DELEN

Als je de lichtere en optimistischer toets van het Jaar van de Geit nog niet hebt gevoeld, dan zal je dit zeker doen naarmate dit jaar zich ontvouwt. Het Chinese Nieuwjaar begint officieel op 19 februari, een dag na een krachtige nieuwe maan die één van de zes supermanen van 2015 is. Deze combinatie geeft de aanzet voor krachtige verschuivingen in bewustzijn en doorbraken op persoonlijk level.

het-jaar-van-de-geitWat is er nieuw in het Jaar van de Geit

Het Jaar van het Paard van 2014 had snel bewegende energie in zich, en veel meer vuur-energie dan sommige vorige jaren. De focus van dat jaar had veel te maken met beweging, reizen in nieuw territorium, en een intens verlangen om vrij te zijn van vroegere beperkingen. Dit zet zich verder in het Jaar van de Geit, maar met een andere onderliggende energie.

Geiten bewegen zich net als paarden, maar op een rustiger en voorzichtiger manier. De geit draagt een meer yinne of vrouwelijke energie – artistiek, creatief en samenwerkend. Geiten zijn genereuzer en bereid om compromissen te sluiten om te geraken waar ze moeten geraken. Als een voorbeeld kan je je een kudde geiten voorstellen, die een heuvel beklimt. Eén ervan leidt, en ze gaan als team naar boven, gefocust op het pad en vertragend wanneer nodig. De geiten zijn behendig en flexibel, en zijn dus in staat om over moeilijk terrein te gaan. Dit zijn positieve kwaliteiten voor de individuele geit, maar ook voor de kudde. Over het algemeen helpen geiten elkaar graag, en daarom is er een energie van generositeit en overvloed. Stel je voor hoe dit zich zou kunnen vertalen in je eigen persoonlijk leven, en voor de maatschappij als geheel!

Geiten bewegen zich op vuur-energie, net zoals paarden. Je innerlijke vuur beheren zal in 2015 belangrijk blijven.

Algemene thema’s om in het oog te houden

Mensen zullen overal de intensiteit van revolutionaire verandering blijven voelen. Meer dan ooit zal je in 2015 je status quo moeten in vraag stellen en al wat niet langer werkt in je leven of wat je doel niet meer dient eruit snoeien. Je bent nu gewend aan deze cycli, maar elk jaar heeft zijn eigen toets. In dit Jaar van de Geit ga je waarschijnlijk meer discussies zien vanuit een humanitair perspectief. Initiatieven voor een betere wereld, die lang op de achtergrond speelden, komen nu op een verrassende wijze op de voorgrond. Met voldoende samenwerkings-spirit zouden historische akkoorden kunnen bereikt worden.

De kunsten, zoals muziek en andere creatieve expressie, zouden belangrijke invloeden kunnen zijn bij het oplossen van kern-problemen. Op persoonlijk vlak zal het van vitaal belang zijn om uit oude manieren van zijn te breken en ten volle de deuren die open gaan benutten. De sleutel tot jouw succes in dit Jaar van de geit is aanwezig te blijven, en je innerlijke en uiterlijke bronnen te gebruiken die je positief helpen te blijven en alert op nieuwe kansen.

Relaties zullen een belangrijke rol spelen in je succes en in je level van innerlijke harmonie. Focus daarom op het behouden van innerlijke balans en op het schoonmaken van oude blokkades die je verhinderen om positief met anderen om te gaan.

Kom samen met vrienden en groepen

Kom samen met vrienden en groepen mensen die gelijkaardige doelen delen, en doe dit in 2015 vaker, om vooruit te gaan op je weg. Doe wat je kan om je relatie-kwaliteiten te verbeteren. Dit betekent ook de kunst te beoefenen van je te verbinden met nieuwe mensen en het cultiveren van relaties. Sta mensen in je leven toe om je nuttige feedback te geven – en jezelf klaarder te helpen zien. Hou in gedachten dat je soms een meer accuraat beeld van jezelf krijgt door met iemand om te gaan die het niet eens is met je, of zelfs met iemand die je haast niet kent!

De mensheid kijkt dieper naar zichzelf

In het algemeen zullen de energieën van 2015 op de planeet nog diepere levels van in vraag stellen dan vroeger op gang brengen. Dit is deels door zeldzame planetaire oplijningen en de lange reeks veranderingen in recente decades. De mensheid kijkt dieper naar zichzelf, maar het gebeurt ook omdat het nu de tijd ervoor is. het jaar van de geit

Nieuwe levels van Kritieke Massa

De progressie van ontwaken bereikt nieuwe levels van kritieke massa – en triggert zo een radicaal nieuwe en liefdevollere mindset. Dit komt naar de oppervlakte in mensen, en zo worden de zaadjes voor een liefdevollere wereld zijn geplant. Bij momenten voelt het aan alsof je in een leegte leeft, en er niets gebeurt. Heb geen angst voor de leegte. Inderdaad, onder de oppervlakte is er veel aan het gebeuren in dergelijke tijden. De leegte is het vruchtbare onbekende, dat alles bevat dat je mogelijks zou kunnen creëren. Dit is zowel waar op persoonlijk level en voor het collectief. Dat is waarom bewuste keuze zo belangrijk is.

Denk hieraan wanneer je de volgende keer een leegte ervaart, of gewoon een onverklaarbare vertraging. Vertrouw erop dat je niet alleen bent, zelfs geen moment. Stel je jezelf voor, omringd door een liefdevol team helpers – fysiek en onzichtbaar. Zij zijn jouw medewerkers in een diep ontwaakproces. Ze helpen je belangrijke zaden voor een liefdevollere wereld te planten. Als je dit doet in het Jaar van de Geit in 2015, dan til je jouw vibratie op en versnel je je beweging voorwaarts.

Selacia

 www.Selacia.com

Vert. Fran Tielemans

2 REACTIES

 1. Het jaar van de geit , super ik kijk er naar uit .
  Mooie vooruit zichten.
  Als je de lichtere en optimistische Toets van het jaar van de geit
  Nog niet heb gevoeld ga je dat zeker voelen dit jaar staat er.
  Positieve berichten , geweldig . Na al het gedoe wat zich in de wereld afspeelde.
  Je mag je vrij voelen van beperkingen staat er . zeker dat ik dat ga doen.
  Ik moet mij gewoon vrij kunnen voelen , als een vogeltje .
  Kortom veel te doen , ook nog wat betreft enige blokkade ‘s
  De mensen die mij het gevoel gaven dat ze mijn in mijn groei belemmerden
  Heb ik met zachte dwang verwijderd. zonder ze te kwetsen .
  Ik ben op een leeftijd dat ik moet weten wat ik eindelijk wil .
  deze Boodschap van selecia zetten mij weer wat aan het denken.
  De keuze ligt altijd bij jezelf . en keuzes zat bedacht ik mij.
  Gewoon doen wat je hart je zegt . ❤

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in