20 juni 2011

Groeten iedereen!

Even een kort bericht om jullie te laten weten dat het nieuwe boek eindelijk naar de drukker is. Het ene kon niet gedaan worden tot het andere af was, en zo verder. Ik heb wekenlang koortsachtig gewerkt en ik dank jullie voor je geduld. Mezelf als uitgever installeren was een hele klus durf ik te zeggen!

En zes weken van persoonlijk zuivering gedurende deze tijd heeft zeker niet geholpen!

Planetair boeken we allen grote vooruitgang, terwijl we ons naar geheel nieuwe gelegenheden bewegen… eindelijk! Terwijl de dingen zich alleen maar halfweg of gedeeltelijk leken te manifesteren, of alleen met tijdelijk lapwerk, arriveert de “juiste” pasvorm nu uiteindelijk op volledigere wijze in vele arena’s. Dit is te wijten aan het feit dat we op weg zijn om ons meer volledig met het nieuwe raster te verbinden, en op deze manier merken we nu dat we dingen creëren die nu blijven plakken. Omdat we ons gedurende een lange tijd in een overgangsfase en in zwevende animatie bevonden, werden we voor een groot deel (voor onze eigen bestwil) geblokkeerd voor het creëren vannieuwe dingen, omdat het alleen maar ongedaan zou gemaakt worden, wanneer ons perfecte Nieuwe eindelijk arriveerde.

In principe zijn we naar een nieuwe ruimte in de kosmos bewogen. Kun je je voorstellen hoeveel dingen door dit feit alleen, beïnvloed worden? Met onze voorgaande spirituele verbintenissen die nu af en gedaan zijn, kan een nieuw doel en normaliteit op zijn best ontmoedigend zijn. En dit houdt in vanaf nul te beginnen, omdat onze nieuwe wereld binnen deze nieuwe kosmos op een heel andere manier werkt dan we in het verleden gewend waren. Hint: De hartenergie runt de show in alle opzichten.

Als je de afgelopen nacht moeite had om in slaap te geraken, was je niet alleen. De dingen gaan nu erg snel, terwijl onze nieuwe ruimte voortgaat met de voorbereiding, of liever, het aanpassingsproces van het nieuwe. Het zijn inderdaad spannende tijden … let op de vele zuiveringen die verdergaan, terwijl de aarde zich voorbereidt … persoonlijke zuivering en ook aardse zuivering zullen voortduren. We moeten brandschoon zijn wanneer we ons opvullen met de nieuwe en hogere energie van een heel nieuwe wereld.Als je op de e-lijst staat (nou ja, ik ga ervan uit dat je dat bent of je zou deze e-mail niet krijgen!), krijg je een melding bij het boek wanneer het klaar is om te bestellen. Uiterlijk in twee weken, maar hopelijk in ongeveer een week of zo. “Hart in de Nacht … van de Dood naar de Wedergeboorte … Groot

Verlies ervaren tijdens de Eindtijd”, richt zich op al het bovenstaande en nog veel meer. Je krijgt de gelegenheid om meer hierover en fragmenten te lezen als je zou beslissen om te bestellen.

Heel erg bedankt voor jullie geduld…

Veel liefde aan jullie allen,

 

Karen

Karen Bishop, po.Box 15196,

Rio Rancho, NM 87174,

USA

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in