Het is tijd om te ontwaken. Veel vrouwen worstelen met vermoeidheid en andere klachten. Zij geven zich te makkelijk weg en daarmee ook hun energie. Moeder Aarde vraagt ons te veranderen. Zij is het die op onze deur klopt. Zij wil haar vrouwelijke energie terugbrengen op aarde. Het is de transformatie die universeel plaatsvindt. We mogen in onze kracht gaan staan. Maar hoe pak je dat praktisch aan?

De aardse liefde

In ons zit een prachtige vrouwelijke kracht. Zij vertegenwoordigt de schoonheid en de liefde van Moeder Aarde. Haar sensualiteit is ons dierbaarste goed in het aardse bestaan. Het is onze voeding, ons vuur en onze levenskracht. Het is wie we zijn!

De aardse liefde geeft ons geborgenheid, kan trauma’s helen en trekt de relaties en situaties naar ons toe die wij nodig hebben. Een prachtige, potentieel creërende kracht die voor ons allemaal beschikbaar is. Zij vraagt alleen om toegelaten te worden om ons leven te verrijken.

Het gevecht in jezelf

We houden ons aardse cadeau vaak onbewust gevangen achter een gesloten deur. Een innerlijke strijd om te voorkomen opnieuw de pijn te voelen. De pijn van het oude trauma waarbij we de eenheid tussen de mannelijke en vrouwelijke energie in ons zijn verloren, weerhoudt ons te leven wie wij werkelijk zijn. Zonder harmonie met de mannelijke liefde mist deze oorspronkelijke vrouwelijke liefde de moed om te gaan staan. Door haar afwezigheid is het leven zwaar, ervaren we onrust, creëren we irreële verwachtingen en ontstaan ziekten en geweld. Het is tijd dat de harmonie op aarde terugkeert en dat begint met de harmonie in onszelf. Maar hoe doe je dat?

Bevrijd de vrouw in jou, door zelfliefde!

Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram
Nieuwetijdskind Magazine Instagram

Zelfliefde als sleutel

Het is de kracht van onze liefde waarmee we de deur kunnen openen. Liefde opent en verbindt. Zo werkt het tussen mensen. Het is wat iedereen weet. Wat we zijn vergeten is dat zelfliefde hetzelfde in ons doet. Zelfliefde kan het lichaam openen en toegankelijk maken om te kunnen ontvangen. De door angst opgebouwde blokkades worden door liefde geopend en de liefde legt de innerlijke strijd neer tegen de vrouwelijke kracht. Het is de liefde die het lichaam weer verbindt met onze aardse bron en de kracht daarmee naar zich toetrekt. Zelfliefde creëert de toegang tot onze onuitputtelijke bron van levensenergie, voeding en levenslust.

Heb ik zelfliefde?

Je vraagt je misschien af of je zelfliefde hebt? Je kunt het voelen met je hart. We hebben allemaal liefde, we zijn liefde. De vraag is: Wat doe je met je liefde? Stel je hart voor als de zon in jouw lichaam. En zie je liefde als de zonnestralen. Neem even de tijd om je hart met liefde te vullen. Voel daarna waar je je liefde naar toe wilt laten stralen. Straal je vooral liefde uit aan de voorkant van je hart? Dan verwarm je de wereld om je heen met je liefde, maar niet jezelf. Misschien straalt het nergens heen, je hart is dan afgesloten. Een hart vol zelfliefde kan de zon laten stralen naar binnen, naar je buik, naar je basis. Alsof je liefde schijnt door een luik onderin je hart. Dat is zelfliefde. Iets wat we vaak niet geleerd, of juist afgeleerd, hebben. Angst zet het luik dicht. Je kunt er nu voor kiezen het luik te openen en daarmee de weg vrij te maken naar je authentieke ik.

Jezelf aanschakelen en belichamen

Zelfliefde is het aanschakelen van jezelf. Je zet de focus op jezelf. Kiezen dat jij in de spotlight mag komen van je eigen krachten. Je kan de kracht van Moeder Aarde ontvangen wanneer je fysiek werkelijk aanwezig bent. Het vraagt ons iedere cel en iedere vezel te belichamen met je liefde. Dan kan je de vrouwelijke kracht toelaten en leven. Het buik- en bekkengebied is de toegang van deze sensuele kracht. Hier zit bij vrouwen de verwonding die ons weerhoudt de aardse energie te leven. De kracht van liefde opent de pijnen en maakt daarmee de toegang vrij. Het voelt als open en bloot gaan.

Dit vraagt om lef. Onze angst zegt ons ‘backstage’ te staan en het liefst de spotlight van onze krachten naar een ander te stralen, die tevreden te houden zodat we veilig zijn. Daarmee houden we onszelf verborgen en doen we onszelf te kort. Moed en vertrouwen zijn nodig om deze stap te maken.

Overgave aan hulp en de mannelijke liefde

Je staat niet alleen. En sterker nog, je kan het niet alleen. Je hebt hulp nodig van de universele krachten en die staan klaar om je te ondersteunen in deze transformatie. De hulp kan jou bereiken als jij kiest voor overgave en het openen van je lichaam. Dat druist tegen het veiligheidsgevoel in. De reflex van jouw lichaam is zich af te sluiten bij iedere angst of dreiging, daarmee beschermt het zichzelf. Nu mag je bewust het tegenovergestelde aan je lichaam vragen: cellen open je, geef je over en durf te ontvangen.

De mannelijke of goddelijke liefde versterkt onze kracht van liefde en geeft ons directe bescherming waardoor we ons moediger voelen. De kracht van liefde uit ons hart neemt toe en trilt fysiek steeds diepere blokkades los, waardoor we verder openen voor de vrouwelijke liefde. Ook hier geldt hetzelfde, vraag de liefde toe te laten.

Bevrijd de vrouw in jou, door zelfliefde!

Bevrijding van je Vrouw

Wil jij de ‘echte’ vrouw in je ontdekken? Wil jij je vitaliteit terug en voelen waar jij naar verlangt? Durf de deur in je te openen en die krachtige sensuele vrouw te bevrijden. Kies ervoor om jouw leven te gaan leven. Vraag om hulp, durf in je spotlight te staan, geef je over en vertrouw op de kracht van je liefde. Wil je hierbij begeleiding individueel of in groepsverband? Kijk dan voor meer informatie op

http://www.makeyouturn.nl/agenda

Alleen vrouwen?

Mannen zitten ook in de transformatie en mogen ook de vrouwelijke kracht uit de aardse bron ontvangen. Ik heb me hier specifiek op vrouwen gericht omdat zij andere fysieke barrières opgebouwd hebben tegen de aardse liefde dan mannen.

Engelenboodschap
Engelenboodschap
Engelenboodschap

3 REACTIES

  1. Leef vanuit liefde & je zult je gelukkig voelen.Liefde heeft geen oordeel, liefde is.Liefde maakt puur, vermindert pijn, & problemen.Liefde is alles, alles is liefde.
    >>leef je liefde, lief je leven<<

    Lentekriebelgroet, Yvonne uit Venlo

  2. “Ik heb me hier specifiek op vrouwen gericht omdat zij andere fysieke barrières opgebouwd hebben tegen de aardse liefde dan mannen.”

    Dat zal zeker voor veel mannen en vrouwen gelden, maar voor velen ook niet. Er zijn ook mannen en vrouwen met omgekeerde problemen. Juist die kom ik zelf veel tegen……