geïncarneerde beschermengel.
Leestijd: 4 minuten

Dat 2018 een bijzonder jaar wordt, kon je al lezen in mijn maanartikelen. In 2018 is er mogelijkheid om je meest diepe wonden los te laten.

Tijdens mijn coachingen maak ik zowel gebruik van wat ik voel in mijn eigen lichaam als van beelden/visualisaties. Hiermee kom ik af en toe ook terecht in vorige levens. Maar in de 5 jaar dat ik nu als healer en energetisch coach werk, merk ik de laatste 2 maanden een zeer groot verschil in de te healen stukken en thema”s. Het zijn allemaal diepe, oude trauma’s die hoofdzakelijk gerelateerd zijn aan de moeder. We zijn namelijk bezig met het eerherstel van de vrouwelijk energie. Dit is zeer belangrijk aangezien de vrouw het geboortekanaal is waarlangs een ziel op aarde komt. Zolang we geboren worden via gekwetste geboortekanalen zijn we ook gekwetste wezens. De wereld veranderen begint dus bij het terug in evenwicht brengen van de vrouwelijke energie en kanalen.

Oude trauma’s met of van de moeder healen

sterke moederZo ook weer vorige week en vandaag was het thema de problematiek met de moeder. Bij de dame van vorige week voelde ik plots een opening naar een vorig leven (1700) waar ik haar zag als een gelukkige peuter, zittend aan de voeten van haar vader en moeder die dolgelukkig waren met elkaar. Plots kwamen 2 handen in beeld die het kind wegrukten. De moeder was namelijk maar een bediende en de vader iemand van adel.

De beschermengel die mee incarneert

In het huidige leven zijn ze terug moeder en dochter. Maar de moeder is emotioneel totaal onbereikbaar, omdat ze zich nooit meer wil openstellen vanwege dat verdriet uit een vorig leven. Ook mijn klant blijkt hechtingsproblemen te ondervinden. Beiden hebben hier nu te leren om zich terug emotioneel open te stellen. Terwijl we aan het werk waren, voelde ik de energie van haar oudere zus erbij komen en kreeg ik door dat dit haar beschermengel was die speciaal voor haar mee geïncarneerd was in dit leven. De dame barstte in tranen uit en beaamde dat haar oudere zus meer een moeder en beschermer was. Dit was de eerste maal dat ik contact kreeg met een fysiek geïncarneerde beschermengel. In het contact met de zus was het een rare gewaarwording dat ze geen ander doel had dan hier te zijn voor haar zus. Er was met andere woorden geen persoonlijk traject voelbaar bij de geïncarneerde beschermengel. Wat me ook sterk opviel was dat ik mijn klanten als jonge dame inschatte terwijl zij al 45 jaar was. Ik wijt dit aan de energie van haar zus.

Vandaag had ik ook een coaching sessie met een jonge dame (ik noem haar Eva), waarvan ik vond dat ze er engelachtig mooi uitzag. Ze geeft aan dat ze een oplossing wil voor de problematiek met haar moeder. Moeder blijkt totaal op haar te leunen en als ze haar eigen leven wil leiden doet moeder een zelfmoordpoging.

Het is wat zoeken naar de energetische ingang, maar ik voelde weer een energie duwen om binnen te komen. En ja hoor, ik zie plots de moeder, in een vorig leven geketend aan een muur hangen. Ze was een sterke leidersfiguur en ik situeer het ergens in de tweede wereld oorlog. Door dat vorige leven is er een totale onwil van de moeder (54j) om hier haar stuk verder uit te werken. Ze wil absoluut niet in haar fysieke lichaam zijn. Het valt op dat ze waarschijnlijk direct terug geïncarneerd is na de dood in haar vorig leven. Terwijl we aan het werk zijn, kunnen we de moeder energetisch weer in haar eigen stuk brengen en als dat gedaan is breng ik Eva terug naar haar eigen stuk in het nu. Voor mij zit mijn job erop maar zegt ze plots: ” Ik voel me nu zo ontzettend alleen”. Ik stem terug af en kijk hoe ik dit voor haar mag healen. Ik vraag haar om haar linkerhand op haar hart te leggen om contact te maken. Dan worden we beiden overvallen door een diep verdriet en verschijnen plots allemaal zielen die dolblij applaudisseren voor Eva. Blijkt dat zij een belangrijke taak als geïncarneerde beschermengel tot een goed eind gebracht heeft. Deze maal was het mijn klant zelf die een geïncarneerde beschermengel was.

