Beslissingen nemen met de hulp van engelen
Leestijd: 3 minuten

door Doreen Virtue

Beslissingen nemen met de hulp van engelen.

Moet ik gaan verhuizen? Mijn baan opzeggen? Mijn relatie verbreken? Dit zijn de vragen die vaak gesteld worden tijdens mijn radioshow en tijdens mijn workshops. Geen wonder, want we zitten allemaal in een tijd van grote wereldlijke en persoonlijke verandering.

 

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
engel
Zij functioneren als betrouwbare adviseurs die je helpen

De engelen zeggen dat de sleutel tot genieten van deze veranderingen is, flexibel blijven en je gevoel voor humor behouden. Het helpt ook om te weten dat je niet alleen bent, dat veel mensen soortgelijke ervaringen hebben.
De veranderingen kunnen beangstigend lijken, door onzekerheden over toekomstige factoren.
(“Ben ik financieel gezien veilig?” ”Zal ik alleen blijven?” “Gaat deze verandering mij gelukkiger maken?”)

De engelen kunnen ons helpen, omdat vanuit hun verheven perspectief, zij de factoren kunnen zien en de variabelen daarin aan jou bekend kunnen maken.
De engelen nemen geen beslissing voor jou, uit respect voor jouw vrije wil in het maken van keuzes. Zij functioneren echter wel als betrouwbare adviseurs, die je helpen om de verschillende mogelijkheden te zien en te overwegen.

 1. Houd de intentie vast om verbinding te maken met je beschermengelen voor hulp en leiding
  bij de beslissingen die je wilt nemen. Je engelen zijn al bij je en ze horen je zeker en zijn er
  klaar voor om je te helpen. Door de intentie vast te houden, geef je ze toestemming om je te
  helpen.
 2. Creëer een rustige plek, ook al is het alleen maar door je ogen te sluiten en diep adem te
  halen; de momenten voor je in slaap valt, of net wakker bent, in de badkamer, tijdens een
  wandeling, of buiten in de natuur Het gaat erom dat je op een plek bent waar je de engelen
  duidelijk kunt horen.
 3. Denk in stilte naar de engelen: “Welke veranderingen willen jullie dat ik in mijn leven aan
  breng?”
 4. Let op de gevoelens en gedachten die in reactie op deze vraag tot je komen.
 5. Vraag de engelen in stilte om hulp op een specifiek levensgebied, dat je wilt veranderen.
  Stort je hart uit bij de engelen, vertel ze over al je gevoelens.
 6. Let op gedachten en gevoelens die hierdoor bij je opgeroepen worden.
 7. Maak je geen zorgen over ‘hoe’ jouw verzoeken beantwoord zullen worden. De goddelijke
  oneindige geest heeft oplossingen en wonderen overvloedig tot haar beschikking. Zorgen
  maken helpt je nooit, maar bidden helpt altijd.
 8. Je krijgt ideeën en gevoelens over te ondernemen acties. Dit is goddelijke leiding in
  antwoord op je verzoeken om hulp. Wanneer je de leiding niet hoort of begrijpt, zeg dan
  tegen je engelen: “Dank jullie voor het geven van duidelijke inzichten die ik makkelijk
  herken en begrijp en die mijn acties duidelijk leiden op het pad van vrede en vreugde.”
 9. Je kunt ook een methode proberen, die ik ‘Probeer je toekomst uit’ noem. Het is net zoiets
  als kleren passen of een testrit met een auto maken, voordat je deze koopt. Het helpt je
  wanneer je verschillende opties hebt, waar je uit kunt kiezen. Op een stille plek sta je
  jezelf toe te denken dat je voor optie één hebt gekozen. Voel die ervaring alsof het nu op
  dit moment gebeurd. Doe dan het zelfde bij opties twee en drie enz.. Vergelijk wat iedere
  keuze met je doet Ook al kun je niet alle factoren overzien, je kunt wel een indruk krijgen
  van hoe je lichaam er op reageert. En je lichaam WEET, omdat het een krachtig, accuraat
  en voorspellend werktuig is. Vertrouw het!
 10. Heb je nog steeds inzicht nodig voel dan de intentie om contact te maken met je hogere
  zelf. Vraag het dan : “Welke keuze brengt mij op het pad van mijn goddelijke levensdoel”.
  Vertrouw op de eerste gedachte die bij je opkomt. Alles wat je dichter bij je levensdoel
  brengt (zelfs als je onzeker bent over wat dat precies inhoud) zal je meer vrede, harmonie
  en overvloed brengen.

engel-luchtWeet dat je dit geluk verdient! We verdienen het allemaal. Je Schepper, zoals iedere liefhebbende ouder, wil het beste voor jou. En wanneer je gelukkig en vredevol bent, profiteert iedereen daarvan. Het is nu eenmaal zo dat vrede op aarde pas gerealiseerd kan worden, wanneer iedereen vredig is. Door de stappen te nemen om vrede in jezelf te brengen,
draag je op grootse wijze bij aan de wereldvrede. Je wordt een rolmodel van vrede, waarbij je anderen inspireert om het zelfde te doen.

Vrede en liefde voor jou en allen die je dierbaar zijn.

Doreen

© vertaling www. Nieuwetijdskind.com, door Mattanja

3 REACTIES

 1. Ik weet niet wat ik heb maar als ik die kaart zie, wil ik wenen. Ik heb lijk heimwee naar iets… kan het niet verklaren. De tranen rollen over mijn wangen. Ik weet niet wat ik heb… HELP! Kunt u me zeggen wat er aan de hand is…

 2. Lieve Eva alle engelen zijn slim, vriendlijk en trouw aan god.
  Je hoeft enkel te vragen(visualiseren) wat je werkelijk wil en je zal gevoelens en antwoorden vinden! Ik stuur je liefde en licht en wens je veel succes x

 3. hallo ik wil een engel om hulp vragen alleen ik weet niet of ik bang ben of gelukig of ik het wel zou doen of samen met een vriendin is dat verstandig? ik heb hulp nodig omdat ik een probleem heb mijn opa is overleden en mis hem zie hem als geest enzo.. en mijn broer is outisties en ik weet niet hoe ik het moet aan pakken of stopen?? en dat hij stopt mij te slaan ik moet de engel hebben die vriendelijk slim is en trou aan god

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in