DELEN
supermoon_over_the_city_by_danielleminer

door Selacia
supermaan-2014

De volgende week belooft een intense tijd te zijn met energie-verschuivingen en openingen – zeker met de supermaan van 30/1 en de officiële start van het Jaar van het Paard de volgende dag. Deze energieën zijn gunstig en bevatten groot potentieel voor jou op persoonlijk niveau – en ze helpen je verbinding te maken met je pad van bestemming en je ware creatiekracht om te creëren als multidimensionaal wezen van licht.

In dit artikel vind je suggesties om het maximum te halen uit deze gunstige energieën en om je vooruitgang dit jaar verder te zetten. Als je bent zoals de meesten, heb je sinds het begin van 2014 al wat hoogten en laagten gehad. Toch is er inderdaad een algemeen lichter gevoel en een lichtere toon vergeleken met 2013.

Dit gezegd zijnde, zijn er in het grotere plaatje ook aanhoudende radicale en uitdagende revolutionaire energieën die eigen zijn aan deze unieke jaren van verschuivingen in het paradigma. Veranderingen zijn vaak niet makkelijk, ook die die jij wil maken.

2014: EEN PIEK-JAAR

Eén reden is dat je wereld letterlijk onder je voeten wordt hermaakt.

Andere jaren hebben zich opgebouwd tot dit jaar, en de verschuiving zal na 2014 nog een tijd verder aanhouden. Toch kan dit jaar, zeker voor jullie die ontwaakt en gevoelig zijn voor energieën, nog intenser aanvoelen. Je zal niet altijd in staat zijn de intensiteit te identificeren, maar je zal ze zeker op de achtergrond voelen.

Intensiteit is niet noodzakelijk slecht natuurlijk. Je zou intense vreugde kunnen voelen, wanneer een project waarover je lang hebt gedroomd begint wortel te schieten. Je zou ook nieuwe mensen kunnen ontmoeten, ook mensen met wie je niet onmiddellijk iets belangrijks deelt, maar die voor je toekomst belangrijk gaan zijn. Die dingen kunnen opwindend zijn wanneer ze zich voordoen, en je intuïtief weten je toont dat je de nodige partners en bronnen begint in te brengen, voor een vollediger tot uitdrukking brengen van je leven.

Daarnaast zullen alle onafgewerkte zaken van je verleden die je volgende stappen in de weg staan, aan het licht komen. Wanneer dat gebeurt, veroordeel dat dan niet of word niet boos of bezorgd.

OUDE THEMA’S IN HET DNA

Besteed er toch maar aandacht aan, en gebruik je middelen en bronnen om die thema’s op DNA-level op te schonen. De dingen die naar boven komen kunnen oud lijken, maar vertrouw erop dat de elementen die oprijzen bijkomende stukken zijn van wat je vroeger al aanpakte.

Sta hier even bij stil: hoe intenser je gevoelens wanneer thema’s naar boven komen, hoe belangrijker het is dat je ze aanpakt. Het proces van energie-schoonmaak up to date houden, zal je beweging voorwaarts versnellen.

Om perspectief te houden: de meeste thema’s uit je leven nu stammen niet uit dit leven, maar uit vorige levens. Geavanceerde beoefenaars begrijpen dit, en houden het juiste perspectief. Voor goddelijke veranderingsmakers is dit inderdaad het leven waarin je de meeste kans hebt om je verleden schoon te maken, terug te gaan naar de wortels ervan, en zo je verlichting te versnellen.

ENERGIEËN VAN HET JAAR VAN HET PAARD

man-zit-lichtDe energetische toon van een cyclus als het Chinese Nieuwjaar begrijpen kan je helpen om met grote sprongen vooruit te gaan op je pad. Dat is omdat je de soort energie die je kan ontmoeten, kan voorzien.

Een jaar van het Paard, zoals nu in 2014 bijvoorbeeld, is gelinkt aan vuur en actie. In deze jaren is er een tendens tot grote activiteit en veel naar je toe krijgen. Niet alles hoeft in één keer gedaan te worden natuurlijk, maar vaak zal het zo lijken!

Positief gezien, kan je je gewoon meer voelen meedrijven en in staat zijn om dingen aan te pakken die je opzij had gezet. De sleutel tot succes is het behouden van je balans, gevoel van timing en bewustzijn van wat er voor jou ligt wanneer dat zichtbaar wordt.