Op het eind van ons traject voelde ik me zelf zo overweldigd, want die ongelooflijke warmte en liefde waarmee zij verwelkomd werd in haar eigen groep, was magisch. En omdat ik dus altijd in de energie van mijn klanten zit mocht ik dit zelf ook volledig ondergaan en ervaren. Nadat ze terug in het nu gebracht was, was het weer zo speciaal te voelen dat er nu geen verhaal meer klaarlag voor haar. Ze wist ook helemaal niet meer wat ze nu verder met haar leven wou doen, want alles draaide altijd rond het steunen en beschermen van haar moeder. Wel voelde ik duidelijk dat Eva hier wel nog op aarde blijft en dat ze mag genieten van de rest van haar leven. Na wat brainstorming had ze een idee van wat ze leuk vond en hier kon neerzetten. Ze is nog maar 24 jaar, maar haar energie was zo licht, zuiver en wijs.

Er is momenteel zeer veel hulp fysiek aanwezig op aarde

Een tijdje terug had ik doorgekregen , dat er heel veel fysieke hulp ook aanwezig is nu op aarde. Maar het is de eerste maal dat ik op korte tijd contact mocht hebben met inderdaad fysieke beschermengelen. De energie van beide was licht en er is een soort van zachtheid bij hen.

Dus lieve mensen, misschien heb jij ook wel je beschermengel mee op aarde, want het zijn nu heel speciale tijden. Hou ten alle tijde het vertrouwen dat er voor jou gezorgd wordt.

16 REACTIES

 1. Heel mooi geschreven. Maar Iedereen heeft 1-2 engelen bij zich die voor hen zorgen. De aarde engelen zijn mensen die zich inzetten voor anderen bv brandweermensen, verpleeg personeel, healers, etc. Er zijn heel veel engelen op aarde en als de nood aan de man/vrouw is dan zal er van hogerhand voor gezorgd worden dat er een ontmoeting plaats vind. Het is dan alleen nog aan jou om de hulp te accepteren…

 2. wow, wow, wow… wat een prachtige tekst! :,) ik ben diep geraakt, op meerdere vlakken… dankjewel voor het delen

  heel veel liefs…

 3. Ik heb het gevoel van mijn dochter dat zij meer een zus is, en mijn mama vroeger ook. Kan dit? Dit gevoel is zo sterk..

 4. soms komen de beschermengelen ook in de vorm van een dier weer in je leven terug………intens dankbaar en verwonderd voor dit cadeau, ik eer haar en geniet met volle teugen met haar……..

 5. Het bestaat dus toch! Dat iemand met een ander mee kan incarneren als (bescherm)Engel.. Iemand van je familie heel erg dicht bij je te voelen, dichter dan anderen, continue, en je afvragen, waarom toch precies?
  Zoeken naar je levensmissie, het grote doel, dat is toch zo moeilijk, maar tegelijk ook zo voor de hand liggend! Mensen helpen, en niets anders, op een manier die fijn voor jou is <3

 6. Dag Isabelle, ik ben ook een geincarneerde engel(energie). Dat werd me vorig jaar in een sessie verteld en ik voel dat dat klopt. Waar ik nu sinds een hele poos mee bezig ben is het zoeken waarvoor ik hier op aarde ben. Voor mezelf of anderen, de aarde, dieren… maar ik geraak er niet verder in. Wat kan ik doen om terug op weg te geraken…?

  • Ha Wendy, heel mooi dat je daar achter bent, maar je bent alsnog een heel (fysiek) mens en je mag er helemaal zijn. Je zou jezelf tekort doen als je hier alleen maar voor anderen zou zijn. Je hoeft niet te zoeken, je hoeft alleen maar dingen te doen die jou (en daardoor anderen!) blij maken. Liefde aan jezelf geven en dat delen, daar hoef je niks speciaals voor te doen, alleen genieten. Dat is mijn gevoel bij jouw vraag <3

   • Lieve Anna, dank je voor je antwoord. Dat voelt goed voor mij… het deel geven aan mezelf is een grote les voor mij. Dat is nog moeilijk maar ik werk eraan. Geven aan anderen is makkelijker, ook al heb ik al geleerd grenzen te trekken en nee te zeggen. Work in progress dus…

  • hallo wendy, laat het zoeken naar je doel achterwege en volg zoveel mogelijk je gevoel. Zolang je zoekt voel je niet en zonder voelen ben je doelloos, dus via je gevoel kom je automatisch op het pad dat eigenlijk het doel van je ziel is.
   Voel en maak enkel keuzes die je een goed gevoel en energie geven, dan handel je vanuit liefde en ben je liefde.

 7. Dit is de tweede keer deze week dat ik een blog van je lees en wat raakt het me diep. Wat heerlijk en wat voel ik veel herkenning. Dat alleen al geeft me kracht in mijn volgende stappen. Gisteren zo’n heerlijke bijeenkomst gehad met vier “gelijkgestemden” waarin ik totaal mezelf kon zijn en mijn prachtige belevenissen kon en mocht vertellen. Waar ik iemand vanuit het diepste zijn een boodschap kon doorgeven waar ze mee verder kon. En nu lees ik jouw verhaal… diep geroerd!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in