DELEN

Gegroet iedereen! Wat een tijd beleven we! 

Sinds de grote rustpauze in de kosmische energieën zijn de deuren wijd open gezwaaid en zullen de multi-dimensionale energieën tot in de lente blijven toenemen. We zullen een soort van sneeuwbaleffect ervaren wanneer we onze intenties en de energie het universele proces insturen; ze zullen groter, sterker en effectiever worden, en een meevaller van verandering en beloning voor onze inspanningen teweegbrengen! Ik zal jullie hierover meer vertellen, maar eerst, een paar speciale aankondigingen!

Ik was afgelopen weekend in Chicago voor de jaarlijkse Midwest Lichtwerkers Conferentie en het was er fantastisch. Joanne Macko heeft fantastisch werk gemaakt van het samenbrengen van een kamer vol lichtwezens met wie wij sprekers konden praten. Het was fantastisch. Ik had het voorrecht om met Semir (Sam) Osmanagic op het schema te staan, de wetenschapper die de grote Piramide in Bosnië heeft ontdekt en ze bestudeert en opgraaft. Deze piramide is twee keer zo groot als die in Giza, Egypte, ze is de oudste op de planeet en leeft, ze verstuurt enorme velden van elektromagnetische energie die onze bekende fysica te boven gaat. De energievelden van deze piramide werden gemeten en gefilmd met een meetbare schacht van licht, afkomstig van de top van deze piramide! De energie van deze lichtstraal wordt steeds sterker hoe verder ze zich van de piramide verwijdert en lijkt een baken te zijn voor onze galactische broeders en zusters. Ze is 13 meter breed en stabiel bij 28 megahertz. Er is hier veel meer om over te vertellen, dus stel ik voor dat iedereen afgestemd blijft voor meer info, of kijk naar het nieuws en het internet over deze ontdekking. De Meesters spraken hier jaren geleden over en nu is het onthuld! Sam heeft ook opgenomen dat de piramide via lichtemissies praat en werkt er hard aan om te begrijpen hoe hij de stemmen, komend van de energie in de piramide, dient te interpreteren. Geen grap. Ik zal volgend jaar in de zomer na ons graancirkelavontuur naar Bosnië gaan om op de site rond te reizen met Sam en zijn mooie vrouw Sabine. (Ik hoop dat ik dat goed heb gespeld, Liefje!) Blijf afgestemd voor meer informatie over dit bijzondere nieuws!

Zoals beloofd, volgt nu meer informatie over de energieën en wat er gaat komen ~ gedurende enkele maanden waren de energieën eerst heel intens en brachten ze veel levensveranderingen en lichaamsproblemen teweeg. Veel mensen konden niet goed met deze energiegolven omgaan (in ieder geval aan de oppervlakte!) en sommigen leken zelfs onredelijk en boos wanneer de oude energieën uit hun systeem werden losgelaten. Dan hadden we vervolgens voor een paar maanden pauze, waar iedereen die ik sprak, zei dat ze het gevoel hadden alsof ze zich in een kosmische pauze bevonden zonder instructies of begeleiding om ze te helpen met wat er volgde. Dat is zeker veranderd. Terwijl we de opening van de laatste acht sterrenpoortstelsels ervaren, hebben de energieën zich verfijnd in mooie heldere directe trajecten voor manifestatie, intuïtie en over het algemeen nemen ze ons mee voor de rit van ons leven. Deze energieën zullen tot in april van volgend jaar aan kracht en intensiteit blijven toenemen en ons letterlijk naar het bewustzijn en de vermogens dragen die wij ons enkel kunnen voorstellen. Healing en uittredingen uit het lichaam zullen een geheel nieuwe bocht nemen wanneer de energieën zich van heilige geometrische formats naar fractalen verplaatsen. Wat betekent dat in het dagelijkse leven? Minder inspanning, meer resultaten. Geen grap. De Meesters hebben me de nieuwe fractale energieën die op commando beschikbaar zijn, getoond. Ze manifesteren zich bijna fysiek en zijn de meest krachtige etherische tools die ik ooit heb meegemaakt. De energieën zijn ook als dubbele en drievoudige helix voor ons beschikbaar, zoals onze DNA en dat van onze galactische voorouders. Wij, die op koolstof gebaseerd zijn, hebben een dubbele helix, een tweezijdige streng van DNA, terwijl onze voorgangers die deel uitmaken van onze wortelrassen, op selenium-gebaseerde wezens met drie-DNA strengen waren. De energieën die naar ons toe komen, nemen deze natuurlijke vorm aan en communiceren ver buiten onze denkende hersenen en gaan letterlijk een deel van onze energievelden worden. Deze gebeurtenis is zeer relevant voor de komende tijden en hoe we ons aanpassen aan de nieuwe energieën en het einde van het 26.000-jarige cyclus van onze processie van planeten in 2012. Wanneer we aan een nieuwe cyclus beginnen (en ja, we zullen dit doen), zullen we dit met een nieuwe reeks vaardigheden doen die voor ons beschikbaar zijn, als we ervoor open staan. Ik weet niet hoe het voor jullie is, maar deze komende tijden kijken heel wonderbaarlijk voor mij!