Vele kansen kunnen in een dergelijk jaar komen en gaan – je moet je er bewust van zijn om er met goddelijke timing mee aan de slag te gaan.

In je hart gegrond en gecenterd zijn zal ook belangrijk zijn voor je succes; hoe meer je dit kan bereiken, hoe meer je in staat zal zijn je te verbinden met je innerlijke stem en spirit. Die verbinding hebben is belangrijk voor wat je wil doen, zijn en hebben dit jaar.

Maak van spirit je motor in dit Jaar van het Paard. Spirit kan je helpen gidsen doorheen het winderige gebied, de hoogten en laagten, en de hindernissen. Een geaarde verbinding met spirit kan je ook helpen met voorspoed. Dat is omdat je meer in een staat bent van flow en ontvangen, en meer geaard over je relatie met geld.

WERKEN MET DE SUPERMAAN

Gebruik de supermaan van 30/1 om je een sterk beeld te maken over en een actieplan te creëren voor persoonlijke en spirituele vooruitgang in 2014. De nieuwe maan volgende week wordt een supermaan genoemd door zijn grote potentieel voor een nieuw begin. Het is eigenlijk de tweede nieuwe maan van dit jaar, en dat maakt het nog krachtiger.

supermoon_over_the_city_by_danielleminer
©danielleminer

Wanneer je een intentie-proces doet met nieuwe maan, hou er dan rekening mee dat de energieën van het jaar van het paard de volgende dag op gang komen.

Zie ook mijn artikel van 29/12 voor een nieuwe-maans-proces.

HET GROTE PLAATJE VAN 2014

Terugkerend naar het grotere plaatje voor 2014, – vergeet de rol van het collectief niet. Leer je te verzoenen met het idee van onzichtbare invloeden van buitenaf, die deel uitmaken van je creatie-proces. Dat is ook zo, je creëert je leven niet alleen, je evolueert niet ergens op een geïsoleerd eiland. Je leeft op het ‘eiland’ Aarde, en inderdaad ook in de kosmos.

Alles is verbonden doorheen tijd en ruimte.

Als je dit ten volle begrijpt, is het makkelijker om los te laten en in de flow te zijn die spirit kan helpen faciliteren. Beslis nu om volledig deel te nemen aan het leven en aan de goddelijke dans van de schepping. Het is dat dat zal maken dat je voorspoed hebt, en in liefde en vreugde bent.

Selacia

www.Selacia.com

vert. Fran Tielemans

5 REACTIES

 1. ‘Toch kan dit jaar, zeker voor jullie die ontwaakt en gevoelig zijn voor energieën, nog intenser aanvoelen. Je zal niet altijd in staat zijn de intensiteit te identificeren, maar je zal ze zeker op de achtergrond voelen.’

  Ik ben ontzettend blij dat ik de energieen heel sterk voel binnenkomen via mijn hart en mijn rug. Ontzettend liefdevol, een geweldig gevoel is dit. Het is er altijd wel geweest en heb het ook vaak gevoeld, maar zoals nu: is overweldigend. Ik word er heel blij van.

  Het hele artikel is trouwens zeer voelbaar en herkenbaar voor me, dank je wel Selacia

 2. Ik wacht en ontvang , zeker 2013 was voor mij een keerpunt waar ik nu de de spirituelen vruchten van pluk , Ik zal zeker mee doen aan de goddelijke dans van de schepping . Wat een mooie zin het is dat dat zal maken dat je voorspoed heb , en in liefde en vreugde ben , dit wens ik iedereen toe . Liefs Jannie.

 3. ”De volgende week belooft een intense tijd te zijn met energie-verschuivingen en openingen – zeker met de supermaan van 30/1 en de officiële start van het Jaar van het Paard de volgende dag. Deze energieën zijn gunstig en bevatten groot potentieel voor jou op persoonlijk niveau – en ze helpen je verbinding te maken met je pad van bestemming en je ware creatiekracht om te creëren als multidimensionaal wezen van licht.”

  Oke ik zie er naar uit 🙂 dat vandaag een mooie dag mag worden, voor iedereen!

  Liefs Anne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in