie kleur gevonden, ook qua kleding vaak blauw.

  Ik zie mezelf ook als een observeerder, gewoon rondkijken, opletten en onthouden dat “wist” ik van binnen al.
  Wachtend op mijn moment dat komen gaat.

  Heel erg bedankt voor dit artikel, echt een eye opener voor mij !

  Met vriendelijke groet,
  Dennis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in