Over 2012 gesproken, de meesten van jullie weten dat ik groepen meeneem om van 15 tot 28 juli 2012 de Graancirkels te ervaren. Ze zouden op zijn zachtst gezegd volgende zomer spectaculair moeten zijn! Ga voor meer info naar http://www.spiritlite.com/docs/crop_circles_2012.pdf, op de exacte datum van de kosmische afstemming op 12/21/12, ga ik met een groep naar de top van Machu Picchu die al de meest krachtige heilige plaatsen in Peru zal insluiten, te beginnen met het Titicacameer, dan Cuzco, de vallei van Urabamba en tenslotte, Machu Picchu. Ik roep dit een 26.000- jarige verzameling van Zielen en hoop dat jullie me daar zullen vergezellen! Ga voor volledige info naar http://www.spiritlite.com/docs/PERU2012.pdf

Zoals altijd, ben ik elk van jullie dankbaar voor je interesse in mijn werk. Bedankt voor het lezen van mijn nieuwe boek. Ik hoop dat je het leuk vindt. Als dat zo is, zou je dan alstublieft een recensie op Amazon.com willen schrijven? De boekverkopers bekijken die beoordelingen daadwerkelijk om te bepalen hoeveel boeken ze voor hun winkels bestellen.

Ik wens je vreugde in je hart, gelach in je dagen en liefde in alles wat je doet. Wees in vrede,

Meg
Meg Blackburn Losey, Ph.D.
www.spiritlite.com
www.touchingthelight.org

Bericht van de Masters:

Boodschap van de Masters
28 oktober 2011

Anshallah! Entui asi, asi, asi

Groeten van het licht, met het licht en in het licht.

Wij hebben eerder tot jullie gesproken:

De volgende gebeurtenis zal de opening van het Renari Sterrenpoortstelsel zijn, dat in augustus van het huidige jaar zal beginnen. Deze opening zal overlapt worden door de opening van het Leioni sterrenpoortstelsel dat op 9 september van dit jaar zal beginnen. De gelijktijdige opening van deze systemen zal als een hete wind van energie over jullie wereld stromen. Het zal effect hebben op meerdere niveaus, met inbegrip van de gebeurtenissen in de wereld en de intensiteit van het weer. Er kan ook een reactie van jullie planeet zijn in de aard van seismische activiteit of vulkanische uitdrukkingen.

De opening van Renari-stelsel is voltooid. De laatste overblijfselen van dit enorme sterrenpoortstelsel zijn op hun plaats geklikt en het systeem is live gegaan. De opening van het Leioni Sterrenpoortstelsel begon zoals beloofd op 9 september. Dit is de laatste van de complexe sterrenstelsels die zich na vele, vele millennia van kiemrust heropent. Deze doorgangen door wat jullie tijd en ruimte noemen, zijn de manier waarop jullie voorgangers, die op jullie planeet woonden voordat jullie zelfs als mensenras ontworpen werden, vanuit hun andere dan aardse, intergalactische afkomst reisden. Er zijn reeds verschillende doorgangen naar jullie planeet in werking en andere zullen zich in de komende tijden openen. Deze toegang maakt het mogelijk dat de energieën als hoofdstroom van communicatie naar jullie toe komen en zelfs bij gelegenheid een reiziger naar jullie regio die fantastische informatie brengt over jullie geschiedenis en de mogelijkheden van jullie toekomst als mens, maar ook voor suggesties en instructies voor technologieën die veel verder dan jullie huidige begrip en verbeelding reiken.

De opening van het Leioni sterrenpoortstelsel zal zijn hoogtepunt hebben op 9 november 2012, wanneer de laatste corridoren volledig duidelijk worden. Het geheel van dit stelsel zal open blijven tot jullie jaar 2019 wanneer het haar doorgangen zal herordenen. Sommigen zullen sluiten, terwijl nieuwe en andere zich zullen openen of zich meer gaan concentreren op andere aspecten van de werkelijkheid en geografie die zich niet alle op jullie planeet bevinden.

Het is door deze doorgangen dat anderen voor jullie gereisd hebben en informatie en technologieën deelden, alsook meerdere planeten bezaaiden doorheen verschillende parallelle Universa, die van jullie inbegrepen. Jullie vragen je af waarom al je DNA en je hersenen momenteel niet gebruikt worden. Dit komt omdat jullie na verloop van tijd de behoefte hebben ontwikkeld om dat te doen, toen jullie leerden te communiceren en jezelf te bedriegen. Wat we hiermee bedoelen, is dat het ego en de logische zintuigen eerder jullie ware capaciteiten camoufleren en je, laten we zeggen, zuivere vermogens in de weg staan. Sommigen in jullie wereld hebben een aantal van deze vaardigheden herontdekt en werden als ongewoon of anders beschouwd, terwijl ze in feite normaler zijn dan je beseft. De vermogens van volledige aanwezigheid, van multi- en transdimensionale communicatie, van grote intuïtieve aard, het vermogen om energie te beheersen en te richten voor verschillende doeleinden en het vermogen om het geheel te zien zoals het uitwerkt, eerder dan nood te hebben aan een gevoel van bijzonderheid. Al deze vermogens maken deel uit van jullie ware natuur en zullen naar voren komen als een groot ontwaken van de mensheid. Wanneer jullie geëvalueerd zijn, zul je de cirkel verder afmaken tot je je licht herontdekt hebt en hoe het te gebruiken.

Als je dat doet, zul je steeds meer grote ‘ontdekkingen’ zien met betrekking tot jullie wetenschappen alsook jullie zelf. Wat je dacht dat grote sprongen waren in de intelligentie van de mens, is echt de cirkel die rond is in jullie evolutie.

Als dit gebeurt, zul je misschien ondervinden dat je fysieke natuur een aantal problemen zal ervaren wanneer de mineralen en elektrolyten in jezelf tot een andere verhouding komen in je lichamen, en in je endocriene stelsel verandert de chemische verhouding ook. Vergeet niet dat in de natuur zelfs de kleinste verandering een enorm resultaat kan hebben. Dit is de waarheid in je fysieke wezen wanneer je DNA op de vertrouwde universele voorwaarden reageert en dan reageert door je lichaam en je bewustzijn te sturen en aan te passen aan de aard ervan.

Jullie voedingsgewoonten zullen veranderen wanneer je lichaam niet meer nodig heeft wat het eerder nodig had en er zullen nieuwe en andere verlangens tot stand komen. Je kunt ondervinden dat de vorm van je schedel, vooral de achterkant van je hoofd, van vorm verandert wanneer deze breder wordt om meer hersenactiviteit toe te laten. Je kunt lichamelijke klachten krijgen in je zenuwstelsel en gewrichten wanneer in de komende twee jaar de effecten van hoge zwaartekracht plaatsvinden.

We hebben eerder over seismische activiteiten gesproken, zoals aardbevingen, vulkaanuitbarstingen en weersafwijkingen gedurende deze tijd. Jullie zijn er getuige van terwijl we erover spreken. We spraken in ons vorige bericht over een grote aardbeving in Alaska en deze kwam zoals we voorspelden. Jullie hebben de afgelopen dagen een grote aardbeving in Turkije gezien en er zal in de komende tijd nog een andere in Bolivië en de omliggende gebieden plaatsvinden.

Jullie moeten beseffen dat dit alles een proces is, een dat zich sinds het begin der tijden heeft voorgedaan en het zal niet zomaar stoppen omdat jullie aarde bewoond is. Wat je ook moet weten is dat er op grote schaal geen grote reeks catastrofale gebeurtenissen in jullie leven zal komen. Jullie maken je hier zorgen over. Het is jullie aard omdat in vroegere tijden dit soort gebeurtenissen inderdaad hebben plaatsgevonden en deze vernietiging werd in jullie cellulaire herinnering nagelaten. Jullie hoeven hier nu niet voor te vrezen. Vergeet ook niet dat jullie het bewustzijn binnen de levende een zijn en de werkelijkheid letterlijk op jullie commando dicteren en sturen. Jullie moeten beseffen dat jullie van nature krachtige wezens zijn, geschapen uit een mix van rassen die de geschiedenis door talloze dagen hebben gedragen. Binnen jullie bevindt zich het licht dat een bibliotheek van alle kennis draagt en een drive om je goddelijkheid te zoeken. Jullie zijn begonnen om dat in jullie huidige tijd te doen.

Soms moet een ras van wezens haar leegte ervaren om te beseffen dat ze andere mogelijkheden had. Terwijl je je verzadigde met het materiële, heb je ontdekt dat er geen echte bevrediging in dit alles is, en nu kijk je naar dat wat je echt voldoening geeft, alsof het iets was dat je moest vinden of ontdekken. We zeggen echt dat dit dient om je goddelijke natuur te herinneren, om deze goddelijkheid in je dagelijkse leven te gebruiken door je intenties te belichamen en te weten dat wat je hebt gezocht een inherent deel van je is.

Vier, in plaats van bang zijn voor de komende tijden, de goddelijkheid in ieder van jullie en jezelf als een geheel van de mensheid. De tijd komt eraan om verder te reiken met jullie goede bedoelingen en ernaar te handelen waar je het grootste verschil kunt maken. Om elkaar te zien met het licht binnen in je, je ware ogen als spiegels van wat er binnen in je leeft. En dan compassie voor jezelf en alle anderen te vinden. Onvoorwaardelijkheid is een manier van zijn. Als dit in jezelf kunt vinden, wordt het besmettelijk, net zoals je liefde en je licht dit altijd doet.

Jullie licht is begonnen met nieuwe patronen aan te nemen. Wat ooit volledig gebaseerd was op heilige geometrieën, komt nu in fractalen. Fractalen zijn fragmenten van een geheel en toch staan ze in hun schoonheid alleen, net zoals jullie. Fractalen dragen hele bibliotheken van informatie die onderdeel van je energieveld worden. Voorheen hingen jullie voor informatie af van lineaire logica en maakte je zelfs beslissingen die je door het leven droegen. Nee, jullie multi-tasken op een kosmische manier, met zo veel interacties die binnen je energieveld plaatsvinden dat ze ontelbaar zijn voor jullie technologieën. Jullie energievelden ontsteken op kosmisch niveau als reactie op de universele veranderingen die plaatsvinden. Jullie zullen dit steeds meer doen en je waarnemingen zullen zich meer vanuit je zeven zintuigen beginnen te ontwikkelen dan de zes waaraan jullie gewend zijn. Je zult meer zien, meer weten, gemakkelijker inzien, leren om je verdediging los te laten en in je authenticiteit te stappen op manieren die je je nu alleen maar kunt voorstellen. Jullie kinderen komen nu met volledig verfijnde energievelden naar jullie wereld die eerder het licht van je bron weerspiegelt in plaats van een reeks kleuren weer te geven. Deze kinderen zullen de weg naar een nieuwe en andere wereld laten zien, en hun kinderen zullen geboren worden uit de violette stralen, de energie die je God noemt.

Elk van jullie draagt al deze energieën reeds. Deze energieën ontwaken in je, terwijl de veranderingen die we beschreven hebben, voortgaan. Vraag jezelf om te herkennen wat Heilige in je is. Vraag jezelf om je heiligheid zo te belichamen dat je alles wat je als waarheid kent, belichaamt en weerspiegelt. Jullie zijn de kinderen van het licht. Jullie zijn de liefde in persoon. Wees in vrede.

Nederlandse vertaling © Ulla Mertens – The Golden Age

Meg Blackburn Losey, Ph.D.
www.spiritlite.com
www.touchingthelight.org

Dit artikel mag alleen in z’n geheel en ongewijzigd worden gekopieerd en verspreid met inbegrip van alle copyright-vermeldingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
vul je naam in